ÜzüLme der Mevlana.. İstediğin biR şey oLmuyoRsa ya Daha İyisi oLacağı iÇin ya da geRçekten de oLmaması geRektiği içindiR.!
ehlenacığım sen bu ay tedaviye yeniden mi başlıyorsun?
hayırlısı canım ınsallah ıse yarar sogan kürü mü? bu aralar herkes bundan bahsedıyo bende kullanmayı dusunuyorum bakalım
Merhaba Kızlar;
Eurofertilde tüp bebek tedavisine başladık, uzun protokol uygulanıyor..çok şaşkınım, çok tuhafım..biraz hızlı karar vedik ama eşimin sperm sonucunda sayı 3 milyon...aşılama bile önerilemiyor..Kızlar Allah yolumuzu açık etsin..Korkmuyorum desem yalan olur...
sonuç negatif yine konyaya gittik dilek hanım 2gün daha bekle dedi merkezden çıktık kule siteye gittik lavobaya girdim regl olmuşum doktoru aradım söyledim tutmamış dedi . 1 ay sonra regl olunca gel sebeblerini araştıralım dedi kendimi iyi hissetmedigim için doktorla fazla konuşamadım ama benim bebegim ne zaman gözlerini dünyaya açacaksa allahım o zaman nasip edecektir.dilegim herkese..
Senin dondurulmuşların var mı benim 3 tane var bende şaşırdım neyapacagımı akrabamız 2 kez yaptırdı istanbulda memorıal sanırım 2 side tuttu allahım sen yol göster.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?