Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım inşallah olur..Allahım herkese hayırlııs ve sağlıkla nasip etsin..sen tüp bebek yaptırdınmı yada bu konuda ne düşünüyorsun?

biz temmuzda ilkini yaptırdık malesef olmadı sonrasında genetık arastırma yaptırdık neden olmadı dıye ama cok sukur onda bısey cıkmadı nasıp ıste olmayınca olmuyor. Allah ızın verırse 15 tatılde bı daha dusunuyoruz ogretmenım bu yuzden tatıllerı beklıyorum canım. bızım nasıbımızde bıraz zorluklarla olmasıymıs dıger ınsanlardan farklıyız onların farkına bıle varmadan yasadıklarını bız bınbır cıleyle yasıyoruz

canım nerde yaptırdın tüp bebeği ve hangi doktorla..

slm arkadaşlar doktorum dilek hanım yumurta toplama yada transferde erkek giriyormu ? Ben istemiyorum ve merak ediyorum.Erkek doktor istemedigim için dilek hanımı seçtim .Bayan doktor oldugu zaman erkek doktora gitmenin caiz olmadıgını duymuştum. sevgiler

ıstegını dıle getırırsın buyuk ıhtımal yapabılırler ok derler bence. valla benım dr fuat alı beydı yumurta toplamayı o yaptı ama transfere dılek hanım ve alı samı bey gırdı ben onların yaptıgını uyanınca gormustum. bunları secmek senın hakkın tabı

kocaman bi sektörü ökertir böyle bi zihniyet. tamam utanıyorum, çekiniyorum diyebilirsin anlarım ama yok ben erkek doktor istemem bunlar caiz değil filan garip ifadeler bunlar. o insanların hepsi senin benim durumumdakilere yardımcı olmak için çırpınıyolar. sağolsunlar her iki erkek doktorun da çok iyiliğini gördüm. hep de rahat hissettim yanlarında. tıpta ayıp günah olmaz. ayrıca bu bi ekip çalışması. biri transferi yaparken biri ultrasonda görüntülüyo. bence sen bi kez daha düşün bu konuyu. bu insanların işi bu.

ben tıpta ayıp günah demedim sadece size bu konuda bilginiz varsa yardımcı olmanızı istedim herkesin seçim hakkı var. Sagol güzel açıklamısın

buket benimde drum dilekhanimdi ama transfere fuat ali bey de girdi bence ekip calismasi bu
allaha sukur ucuzlerime hamile kaldim ve25 agustosta dogum yaptim simdi 3 aylik oldular
allahim sizlerede nasip etsin

buket benimde drum dilekhanimdi ama transfere fuat ali bey de girdi bence ekip calismasi bu
allaha sukur ucuzlerime hamile kaldim ve25 agustosta dogum yaptim simdi 3 aylik oldular
allahim sizlerede nasip etsin

ayyy canım üçüzlerinmi var çok güzel ya...ya anlatsana şöyle uzun uzun ne olur bize umur olsun..Ağlaya aglaya yazıyorum....

ayyy canım üçüzlerinmi var çok güzel ya...ya anlatsana şöyle uzun uzun ne olur bize umur olsun..Ağlaya aglaya yazıyorum....

evet cnm ucuzlerim var
baska bir topikte hikayemi yazdim kopyaliyorum allahim sizlerede nasip etsin hic bir zaman umudunuzu kaybetmeyin

slm ucuz anneleri biraz vaktim var bende hikayemi yazayim
2004 yilinda evlendik ilk sene cocuk istemedik biraz hayatimizi yasayalim dedik sonraki yil artik dusunmeye basladik 6 ay denedik olmadi dra gittik bir sorun yoktu ama yinede hormon haplari verdi hamile kalmam icin haplarda ise yaramadi bir 6 ay daha gecti sonra asilamaya karar verdi dr esimde sperm sayisi azdi ve hareketlilikte sorun vardi 1. 2. 3. asilama ama yine olmadi dr bidaha deneyelim dedi yok dedik artik tup bebek istiyoruz dedik tamam dedi baska bir hastaneye yolladi bizi gittik gorustuk o ay basladik belcikada yasiyoruz ve burda tek embriyo transfer ediyolar olsun dedik rabbim nasip ettiyse olur dedik
1. tup bebek tedavisi basladi 12 gun nasil zor gecti test gunu geldi ve hamileyimmmm cok sevindik tekrar kan tahliline cagirdilar 2 gun sonra sonucta kotu giden birsey vardi ikiye katlamamis dunya basimiza yikildi dis gebelik olmus
2. tup bebek denemesi yine 12 gun bekle ve yine hamileyimmmm cok dua ettim nolur allahim bu sefer hersey yolunda gitsin ama yine olmadi kimyasal gebelik oldu ve degerim dusmeye basladi
artik bir daha belcikada asla denemicem dedik
sonra 2010 ocakta turkiyeye gittik ve orada 3. tup bebek denememizi yaptik
ve hamileyim degerim 100 cikti ama ben yine korkuyorum acaba yinemi kimyasal dedim dr hersey yolunda degerin guzel dedi
ikigun sonra tekrar gittik ve degerim ikiye katlandi sukur rabbime cok dua etmistim
10 gun sonra keseye gormeye gittik ve sok iki tane kese vardi ikiz bebeklerim olcakti
sonra kalp atislari icin cagirdi ve hersey yolundaydi artik belcikaya donebilirdik cok korktum yolda birsey olur diye sukur rabbime sorunsuz sekilde eve geldik
2 gun sonra drda randevum vardi ve bir sok daha uc tane kese ve uc tane kalp atisi sok olduk dr riskli dedi ve birini alalim dedi reduksiyonla cok dusunduk turkiyedeki drumu aradim burda cok var ucuz bebek doguran sen guclu bi kadinsin basaririsin dedi allahin izniyle
cok dusunduk ve karar verdim ucunude dunya getiricem rabbim nasip ettiyse vardir bir bildigi dedim
butun hamileliyim boyunca yattim disari sadece dr kontroleri icin cikiyordum annemde kaldim hep allah razi olsun o bakti bana
bulanti ve kusamalardan kac kere acillik oldum 1 hafta hastanede yattim serumla beslendim sukur hafifledi bulantilarim
4.ayda tamamamen kesildi bulantilar kipirdamalar basladi her harekette rabbim sukur ediyordum olmayanlara nasip et diyordum
30. haftada sancilarim baslai hastanede 1 hafta kaldim ve kesildi sancilar eve geldim ama haftada 2 kez kontrolle gidiyorduk ve 32. hft daki kontrolumde acilma vardi dr yatmalisin dedi sancilarda basladi tekrar yine yattim ve 1 hafta daha dayana bildik
33 haftada 3 kizim dunyaya geldi 5 hafta hastanede kaldilar cok zordu onlari orada birakip eve donmek hergun onlari gormeye gidiyordum sut goturuyodum
5 hafta sonra evimize geldik sukur simdi canimi okuyorlar ucude
rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

canım hikayen gerçekten ne kadar güçlü bi insan olduğunu gösteriyor...Allahım bizlerede güç ve sabır versin..Üçüzlerinin adı ne ?

canım ne güzel duygular bunlar ALLAH isteyene nasip etsinn sağlıklı sıhatlıı

evet yaptırdım transferim oldu on ıkı gunun dolmasını beklıyorum sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…