Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

sağol canım elimden geldiği kadar dua ediyorum her gün kuran okuyup babama hediye ediyorum ama çok zormuş dayanmak

Canım tabiki zor olacak acın henüz çok taze dayanamayacakmışsın gibi gelecek durup durup ağlayacaksın sanki hala yaşıyormuş gibi hissedeceksin dayanmak zor biliyorum ama zamanla acın hafifleyecek güleceksinde eğleneceksinde herşeyi yapacaksın acın sadece hasrete dönüşecek büyük bir özleme dönüşecek ama inan aşacaksın sadece şu anda sabretmen gerekiyor unutma herkesin başında bak bende babasız büyüdüm üstelik başka kardeşimde yok bir annemle kalakaldık önce dünya başımıza yıkıldı sandık ortaokulda lisede babalarıyla gördüğüm çocuklardan hep nefret ettim neler yaşadım neler hissettim anlatamam ama bak büyüdüm zaman geçti hiç eğlenemem sanırdım ama eğlendikte oynadık güldükte amaaaaaaaaaannnnnn hayat böyle işte ama babamı çooooooooooook özlüyorum

iyiyim şükürler olsun sen nasılsın tedavin de ilerleme oldu mu hangi aşamadasın

canım daha çok başındayım, uzun protokol uygulanıyor....pazartesi Ali Sami beyel görüşmemiz var..muhtemelen ayın 23 gibi felan adet olursan o zaman asıl ilaçlara başlayacağım..inşallah bakalım canımya..

kızlar hepinize iyi akşamlar...
ben sanırım hamileyim...
sanırım diyorum çünkü adetime daha 5 gün var...
ama bu sabah yaptığım testte çok ilginçtirki çift çizgiyi gördüm...
rabbim tamamına erdirsin inşallah...
regl günümü bekliyorum test yaptırmak için...
inşallah buda diğerleri gibi kimyasal gebelikle sonuçlanmaz...

ınsallah canım ya ne guzel olur kendılıgnden gelırse mucızen. sıkıntı cekmekten kurtulursun hadı bakalım hayırlısı

ay canım ya inşaallah hamilesindir nasıl sevinirim geçenki gebeliğinde normal yolla olmuştu değilmi inşaallah buda sen beklemeden gelmiştir annesi

hadi canım inşallah hamilesindir....

canım benim ya. inşallah hamilesindir. tedavi filan yoktu bildiğim kadarıyla. ya bak nolur beni habersiz bırakma. inan merak içindeyim. yarın bi kan tahlili yaptır.

ınsallah canım ya ne guzel olur kendılıgnden gelırse mucızen. sıkıntı cekmekten kurtulursun hadı bakalım hayırlısı
inşallah hakkında hayırlı olanı verir allahım
ay canım ya inşaallah hamilesindir nasıl sevinirim geçenki gebeliğinde normal yolla olmuştu değilmi inşaallah buda sen beklemeden gelmiştir annesi
evet kızım doğal yollardan olmuştu...ne olduysa 2.bebekte oldu zaten..çok nazlandı...
hadi canım inşallah hamilesindir....
inşallah bitanem yaaa...
canım benim ya. inşallah hamilesindir. tedavi filan yoktu bildiğim kadarıyla. ya bak nolur beni habersiz bırakma. inan merak içindeyim. yarın bi kan tahlili yaptır.
canım daha adetime 4-5 gün var...kan tahlili yaptırmak istemiyorum...adet gününm bi gelsin o zaman yaptırayım...kimyasal olmasından çok korkuyorum...bir taraftan da kimyasal olsa adete 4-5 gün kala bu kadar belirgin çizgi çıkarmı diye düşünüyorum...çok anormal geldi...yaptığım erken gebelik testi falan değil...normal ucuz testlerden...bu sabah yaptım çizgi dahada belirgindi...hiç bir tedavi uygulanmadı bu ay canım bana...sadece günde 3 kuru incir yedim...birde arginmax women diye bir vitamin var onu içtim...birde ovülasyondan sonra progestan başladım...çünkü ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve kendimde luteal faz yetmezliği olduğunu saptadım...tedaviside progestanmış...valla ne gariptirki artık kendi kendimizin doktoru olduk

canım inşallah hamilesindir.sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

evet valla doktora filan gerek kalmadı herşeyleri bilir olduk. idrarda çıktıysa kanda zaten çıkar mutlaka. bikaç gün daha bekle de öyle yaptır bari kan testini de. inşallah bu sefer bi kuzen geliyodur bizim oğlana

inşallah fıstığımbiliyorsun 6 kimyasal gebelikten sonra artık iyice korkar oldum...çok tırsıyorum

slm canım inşallah bebeişin normaldır bu sefer yinede bir kan testi yaptır ihmal etme cnmm
sağol canım..allah razı olsun...kan testi yaptıracamda adet günümü bekliyorum...cumartesi adet olmam gerekiyo normalde...bende pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum...tabiii şayet o güne kadar benim kırmızılar gelmezse

duruşah ben yarın merkeze gidiyorum randevum var seninle orda buluşacaktık ama nasip değilmiş bu habere daha çok sevindim tabi kan tahlilinin sonucunu merak ediyorum

duruşah ben yarın merkeze gidiyorum randevum var seninle orda buluşacaktık ama nasip değilmiş bu habere daha çok sevindim tabi kan tahlilinin sonucunu merak ediyorum
evet canım yarın görüşecektik ama olmadı...gerçi daha belli değil...belkide ileride görüşürüz canım benim...inşallah kan sonuçlarımda iyi çıkar dua edin bana fıstıklar

hanımlar,salı dilek hanımla randevumuz vardı.tüp bebek kararı aldık.40 gün kadar sonra başlıyoruz.allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…