Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

günaydın kızlar dün konyadaydım Dilek hanımın hepinize çok selamı var özellikle benden selam söyle dedi her gittiğimde forumdan bahsediyorum yakında o da takip etmeye başlayacak
dün kanım alındı ikili test için ense kalınlığımız da 1,2 gibi bir rakam çıktı merak ediyorum acaba tahlil sonucumuz ne zaman belli olur? 1,2 rakamı iyimi sizce fikri olan varmı?

canım bizim tahlil sonucu 1 haftayı bulmuştu. 2-3 gün denmişti ama. hatta bi sorun mu var da bu kadar gecikti diye korkmuştum. ense kalınlığı da normal galiba. 3ü geçmemesi gerekiyo. inşallah test sonucunda iyi gelir.

inşaallah canım ya hayırlısı bekleyeceğiz bakalım ama dilek hanım ense kalınlığı güzel dedi bir sorun olsaydı herhalde belli ederdi herşey yolunda dedi birde "ben erkeğe benzettim" dedi çok sevindim erkek olmasını çok istiyorum dedim o da anne ne isterse o olurmuş dedi. bakalım bir sonraki randevumuz 14 şubatta güzel bir tesadüf oldu sevgililer gününde bebeğimin cinsiyetini tam olarak öğrenebileceğiz inşaallah

canım benim bize de 12. haftada erkek gibi demişti doktorumuz. gerçekten de çıktı. erkekte yanılma payı daha az. büyük ihtimal erkektir o. hadi gözün aydın. inşallah sağlıklıca dünyaya gelirler.

canım ne güzel erkek istiyorsan sağlıkla erkek olsun...

canım ne güzel erkek istiyorsan sağlıkla erkek olsun...

evet canım ben eskiden beri hep oğlum olsun isterdim ben tek çocuğum ve babamı küçük yaşta kaybettim bundanmıdır bilmem bir oğlum olsun bana ait bir erkek olsun isterdim babamın adını koymat onu yaşatmak isterdim hep ( bu arada babamın ve kayınbabamın adı aynı MEHMET güzel denk geldi ikisinde ismi olmuş olacak) Rabbim gönlüme göre verdi birde ben yörük geliniyim kayınvalidem çeyiz günü baktım mavi bebek takımı yapmış (yorganı, yastığı, çarşafı hep mavi ) koyuyor kamyona anne erkek torun istiyorsun herhalde dedim "evet bak mavi takımlar hazrıladım oğlumuz olsun inşaallah" dedi yörükler sever erkek çocuğu daha söylemedik ama eminim duyduğunda sevinçten havalara uçacak 14 şuatı bekleyeceğiz tam belli olsun söyleyeceğiz onlarada

erkek çocuğunun kemik yapısı daha belirgin olurmuş benimde çok erken belli oldu inşallah 2011 erkek yılımıdır nedir. allah gönlüne göre versin canım.

ayyy canım hadi Allahım gönlüne göre versin, olsun seninde oğluşun..Adınıda MEHMET koy, çokta güzel bi isim...

allah hepimizin gönlüne göre versin.ygenç inşaallah erkektir,bebişine kavuşursun.

herkeze slm kızlar iyi akşamlar bende bu gün regl oldum yazmıştım buraya ballı kür felan kullanmıştım ama kısmet değilmiş, bu ay tekrar deniycm , tüp bebeğe başlamaya hazır hissetmiyorum kendimi bilmiyorum neden böyle oldum iş ciddiye binince tırsmaya başladım ama artık göz yaşlarımı tutamıyorum bu gün çocuğun biri bir yaşındaymış annesi yaşını söyleyince içim cız etti benim kzımda bir yaşında olacaktı çok zor ALLAHIM hiç bir kulunu mahrum etme, aratma....(amin)

buradaki herkes senin duyguarını biliyor.üzülme demiyorum çünkü insanın elinde olmuyor.ama biliyorsun ki buda geçecek.toparla kendini.geçen bende böyleydim,ruhen bedenen dağılmıştım.çok şükür toparladım.tüp bebeğe başlıycam.
ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI BEBİŞLER VERSİN.

ewt canım ama bilmiyorum ben mi çok üzülüyorum acım mı büyük anlamadım kafamdan silip atamıyorum tam bir yıl olmasına rağmen gözümün önünden gitmiyor kızım çok duygusallaştım her şeye ağlamak istiyorum.... ALLAH senin de yardımcın olsn ne zaman başlıyosun bebide dr. çağırıyor ama ben bir kaç ay daha bekliyccmmm kendimi toparlamam lazm beyi olarak....

ygenç iyi akşamlar cnm bebiş nasıl, erkekmiş sanırım ama öemli olan sağlıklı sıhatli kucağına alman hakkında hayırlı olanı versin rabbimm

ŞUBAT 15 gibi başlamış olacağız sanırım.Daha fazla beklemenin anlamı yok benim için.Ben hazırım,psikolojik olarak hazırladım kendimi,olacak inşaallah,HER ŞEY GÜZEL OLACAK.HATTA KISMETSE İKİZLERİMİZ OLACAK

ygenç iyi akşamlar cnm bebiş nasıl, erkekmiş sanırım ama öemli olan sağlıklı sıhatli kucağına alman hakkında hayırlı olanı versin rabbimm

evet canım dilek hanım erkeğe benzetti bakalım hayırlısı bende çok istiyordum Rabbim sanada hayırlısı ile giden meleğinin yerine çifter çifter versin o seni cennette bekliyor annesi sana şefaaat edecek Allah'ın izniyle

slm arkadaslar nasilsiniz bende sizin gibi konya eurofertilde tedavi gordum ocak 2010 da ve ucuzlerime hamile kalmistim simdi 3 tane kizim var allahim sizlerede yasatsin anne olmayi sakin umudunuzu yitirmeyin bende 3. denememde hamile kaldim 2 denememiz belcikada oldu burda yasadigimiz icin sonra konyaya gelmeye karar verdik hep icimden hamile olarak donecegim belcikaya diyordum ama ucuzlerime hamile kalcagimi hic aklima gelmezdi benim doktorumda dilek hanimdi
allahim sizlerede yasatsin bu duyguyu umudunuzu yitirmeyin

ygenc allahim tamamina erdirsin gonlundekini versin insallah saglikla al kucagina bebisini
bidahaki gidisinde bendende slm soyle dilek hanima
ben yurt disindayim belcikada yasiyorum allahin izniyle haziranda konyaya geliyoruz
allah izin verirse kizlarimla dilek hanimi ziyarete gidecegiz

daha tedaviye başlamadık bile ama içimde hep ikizlerim olacakmış gibi geliyor.allahım inşaallah dualarımızı kabul eder.

daha tedaviye başlamadık bile ama içimde hep ikizlerim olacakmış gibi geliyor.allahım inşaallah dualarımızı kabul eder.

Bende kendim için öyle hissediyorum, ikizlerim olcak gibi geliyor..Allahımdan sağlıklı ve hayırlı ikiz bebiş istiyorum...Allahım dualarımı kabul etsin..

Bende kendim için öyle hissediyorum, ikizlerim olcak gibi geliyor..Allahımdan sağlıklı ve hayırlı ikiz bebiş istiyorum...Allahım dualarımı kabul etsin..

aynı burdaki gibi yanyana koyup gezdirecez onları.bugün eşimle ikiz olursa araba ne alırız onu bile düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…