sonuç negatif yine konyaya gittik dilek hanım 2gün daha bekle dedi merkezden çıktık kule siteye gittik lavobaya girdim regl olmuşum doktoru aradım söyledim tutmamış dedi . 1 ay sonra regl olunca gel sebeblerini araştıralım dedi kendimi iyi hissetmedigim için doktorla fazla konuşamadım ama benim bebegim ne zaman gözlerini dünyaya açacaksa allahım o zaman nasip edecektir.dilegim herkese..
buketcim çok üzüldüm canım ama üzülme beterin beteri var ben tutmadığı için üzülürken daha büyük bir acı yaşadım hayatımdaki en büyük kahramanımı babamı kaybettim hala inanamıyorum allah kimse böyle bir acı yaşatmasın çok kötüyüm buna dayanmak o kadar zorki anlatamam
buketcim çok üzüldüm canım ama üzülme beterin beteri var ben tutmadığı için üzülürken daha büyük bir acı yaşadım hayatımdaki en büyük kahramanımı babamı kaybettim hala inanamıyorum allah kimse böyle bir acı yaşatmasın çok kötüyüm buna dayanmak o kadar zorki anlatamam
kızlar merhaba. çoktandır kimseler uğramıyo. hayırdır nasılsınız? biliysunuz ben biraz sıkıntılıydım. 10 gün kadar önce doktor bebişimize biraz küçük ve de zayıf demişti. 717 gramdı.az önce yine kontrole gittik. bizim tosun 967 gr olmuş. yani haftasına göre tombul bile.içim çook rahatladı. paylaşmak istedim. inşallah sizler de çok yakında hamile kalacak mıyım diye düşünmek yerine bebeğim kaç gram oldu diye düşünüyo olursunuz. :))) inanın bunu hepiniz için çok çok istiyorum.
Canım benim Allah sabır versin yattığı yer nur olsun inşaallah. Rabbim korktuğundan emin eylesin seni çok iyi anlıyorum ben tam 22 senedir bu hasreti yaşıyorum 9 yaşımda kaybettim babamı yeri hiç dolmuyor acısı hiç geçmiyor tatlım ama elden ne gelir emir Allah'ın
Canım benim Allah sabır versin yattığı yer nur olsun inşaallah. Rabbim korktuğundan emin eylesin seni çok iyi anlıyorum ben tam 22 senedir bu hasreti yaşıyorum 9 yaşımda kaybettim babamı yeri hiç dolmuyor acısı hiç geçmiyor tatlım ama elden ne gelir emir Allah'ın
başın sağolsun canım benim. allah sabır versin.
çok sevindim canım ya bak boşuna üzülmüşsün neyse bıdık iyiymiş işte bizimde 5 ocakta ikili testimiz var teyzesi dua et bize hayırlı sonuçlar alalım amaaaaaaaan zormuş ya anne olmak bu seferde herşeyini merak ediyorsun nasıl olacak bu işler :18::18::18:
sağol canım o benim kahramanımdı kahramanlar hiç ölmez sanıdım okadar ani olduki sesini bile duyamadım sarılamadım yurtdışında yaşıyodu ailem 6 ay önce görmüştüm sarılmıştım çok zormuş çok acıymış allah kimseye yaşatmasın hala inanamıyorum sanki hala avusturyada gibi geliyo
herkeze iyi akşamlar kızlar herkez bir telaş içerisinde bende bu gün geçen yıl bugüne gittim.... çok hüzünlendim kızımın gelmesine sayılı günler var dı ve ertesi gün kontroüm var dı her gece yatağa yattığım da hareketleri tekmeleri beni uyutmazdı onun içimdn çıkmasını bile hayal etmezdim bn den ayrılır uzaklaşır diye dmekki bir şeyle malüm oluyor insana ömrüm boyunca unutmuyacağım günler ve tarih kızımın doğduğu 5 ocak onu kaybettiğim 8 ocak bu tarihleri hiç ama hiç unutamam şimdi yaklaştıkça o günler aklıma geliyor .........
herkeze iyi akşamlar kızlar herkez bir telaş içerisinde bende bu gün geçen yıl bugüne gittim.... çok hüzünlendim kızımın gelmesine sayılı günler var dı ve ertesi gün kontroüm var dı her gece yatağa yattığım da hareketleri tekmeleri beni uyutmazdı onun içimdn çıkmasını bile hayal etmezdim bn den ayrılır uzaklaşır diye dmekki bir şeyle malüm oluyor insana ömrüm boyunca unutmuyacağım günler ve tarih kızımın doğduğu 5 ocak onu kaybettiğim 8 ocak bu tarihleri hiç ama hiç unutamam şimdi yaklaştıkça o günler aklıma geliyor .........
canım başın saolsun her şey ALLAH TAN bol bol dua et şimdi onun en çok buna ihtiyacı var..
iyi akşamlar kızlar,ben yaklaşık 1 yıldır prof.dr.mehmet çolakoğlu'un hastasıyım.Ekim ayında negatifle sonuçlanan bir tüp bebek denemem oldu.Şu anda tetkik ve takibimi mehmet bey yapıyor ama ikinci denemem için kararsızım biraz.Eurofertil Konya'yı duydum ama doğrusu gitmeye cesaret edemedim.Biraz bilgi verir misiniz?Özellikle maliyet ve ilaçlar konusunda.Bir de çok kalabalık oluyor mu?Biz Konya dışından geldiğimiz için git gel çok yıpranıyoruz.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?