inş.canım sağlıklı sıhhatli alırsın yavrunu kucagına bir sıkıntı olmadan.... benim gelme durumum yok canım emekli olana kadar buralardayızzz ondan sonra ancak gelebilirim işte...
doğum burda olacak eşimi yanlız bırakmak istemiyorum daha doğrusu bebekler doğduğunda evimde olmak ve eşiminde bebeklerin sorumluluğunu hemen almasını istiyorum ben ne yaşıyosam oda anlasın benle yaşasın konyada doğum yaparsam o birkaç gün kalıp tekrar işine dönecek bebeklerden uzak kalmasını istemiyorum onun içinde burda doğum olacak canım kısmet olursa
darısı senin başına canımm arka arkaya doğum yapacagımız için baya heyecan sardı bizleriiii........selaaaammm bakıyorumda ortalığı doğum muhabbeti sarmış
inşallah hepiniz sağ salim alırsınız yavrularınızı kucağınıza Allah yardımcınız olsun
canım onu dr. söylüyecektir sana mesela benim dr. 13 şubat haftası dedi ama önceside olabilir hazırlıklı ol dedi sonuçta Allah korusun suyun gelirse kanaman başlarsa acilen gideceksin hastaneye benim hastanede bize 1 saat uzaklıkta olmazsa ambulans çağıracagız ne yapalım başkaa söylenenin önceside olabilir herşeye hazır olmak lazımmm.. inş. dr. dediği gününde saatinde dünyaya gelir yavrun senide korkutmaz annesiiii...ayyyy mersenem cok heyecanlandım demek bı kac gun kaldı bende cok sabırsızlanıyorum kızlar bı yandanda tırsıyorum sonucta amelıyat...benım dr 39un sonunda yaparım sezeryanı dedı sızce garıp degıl mı hadı normal dogum baslarsa ben bıde ılcedeyım:18:
evet arkandan sırayla geliyoruz canım merak etme sen dualarımız seninleeee....inşallah az kaldı rabbimin izni ile benimde son adet olarak 38 bitimi ama ultrasono göre 40.hafta ortaları oluyoor bakalım cuma günü ne diyecek bizimm dr....artık arkamda sırayla inşallah güzel haberlerinizii alırımm cnmm bana da duaa edinnn
haklısın canım takdir Allahın inş. hepimiz sağlıklı sıhhatli kucagımıza alırız bebişlerimiziiiiamin cnm inşallah ....bende kısmet olursaa hastaneden direk evime çıkıcmmm burda sadece doğum öncesi kalıyorumm ani bir durum olursa 2 saatlik yola çıkamamm dyee bakalımm biz elimzden gelenii yapıyoruz takdir ALLAHTAN
merhaba kızlaaarr nasılsınız nerelerdesiniz
şuan tedavide olan kimse yokmu benim yarın randevum var bakalım ne olacak :18: dua edin bana kızlar
bakalım tedaviye başlayacakmıyız yoksa yine umutlar bir ay sonrasınamı ertelenecek rabbim yardımcımız olsun hepimizin
kızlarr merakla haberlerinizi bekliyorummmm:26::26::26:
slm cnm kontrolümüz iyi geçti çok şükür bebeğim 3.600 gr olmuş ultrasonda 39 haftalık görünüyormuş adetime görede 37 haftalıkmış dr.26 aralıkta gel bir dha bakıp yatıralım dedi erken almak istemiyor bizim için 1 gün 1 gün dür dedi bizde 10 gün daha bekliyecez inşallah ama bnm ağrılarım olduğunu söyledim çok şidddetlenirse hemen gel alırız dedi bakalım artık her ana her şey olabilir ama inşallah 10 gün daha bekler oğluşumm dr. amcası bebek iri dediiiiben artıkk merakla bekliyorummm
maşşallahhh canım bebişineslm cnm kontrolümüz iyi geçti çok şükür bebeğim 3.600 gr olmuş ultrasonda 39 haftalık görünüyormuş adetime görede 37 haftalıkmış dr.26 aralıkta gel bir dha bakıp yatıralım dedi erken almak istemiyor bizim için 1 gün 1 gün dür dedi bizde 10 gün daha bekliyecez inşallah ama bnm ağrılarım olduğunu söyledim çok şidddetlenirse hemen gel alırız dedi bakalım artık her ana her şey olabilir ama inşallah 10 gün daha bekler oğluşumm dr. amcası bebek iri dediiiiben artıkk merakla bekliyorummm
bende bu akşam iğnelere başlıyorum göbektensenn naaaptıınnn cnmm inşallah iyii haberlerle gelirsinnn
maşşallahhh canım bebişineaz kalmış kızz Allahım kolaylık versin sağ salim al bebişini kucağına
bende bu akşam iğnelere başlıyorum göbekten1 tanecik yumurtam varmış onunla deneyecez kısmet rabbim hayırlısıyla banada ve bütüüüün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah dua edin nolur
ohh ohhh maşallahhhh Allah nazarlardan esirgesin bebişini hakkında hayırlısı olsun artık canım son günlerin dikkat et kendinee herşeyin hayırlsıı heran bebiş haberi duyabiliriz ohh ne güzelll
inşallah cnmm doğum olursa haber ederim inşallahhh..... rabbim seninn beişlerinide sizzee bağışlasın inşşşş
kızlar bugün iş yerimde son günüm izne ayrılıyorum artıkkk evimde rahat rahat dinlenip bebişlerimi büyütecegimm inş... artık saatler bile geçmek bilmiyorrrr
inşallah hayırlı olur canım duanızı bekliyorum inş dua müşterek bende size bolbol dua ediyorum sağsalim yapın doğumlarınızı bebelerinizde sağsalim alın kucaklarınıza hepiniz inş.amin canımm hepimizin yavrusunu rrabbim bağışlasınnn zor kavuştukk biz onlaraaa sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş....
sevimliiii canımm hayırlı uğurlu olsun inş. bir tane yumurta nelere bedell biliyomusun Allahım o kadar büyükkii inş. sende kavuşacaksın yavrunaa benim 7 yumurtam olmuştuu 5 tanesi döllendii sadece 2 tanesii kaliteli transfere kadar kaldıı ve o iki miniğim sıkı sıkı tutunduuu bana şimdi bendelerrr çok yumurta olması önemli değil kaliteli iyi olmasıı çok önemli canımmm inş. dualarımız seninleee inş. herşey güzel olacakkk
kızlar bugün iş yerimde son günüm izne ayrılıyorum artıkkk evimde rahat rahat dinlenip bebişlerimi büyütecegimm inş... artık saatler bile geçmek bilmiyorrrr
az kaldı iinşallah cnm ... seninde gözün aydınn rabbim o bir tane yumurtadann nelerr kısmet ederr inşallahhhh
teşekkür ederim canım inşallah Rabbim büyük O ol derse olmazlar olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?