Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar merhaba ben geldim nasılsınız? ben uzun süredir yoktum annem döndü onu karşılamaya gittim dün geldim evimize ama ne geliş annem orada hasta olmuş dışarı kavurucu sıcak otel klimalı soğuk gir çık şifayı kapmış gelir gelmez acile götürdük iğne, şurup, antibiyotik, ağrıkesici ne varsa verdi doktoru aldık ilaçları tedaviye başladık 1-2 gün iyi gitti ama sonra ne oldu dersiniz bana bulaştı dört gündür kabuslarla yaşıyorum bademciklerim tavan yapmış durumda tuzsuz deli bekir gibi hiçbir yiyeceği boğazımdan geçirmiyorlar su bile içemiyorum ateş, öksürük, kırgınlık, halsizlik ve hamilelik bulantısı da cabası nasıl kötüyüm anlatamam 3 gecedir uyuyamıyorum uyumak mümkün değil zaten bütün gece evin içinde dolanıyorum dua ediyorum gece olmasın diye rapor aldım evde yatıyorum şu an bana dua edin ne olur öksürünce bebeğime birşey olacak diye korkuyorum

bişey olmaz tatlım rahat ol. ben de hamileliğimin başlarında grip olmuştum. bol bol portakal suyu iç. çok iyi geliyo. ben iki günde geçirdim. inşallah kısa sürede iyileşirsin.

aynı şeyleri bende yaşadım evet bol bol taze sıkılmış portakal suyu iç.gece başalar zaten öksürük hep.

merhaba arkadaşlar bende eurofertilde de yaptırdım gerçekten mükemmel bir hastane ben çok memnun kaldım doktorum hakan özörnek sekreterinden hastabakıcısına hemşiresinden doktoruna herkes çok ilgili 29kasımda transfer yapıldı 11 aralıkta belli olacak tutup tutmadığı inşallah tutmuştur çok heyecanlıyım günler geçmiyo sanki

canım gönlüm senle..Konyadamı yaptırdın?

benımde 15 aralıkta belli olucak sendede kasık agrısı varmı

sağol canım istanbulda yaptırdım,zaman geçmiyo bir türlü eczaneden test alıp yapmak istiyorum ama korkuyorum dua edin bana

arada oluyo karnımda ağrıyo bazen ama doktorum normal olduğunu söyledi korkucak bi şey değil dedi ama bende her ağrıdığında çok korkuyorum

ehlena ve lale dualarım sizinle umarım sonuçlarınız pozitif olur ve hep beraber seviniriz. benimde transferden sonraki tüm günler sancım oldu hatta gece yataktan fırlıyordum sancıdan doktorum "yumurtalıklarını büyüttüğümüz için oluyor korkma" dedi sanırım sizinki de bu nedenle ağrıyordur sakin olun herşey güzel olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…