canım benimde tüplerim tıkalıydı 2009 şubatta başkent hastanesinde prof dr cemalettin akyürek laparoskopi yaptı ama tekrar tıkanmış dedi zaten yapışıklıklar çok fazlaymış bide birsürü komplikasyonlara sebep oldu ameliyat şimdide hormon bozukluklarıda eşlik ediyor bende keşke hiç uğrraşmadan tüp bebek yaptırsaydık diye düşünüyorum ama işte nasip meselesi allah hayırlısıyla verir inşallah bizde evlendiğimiz de bi ilk 6-7 ay korunduk salak gibinerden bilelim hakkımızda hayırlısı
Aramıza hoşgeldin nurhancığım umarım sende bebeğini bir an önce kucağına alırsın bende dilek hanımın hastasıydım şimdi 5 aylık bir oğlum var inan bu siteye yazmaya başladığımda kafam karışıktı aklımda bir sürü soru işareti vardı ama merkezin kapısından girince çark dönmeye başlıyor ve herşey nasıl olup bitiyor anlamıyorsun şimdi ise minik oğlum kollarımda Rabbime şükürler olsun sende moralini ve cesaretini toplayıp merkezde al soluğu Rabbimin izniyle sende birgün bebeğini kollarına alırsın
maşallahhh canım az kalmış seninde doğuma bebişte sağlıklı inş.zamında sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucagına.. benimde bebişlerim en geç 13 şubat haftası olur dedi dr.çok heyecanlandımm anlaşılan hepimiz arka arkaya doğum yapacagızzz hakkımızda hayırlısı olsun inş...benim dr. bu hafta hemen doğum iznine ayrılmamı istedi bende bu hafta işe gelip işlerimi toparlayıp haftaya doğum iznine ayırılıyorum doğumdan sonraya aktarmayı düşünüyodum izinlerimi ama ikiz olunca benimkiler dr. kabul etmedii şimdi daha önemli bizim için dedi artık dr. dinleyecegim bendee........selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur persembe kontrolumuz vardı ıyı gectı cok sukur sorun yokmus fındık kızım buyumus epeybu arada 31+1de yanı 32inci haftanın basında gıttım 37ye kadar calısabılır raporu almak ıcın dr vermedı 32yı doldurunca verıyoruz dedı ben burda kıme sorduysam 32nın basında almıslar bende sasırdım umarım bısey olmaz durduk yere bır haftamız gıtmez cok lazım sonrasına aktarma nerdeyse donemı kapatabılıyorum hayırlısı tabı 5 hafta daha calısabılırsem...bıde bana sezeryanı 39u doldurunca yaparız dedı yanı 1 subata ben tırstım acıkcası cunku dogumların cogu bu haftada oluyor benım bıldıgım normal dogumuda bebek ıcın goze alamıyorum malum bı suru komplıkasyonu var bu ısın bızımkıler kıymetlı olunca ınsan daha bı pımpırıklı oluyor...drdan da utanıyorum pımpırık yapınca...
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun demekki henüz vakti saati gelmemiş böyle düşün birde inş. tedavin olumlu sonuç verir hayırlısıyla alırsın yavrunu kucagına sende....selam canlar nasılsınız dün merkezdeydik benim fsh yine yüksek 21 ama femera başladık bi iç bakalım dedi dilek hanım femera protokolünü biliyormusunuz bilmem eğer olursa tedaviye başlıycaz yok eğer olmazsa yine bekliycez ama bende artık çok SIKILDIM beklemekten hatta eşime dedim bırakalım artık diye dr.da ben bırakma derim dedi onun için başladı femerayıda değilse ilaçlara devam bi dahaki aya demişti biraz karışık oldu yazdıklarım kusura bakmayın
canım seninde doğuma birşey kalmamış maşallahh Allahım hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun inş. sağlıklı sıhhatli alalım kucagımıza yavrularımızı benim yaramazlar ters duruyolarmışş ayakları rahme baskı yapıyomuş dr. rahim açıklığına falan baktı çok şükür herşey normal dedi ama hemen doğum iznine ayırıyor beni evde dinlenmem için evde vakit geçirecegim bende çok şükürrr doğumdan sonrada rapor alırım bir süre öyle bakarım bebeklerime neyapayım başka herşeyin hayılrısı diyorumkızlar bende cumartesi sami beye gittim bebeğin 1 hafta önde olduğunu ve 3000 kilo civarında olduğunu söyledi 19 aralıkta doğum evinde necati hocaya gfideceğim inşaallahh benim gebelik takibimi o dr. yapıyordu ama özeli kapanınca son 2 aydır sami bey devam etmiştik artık bitti inşallah artık sezeryan gününee gidecmm ALLAH izin verirse
maşallahhh canım az kalmış seninde doğuma bebişte sağlıklı inş.zamında sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucagına.. benimde bebişlerim en geç 13 şubat haftası olur dedi dr.çok heyecanlandımm anlaşılan hepimiz arka arkaya doğum yapacagızzz hakkımızda hayırlısı olsun inş...benim dr. bu hafta hemen doğum iznine ayrılmamı istedi bende bu hafta işe gelip işlerimi toparlayıp haftaya doğum iznine ayırılıyorum doğumdan sonraya aktarmayı düşünüyodum izinlerimi ama ikiz olunca benimkiler dr. kabul etmedii şimdi daha önemli bizim için dedi artık dr. dinleyecegim bendee........
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun demekki henüz vakti saati gelmemiş böyle düşün birde inş. tedavin olumlu sonuç verir hayırlısıyla alırsın yavrunu kucagına sende....
canım seninde doğuma birşey kalmamış maşallahh Allahım hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun inş. sağlıklı sıhhatli alalım kucagımıza yavrularımızı benim yaramazlar ters duruyolarmışş ayakları rahme baskı yapıyomuş dr. rahim açıklığına falan baktı çok şükür herşey normal dedi ama hemen doğum iznine ayırıyor beni evde dinlenmem için evde vakit geçirecegim bende çok şükürrr doğumdan sonrada rapor alırım bir süre öyle bakarım bebeklerime neyapayım başka herşeyin hayılrısı diyorum
kızlar bende cumartesi sami beye gittim bebeğin 1 hafta önde olduğunu ve 3000 kilo civarında olduğunu söyledi 19 aralıkta doğum evinde necati hocaya gfideceğim inşaallahh benim gebelik takibimi o dr. yapıyordu ama özeli kapanınca son 2 aydır sami bey devam etmiştik artık bitti inşallah artık sezeryan gününee gidecmm ALLAH izin verirse
selam canım sen saat kaçta ordaydın ? bende cumartesi merkezdeydim denkgeldikmi acaba ? bebişinede maşallahAllahım sizi sağsalim kavuştursun inşallah darısıda başımıza inşallah bizde böyle olalım
maşallahhh canım az kalmış seninde doğuma bebişte sağlıklı inş.zamında sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucagına.. benimde bebişlerim en geç 13 şubat haftası olur dedi dr.çok heyecanlandımm anlaşılan hepimiz arka arkaya doğum yapacagızzz hakkımızda hayırlısı olsun inş...benim dr. bu hafta hemen doğum iznine ayrılmamı istedi bende bu hafta işe gelip işlerimi toparlayıp haftaya doğum iznine ayırılıyorum doğumdan sonraya aktarmayı düşünüyodum izinlerimi ama ikiz olunca benimkiler dr. kabul etmedii şimdi daha önemli bizim için dedi artık dr. dinleyecegim bendee........
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun demekki henüz vakti saati gelmemiş böyle düşün birde inş. tedavin olumlu sonuç verir hayırlısıyla alırsın yavrunu kucagına sende....
canım seninde doğuma birşey kalmamış maşallahh Allahım hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun inş. sağlıklı sıhhatli alalım kucagımıza yavrularımızı benim yaramazlar ters duruyolarmışş ayakları rahme baskı yapıyomuş dr. rahim açıklığına falan baktı çok şükür herşey normal dedi ama hemen doğum iznine ayırıyor beni evde dinlenmem için evde vakit geçirecegim bende çok şükürrr doğumdan sonrada rapor alırım bir süre öyle bakarım bebeklerime neyapayım başka herşeyin hayılrısı diyorum
slm cnm ben aksaraydan geldiğim için biraz geç geldik sanırım 4.45 gibi hastanedeydim zaten hemen nst ye aldı hiç beklemedik senin kontrolün nasıl geçti inşalllahh sende bütün isteyenlerle hamiş olursunn en kısa zamandaa
masallah canım ya senınde az kalmıs dedıgın gıbı sıraya gırdık arka arkaya dogum yapcaz bakalım Allahım kolaylık versın...ızın konusunda dr ne dıyorsa yap bence senın durumun ıkı kat daha hassas.
ewt canın son günlerimizz artık inşallahhh seninde az kalmış izine ayrılman iyi olmuş sağa salim kurtulursun inşallahhh
ewt cnm geç gittik biz biraz inşalllahh ilaçlar çözüm olurda biran önce hayırlısı ile başlarsın tedaviyehımm biz saat 3 buçuk gibi ayrılmıştık siz epey geç gelmişsiniz
benim bi ilaç başladık bakalım eğer olursa tedavi başlayacak ama olmassa yine öbür aya kalacak kısmet rabbim hayrını göstersin
günaydın kızlarrr nerelerdesinniizzzz nasılsınızzzz ??????
günaydınn cnmmm konyadayımm bennn artıkk buraya yerleştimm çantamızıı hazırladıkk geldikk cumaya da sezeryanı yapaacak dr.a gidiyoruz sanırımm ameliyat tarihini verirr artıkk versinde yanii gece çokk ağırlaşıyorumm dünde ağrılarım oldu
ohhh maşallahhh bitti artık birkaç gün sonra sende kavuşacaksın bebişinee ne güzel yaa darısı bizlerin başına inş.. ağırlaşmazmısın canımm ben bile bu halde baya ağırlaştığımı hissediyorumm Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin bebişini canım benimmm.... keşke bende konyaya yerleşebilsemmm nerdeeeee
inşallah az kaldı cnm ama benim başımdan talihsiz olay geçtiği için kucağıma alana kadar sevinemiyecen sanırımm:18:senin gelme durumun yok mu buralaradoğumu nerde yapcaksın
ayyyy mersenem cok heyecanlandım demek bı kac gun kaldı bende cok sabırsızlanıyorum kızlar bı yandanda tırsıyorum sonucta amelıyat...benım dr 39un sonunda yaparım sezeryanı dedı sızce garıp degıl mı hadı normal dogum baslarsa ben bıde ılcedeyım:18:
selaaaammm bakıyorumda ortalığı doğum muhabbeti sarmış
inşallah hepiniz sağ salim alırsınız yavrularınızı kucağınıza Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?