valla canım bende cok fazla yıpranmamak ıcın baskı gormek ıcın kımseye soylemedım yasadıgımız ılcede 2 arkadasım bılıyor. kendı annem babam bılmıyor(hasta oldukları ıcın soylemedım) kaynanam bılıyor sagolsun ama bılmese acaba daha mı anlayıslı olurdu bılmıyorum guya bılıyor ama her sanıye bakısıyla bıle bellı edıyor hıc aklımızda yokken hatırlatmayı basarıyor. fazla kımseye soylemedık bu kadar kısının bılmesı bıle daraltıyo benı. 2. denemeyı habersız yapcam bu ınsanlardan. boylesı daha rahat
valla canım bende cok fazla yıpranmamak ıcın baskı gormek ıcın kımseye soylemedım yasadıgımız ılcede 2 arkadasım bılıyor. kendı annem babam bılmıyor(hasta oldukları ıcın soylemedım) kaynanam bılıyor sagolsun ama bılmese acaba daha mı anlayıslı olurdu bılmıyorum guya bılıyor ama her sanıye bakısıyla bıle bellı edıyor hıc aklımızda yokken hatırlatmayı basarıyor. fazla kımseye soylemedık bu kadar kısının bılmesı bıle daraltıyo benı. 2. denemeyı habersız yapcam bu ınsanlardan. boylesı daha rahat
canım benım 8. gun cok erken bence kısıye gore degısıyor bu durum kımının(ozellıkle ıkızse ıdrarda bıle cıkabılıyor) bos yere stres yaparsın Allah korusun sıkıntıdan bısey olur bu durum cok hassas 12. gunu beklemek gerek zor olsada...zaten cogu gıtmıs azı kalmıs canım benım ınsallah olumlu haberlerını alırız bızede umut olur
iyiyim akrabamız var onlara oturmaya gittik annemle biraz degişiklik olsun diye saat 11 sularında da hastanede test yaptırdım bugün 8 gün çok merak etttim ama negatif çıktı bilmiyorum artık pek pozitifi göremezmişim gibi ama allahımdan umudumu kesmiyorum test günüm 26 pazarmış ama ben çok merak ediyorum yorumlarınıza ihtiyacım var artı dualarınıza........
canım negatif derken kaç çıktı değerin 0 mı 1 mi neye göre negatif yani 5 e yakınmı aralığı kaç üstelik test sonucu kişiden kişiye göre değişiyor bazı arkadaşlarda 12. gün bile idrarda çıkmıyor hatta 10. gün test yaptırıp negatif deyip 12. gün pozitif olanlar var ben çok okudum forumda sen moralini bozma ve 12. günü bekle canım
< 1.20 (negatif) bilmem deger bu cuma gününe merkezden çagırdılar nasip allahım herkese içinde bizlerede nasip etsin aminnnnnnnn
Hayırlı olsun canım inşaallah pozitif sonuç alırsın moralini yüksek tut doktorun kim?
ultrasyonda şimdi baksa göremez mi sizce allahım ben mi bu kadar meraklıyım herkes benim gibi mi
sonuç negatif yine konyaya gittik dilek hanım 2gün daha bekle dedi merkezden çıktık kule siteye gittik lavobaya girdim regl olmuşum doktoru aradım söyledim tutmamış dedi . 1 ay sonra regl olunca gel sebeblerini araştıralım dedi kendimi iyi hissetmedigim için doktorla fazla konuşamadım ama benim bebegim ne zaman gözlerini dünyaya açacaksa allahım o zaman nasip edecektir.dilegim herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?