hepinize iyi akşmlar arkadaşlar...bugün 2.kan değerim çıktı...1. 147 çıkmıştı 2 gün sonrakinde 646 çıkmış...allahım çok mutluyum...rabbim herkese yaşatısn bu mutluluğu
hepinize iyi akşmlar arkadaşlar...bugün 2.kan değerim çıktı...1. 147 çıkmıştı 2 gün sonrakinde 646 çıkmış...allahım çok mutluyum...rabbim herkese yaşatısn bu mutluluğu
canım benim. Gözümüz aydın. Inşallah böyle devam eder. Hayırlı olsun.
tebrik ederim duruşah.darısı bizim başımıza inşaallah.
canım çok sevindim 2011 e doğacak bebek sayısı artıyor.sonuna kadar iyi bir hamileleik geçirirsin inşallah.
hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum arkadaşlar...rabbim sonunu güzel eder inşallah...hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese bir evlat ver nolur diye yalvarıyorum...aramak gerçekten çok zormuş bunu çok iyi anladım...eskiden tüp bebekle falan uğraşanlara içten içe kızardım ne varda bu kadar istiyolar sanki olmasa nolacak derdim hep...ama anladımki onun sevgisi insanın içine düşünce her yola başvuruyomuş...rabbim inşallah tüm isteyenlerin sabırla bekleyenlerin mükafatını verir...canım çok sevindim hayırlısı ile kucağına alırsın inşaallah değerlerin güzel ikiye katlamış bak korkmana gerek yok kimyasal değil normal gebelik belirtileri dilek hanımada söyledim bu gittiğimde şaşırdı inşaallah bu kez olur dedi
kızlar benim merak ettiğim birşey var merkezde doğum yapılıyr mu hiç denk gelmedim ama doğumumu dilek hanıma yaptırmak istiyorum nasıl olacak acaba?
tan sen konuştunmu doğumu nasıl yapacaksın epidural sezeryan mı?
allah razı olsun fıstığım...inşallah darısı tüm isteyenlere...rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin...herkesin emeğinin ve sabrının karşılığını versin rabbim inşallah...her zaman dua ediyorum arkadaşlar...duruşahcım çok sevindim cnm adına ALLAH tamamına erdirsin darısıda bizlere inşallahhhh
inşallah canım benim inşallah...rabbim emeklerinin ve sabrının mükafatını versin inşallah...kızlar bişey söylemek istiyorum...BEN TEFRİCİYE OKUDUM 4444 TANE...ve inanılmaz bişey oldu tefriciye bittikten 5-6 gün sonra hamile olduğumu öğrendim...denemek isterseniz faydasını görürsünüz inşallah...masallah canım benım ınsallah sorunsuz bı hamılelık yasarsın Rabbım ınsallah bızlerede tedavısız(en cok ıstedıgım) yada tedavıyle anne olmayı nasıp etsın
yok yok aslına bakarsan kızıma arkadaş olsun diye kız istiyorum...ama rabbim sağlıklısını versin önemli olan o şimdilik benim için...evet benim tefriciye bitti ben hamile kaldım...arkadaş başladı okumaya işe girdi...daha örnekleri çok...herkese tavsiye ederim...ay senin çizelgeni sevsinler canım benim maviş yapmışsın yoksa sende benim gibi erkek çocuk delisimisin tekrar hayırlı olsun canım bu arada bende zaman zaman dileklerim için tefriciye okurum ve çok faydasını gördüm duruşah sana katılıyorum bende tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?