Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

tşk ederim tavsiyelerin için

tşkler inşallah bizimde sonucumuz pozitif olur:))

bu arada transfer sonrası kabız olamamak için neler yaptınız ve kac gün yattınız transfer sonrası?

kuru kayısı ıyı gelıyo. su ıcmeyı ıhmal etme canım. ılac kısmı kolay gecıyo onemlı olan 12 gun transfer sonrası beklemek kendını hıc yorma helede ılk 3 gun cok dkkat et

ınsallah canım ıyı dıleklerın ıcın sagol. Rabbım sanada kolaylık versın hamılelıgınde senın sorumlulugun 2 kat:) ınsallah saglıklı bı sekılde alırsın cadıları kucagına:)

midye sen naılın canımm başlamayı düşünmüyormusunn hadi beraber başlayalımm bu seferrr inşşş bütün herkeze nasip etsinn rabbimmm mutluu haberleri vermeyii
yok canım daha baslayamıyorum bu kez akıllandım 2 gun once dıyetısyene gıttım su anda dıyetteyım AÇIMMMMM:)ınsallaah fazlalıklarımı verıp saglıklı bı sekılde hamıle kalmak ıstıyorum dr um verılen her kılo seker hastalıgından senı kurtaracak dıyor bu arada maddı olarakta daha hazır degılız bakalım subat tatılı dıyoruz hem tatıl acısından ıyı olacak. ınsallah bende cooooook ıstıyorum ıyı haberler almayı ve vermeyı. Rabbım dualarımızı kabul etsın. hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın bakalım bu sefer hangı dr u ıstıyorsun?

canım benim damadın beni yoruyo evet. biraz acıksam hemen beni tekmelemeye başlıyo. ama çok şükür bi sıkıntımız yok. sadece yorgunluk. inşallah hayırlısıyla gelirler de dünyaya bunlar tatlı yorgunluklar. arada bi ses ver. özlüyoruz. kızlarımıza ii bak. kocamann öpüyorum seni.

kızlar bizde merkeze verecek parayı denkleştirdik ama ilaçları alamadık bu yüzden tüp bebeğe başlayamadık tedaviden artan ilaçları olupta elinde kalan gerçekten iyilik yapmak dua almak isteyen olursa yardımlarınızı bekliyoruz konya merkezdeyiz şimdiden hepinize teşekkürler.

Merhaba kızlar neredesiniz biz ilk kontrolümüze gitik bebişimin kalbi pıt pıt atıyodu teyzeleri bebişim tek ama çok sağlıklı çok şükür ben kalp atışlarını duyduğumda ağladım çok güzel bir duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşaallah bu tarif edilemez birşey

canım benim hayırlı olsun, allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

midyecim benim yumurta oluşumunu necati bey transferi ali bey yapacak inşşş ama öncesinde bir tahlilim kaldı genetikten çıkması gereken onu bekliyorum ve inşş hamiş olursam her gün kan sulandırıcıı kullancakmışımm şimdide folik asite başladımm hayırlısı canım senindee benim ki uzun protokol olduğu için şubatı bulurr sanırımm

Ygenç tebrik ederim canım seni...nasılsınız arkadaşlar arık fazla takılamıyorum...ben iyiyim merak edenler için:)))2.denemeyi şubat gibi düşünüyoruz...genetikten tekrar kan istediler...salı gidip kan verecem...daha sonuç çıkmadı anlayacağınız...hepinizi öpüyorum...hemşom sen nasılsın...bebiş nasıl...

canım benim biz ikimiz de iyiyiz. artık biraz yoruluyoruz ama olacak o kadar. genetikte işler biraz uzun sürüyo canım. inşallah hayırlısı olur. bu sefer olacak bence . sen rahat ol sadece tatlım. kocaman öpüyorum seni.

durusahcım bende subat gıbı dusunuyorum tanısırız ınsallah bızbırımıze destek oluruz.

uzun protokolde o kadar suruyo mu canım?benım kısaydı hamılelık testıde dahıl 1 ay oldu olmadı bıtmıstı...ınsallah aynı zamanlara rastlarsa tanısırız:)bu arada necatı bey kım yenı mı gelmıs?

canım yaaa masallah dıyeyım Rabbım bu sesı duymayı ve bu sekılde aglamayı:) bızede nasıp etsın cok sevındım senın adına ınsallah hep boyle saglıklı olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…