Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

bana transfer yapılırken embriyologları bana fazla tecrübeli gelmed ben temmuzda merkez gitttiğimde bir bayan vardı embriyolog olarak şimdi değişmiş genç bir bey var ama son zamanlarda negatıf sonuç alan çoğunlukta

bana transfer yapılırken embriyologları bana fazla tecrübeli gelmed ben temmuzda merkez gitttiğimde bir bayan vardı embriyolog olarak şimdi değişmiş genç bir bey var ama son zamanlarda negatıf sonuç alan çoğunlukta

bilmiyorum ama ıkıncıyı euro fertilde yapmayı dusunmuyorum benım tedavımde hep aksilikler oldu ve merkeze güvenimizi kaybettik

amacım negatif çıktı diye merkezi kötülemek değil ama temmuz ayı ile bu aylar arasında bi farklılık var bi düzensizlik bilmiyorum ama negatif bir hava verdi bana onun için dr arasındada en cok ilgili ali sami bey geldi bana benım dr dilek hanımdı burdakı arkadaşların tavsiyesiyle gitmiştim dilek hanıma her neyse başka iyi bildiğiniz bir merkez var mı istanbul olur ankaraolur yada başka bir yer olur

ama içimde bi his var bu ay hamile kalıcağımı söylüyor :)) benim için dua ederseniz sevinirim özellikle yengec:))

Senin dondurulmuşların var mı benim 3 tane var bende şaşırdım neyapacagımı akrabamız 2 kez yaptırdı istanbulda memorıal sanırım 2 side tuttu allahım sen yol göster.

Buket çok üzüldüm canım üzüntümü tarif edemem hakkımızda hayırlısı ne diyelim ne diyeceğimi bilemiyorum inanki

bugün rahim filmi çekildi.çok şükür temiz çıktı.allah kimseye bu acıyı yaşatmasın,5 dakika sürdü ama çok acıdı çok.

ah canım geçmiş olsun onu en iyi ben bilirim çünkü aynı gün 2 defa çekildi keşke anestezi alsaydım diyorum sende keşke anestezi alsaydın neyse geçmiş olsun canım

sağol canım.okuldaki bir arkadaşa sordum,korkma bişey olmaz,acımaz dedi.2 dakika sürüyor sadece ama o bile yetiyor.her ikiside açık ya ,değdi.

hayırlısı canım ınsallah ıse yarar sogan kürü mü? bu aralar herkes bundan bahsedıyo bende kullanmayı dusunuyorum bakalım

yok cnm soğan deil bu ballı ve yaklaşık 6 çeşit bitkinin olduğu karışım sabah akşam yedim bu gün son ayın 8 i gibi sonuç belli olur içimde bir his var işe yarayacak gibi inşşşş

tedavın hayırlı olsun canım ınsallah mujdelı haberlerını alırız

canım benım cok uzuldum nasıldır bılırım ınsallah dıger sefere....

Senin dondurulmuşların var mı benim 3 tane var bende şaşırdım neyapacagımı akrabamız 2 kez yaptırdı istanbulda memorıal sanırım 2 side tuttu allahım sen yol göster.

benim yakın arkadasımda konyada 2 defa bir kere ankara gata da yaptırdı olmadı en sonunda istanbul memorialda yaptırdı sımdı 4 aylık kızı var kucagında senelerce ugrastıama sonun da ıstanbul da oldu

ya kızlar istanbulu ankarası konyası yok bence nasip meselesi bu bana kalırsa benim bir tanıdığım var eşide kendi de çok iyi çocukları çok seven inançlı abdestli namazlı insanlar kimseyi kırmamaya özen gösteren sürekli dualarla yaşayan insanlar ama gel görki İstanbulda tam 9 defa denemelerine rağmen sonuç negatif ben transferim olduğu gün onu dilek hanıma götürdüm dilek hanım gel bir muayene edeyim ben dürüst bir hekimim seni kandırmam olacaksa ya da olmayacak sa söylerim seni boşa umutlandırmam dedi bende çok istiyorum vesile olurda inşaallah olur birde geçen sene eşiyle Hacca gittiler ben diyorum belki Rabbim şimdi verir oda istiyor denemeyi ama istanbulda dondurulmuşları varmı onunla denemek istiyor dilek hanımda bu saatten sonra dondurulmuşları deneme dedi bakalım şimdi karar verme aşamasında hatırlısı dünde haberlerle izledik annemle yurt dılında bir çift tam 7 kez denemiş olmamış istanbula gelmişler 1. denemede tutmuş kalp atışlarını gösterdiler tv de yani insan bu durumda ne diyeceğini bilemiyor aslında ben o tanıdığıma hamile olduğumu bile söyleyemedim insan nasıl derki 9 kez tüp bebek yaptırmış ve tutmamış birine hamileyim diye bu bile beni çok üzüyor Rabbim inşaallah tüm isteyenlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…