evet canım zor oluyor çalışmak istiyorum ama inan mehmedi çok özlüyorum gelince bana bir atılıyor görmen lazım vallahi bu çalışan annelerin kaderi ne zormuş
Bende laparokopinin yan etkilerinden korktuğum için direk tüp bebek yaptırdım zaten bazen kanalları yırtabiliyorlarmış ameliyat sırasından sen merkeze başvurdunmu muayene oldunmu ne dediler?
evet canım biz eurofertile başlayalı nerdeyse yıl olacak eğer ilk başlarda olsaydı belki şimdiye doğum bile yapmıştım çünkü biz başladığımız sıralar uhde daha yaza gelcem konyaya diyodu ama işte herşey nasip kısmet ilk başladık yumurtalar büyümedi iptal ikinci yumurtalar toplandı bir tanesi sağlam çıkmıştı (4 taneden) döllenme olmadı ondan sonra bazen kist bilmemne derken ben herhalde çok stres yaptım bu sefer fsh hormonum fırladı baya 4-5 aydır fsh düşmesini bekliyoruz bu ay kaç çıkacak bakalım yarın birgün adetim gelmek üzere inşallah bu ay düşmüştür de tedaviye başlarız hayırlısıyla
evet canım zor bizim durumumuz çocukta yaparım kariyerde demek kolayda iş başa gelince hakkatten zor oluyormuşş Allahım yardım etsin bizlere..
canım senin doğum kaçıncı haftada ne diyor Ali fuat bey sen erken doğum yaparsın herhalde ikiz olunca tam haftasını bekletmiyorlar sanırım
ygenc uhde sağolun kızlar desteğiniz için
maşallah ygenc sen geldin topiği şenlendirdin eskiden anca haftada bi değişen sayfa sayısı şimdi günlük değişir oldu demekki senin gelmen lazımmış
Günaydın kızlar burada şakır şakır yağmur yağıyor offfffffff yine kış geldi yazın insanın içi açılıyor kışın kapkaranlık her yer dairede lamba yaktım oturuyorum ne sıkıcı
selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur persembe kontrolumuz vardı ıyı gectı cok sukur sorun yokmus fındık kızım buyumus epeybu arada 31+1de yanı 32inci haftanın basında gıttım 37ye kadar calısabılır raporu almak ıcın dr vermedı 32yı doldurunca verıyoruz dedı ben burda kıme sorduysam 32nın basında almıslar bende sasırdım umarım bısey olmaz durduk yere bır haftamız gıtmez cok lazım sonrasına aktarma nerdeyse donemı kapatabılıyorum hayırlısı tabı 5 hafta daha calısabılırsem...bıde bana sezeryanı 39u doldurunca yaparız dedı yanı 1 subata ben tırstım acıkcası cunku dogumların cogu bu haftada oluyor benım bıldıgım normal dogumuda bebek ıcın goze alamıyorum malum bı suru komplıkasyonu var bu ısın bızımkıler kıymetlı olunca ınsan daha bı pımpırıklı oluyor...drdan da utanıyorum pımpırık yapınca...
maşallah cnm baya byümüşünüzz bebişin kaç kilo 2 yi geçmiştir muhtemelen sağalıkla doğsun inşallahhh
selam canlar nasılsınız dün merkezdeydik benim fsh yine yüksek 21 ama femera başladık bi iç bakalım dedi dilek hanım femera protokolünü biliyormusunuz bilmem eğer olursa tedaviye başlıycaz yok eğer olmazsa yine bekliycez ama bende artık çok SIKILDIM beklemekten hatta eşime dedim bırakalım artık diye dr.da ben bırakma derim dedi onun için başladı femerayıda değilse ilaçlara devam bi dahaki aya demişti biraz karışık oldu yazdıklarım kusura bakmayın
canım ıyı gıdıyor cok sukur dr gıttıgımızde yanı 31+1de 1700duyanı haftasıyla uyumlu cok sukur zaten dıyetteyım yedıgım seyler sınırlı porsıyonda yıne ıyı bence bıde kızlar erkeklerden 150-200 gr daha kucuk oluyorlarmıs...saglıklı olsunlarda kılo onemlı degıl sanırım boyu ıyı 42 cmdı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?