11 aralık cumartesi yumurta toplamaya gidiyoruz kızlar sizce ne zaman transfer olur dualarınızı bekliyorum
ehlena ve lale dualarım sizinle umarım sonuçlarınız pozitif olur ve hep beraber seviniriz. benimde transferden sonraki tüm günler sancım oldu hatta gece yataktan fırlıyordum sancıdan doktorum "yumurtalıklarını büyüttüğümüz için oluyor korkma" dedi sanırım sizinki de bu nedenle ağrıyordur sakin olun herşey güzel olur inşaallah
ehlena ve lale dualarım sizinle umarım sonuçlarınız pozitif olur ve hep beraber seviniriz. benimde transferden sonraki tüm günler sancım oldu hatta gece yataktan fırlıyordum sancıdan doktorum "yumurtalıklarını büyüttüğümüz için oluyor korkma" dedi sanırım sizinki de bu nedenle ağrıyordur sakin olun herşey güzel olur inşaallah
seninle aynı gidiyoruz benim iki gündür agrım kalmadı senin kacınıcı gün embriyosu ve kac tane transfer oldu? benim 2. gün ve bir tane transfer olduvardı ama biraz hafifledi şimdi o kadar değil ama arada yine oluyo ilk zamanlar daha çok ağrıyodu doktorum normal dedi ağrılar için telaşlanmana gerek yok dedi normalmiş
teşekkür ederim canım senın kacıncı gun transferiydi ? benım ıkı gundur agrım yok gayet normal gıdıyor
benimki 8hücreli 3.günde yapıldı transfer bir tane embiryo transfer edildi ama dün kanam başladı çok az ama ben çok korkuyorum doktorum nornal dedi çok endişeliyim bana dua edin ne olur cumartesi test yapılacakseninle aynı gidiyoruz benim iki gündür agrım kalmadı senin kacınıcı gün embriyosu ve kac tane transfer oldu? benim 2. gün ve bir tane transfer oldu
teşekkür ederim canım ama benim dün kanamam oldu çok korkuyorum normal diyolar ama ben çok korkuyorum ne olur bana dua edin birde bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yazsın
kızlar yarın bebeğimi görücem her gidişimde heyecanlanıyorum allah herkese nasip etsin.doğum yaklaştıkçada korku başladı.
amin canım. allah isteyen herkese versin inşallah.bi bak bakalım oğluşun nasılmış. bu arada aynı korku beni de sardı.
selam kızlar
lale panik yapma canım olumsuz düşünme yerleşme kanaması da olabilir genelde yerleşme kanaması olur internetten bir araştır bence rahatlarsın sanırım yarın test günün hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
ehlena canım benim bebişim 5. gün embriyosuydu senin test günün ne zaman?
tan bende 5 ocakta gidicem kontrole zaman geçmiyor vallahi çok merak ediyorum bebişimi daha çok net göremedim sadece 6+4 de gördüm azıcık belirginleşse de bizde doya doya seyretsek kızlar kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz?
selam kızlar
lale panik yapma canım olumsuz düşünme yerleşme kanaması da olabilir genelde yerleşme kanaması olur internetten bir araştır bence rahatlarsın sanırım yarın test günün hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
ehlena canım benim bebişim 5. gün embriyosuydu senin test günün ne zaman?
tan bende 5 ocakta gidicem kontrole zaman geçmiyor vallahi çok merak ediyorum bebişimi daha çok net göremedim sadece 6+4 de gördüm azıcık belirginleşse de bizde doya doya seyretsek kızlar kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz?
kaç yumurta toplanmıştı canım dondurulanların varmı benim 2 tane donduruldu[/QUOBEŞ TANE TOPLANDI AMA BIR TANE TRANSFER OLDU BENIM IK 4 GUN KASIK AGRIM VARDI AMA SIMDI GECTI
kaç yumurta toplanmıştı canım dondurulanların varmı benim 2 tane donduruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?