Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım ismini görünce hemen girmek istedim..
seninde muhabbetimiz olmasa adını gördüğüm yerde girip bakıyorum gelişmelerden haberdar oluyorum..
cok tebrik ediyorum hamilyemişsin cok sevindimm inşallah allahım bebeğini sağ salim kucaklamayı nasip eder..
peki tüplemi hamile kaldın..
bende şimdi gördüm tefriciye duasını bende inşallah allah nasip ederse tüp bebeğe başlıyorum...
cok güzel söylemişsin en kısa zamanda başlıcam bu duaya....

amin inşallah canım benim...sağlıklı olsun hiç bişey gözümde değil...güzelim ben şubat tatilinde tüp bebek tedavisine başlayacaktım...aslında tefriciyeye başlarken tüp bebek denemesinin başarılı sonuçlanması diye niye almıştık...ama yüce rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan verdi dileğimi...inşallah hepinizin herkesin gönlündeki muradını fazla bekletmeden üzmeden verir rabbim...

ohh maşallahh bebiş kendiliğinden geldi cok sevidnimm...
aminn canım inşallahh allahım kimseyi bu sevgiyle sınamasın..
ben doğal yollardan 5 kez hamile kaldım ama hep kaybettim bu defa tüple denice inşallahhhh allahım sağlıklı 40 haftalar gecirmeyi nasip eder..

canım bende bu yıl 6 kez kimyasal gebelik geçirdim...en son gittiğim doktor bende polip olduğunu söyledi...onu temizledi...operasyonun üzerinden 1 kere adet oldum bir daha olmadım hamile kaldım şükür...

canım bende bu yıl 6 kez kimyasal gebelik geçirdim...en son gittiğim doktor bende polip olduğunu söyledi...onu temizledi...operasyonun üzerinden 1 kere adet oldum bir daha olmadım hamile kaldım şükür...

tatlım çok seviniyorum inan. en son konuştuğumuzda 2. kan testini yaptırmıştın. sonra naptın? doktora filan gittin mi? ben de merak içindeyim bak haberdar et beni herşeyden.

slm kızlar nasılsınız hamileler tedaviye başlıyanlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ,duruşah sana gerçekten çok sevindim cnm tefriciye okumuşun kendin mi okudun okuttun mu bende düşünüyorum inşallah .....

Kızlar merhaba;
nasılsınız? ben tedavinin şu an başlarındayım ama Allahtan şu an bi sorun yok gibi...Doğum konrol hapım bitti, lucrini artık tek başına kullanıyorum...İnşallah ayın 20 si gibi adet olurum..tedavinin asıl kısmı ozaman başlıyor..Allahım hepimize güç versin..

canım 1000 tanesini kendim okudum...geri kalanını annem dağıttı...bencede başla güzelim...duadan zarar gelmez...

tefriciyeyi bende okudum daha once bı kac olay ıcın bencede ıse yarıyo ama nasıbınde varsa eger tabı

kızlar bugün adetimin 2. günü eurofertilde dilek hanımla randevum vardı.acayip moral topladım.muayenede olgunlaşmaya hazır 10 civarı yumurtam olduğunu ,çikolata kisti ameliyatı olan biri için yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu söyledi.1 ay doğum kontrol hapı kullanıp hemen başlayalım dedi.uykuda stres atayım diye bir ilaç daha verdi.stresi azaltan uyku kaliteli yumurta oluşumunda yararlıymış.kan testlerim yapıldı.herşey çok ii çıktı.çok şükür,çok mutlu oldum.bebişlerimiz bizi bekliyor.inşaallah en kısa zamanda kavuşacağız onlara

mersinli42 canım çok sevindim herşeyin yolunda oılması çok güzel birşey Rabbim tatamına erdirir inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz

tedavıde streslı olmamak cok onemlı bazen dusundugumde yazın olmaması strestendı galıba cok ısteksızdım streslıydım sureklı aglıyodum belkıde ondan oldu nasıp degılmıs sımdı pozıtıf oldugumda baslamak ıstıyorum. moral cok onemlı canım bunu hıc kaybetme ınsallah ıyı haberlerını alırız

hayırlı olsun canım benim...inşallah sonu iyi olur...senin adına çok sevindim tatlım

canım inşallah erkekdir sağlıkla kucağına alırsın canım; benim babamın adıda MEHMET umarım herşey istediğin gibi olur

saol laleciğim Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşaallah sen neler yapıyorsun tedavi süreci hakkında ne ddüşünüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…