Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Arkadaşlar toplam igne sayısı kaç bilen var mı hamile kalıncada devam ediyormu

valla toplam sayıyı bılmıyorum epey bı var ama hamıle kalınca devam eden progestron jelı var vajınaya sıkılan o sanırım 1-2 ay devam edıyo dr senı yonlendırır

canım uzun protokol 1bir buçuk iki ay felan sürüyor ama öncesi genetikte bir tana sonuç var onu bekliyorum necati bey de zaferde elit kadın sağlığı var orda uzman ayrıca doğum evinde görevli ali sami beyle beraberlerdi tüp bebek merkezi açılınca sami bey oraya geçti ama çok memnunum benim eurofertilde yumurta toplama ve transfer işlemi oluyor anlıycan cnm ama inş tanışmak kısmet olur

duruşahcım slm sanırım seninde genetikte ki kan çıkmadı kaç kere verdiniz kanı ben cuma günü 5. kanıda verdim bakalım bu sefer çıkar inşş

herkese selam yumrta toplama günü için bi tavsiyeniz varmı kızlar

yumurta toplama günü genel anestezi olduğu için bişey hissetmiyosun sonrasında biraz ağrın oluyor ben çıkar çıkmaz ağrı kesici yapmalarını istedim.sonrası rahattı ağrım olmadı.

herkese selam yumrta toplama günü için bi tavsiyeniz varmı kızlar
ırem hanım gereklı tavsıyelerı verıyor canım hatırladıgım kadarıyla anestezı olacagı ıcın bellı bı saatten sonra bısey yıyıp ıcmıyorsun vajınaya yapılan jelde galıba sabah yapılmıyo yanı toplama ypılacagı gun. yınede ayrıntılı bılgı alırsın hadı hayırlısı

Arkadaşlar bugün euro fertıla gittik gebelik olunca muayne ücretlerini sordum 120 tl dedi ama 1,2 aydan sgk geçicez ve 20 ila 30 olcak dedi. Sizede haber vermek istedim

ben jel kullanmıyorum sen ne için kullandın o jeli??

kızlar merhaba;

ben 28 yaşındayım..geçen şubat bebek düşünmeye başladık ve 4 ay sonra gebelik oldu.Ancak düşük yaptım, boş gebelik dediler.sonra 2 ay korunduktan sonra tekrar çalışmalara başadık..kadınlar klubune üye oldum,herkes sperm analizinden bahsediyor.eşime ısrarla yaptırttım..geçen perşembe tıpta yaptırdı hareketlilik düşük çıktı..dünde tekrar euoro fertilde yaptırdı bu sefer sayıda çok düşük çıktı..Şaşırdık kaldık..Doktorumuzla görüştük son analiz sonucuna göre normal yolla çoçuk sahibi olmak düşük ihtimal dedi..2 hafta sonra tekrar test yaptıracağız..bu arada proodex diye bi ilaç verdi..bizde keçiboynuzu kürüne başladık..bide izmirden özel bi yerden arı poleni sipariş ettik...ya çok şaşkınım.ne yapmalıyız..tüp bebekmi düşünmeliyiz..inanın aklım çok karışık..lütfen fikirlerinizi yazın..

erkek te olan problemler bayana göre daha kolay tedavi ediliyor diye biliyorum bende normal yolla hamile kaldım ama benımde bos gebelik oldu doktorum bana kan pıhtılasması ile ilgili problemım oldugunu soyledi bence sen de butun yapılması gereken testleri yaptır ve en son care olarak tüp bebeği dusun daha yasında genc

oncelıkle Allah kolaylık versın canım hepımızın basında cok zor bı durum en azından farkına varılmıs buda onemlı tup bebek yada asılama buna dr karar verıyor zaten durumu degerlendırerek yapıyor bıze dırek tup bebek dendı asılama sadece zaman kaybı olur dedıler bızde ıkı taraflı sorun var nasıp ıste cok sukur yınede deneme sansımız var ya hıc deneme yapamayacak olanlar napsın...cok stres yapma tedavıyle olacaksa eger stres en buyuk dusmanı, ıcını ferah tut hep. elbet vaktı gelınce olacak. bu arada normal yollardan bak bı kere olmus drlar zaten dıyor normal yollardanda olabılır ama dıger ınsanlara gore sansımız daha dusuk

ben jel kullanmıyorum sen ne için kullandın o jeli??

progestron hormanu tup seklınde vajınanın ıcıne sıkılıyor. dusuk yapılmaması ıcın verılıyor ama ılla jel olarak degıl hapı ve ıgnesı var belkı sana bu sekılde verılmıstır

çok teşşekür ederim özerin için..ben düşükten sonra pıhtılama faktörüne ve genetik testlerime baktırtım..pıhtılaşma faktörüm taşıyıcıymış bi önemi yok dedi doktor, sorun yok dedi..canım sen tüp bebek yaptırdınmı....geçmişi okuyamadım bahsedermisin..

canım inşallah olur..Allahım herkese hayırlııs ve sağlıkla nasip etsin..sen tüp bebek yaptırdınmı yada bu konuda ne düşünüyorsun?

selam kızlarrr tedawıye ara wermıstım kasım 25 de hamıle oldugumu ogrendım...umarım en kısa surede sızınde haberlerınızı alırız bol sanslar ...

proodex diye bahsedilen ilaç niçin yazıldı sperm artırıcı mı ki bide doktor mu yazdı yoksa siz mi aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…