buakşam itibariyle iğnelere başladım çok heyecanlayım tecrübeli arkadaşlara sorum olucak yumurta toplama ve transfer işlemlerinde süreç nasıl işliyor,herhangi bir ağrınız oldumu ben biraz korkuyorumda
maşallahhh Allahım analı babalı büyütsün inş..
benim doğum 14 şubat kızlarrrr heyecanlıyımmm.....
hayırlı olsun,sonu da güzel olsun.süreci kısaca açıklayayım.iki günde bir merkeze gidip yumurtalarını ve rahminin kalınlığını kontrol ettireceksin.yaklaşık iki hafta sonra yumurta toplamaya çağıracaklar.bir gece önce çatlatma iğnesi yapacaksın.ameliyat giysileri giyeceksin.biraz anestei verecekler.uyandığında herşey bitecek.odaya alınacaksın.yarım saate kendine gelirsin.biraz dinlenip eve döneceksin.biraz kanaman ve ağrın olabilir.mümkün olduğunca yat dinlen.sen yumurta verirken eşinde sperm verecek.ertesi gün arayacaklar.kaçta yumurtanın döllendiğini söyleyecekler.sonraki günlerde de gelişimlerini anlatacaklar.muhtemelen 3. gün transfere çağırırlar.3 litre kadar su içip sıkışık olarak gidceksin.transferde canın acımıyacak diyemem ama dayanıyor insan.bitince yerinden kımıldamadan 2 saat yatıyorsun.evde de yatmaya devam.ben 3 gün mecburiyetler dışında kalkmadım yerimden.ananas yedim.moralimi yüksek tuttum.bebişlerimle konuştum.10 gün temizlik ,süpürge falan yapmadım.12 gün sonra teste çağırıyorlar.bende hiç belirti olmadı.mide bulantısı,kasık ağrısı,halsizlik hiçbişey.hatta tutmadı demiştim.ama çok şükür şimdi kızım ayağımda mışıl mışıl uyuyor.inşallah isteyen herkes meleklerine kavuşur.
selam kızlarrr doğum olduuu ama beklediğimiz tarhten 1 gün önce geldillerrr bebeklerimm şuan evdeyiz çok şükür herşeyy güzelll oglum ADA kızım KUMSAL Allahım isteyen hrkese bu güzel duyguları yaşatsın inş... doğuma girerkende hepinize dua ettim kızlarrr en kısa zamanda kavuşursunuz inş. bebişlerinizeee
gozun aydın canım ya cok sevındım saglıcakla kucagına aldıgına mınıklerını Rabbım nazarlardan korusunselam kızlarrr doğum olduuu ama beklediğimiz tarhten 1 gün önce geldillerrr bebeklerimm şuan evdeyiz çok şükür herşeyy güzelll oglum ADA kızım KUMSAL Allahım isteyen hrkese bu güzel duyguları yaşatsın inş... doğuma girerkende hepinize dua ettim kızlarrr en kısa zamanda kavuşursunuz inş. bebişlerinizeee
oooo cok az kalmıs canım surec hızlandı desene bı bakmıssın kucagında bebegın ınsallah saglıcakla gelır sende kolay bı surec yasarsınKızlar gözünüz aydın
allah analı babalı büyütsün
bebeklerinizi darısı bizlerin ve olmayanların
basına inşşş
bende 34 haftalık oldum az kaldı doguma
transferden sonra kafamı bile kaldırtmadılar yerinden.hasta bakıcı geldi sürgü koydu.eşimin yanında şırıl şırıl...gülmekten ölmüştük.
transferde sıkışık oluyomuşuz ya peki tuvaletimiz çok geldi kalkmamamız da lazım tuvalete nasıl gidecez birde sürgü filan veriyorlarmış galiba yada siz nasıl yaptınız yani kimi bez götürmüş hasta bezi ona yapmış sizler ne yaptınız bende başlayacam araştırma içindeyim bilgi verin lütfen ne yapalım şimdiden teş.kızlar ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞALLAH
tebrik ederim uhde.sonunda kavuştun bebişlerine.Allah ikisinede sağlıklı, uzun ömürler versin.annelik muhteşem bir duygu.sonuna kadar tadını çıkar.selam kızlarrr doğum olduuu ama beklediğimiz tarhten 1 gün önce geldillerrr bebeklerimm şuan evdeyiz çok şükür herşeyy güzelll oglum ADA kızım KUMSAL Allahım isteyen hrkese bu güzel duyguları yaşatsın inş... doğuma girerkende hepinize dua ettim kızlarrr en kısa zamanda kavuşursunuz inş. bebişlerinizeee
hadi runne sıra sende.senden sonra yeni anneler eklenir inşallah.güzel Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.Kızlar gözünüz aydın
allah analı babalı büyütsün
bebeklerinizi darısı bizlerin ve olmayanların
basına inşşş
bende 34 haftalık oldum az kaldı doguma
transferden sonra kafamı bile kaldırtmadılar yerinden.hasta bakıcı geldi sürgü koydu.eşimin yanında şırıl şırıl...gülmekten ölmüştük.
tebrik ederim uhde.sonunda kavuştun bebişlerine.Allah ikisinede sağlıklı, uzun ömürler versin.annelik muhteşem bir duygu.sonuna kadar tadını çıkar.
hadi runne sıra sende.senden sonra yeni anneler eklenir inşallah.güzel Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.
tşk.ederim kızlarrr çok güzelll bir duygu buu Allahım herkese nasip etsin inş. bu duygular anlatılmıyor kii sadece yaşıyosunnn
masallah o güzel gün geldi çattı
son 3 gün kavusmak için
hayırlısıyla olsun inş
mersenemcım oglusun ne tatlı kız masallahartıst poz vermıs
valla artist ki ne artis cnm bizi gece gündüz ayakta durduruyorr anlamadım ki doktora gidiyoruz hiç bir şeyi yok diyor ama sürekli ağlıyor orda masum durduğuna bakma senn ablasııı o var ya ooooooo:)):)
senin bebiş nasıl cnm sende bnm mgibi tempolumusun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?