Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

bende kesinlikle hiç kimseye söylemiycem ikincide sadece çok yakın bir arkadaşım var ona ve sizlere söyliycem başka kimse bilmesini istemiyorum bende

bencede çok erken yapmışsın canım bildiğim kadarıyla 10günden sonra b hcg kana geçmeye başlıyomuş idrara geçmesi daha uzun sürüyomuş umutsuzluğa kapılma sakın çok erken yaptırmışsın zorda olsa 12.günü bekle dualarımız seninle canım

canım negatif derken kaç çıktı değerin 0 mı 1 mi neye göre negatif yani 5 e yakınmı aralığı kaç üstelik test sonucu kişiden kişiye göre değişiyor bazı arkadaşlarda 12. gün bile idrarda çıkmıyor hatta 10. gün test yaptırıp negatif deyip 12. gün pozitif olanlar var ben çok okudum forumda sen moralini bozma ve 12. günü bekle canım

< 1.20 (negatif) bilmem deger bu cuma gününe merkezden çagırdılar nasip allahım herkese içinde bizlerede nasip etsin aminnnnnnnn

< 1.20 (negatif) bilmem deger bu cuma gününe merkezden çagırdılar nasip allahım herkese içinde bizlerede nasip etsin aminnnnnnnn

genelde kan testi 12. günden önce yapılmıyo. 12. günde de sonucun pozitif olması için kan değerinin 80 ve daha üstü olması gerekiyo. eğer hamileysen bile bugünlerde hormonun 35-40 civarındadır. bu da 80in altında olduğu için negatif görünüyordur. 3-4 güne kadar ikiye katlayarak gidiyo. o zaman 80i geçince sana pozitif diyorlar. değer sıfır değilse bence sorun yok.

Merhaba Kızlar;

Eurofertilde tüp bebek tedavisine başladık, uzun protokol uygulanıyor..çok şaşkınım, çok tuhafım..biraz hızlı karar vedik ama eşimin sperm sonucunda sayı 3 milyon...aşılama bile önerilemiyor..Kızlar Allah yolumuzu açık etsin..Korkmuyorum desem yalan olur...

merhaba kızlar kimse yok galiba buket seni merak ediyorum bugün erkeze gidecektin ne oldu canım test yapıldımı inşaallah güzel haberlerle Rabbim yardımcın olsun canım

canım henüz gitmedik doktor niye 8 gün yaptın çok erken 12 yada 13 gün dedi. yarın gel testini yapalım dedi ignem bitti igne yazdırmamız gerekiyo bugün burda yine kan verdim çoook merak ediyorum sonuç 3 te bakalım hayırlısı.

yok buketciğim henüz görünmez 16. veya 17 gündü müreakımdan buradaki doktora gittim keseyi gördük ama belli belirsiz o da bana : ultrasonun çözünürlüğü iyi olmasaydı buda görünmezdi dedi yani senin şimdi yağacağı şey pozitif sonucu aldıktan iki gün sonra tekrar yaptırma bunu 2 veya 3 kez tekrarlayıp değerinin ikiye katlandığını görmen lazım sonra ultrason oda 12. haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıyorlar karından değil yani

Buket canım okadar çok istiyorumki pozitif sonuç almanı İnşaallah hayırlısı olur Rabbim yar ve yardımcın olsun çok bekletme beni hemen yaz değerini olurmu canım

sonuç negatif yine konyaya gittik dilek hanım 2gün daha bekle dedi merkezden çıktık kule siteye gittik lavobaya girdim regl olmuşum doktoru aradım söyledim tutmamış dedi . 1 ay sonra regl olunca gel sebeblerini araştıralım dedi kendimi iyi hissetmedigim için doktorla fazla konuşamadım ama benim bebegim ne zaman gözlerini dünyaya açacaksa allahım o zaman nasip edecektir.dilegim herkese..

geçmiş olsun canım inşallah zamanı tezakitte gelir bebeğini kucagına alırsın ben bir süredir burayı takıp ediyorum ve su dikkatimi çekti arkadaşlar son zamanlarda euro fertilde tüp bebek yaptıranlar hep negatif sonuç alıyor yüzdde olarak

ÜzüLme der Mevlana.. İstediğin biR şey oLmuyoRsa ya Daha İyisi oLacağı iÇin ya da geRçekten de oLmaması geRektiği içindiR.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…