Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar bende cumartesi sami beye gittim bebeğin 1 hafta önde olduğunu ve 3000 kilo civarında olduğunu söyledi 19 aralıkta doğum evinde necati hocaya gfideceğim inşaallahh benim gebelik takibimi o dr. yapıyordu ama özeli kapanınca son 2 aydır sami bey devam etmiştik artık bitti inşallah artık sezeryan gününee gidecmm ALLAH izin verirse

Bende laparokopinin yan etkilerinden korktuğum için direk tüp bebek yaptırdım zaten bazen kanalları yırtabiliyorlarmış ameliyat sırasından sen merkeze başvurdunmu muayene oldunmu ne dediler?[/QUOTE]

canım test yaptırdım 20 günde ancak çıkar dediler, protein c, protein s, antimüllerrian falan, sonuçları yeni aldım perşembe günü randevum var, ne olur bilmiyorum, doktor daha önce gittiğimde rahim filmi çekebiliriz demişti, nasıl bir işlem bilmiyorum ama biraz korkuyorum, bende henüz başkente gidiyorum, Hulusi bey var ankadan geliyor, bu gittiğimde ne der bilmiyorum ama aşılama falan derse dinlemeyip direkt tüp bebek yaptırayım diyorum, artık psikolojim iyice bozuldu hergün rüyamda bebek görür oldum, Allah kimseye bu duyguları yaşatmasın

teşekkür ederim canım, inşallah bende sizin gibi aynı duyguları tadabilirim, Allah yavrularınıza uzun ömür versin inşallah

maşallahhh canım az kalmış seninde doğuma bebişte sağlıklı inş.zamında sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucagına.. benimde bebişlerim en geç 13 şubat haftası olur dedi dr.çok heyecanlandımm anlaşılan hepimiz arka arkaya doğum yapacagızzz hakkımızda hayırlısı olsun inş...benim dr. bu hafta hemen doğum iznine ayrılmamı istedi bende bu hafta işe gelip işlerimi toparlayıp haftaya doğum iznine ayırılıyorum doğumdan sonraya aktarmayı düşünüyodum izinlerimi ama ikiz olunca benimkiler dr. kabul etmedii şimdi daha önemli bizim için dedi artık dr. dinleyecegim bendee........
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun demekki henüz vakti saati gelmemiş böyle düşün birde inş. tedavin olumlu sonuç verir hayırlısıyla alırsın yavrunu kucagına sende....
canım seninde doğuma birşey kalmamış maşallahh Allahım hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun inş. sağlıklı sıhhatli alalım kucagımıza yavrularımızı benim yaramazlar ters duruyolarmışş ayakları rahme baskı yapıyomuş dr. rahim açıklığına falan baktı çok şükür herşey normal dedi ama hemen doğum iznine ayırıyor beni evde dinlenmem için evde vakit geçirecegim bende çok şükürrr doğumdan sonrada rapor alırım bir süre öyle bakarım bebeklerime neyapayım başka herşeyin hayılrısı diyorum

masallah canım ya senınde az kalmıs dedıgın gıbı sıraya gırdık arka arkaya dogum yapcaz bakalım Allahım kolaylık versın...ızın konusunda dr ne dıyorsa yap bence senın durumun ıkı kat daha hassas.

selam canım sen saat kaçta ordaydın ? bende cumartesi merkezdeydim denkgeldikmi acaba ? bebişinede maşallah Allahım sizi sağsalim kavuştursun inşallah darısıda başımıza inşallah bizde böyle olalım

selam canım sen saat kaçta ordaydın ? bende cumartesi merkezdeydim denkgeldikmi acaba ? bebişinede maşallah Allahım sizi sağsalim kavuştursun inşallah darısıda başımıza inşallah bizde böyle olalım

slm cnm ben aksaraydan geldiğim için biraz geç geldik sanırım 4.45 gibi hastanedeydim zaten hemen nst ye aldı hiç beklemedik senin kontrolün nasıl geçti inşalllahh sende bütün isteyenlerle hamiş olursunn en kısa zamandaa

ewt canın son günlerimizz artık inşallahhh seninde az kalmış izine ayrılman iyi olmuş sağa salim kurtulursun inşallahhh

hımm biz saat 3 buçuk gibi ayrılmıştık siz epey geç gelmişsiniz
benim bi ilaç başladık bakalım eğer olursa tedavi başlayacak ama olmassa yine öbür aya kalacak kısmet rabbim hayrını göstersin

ewt canın son günlerimizz artık inşallahhh seninde az kalmış izine ayrılman iyi olmuş sağa salim kurtulursun inşallahhh

az kaldı kızlarr heyecan hat safhada artık bebek odasınında son hazırlıkları kaldı onlarıda hallettiğim zaman tamam olacak inş. haftayada artık doğum iznine ayrılacagım gerçekten ağırlaştım artıkk çok çabuk yoruluyorum birde riske atmak istemiyorum bebeişlerimi evimde dinlenecegim artıkkk

ewt cnm geç gittik biz biraz inşalllahh ilaçlar çözüm olurda biran önce hayırlısı ile başlarsın tedaviye

günaydın kızlarrr nerelerdesinniizzzz nasılsınızzzz ??????

günaydınn cnmmm konyadayımm bennn artıkk buraya yerleştimm çantamızıı hazırladıkk geldikk cumaya da sezeryanı yapaacak dr.a gidiyoruz sanırımm ameliyat tarihini verirr artıkk versinde yanii gece çokk ağırlaşıyorumm dünde ağrılarım oldu

ohhh maşallahhh bitti artık birkaç gün sonra sende kavuşacaksın bebişinee ne güzel yaa darısı bizlerin başına inş.. ağırlaşmazmısın canımm ben bile bu halde baya ağırlaştığımı hissediyorumm Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin bebişini canım benimmm.... keşke bende konyaya yerleşebilsemmm nerdeeeee

inşallah az kaldı cnm ama benim başımdan talihsiz olay geçtiği için kucağıma alana kadar sevinemiyecen sanırımm:18:senin gelme durumun yok mu buralaradoğumu nerde yapcaksın

inşallah az kaldı cnm ama benim başımdan talihsiz olay geçtiği için kucağıma alana kadar sevinemiyecen sanırımm:18:senin gelme durumun yok mu buralaradoğumu nerde yapcaksın

inş.canım sağlıklı sıhhatli alırsın yavrunu kucagına bir sıkıntı olmadan.... benim gelme durumum yok canım emekli olana kadar buralardayızzz ondan sonra ancak gelebilirim işte...
doğum burda olacak eşimi yanlız bırakmak istemiyorum daha doğrusu bebekler doğduğunda evimde olmak ve eşiminde bebeklerin sorumluluğunu hemen almasını istiyorum ben ne yaşıyosam oda anlasın benle yaşasın konyada doğum yaparsam o birkaç gün kalıp tekrar işine dönecek bebeklerden uzak kalmasını istemiyorum onun içinde burda doğum olacak canım kısmet olursa

selaaaammm bakıyorumda ortalığı doğum muhabbeti sarmış
inşallah hepiniz sağ salim alırsınız yavrularınızı kucağınıza Allah yardımcınız olsun

ayyyy mersenem cok heyecanlandım demek bı kac gun kaldı bende cok sabırsızlanıyorum kızlar bı yandanda tırsıyorum sonucta amelıyat...benım dr 39un sonunda yaparım sezeryanı dedı sızce garıp degıl mı hadı normal dogum baslarsa ben bıde ılcedeyım:18:

inşallah az kaldı rabbimin izni ile benimde son adet olarak 38 bitimi ama ultrasono göre 40.hafta ortaları oluyoor bakalım cuma günü ne diyecek bizimm dr....artık arkamda sırayla inşallah güzel haberlerinizii alırımm cnmm bana da duaa edinnn

selaaaammm bakıyorumda ortalığı doğum muhabbeti sarmış
inşallah hepiniz sağ salim alırsınız yavrularınızı kucağınıza Allah yardımcınız olsun

saol cnm ALLAH razı olsunn en kısa zamanda seninde kucağına hayırlı evlatlar nasip etsinn inşşşşşalllaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…