- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
meryemcim deryacım teşekkür ederim
yumurta toplama işlemi pazartesiye kaldı
ben korkuyorum hep anestezili işlemlerdenlokal olmazmı dedim olmazmış (((((
cts gece çatlatma iğne olucakmışım(bugün arayıp söyleyecekler)
pzt de erken bir saatte orda olmam gerekiyormuş...
Nolur dualarınızı esirgemeyin. Ben tam 2 sene önce 5 saatlik bir ameliyat geçirdim uyanışım ayılmam o kadar zor olduki anesteziden korkar oldum...
meryemcim deryacım teşekkür ederim
yumurta toplama işlemi pazartesiye kaldı
ben korkuyorum hep anestezili işlemlerdenlokal olmazmı dedim olmazmış (((((
cts gece çatlatma iğne olucakmışım(bugün arayıp söyleyecekler)
pzt de erken bir saatte orda olmam gerekiyormuş...
nolur dualarınızı esirgemeyin. ben tam 2 sene önce 5 saatlik bir ameliyat geçirdim uyanışım ayılmam o kadar zor olduki anesteziden korkar oldum...
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim tedavi vakti yaklastikca heycanim artiyo sanki ilk tedavimmis gibi allah hepimizin yardimcisi olsun
hamislerimiz saglikla alsinlar bebislerini kucaklarina
tedavideki arkadaslarimizda insallah POZITIF sonucu gorsunuler
AMINNNNNN
meryemcim, rosecim teşekkürler saolun
yumurtalar bana iyice rahatsızlık vermeye başladı
bel ağrım var, çok iştahsızım, birde kokulara tahammül edemiyorum
yarın 12de son muayenem var.. muhtemelen gece çatlatma iğnesi uygulanıcak
pzt de toplanıcak..
çalıştığım için 12 günlük bekleme sürecinde rapor vericek.. nete giremeyebilirim..
hakkınızı helal edin.. inşallah bu sürecin sonucunda burdan bağıra bağıra hamileyimmm diye yazmak nasip olur..
tedavideki arkadaşlara ve tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşların rabbim yardımcıları olsun...
meryemcim, rosecim teşekkürler saolun
yumurtalar bana iyice rahatsızlık vermeye başladı
bel ağrım var, çok iştahsızım, birde kokulara tahammül edemiyorum
yarın 12de son muayenem var.. muhtemelen gece çatlatma iğnesi uygulanıcak
pzt de toplanıcak..
çalıştığım için 12 günlük bekleme sürecinde rapor vericek.. nete giremeyebilirim..
hakkınızı helal edin.. inşallah bu sürecin sonucunda burdan bağıra bağıra hamileyimmm diye yazmak nasip olur..
tedavideki arkadaşlara ve tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşların rabbim yardımcıları olsun...
cuma günü eurofertilde randevum vardı. Dilek hanım epey inceledi bebişimizi. çok güzel, çok sağlıklı görünüyor dedi. Düşük tehlikesi falan görünmüyor dedi. Ama cinsiyetini göremedi. Sağlıklı olsun da, çok şükür.. 7 hafta sonra tekrar randevu verdi. 3 ocakta. Rose, saıkız nasıl gidiyor hamişlik, keyifler nasıl?
ınsallah hep boyle devam eder hamılelıgın canım
bızde ınsallah aralık sonu gıbı gelıyoruz turkıyeye
ocak bası adet olucam o zaman basslıcaz ınsallah tedavıye
Canım darısı senin başına inşallah... Bizler gibi yıllarca evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün kullarına Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin. Allah'ım dualrımız kabul eyler de inşallah herkesin yüzünü güldürür...[/QUOT
amin canim insallah
Cuma günü eurofertilde randevum vardı. Dilek Hanım epey inceledi bebişimizi. Çok güzel, çok sağlıklı görünüyor dedi. Düşük tehlikesi falan görünmüyor dedi. Ama cinsiyetini göremedi. Sağlıklı olsun da, çok şükür.. 7 hafta sonra tekrar randevu verdi. 3 Ocakta. Rose, saıkız nasıl gidiyor hamişlik, keyifler nasıl?
kızlar merhaba
dün ops işlemi yapıldı.. ağlayarak girdim ama 22 tane yumurta toplanmış :))
bugün embryolog ebru hanım aradı
18 tanesi döllenmiş :))
perşembe 09 da transferimiz var
dualarınızı istiyorum hepinizi öpüyorum :CüvCüv:
iyi gittigine sevindim canım Allahıma şükür benimkide iyi gidiyor ama iki gündür başım agrıyor baya bir ama inşallah biran önce gecer
kızlar merhaba
dün ops işlemi yapıldı.. ağlayarak girdim ama 22 tane yumurta toplanmış :))
bugün embryolog ebru hanım aradı
18 tanesi döllenmiş :))
perşembe 09 da transferimiz var
dualarınızı istiyorum hepinizi öpüyorum :CüvCüv:
İnşallah geçer canım... Bu haftalarda olurmuş baş ağrıları... Benim de kasık ağrıları oluyor, bıçak saplanır gibi, ama sürekli değil, bazan da günlerce hiç ağrı olmuyor... Rose sen bebişlerini hissedebiliyormusun? Ben 6. haftadan beri bebeğimin olduğu yerde seyirme hissediyordum. Bazan günde 5-6 defa oluyordu. Son iki gündür olmuyor. Doktora söyledim hissedemezsin, bebişle ilgisi yok diyor, bağırsak hareketidir diyor. Ama bütün hamilelik yaşayan arkadaşlarım bebiştendir o seyirmeler diyor. Sen de böyle şeyler hissediyor musun?
evet canım aynı şeyleri bende hissediyordum doktor banada hissedemesin dedi ama şimdilerde pek fazla olmuyor yanı korkma artık olmuyor diye bendede şimdilerde pek yok ama bugün doktora gittim Allahıma şükürler olsunki ikiside gayet iyiler ama cinsiyetlerini göstermediler doktorum bidahaki sefere dedi inşallah 11 aralıkda Allah nasip ederse tekrar gidecegim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?