Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ben farabide mehmet beye muayene oldum.aşılama yapalım dedi.biz eurofertillemi yoksa onamı gitsek kararsınız.farabide aşılama yaptıran var mı aranızda?daha yeni bir hastane ve bu alanda adını hiç duymadım:26:

canım bi komşumun eşi ilaç mümessili..komşuma Mehmet beyi tavsiye etmiş, gitmişlerdi..ama onalrın amacı muayene olmaktı, aşılama değildi...

mehmet beye bende muayne oldum gerçekten beyfendi güleryüzlü ama daha meslekte yeni sayılır aşılama için tecrübeli isimleri düşünsen daha iyi bence yani sen bilirsin tabiii ama sadeece buişi yapan dr. varken farabiyi düşünme istersen inşlhhh hamile kalırsan mehmet beyin takibinde olabilirsin gerçekten iyi bir hekim

iyi akşamlar kızlar,ben yaklaşık 1 yıldır prof.dr.mehmet çolakoğlu'un hastasıyım.Ekim ayında negatifle sonuçlanan bir tüp bebek denemem oldu.Şu anda tetkik ve takibimi mehmet bey yapıyor ama ikinci denemem için kararsızım biraz.Eurofertil Konya'yı duydum ama doğrusu gitmeye cesaret edemedim.Biraz bilgi verir misiniz?Özellikle maliyet ve ilaçlar konusunda.Bir de çok kalabalık oluyor mu?Biz Konya dışından geldiğimiz için git gel çok yıpranıyoruz.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

merhaba kızlar,4 ocak salı günü eurofertilden randevu aldık.dilek hanımla konuşacağız.izlenimlerimin tamamını akşama paylaşırım sizinle.

herkeze hayırlı akşamlar kızlar bir yılın daha sonuna geldik benim için 2010 yılı en başından kötüydü ocak 5 de kızım doğdu 8 de de kaybettim yaralarım o günlerim aklıma geliyor yaklaştıkça çok zor günlerdi ALLAH ım kimseye yaşatmasın inşallah 2011 hepimize hayırlı olur kucaklarımızı doldurur şimdide yeni yılınız mutlu huzurlu olması dileğiylee

canım ilaçlarla birlikte 5000 tlyi buluyo. ama biraz kalabalık oluyo. biz de ilçeden gelip gittik. özellikle hafta sonları bayağı yoğun. ama yine de denemeye değer.ben sana orada fuat beyi ya da sami beyi tavsiye ederim.bizimki de 2. denemede tuttu. ikisinde de doktorumuz fuat beydi. biz memnun kaldık. şimdi 27 haftalık hamileyim. darısı senin ve de tüm isteyenlerin başına inşallah.

kızlar merhaba. çoktandır kimseler uğramıyo. hayırdır nasılsınız? biliysunuz ben biraz sıkıntılıydım. 10 gün kadar önce doktor bebişimize biraz küçük ve de zayıf demişti. 717 gramdı.az önce yine kontrole gittik. bizim tosun 967 gr olmuş. yani haftasına göre tombul bile. içim çook rahatladı. paylaşmak istedim. inşallah sizler de çok yakında hamile kalacak mıyım diye düşünmek yerine bebeğim kaç gram oldu diye düşünüyo olursunuz. :))) inanın bunu hepiniz için çok çok istiyorum.

ayyy çok sevindim..hadi gözün aydın..inşallah bebişini alırsın sağlıkla kucağına....

canım bende Ali sami beyle tedaviye başladık...inşallah sonuç olumlu olur.sende nasıl bir protokol uygulandı?bende uzun protokol uygulanıyor...

Çok teşekkür ederim.Şimdilik araştırıyorum Konya'daki seçeneklerimi.Bu sefer üzülmek istemiyorum ama herşey nasip kısmet işte.Rabbim bebebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

inşallah canım inşallah ,, saol iyi temennilerin için bebeğinin iyi haberlerini almışın çok svindim canımm inşallah sağlıklı bir şekilde tosun gibi kucağına alırsın, sen necati beyin muayenehanesine mi gidiyorsunn

Çok teşekkür ederim.Şimdilik araştırıyorum Konya'daki seçeneklerimi.Bu sefer üzülmek istemiyorum ama herşey nasip kısmet işte.Rabbim bebebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

slm canım deniz arkadaşımın dediklerine katılıyorum bnm doktorumda sami beyy çok iyi ilgileniyolar onlar bir vesile tabikii BİZ ALLAH tan istiyoruzz inşalla en kısa zaman da hayırlı haberlerini alırızz cnmm

canlarım hepinizin iyi dilekleri için çok çok teşekkürler. inşallah allahım sizlere de nasip etsin. inanın bunu çok istiyorum. buradan güzel haberler aldıkça çok seviniyorum. geçen gün eurofertilin önünden geçiyordum. önü araba doluydu. burnumun direği sızladı. bekleyen herkes için ve de uğraşan herkes için dua ettim. allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın. tombul tombul bebişleriniz olsun inşallah. :)))

evet canım necati beyin muayenehanesine gidiyoruz. saolsun ilgileniyo. biz memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…