Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

buketcim çok üzüldüm canım ama üzülme beterin beteri var ben tutmadığı için üzülürken daha büyük bir acı yaşadım hayatımdaki en büyük kahramanımı babamı kaybettim hala inanamıyorum allah kimse böyle bir acı yaşatmasın çok kötüyüm buna dayanmak o kadar zorki anlatamam

başın sağolsun canım benim. allah sabır versin.

Canım benim Allah sabır versin yattığı yer nur olsun inşaallah. Rabbim korktuğundan emin eylesin seni çok iyi anlıyorum ben tam 22 senedir bu hasreti yaşıyorum 9 yaşımda kaybettim babamı yeri hiç dolmuyor acısı hiç geçmiyor tatlım ama elden ne gelir emir Allah'ın

çok sevindim canım ya bak boşuna üzülmüşsün neyse bıdık iyiymiş işte bizimde 5 ocakta ikili testimiz var teyzesi dua et bize hayırlı sonuçlar alalım amaaaaaaaan zormuş ya anne olmak bu seferde herşeyini merak ediyorsun nasıl olacak bu işler :18::18::18:

sağol canım o benim kahramanımdı kahramanlar hiç ölmez sanıdım okadar ani olduki sesini bile duyamadım sarılamadım yurtdışında yaşıyodu ailem 6 ay önce görmüştüm sarılmıştım çok zormuş çok acıymış allah kimseye yaşatmasın hala inanamıyorum sanki hala avusturyada gibi geliyo

başın sağolsun canım benim. allah sabır versin.

sağol canım hala şoktayım inanmak istemiyorum babam benim kahramanımdı ilk sevdiğim adamdı onun öldüğüne inanmak istemiyorum

selam kızlar hepinize iyi yıllar.2011 de tüm dilekleriniz kabul olsun.tüm isteyenlere allahım güzel bebişler versin.bol bebekli ve sağlıklı bir yıl olsun...

saol tatlım. tabi ki dua ederim. dualarım hep sizlerle. inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. gerçekten de zor. başlarda acaba olacak mın olmayacak mı diye endişeleniyorsun. daha sonra iyi mi acaba diye. bu endişelerin sonu yok galiba. inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız. inşallah emek veren herkese de allahım güzel güzel bebişler verir.

canım başın saolsun her şey ALLAH TAN bol bol dua et şimdi onun en çok buna ihtiyacı var..

herkeze iyi akşamlar kızlar herkez bir telaş içerisinde bende bu gün geçen yıl bugüne gittim.... çok hüzünlendim kızımın gelmesine sayılı günler var dı ve ertesi gün kontroüm var dı her gece yatağa yattığım da hareketleri tekmeleri beni uyutmazdı onun içimdn çıkmasını bile hayal etmezdim bn den ayrılır uzaklaşır diye dmekki bir şeyle malüm oluyor insana ömrüm boyunca unutmuyacağım günler ve tarih kızımın doğduğu 5 ocak onu kaybettiğim 8 ocak bu tarihleri hiç ama hiç unutamam şimdi yaklaştıkça o günler aklıma geliyor .........

BAŞIN SAGOLSUN RABBİM MEKANI CENNET EYLESİN .insan ister istemez üzülüyo allahım sevap defterimize kaydetsin inşallah her şeyin ama her şeyin hayırlısını lutfetsin sizin hayır olarak bildikleriniz şer , şer olarak bildikleriniz aslında hayırdır diyor rabbimiz tabi ki biz perdenin arkasını göremiyoruz allahım dünya ve ahiret iyiliklerimizi artırsın. Hiç bir şey allah katında celle celalüh karşılıksız kalmaz.

Son düzenleme:
herkese iyi yillar
allahim yeni yilda hepinize saglikli evlat nasip etsin insallah
allahim yardimciniz olsun

basın sagolsun canım Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun...

canım ınsallah boyle bısey bı daha yasamazsın cok zor olsa gerek yasayan bılır ancak bız ne desek bos...bız tutunamamıs embrıyolarıın yasını tuttuk senınkı nasıldır kım bılır

canım biz ne desek boş, o senin hep gönlünde olacak...canımcım inşallah bebişlerini kucağına en kısa zamanda alırsın..sende tüp bebekmi yaptırmıştın?

deniz80 merhaba canım nasılsın? sana özel bi msj gönderdim aldınmı?

çolakogluna bende çok gittim ve daha sonra eurofertılı duydum orada herşey inanki çok güzel şu soruna çok güldüm demişsin ya çok kalabalık oluyormu diye:): çolakoglu okadar kalabalık ve saatlerce sıra bekleyince insanın ilk sordugu soru bu oluyor ben gibi hemen sende onu sormuşsun:):) evet çok kalabalık oluyor ama randevuna saygı var en fazla verilen saatten 5 dk fazla beklersin:) senin için güzel bir haber olduguna cevap olduguna eminim ben çolakoglunda senin ne çektigini anlıyorum özel mesaj attım orayı oku aklında kalan olursa dedigimi yaparsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…