sağol canım elimden geldiği kadar dua ediyorum her gün kuran okuyup babama hediye ediyorum ama çok zormuş dayanmak
buketcim merhaba nasılsın?
iyiyim şükürler olsun sen nasılsın tedavin de ilerleme oldu mu hangi aşamadasın
deniz80 müsaitsen msnde görüşebilirmiyiz?
canım özür akşam görmemişim yazdığını. şimdi okula gidiyorum. akşam burada karşılaşırsak görüşelim msnde
kızlar hepinize iyi akşamlar...
ben sanırım hamileyim...
sanırım diyorum çünkü adetime daha 5 gün var...
ama bu sabah yaptığım testte çok ilginçtirki çift çizgiyi gördüm...
rabbim tamamına erdirsin inşallah...
regl günümü bekliyorum test yaptırmak için...
inşallah buda diğerleri gibi kimyasal gebelikle sonuçlanmaz...
ben sanırım hamileyim...
ben sanırım hamileyim...
ben sanırım hamileyim...
inşallah hakkında hayırlı olanı verir allahımınsallah canım ya ne guzel olur kendılıgnden gelırse mucızen. sıkıntı cekmekten kurtulursun hadı bakalım hayırlısı
evet kızım doğal yollardan olmuştu...ne olduysa 2.bebekte oldu zaten..çok nazlandı...ay canım ya inşaallah hamilesindir nasıl sevinirim geçenki gebeliğinde normal yolla olmuştu değilmi inşaallah buda sen beklemeden gelmiştir annesi
inşallah bitanem yaaa...hadi canım inşallah hamilesindir....
canım daha adetime 4-5 gün var...kan tahlili yaptırmak istemiyorum...adet gününm bi gelsin o zaman yaptırayım...kimyasal olmasından çok korkuyorum...bir taraftan da kimyasal olsa adete 4-5 gün kala bu kadar belirgin çizgi çıkarmı diye düşünüyorum...çok anormal geldi...yaptığım erken gebelik testi falan değil...normal ucuz testlerden...bu sabah yaptım çizgi dahada belirgindi...hiç bir tedavi uygulanmadı bu ay canım bana...sadece günde 3 kuru incir yedim...birde arginmax women diye bir vitamin var onu içtim...birde ovülasyondan sonra progestan başladım...çünkü ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve kendimde luteal faz yetmezliği olduğunu saptadım...tedaviside progestanmış...canım benim ya. inşallah hamilesindir. tedavi filan yoktu bildiğim kadarıyla. ya bak nolur beni habersiz bırakma. inan merak içindeyim. yarın bi kan tahlili yaptır.
ben sanırım hamileyim...
inşallah hakkında hayırlı olanı verir allahım
evet kızım doğal yollardan olmuştu...ne olduysa 2.bebekte oldu zaten..çok nazlandı...
inşallah bitanem yaaa...
canım daha adetime 4-5 gün var...kan tahlili yaptırmak istemiyorum...adet gününm bi gelsin o zaman yaptırayım...kimyasal olmasından çok korkuyorum...bir taraftan da kimyasal olsa adete 4-5 gün kala bu kadar belirgin çizgi çıkarmı diye düşünüyorum...çok anormal geldi...yaptığım erken gebelik testi falan değil...normal ucuz testlerden...bu sabah yaptım çizgi dahada belirgindi...hiç bir tedavi uygulanmadı bu ay canım bana...sadece günde 3 kuru incir yedim...birde arginmax women diye bir vitamin var onu içtim...birde ovülasyondan sonra progestan başladım...çünkü ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve kendimde luteal faz yetmezliği olduğunu saptadım...tedaviside progestanmış...valla ne gariptirki artık kendi kendimizin doktoru olduk
inşallah fıstığımevet valla doktora filan gerek kalmadıherşeyleri bilir olduk. idrarda çıktıysa kanda zaten çıkar mutlaka. bikaç gün daha bekle de öyle yaptır bari kan testini de. inşallah bu sefer bi kuzen geliyodur bizim oğlana
inşallah fıstığımbiliyorsun 6 kimyasal gebelikten sonra artık iyice korkar oldum...çok tırsıyorum
sağol canım..allah razı olsun...kan testi yaptıracamda adet günümü bekliyorum...cumartesi adet olmam gerekiyo normalde...bende pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum...tabiii şayet o güne kadar benim kırmızılar gelmezseslm canım inşallah bebeişin normaldır bu sefer yinede bir kan testi yaptır ihmal etme cnmm
evet canım yarın görüşecektik ama olmadı...gerçi daha belli değil...belkide ileride görüşürüz canım benim...inşallah kan sonuçlarımda iyi çıkar dua edin bana fıstıklarduruşah ben yarın merkeze gidiyorum randevum var seninle orda buluşacaktık ama nasip değilmiş bu habere daha çok sevindim tabi kan tahlilinin sonucunu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?