Arkadaşlar ben eurofertilde Dilek İNCESU hocaya gittim Allah'ıma şükürler olsun ki ikiz bebeklerim olacak Allah Dilek hocadan razı olsun. Eurofertile gitmenizi ve Dilek hoca ile tanışmanızı tavsiye ederim. Ücreti herşey dahil (ilaçlar hariç) 3500 Tl ilaçlarda yaklaşık 1250TL (kişiye göre ilaçların fiyatı değişir). Bizim de ailelerimiz çocukların tüp bebek olduğunu bilmiyorlar sende olunca tüp olduğunu kimseye söylemezsin.
Rabbim yardımcın olsun canım sağ salim kavuşun bebişnile inşallah bizim içinde kokla cennet kokulunu ilk kucağına aldığında
bizlerede dua et o an aklına gelirsek hayırlısıyla bizde hamile olalım ve doğuralım inşallah Allahım bütün isteyenlere versin
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerinde tedavileriniz hayırlı olsun pozitif olsun inşşşaalllaaaaahhh rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz inşallah
Slm sevimli..Canım sen tedaviye başladınmı??Beklemedemisiin yoksa;??
ınsallah canım bende sızler gıbı cabuk toparlanırım resımdekı oglusun sanırım masallah canım ya cok tatlısanırım gulmus orda
masallah canım ya senınde epey olmus zaman ne cabuk gecıyor ınankı 30dan sonrası daha hızlı gecıyormus bende oyle oldu randevular sıklastıgı ıcın galıba once ayda 1dı sonra 2 haftaya bır oldu 36dan sonra her hafta cok cabuk gecıyor bakalım saglıcakla kucagımıza alalım mınnosları
midyee nerelerdesin cnmm doğum yapmışındır muhtemelenn rabbim yardımcın olsunn inşallahh.....resimdekii oğluşumm ewtt gülüyorduu ablasııı
nerelerdesiniz beee kimsecikler yok
ben eurofertilde tedaviye başladım gonal f ve menegon iğnesi ile başladım.eurofetilde yumurta azlığından dolayı tüp bebekle hamile kalan var mı?
bizde geçen ay dilek hanıma gittik daha önceki aşılmalardan sonra 2 tane kist oluşmuş onun için doğum kontrol hapı verdi kistleri eritmek için ilacım bitmek üzere adetin 2.günü yine gelmemizi söylemişti tabi buarada tam kan tahlili istemişti sonuçlarda karaciğer enzimleri yüksek çıkmış tatilde memlekette olduğum için telefonda konuştuk bu değerler normale insin öyle başlayalım dedi tedavi ertelenirse diye daha çok stres oldum(( acaba benim gibi karaciğir enzimleri yüksek çıkanlar varmı ? varsa nasıl düşürdünüz acaba? rabbim isteyen herkese versin ve tedavisi devam eden arkadaşlarada bir an önce bebeklerini kucuklarına almayı nasip etsin....
eurofertilde bu ay dilek hanımla tedaviye başlayan var mı
geçmiş olsun canım benim fsh yüksekliğinden dolayı bir senedir her ay erteleniyor tedavim bu ay olmassa öbür aya olur inşallah stress yapma
selam kızlar 1 haftadır gelemedım gecen ptesı dogum oldu cok sukur bı sorun yok evdeyız kızımla ıyıyız cok sukur ılk gun bıraz zorlu ama gecıyor ılk yuruyus atlatılınca gerısı kolay Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kızlar hepınız ıcın dua ettım hep aklımdaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?