Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

geçmiş olsun hayırlı olsun canım rabbim sizi evladınıza evladınızı size bağışlasın hayırlı sağlıklı uzuun ömürnasip etsin bahtı açıık olsun inşallah

verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim
iyiki varsınız sayenizde yalnız olmadığımı anladım..
tüp bebek tedavi sürecinde iğneleri kendiniz mi uyguluyorsunuz ...
hepsi göbekten mi yapılıyor acaba???

slm kizlar hepnize hayirli aksamlardilerim,benimde subatta randevum var tup bebek icin konusmamiz var doktorumuzla,bilmiyorum ama belki bi mucize olrmu acaba normade bugun adet olmam gerekiyor hatta normalde bi yada iki gun once gelir ama su an hala adetim gelmedi aslinda benimki olacak iz degil ama iste bi mucize gerci hiccccc bi belirti yok kendimi kandiryorum galiba,cunku doktorum dogal yoll asla kalamazsin dedi tuplerin ikiside tikaliymis

slm asla olmaz diye bişey yok rabbim verirse olmazlar olur ki sana normal yolla olmaz denmiş benim bi tanıdığıma hiç çocuğun olmaz demişler ama şimdi 5 aylık bebeği var Allahım bütün isteyenlere arasında bizlerede verir inşalllah hayırlı sağlıklı evlatlar

slm kartaneleri iğnelerin bazısı göbekten bazısı kalçadan bazısıda koldan yapılıyor canım zaten hangi iğnenin nasıl yapılacağını merkezde tarif ediyorlar benim iğnelerimi eşim yapıyor bende adet bekliyorum eğer fsh normal çıkarsa tedaviye başlayacaz rabbim hayır göstersin allahım bütün isteyenlere arsında bizede hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah

ayyy insallah zaten biirtane cocugum var 4,5 yasinda ama birbucuk senedir de olmuyor,rabbim insallah olmayan herkese nasip etsin burdaki arkadaslarin hepsine dua ediyorum

arkadaslar herhalde icinizde bi ben eli bos gonlu hos benim bakin kimse yok topikde demek herkezin isi var gucu var ben tek kaldim bu aksam dertlesecek kimse yokneyse caniniz sagggggggggggggg olsun

inş. hamişsindir rabbim nasip etsin hayırlısıyla

maşallahhh Allahım analı babalı büyütsün inş..

benim doğum 14 şubat kızlarrrr heyecanlıyımmm.....

ayyy uhdecim nihayet bi ses ettin merak ettik ayol Rabbim yar ve yardımcın olsun sağsalim al bebişlerini kucağına inşallah bizlerede dua et canım ben halaaaaa beklemedeyim şu fsh bir türlü düşmek bilmedi

arkadaslar herhalde icinizde bi ben eli bos gonlu hos benim bakin kimse yok topikde demek herkezin isi var gucu var ben tek kaldim bu aksam dertlesecek kimse yokneyse caniniz sagggggggggggggg olsun

nurcanım cım :) benimde elim boş gönlüm hoşda pek uğrayan olmuyor buraya bende onun için bi bakıp çıkıyorum

hiç bir zaman ümitsiz olma.bana profun biri senin çocuğun olmaz demişti.ama çok şükür nur gibi 3.5 aylık bir kızım var.verecek olan allah değilmi.sen gönlünü ferah tut.

kız nerelerdesin senhadi bakalım doğumda allah yardımcın olsun.bebelerin iki gün daha bekleseydi mersinli teyzeleriyle aynı gün doğmuş olacaklardı.neyse sonuçta kova burcu olacaklar.o da çok önemli bişey.büyük kavuşmaya son 5 gün

ayyy uhdecim nihayet bi ses ettin merak ettik ayol Rabbim yar ve yardımcın olsun sağsalim al bebişlerini kucağına inşallah bizlerede dua et canım ben halaaaaa beklemedeyim şu fsh bir türlü düşmek bilmedi
inan canım giremedim bi türlü fırsatım olmadı ilk fırsatta aranıza geldim Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş.. hergün dua ediyorum sizler için Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguları inş. sende biran evvel başlarsın tedaviye kavuşursun bebişine canımmmm

valla ne deseniz haklısınız canımm bilseydim senin doğum gününün derdim dr. amcalarına :)) artık kısmet bu güneymiş canım sağlıklı sıhhatli doğsunlarda kucagıma alayım sağ salimm başka birşey istemiyorum inanki kova burcu olacak bebişler özelliklerini çok bilmiyorum ama herhalde iyidir çok az kaldı çokkkkk

buakşam itibariyle iğnelere başladım çok heyecanlayım tecrübeli arkadaşlara sorum olucak yumurta toplama ve transfer işlemlerinde süreç nasıl işliyor,herhangi bir ağrınız oldumu ben biraz korkuyorumda

kızlar bişey sormak istiyorum
tüp bebk tedavisinden önce mutlaka her bayana histereskopi yada laparoskopi yapıyolar mı

canım histereskopi ve laparoskopi şart değil hatta burdan bir arkadaş laparoskopi ol demişler oda lap olmadan direk tüp bebek yaptırdı hamile oldu bebeği doğdu şimdi 6 7 aylık oldu yani mutlaka yapmıyorlar anlayacağın

buakşam itibariyle iğnelere başladım çok heyecanlayım tecrübeli arkadaşlara sorum olucak yumurta toplama ve transfer işlemlerinde süreç nasıl işliyor,herhangi bir ağrınız oldumu ben biraz korkuyorumda

hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır canım yumurta toplamada genel anestezi yapılıyor hissetmiyorsun uyanıncada benim öyle bi ağrım sızım filan olmamıştı ama transfere geçemedim o nasıl bi işlem bilmiyorum ama yavrunu gelecek evladını düşününce oda dayanılmaz bişey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…