Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ben de cok uzgunum hayırlısı böyle olmasıymış ((

canım üzülme diyemicem ama ümidini kaybetme...

kaybetmedim kendimi her türlü sonuca hazırladığımı düşünüyodum ama hazır değilmişim bu sonuca çok üzüldüm ( en kısa sürede kendimizi toparlayıp 2.yi denecegiz inşallah

canım yine buradan destek olacağız sana merak etme herzaman yanındayız inş. Rabbime zor olan ne var ki bu alemde

11 aralık ta yumurta 12 tane toplanmıştı 8 uygunluk göstermiş 6 sı döllenmiş transfer günü için ararız dedi artık aramayız dedi anlamadım

transferi anestezi ile mi yoksa normal mi tavsiye edersiniz yardımınıza ihtiyacım var tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum

11 aralık ta yumurta 12 tane toplanmıştı 8 uygunluk göstermiş 6 sı döllenmiş transfer günü için ararız dedi artık aramayız dedi anlamadım

canım tamam işte benimde cumartesi toplandı yumoşlarım pazar aradılar ve döllenen sayıyı bildirdiler sonra aramadılar bende merak ettim 3. gündü dilek hanımı aradım acaba bir terslikmi var diye o da hayır muhtemelen 5. güne gidiyoruz transferden önce ararlar dedi aynen öyle oldu senin şimdi bugün 1. günün dünü saymayacaksın bugün embriyoların 1. günü yani eğer 5. güne gidiyorlarsa seni 3. yada 4. günü arayacaklardır merak etme

bu ay bende tedaviye başlıycaz.6 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum.4 ay menepozda kaldım.1 ay yasmin kullanıp adet oldum.bu ay kullanmadım,adette olmadım.farlutal kullandım,bugün son ilacı içtim.adet olunca hormon testleri ve rahim filmi bölümüne geçicez.
konya eurofertil hakkında bilgisi olanlar lütfen cevap verin.rapor almak için neler yapmalıyız.tüpler açıksa 1 defa aşılama düşünüyoruz.sonra tüp bebek.devlet ne kadar yardım ediyor.özzel hastanede yaptırdığım rahim filmini tıp fakültesinde tekrar çektirmek zorunda kalacak mıyız?

rapor hakkında bir bilgim yok canım sanırım kanalların açıksa 3 kez klomenle yumurta çatlatma uygulaması 3 kez aşılama eğer olmazsa tüp bebek raporu çıkartılıyor eğer kanalların tıkalıysa da laparoskopi ameliyatı olacaksın yani kanallarını açacaklar sonra yukarıdaki tedavileri uygulayacaksın olmazsa tüp bebek raporu veriliyor yani rapor işi zor biraz benim kanallarım tıkalıydı o nedenle direk tüp bebek yaptırdım bunlarla uğraşmak insanı daha çok yıpratır diye düşündüm

canım benim eşimde sperm düşüklüğü var..2 hafta sonra tekrar sperm analiiz için test vereceğiz ve Ali Sami beyle görüşeceğiz..bide Prof. Dr. Hüseyin Görkemli ile görüşmeyi düşünüyorum..bakalım ne diyecekler.memeorial hastanesini araştırdım ama orası çok pahalı olur hreralade..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…