Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

benim ilk günden itibaren çok sancım olmuştu her an sdet olacakmışım gibiydi ha söktü ha sökecek diyordum ama o yumurtalıklarımızı büyümesinden kaynaklanıyormuş yani belirti ile alakası yokmuş ama batmalar oluyordu böyle iğne batar gibi kısa kısa ama arı sokar gibi genellikle sol tarafımda oluyordu zaten bebişim sol tarafımda ben birtek batmaları belirti olarak gösterebilirim onun dışında birşey yoktu ama kasık sancılarım daha yeni geçti diyebilirim.

tatlım inşaallah hayırlısı ile bize yarın müjdeli haberi verirsin sabah erkenden git yaptır testini merakla sonucunu bekliyorum canım

bu arada kızlar unutmadan söyleyeyim yarın buket arkadaşımızın OPU işlemi var hepimiz dua edelim onun için kolay geçer bütün yumuşları yarın döllenir inşaallah Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım dualarım seninle hiç hissetmezsin inş.

canım endişelenme googledan şunu araştır: implantasyon kanaması

selam benım 15 aralıkta ya benım ılk gublerde kasık agrım vardı ama sımdı gectı agrımıyor artık :) bakalım hakkımızda hayırlısı olur ınsallah benım ıkıncı gun embriyosuydu

kaç yumurta toplanmıştı canım dondurulanların varmı benim 2 tane donduruldu[/QUOT
12yumurta toplandı 5tanesi döllendi bir tanesi transfer edildi 3tanesi donduruldu 1 tanesi zayıf olduğu için dondurmadılar

senın nasıldı transfer sonrası? agrı var yada yok dıye uzuleyım mı sevineyim mi bilmiyorum. pzt evde test yapsam belli olur mu acaba?

tatlım o idrarla yapılan testler daha sonuç vermez. ben pozitif sonucunu aldıktan 3-4 gün sonra yapmıştım. o zaman bile 2. çizgi çok silikti. muhtemelen hiçbirşey çıkmaz. boşuna moralini bozarsın. en garantisi kan testi.

canım buketciğim sanırım şu saatlerde OPU işlemin bitmiştir Rabbim yardımcın olsun haberini bekliyorum canım en zorunu atlattın bundan sonrası kolay inşaallah bebişin sana gelicek hepsi o

tşk ederim ilgine bende kan testi yaptırayım öyleyse

deniz nasılsın tatlım oluşun nasıl eskilerden kimse yok forumda ya runne tan asiiiii midye nerelerde acaba bir senle ben kaldık herhalde

deniz nasılsın tatlım oluşun nasıl eskilerden kimse yok forumda ya runne tan asiiiii midye nerelerde acaba bir senle ben kaldık herhalde

biz iyiyiz canım. sen nasılsın? bebiş de iyidir inşallah. evet haklısın herkes yok oldu. hayırlısı bakalım. bebişe dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…