hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, destekleriniz ve dualarınız için. Rabbim evlat sahibi olmak için bunca sıkıntıya katlanan bütün kullarına kolaylıkla nasip etsin evladını inşallah. Her an her dakika tedavi gören arkadaşlar için dua ediyorum, inşallah sizlerin de güzel haberlerini alacaz burdan...
Sevgili rose sana vitaminler konusunda sorum var, sen benden iki hafta öndesin, daha tecrübelisin:) Ben 12. haftayı bugün bitirdim. Doktorum multivitamin, demir ve omega3 haplarına başlattı. Önceden de folik asit, apicobal ve corasprin alıyordum. Yeni vitaminlere başladıktan sonra mide bulantısı ve ekşimesi arttı. Bu yeni vitaminlerle folik asiti nasıl içeceğimi tam anlayamadım. Önceden günde üç tane folik alıyordum, bana bir tane iç, her zaman içmene gerek yok dedi. Sen nasıl içiyorsun vitaminlerini? Hepsini sabah mı içiyorsun?
fatoş ben 7 haftalık hamişim sende aramıza çabuk gel.
fatoş senin durumun benden daha iyi galiba. ben 375 den başlamıştım. iğnelere. ama şuan ikizlerime hamişim. gerisini sen düşün artık.umarım herşey gönlünce olur ve herşey senin için çok güzel olur.
rosecim ve sarıkız allah tamamına erdirsin fatoşcum sanada hayırlı olsun eurofertil doğru bir seçim inşallah iyi olur hepimiz için k.i.b iyi dinlen doktorun ne diyorsa onu yap..
merhaba kızlar
cts kontrolüm vardı
herşey güzel gidiyor..
Böyle giderse bu cts yumurtalarım toplanıcakmış..
Cetrodite iğne kullananınız varmı? Dün akşam başladık kolum sanki felç geçirdi.. Sonrada şişti.. Neyseki geçti.....
deryacım sen hangi doktora gidiyorsun. benim eurofertilde sürem bitiyor. bana doktor tavsiye edermisin. rose sen hangi doktora gidiyorsun.
deryacım sen hangi doktora gidiyorsun. benim eurofertilde sürem bitiyor. bana doktor tavsiye edermisin. rose sen hangi doktora gidiyorsun.
merhaba kızlar
cts kontrolüm vardı
herşey güzel gidiyor..
böyle giderse bu cts yumurtalarım toplanıcakmış..
cetrodite iğne kullananınız varmı? dün akşam başladık kolum sanki felç geçirdi.. sonrada şişti.. neyseki geçti.....
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim tedavi vakti yaklastikca heycanim artiyo sanki ilk tedavimmis gibi allah hepimizin yardimcisi olsun
hamislerimiz saglikla alsinlar bebislerini kucaklarina
tedavideki arkadaslarimizda insallah POZITIF sonucu gorsunuler
AMINNNNNN
Allah yardımcın olsun Meryem, senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
merhabalar
büyük ihtimalle yarın yumurtalarım çatlatılacak
cts yumurta toplama olucak..
Inşallah bi aksilik çıkmaz
çok heycanlıyım... Heyecan korku, endişe hepsi bir arada
merhabalar
büyük ihtimalle yarın yumurtalarım çatlatılacak
cts yumurta toplama olucak..
inşallah bi aksilik çıkmaz
çok heycanlıyım... heyecan korku, endişe hepsi bir arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?