canım endişelenme googledan şunu araştır: implantasyon kanaması
canım endişelenme googledan şunu araştır: implantasyon kanaması
selam benım 15 aralıkta ya benım ılk gublerde kasık agrım vardı ama sımdı gectı agrımıyor artık :) bakalım hakkımızda hayırlısı olur ınsallah benım ıkıncı gun embriyosuydu
kaç yumurta toplanmıştı canım dondurulanların varmı benim 2 tane donduruldu[/QUOT
12yumurta toplandı 5tanesi döllendi bir tanesi transfer edildi 3tanesi donduruldu 1 tanesi zayıf olduğu için dondurmadılar
evine dönnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım çok teşekkür ederim googleden baktım biraz içim rahatladı yarın belli olucak yinede çok korkuyorum hala kanamam var fazla değil ama var dua edin bana
canım çok teşekkür ederim googleden baktım biraz içim rahatladı yarın belli olucak yinede çok korkuyorum hala kanamam var fazla değil ama var dua edin bana
senın nasıldı transfer sonrası? agrı var yada yok dıye uzuleyım mı sevineyim mi bilmiyorum. pzt evde test yapsam belli olur mu acaba?
tatlım o idrarla yapılan testler daha sonuç vermez. ben pozitif sonucunu aldıktan 3-4 gün sonra yapmıştım. o zaman bile 2. çizgi çok silikti. muhtemelen hiçbirşey çıkmaz. boşuna moralini bozarsın. en garantisi kan testi.
selam sonucun belli oldu mu?
evet malesef negatif çok üzgünüm((
deniz nasılsın tatlım oluşun nasıl eskilerden kimse yok forumda ya runne tan asiiiii midye nerelerde acaba bir senle ben kaldık herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?