proodex diye bahsedilen ilaç niçin yazıldı sperm artırıcı mı ki bide doktor mu yazdı yoksa siz mi aldınız
evet yaptırdım transferim oldu on ıkı gunun dolmasını beklıyorum sımdı
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız? ben uzun süredir yoktum annem döndü onu karşılamaya gittim dün geldim evimize ama ne geliş annem orada hasta olmuş dışarı kavurucu sıcak otel klimalı soğuk gir çık şifayı kapmış gelir gelmez acile götürdük iğne, şurup, antibiyotik, ağrıkesici ne varsa verdi doktoru aldık ilaçları tedaviye başladık 1-2 gün iyi gitti ama sonra ne oldu dersiniz bana bulaştı dört gündür kabuslarla yaşıyorum bademciklerim tavan yapmış durumda tuzsuz deli bekir gibi hiçbir yiyeceği boğazımdan geçirmiyorlarsu bile içemiyorum ateş, öksürük, kırgınlık, halsizlik ve hamilelik bulantısı da cabası nasıl kötüyüm anlatamam 3 gecedir uyuyamıyorum uyumak mümkün değil zaten bütün gece evin içinde dolanıyorum dua ediyorum gece olmasın diye rapor aldım evde yatıyorum şu an bana dua edin ne olur öksürünce bebeğime birşey olacak diye korkuyorum
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız? ben uzun süredir yoktum annem döndü onu karşılamaya gittim dün geldim evimize ama ne geliş annem orada hasta olmuş dışarı kavurucu sıcak otel klimalı soğuk gir çık şifayı kapmış gelir gelmez acile götürdük iğne, şurup, antibiyotik, ağrıkesici ne varsa verdi doktoru aldık ilaçları tedaviye başladık 1-2 gün iyi gitti ama sonra ne oldu dersiniz bana bulaştı dört gündür kabuslarla yaşıyorum bademciklerim tavan yapmış durumda tuzsuz deli bekir gibi hiçbir yiyeceği boğazımdan geçirmiyorlarsu bile içemiyorum ateş, öksürük, kırgınlık, halsizlik ve hamilelik bulantısı da cabası nasıl kötüyüm anlatamam 3 gecedir uyuyamıyorum uyumak mümkün değil zaten bütün gece evin içinde dolanıyorum dua ediyorum gece olmasın diye rapor aldım evde yatıyorum şu an bana dua edin ne olur öksürünce bebeğime birşey olacak diye korkuyorum
aynı şeyleri bende yaşadım evet bol bol taze sıkılmış portakal suyu iç.gece başalar zaten öksürük hep.
merhaba arkadaşlar bende eurofertilde de yaptırdım gerçekten mükemmel bir hastane ben çok memnun kaldım doktorum hakan özörnek sekreterinden hastabakıcısına hemşiresinden doktoruna herkes çok ilgili 29kasımda transfer yapıldı 11 aralıkta belli olacak tutup tutmadığı inşallah tutmuştur çok heyecanlıyım günler geçmiyo sanki
hayırlı olsun canım. inşallah sen de vereceksin buradan güzel haberi. sevindireceksin bizleri. dikkat et kendine. ayın kaçında belli olacak?
merhaba arkadaşlar bende eurofertilde de yaptırdım gerçekten mükemmel bir hastane ben çok memnun kaldım doktorum hakan özörnek sekreterinden hastabakıcısına hemşiresinden doktoruna herkes çok ilgili 29kasımda transfer yapıldı 11 aralıkta belli olacak tutup tutmadığı inşallah tutmuştur çok heyecanlıyım günler geçmiyo sanki
15 aralıkta nbelli olucak ama kasıklarım arada cok agrıyor ozelliklede sabahları
vardı ama biraz hafifledi şimdi o kadar değil ama arada yine oluyo ilk zamanlar daha çok ağrıyodu doktorum normal dedi ağrılar için telaşlanmana gerek yok dedi normalmişbenımde 15 aralıkta belli olucak sendede kasık agrısı varmı
vardı ama biraz hafifledi şimdi o kadar değil ama arada yine oluyo ilk zamanlar daha çok ağrıyodu doktorum normal dedi ağrılar için telaşlanmana gerek yok dedi normalmiş[/Q ok teşekkürler desene aynı zamanlarda belli olucak ikimizinde :)) hayırlısı neyse o olsun ıkımız ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?