inşallah canım benim inşallah...rabbim emeklerinin ve sabrının mükafatını versin inşallah...kızlar bişey söylemek istiyorum...BEN TEFRİCİYE OKUDUM 4444 TANE...ve inanılmaz bişey oldu tefriciye bittikten 5-6 gün sonra hamile olduğumu öğrendim...denemek isterseniz faydasını görürsünüz inşallah...
amin inşallah canım benim...sağlıklı olsun hiç bişey gözümde değil...güzelim ben şubat tatilinde tüp bebek tedavisine başlayacaktım...aslında tefriciyeye başlarken tüp bebek denemesinin başarılı sonuçlanması diye niye almıştık...ama yüce rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan verdi dileğimi...inşallah hepinizin herkesin gönlündeki muradını fazla bekletmeden üzmeden verir rabbim...canım ismini görünce hemen girmek istedim..
seninde muhabbetimiz olmasa adını gördüğüm yerde girip bakıyorum gelişmelerden haberdar oluyorum..
cok tebrik ediyorum hamilyemişsin cok sevindimm inşallah allahım bebeğini sağ salim kucaklamayı nasip eder..
peki tüplemi hamile kaldın..
bende şimdi gördüm tefriciye duasını bende inşallah allah nasip ederse tüp bebeğe başlıyorum...
cok güzel söylemişsin en kısa zamanda başlıcam bu duaya....
amin inşallah canım benim...sağlıklı olsun hiç bişey gözümde değil...güzelim ben şubat tatilinde tüp bebek tedavisine başlayacaktım...aslında tefriciyeye başlarken tüp bebek denemesinin başarılı sonuçlanması diye niye almıştık...ama yüce rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan verdi dileğimi...inşallah hepinizin herkesin gönlündeki muradını fazla bekletmeden üzmeden verir rabbim...
canım bende bu yıl 6 kez kimyasal gebelik geçirdim...en son gittiğim doktor bende polip olduğunu söyledi...onu temizledi...operasyonun üzerinden 1 kere adet oldum bir daha olmadım hamile kaldım şükür...ohh maşallahh bebiş kendiliğinden geldi cok sevidnimm...
aminn canım inşallahh allahım kimseyi bu sevgiyle sınamasın..
ben doğal yollardan 5 kez hamile kaldım ama hep kaybettim bu defa tüple denice inşallahhhh allahım sağlıklı 40 haftalar gecirmeyi nasip eder..
canım bende bu yıl 6 kez kimyasal gebelik geçirdim...en son gittiğim doktor bende polip olduğunu söyledi...onu temizledi...operasyonun üzerinden 1 kere adet oldum bir daha olmadım hamile kaldım şükür...
canım 1000 tanesini kendim okudum...geri kalanını annem dağıttı...bencede başla güzelim...duadan zarar gelmez...slm kızlar nasılsınız hamileler tedaviye başlıyanlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ,duruşah sana gerçekten çok sevindim cnm tefriciye okumuşun kendin mi okudun okuttun mu bende düşünüyorum inşallah .....
kızlar bugün adetimin 2. günü eurofertilde dilek hanımla randevum vardı.acayip moral topladım.muayenede olgunlaşmaya hazır 10 civarı yumurtam olduğunu ,çikolata kisti ameliyatı olan biri için yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu söyledi.1 ay doğum kontrol hapı kullanıp hemen başlayalım dedi.uykuda stres atayım diye bir ilaç daha verdi.stresi azaltan uyku kaliteli yumurta oluşumunda yararlıymış.kan testlerim yapıldı.herşey çok ii çıktı.çok şükür,çok mutlu oldum.bebişlerimiz bizi bekliyor.inşaallah en kısa zamanda kavuşacağız onlara
hayırlı olsun canım benim...inşallah sonu iyi olur...senin adına çok sevindim tatlımkızlar bugün adetimin 2. günü eurofertilde dilek hanımla randevum vardı.acayip moral topladım.muayenede olgunlaşmaya hazır 10 civarı yumurtam olduğunu ,çikolata kisti ameliyatı olan biri için yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu söyledi.1 ay doğum kontrol hapı kullanıp hemen başlayalım dedi.uykuda stres atayım diye bir ilaç daha verdi.stresi azaltan uyku kaliteli yumurta oluşumunda yararlıymış.kan testlerim yapıldı.herşey çok ii çıktı.çok şükür,çok mutlu oldum.bebişlerimiz bizi bekliyor.inşaallah en kısa zamanda kavuşacağız onlara
hayırlı olsun canım benim...inşallah sonu iyi olur...senin adına çok sevindim tatlım
evet canım ben eskiden beri hep oğlum olsun isterdim ben tek çocuğum ve babamı küçük yaşta kaybettim bundanmıdır bilmem bir oğlum olsun bana ait bir erkek olsun isterdim babamın adını koymat onu yaşatmak isterdim hep ( bu arada babamın ve kayınbabamın adı aynı MEHMET güzel denk geldi ikisinde ismi olmuş olacak) Rabbim gönlüme göre verdi birde ben yörük geliniyim kayınvalidem çeyiz günü baktım mavi bebek takımı yapmış (yorganı, yastığı, çarşafı hep mavi ) koyuyor kamyona anne erkek torun istiyorsun herhalde dedim "evet bak mavi takımlar hazrıladım oğlumuz olsun inşaallah" dedi yörükler sever erkek çocuğu daha söylemedik ama eminim duyduğunda sevinçten havalara uçacak 14 şuatı bekleyeceğiz tam belli olsun söyleyeceğiz onlarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?