Arkadaşlar toplam igne sayısı kaç bilen var mı hamile kalıncada devam ediyormu
canım uzun protokol 1bir buçuk iki ay felan sürüyor ama öncesi genetikte bir tana sonuç var onu bekliyorum necati bey de zaferde elit kadın sağlığı var orda uzman ayrıca doğum evinde görevli ali sami beyle beraberlerdi tüp bebek merkezi açılınca sami bey oraya geçti ama çok memnunum benim eurofertilde yumurta toplama ve transfer işlemi oluyor anlıycan cnm ama inş tanışmak kısmet oluruzun protokolde o kadar suruyo mu canım?benım kısaydı hamılelık testıde dahıl 1 ay oldu olmadı bıtmıstı...ınsallah aynı zamanlara rastlarsa tanısırız:)bu arada necatı bey kım yenı mı gelmıs?
herkese selam yumrta toplama günü için bi tavsiyeniz varmı kızlar
ırem hanım gereklı tavsıyelerı verıyor canım hatırladıgım kadarıyla anestezı olacagı ıcın bellı bı saatten sonra bısey yıyıp ıcmıyorsun vajınaya yapılan jelde galıba sabah yapılmıyo yanı toplama ypılacagı gun. yınede ayrıntılı bılgı alırsın hadı hayırlısıherkese selam yumrta toplama günü için bi tavsiyeniz varmı kızlar
ırem hanım gereklı tavsıyelerı verıyor canım hatırladıgım kadarıyla anestezı olacagı ıcın bellı bı saatten sonra bısey yıyıp ıcmıyorsun vajınaya yapılan jelde galıba sabah yapılmıyo yanı toplama ypılacagı gun. yınede ayrıntılı bılgı alırsın hadı hayırlısı
deniz transferden sonra kac gun yattın
kızlar merhaba;
ben 28 yaşındayım..geçen şubat bebek düşünmeye başladık ve 4 ay sonra gebelik oldu.Ancak düşük yaptım, boş gebelik dediler.sonra 2 ay korunduktan sonra tekrar çalışmalara başadık..kadınlar klubune üye oldum,herkes sperm analizinden bahsediyor.eşime ısrarla yaptırttım..geçen perşembe tıpta yaptırdı hareketlilik düşük çıktı..dünde tekrar euoro fertilde yaptırdı bu sefer sayıda çok düşük çıktı..Şaşırdık kaldık..Doktorumuzla görüştük son analiz sonucuna göre normal yolla çoçuk sahibi olmak düşük ihtimal dedi..2 hafta sonra tekrar test yaptıracağız..bu arada proodex diye bi ilaç verdi..bizde keçiboynuzu kürüne başladık..bide izmirden özel bi yerden arı poleni sipariş ettik...ya çok şaşkınım.ne yapmalıyız..tüp bebekmi düşünmeliyiz..inanın aklım çok karışık..lütfen fikirlerinizi yazın..
kızlar merhaba;
ben 28 yaşındayım..geçen şubat bebek düşünmeye başladık ve 4 ay sonra gebelik oldu.Ancak düşük yaptım, boş gebelik dediler.sonra 2 ay korunduktan sonra tekrar çalışmalara başadık..kadınlar klubune üye oldum,herkes sperm analizinden bahsediyor.eşime ısrarla yaptırttım..geçen perşembe tıpta yaptırdı hareketlilik düşük çıktı..dünde tekrar euoro fertilde yaptırdı bu sefer sayıda çok düşük çıktı..Şaşırdık kaldık..Doktorumuzla görüştük son analiz sonucuna göre normal yolla çoçuk sahibi olmak düşük ihtimal dedi..2 hafta sonra tekrar test yaptıracağız..bu arada proodex diye bi ilaç verdi..bizde keçiboynuzu kürüne başladık..bide izmirden özel bi yerden arı poleni sipariş ettik...ya çok şaşkınım.ne yapmalıyız..tüp bebekmi düşünmeliyiz..inanın aklım çok karışık..lütfen fikirlerinizi yazın..
ben jel kullanmıyorum sen ne için kullandın o jeli??
erkek te olan problemler bayana göre daha kolay tedavi ediliyor diye biliyorum bende normal yolla hamile kaldım ama benımde bos gebelik oldu doktorum bana kan pıhtılasması ile ilgili problemım oldugunu soyledi bence sen de butun yapılması gereken testleri yaptır ve en son care olarak tüp bebeği dusun daha yasında genc
oncelıkle Allah kolaylık versın canım hepımızın basında cok zor bı durum en azından farkına varılmıs buda onemlı tup bebek yada asılama buna dr karar verıyor zaten durumu degerlendırerek yapıyor bıze dırek tup bebek dendı asılama sadece zaman kaybı olur dedıler bızde ıkı taraflı sorun var nasıp ıste cok sukur yınede deneme sansımız var ya hıc deneme yapamayacak olanlar napsın...cok stres yapma tedavıyle olacaksa eger stres en buyuk dusmanı, ıcını ferah tut hep. elbet vaktı gelınce olacak. bu arada normal yollardan bak bı kere olmus drlar zaten dıyor normal yollardanda olabılır ama dıger ınsanlara gore sansımız daha dusuk
kızlar merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?