Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

buakşam itibariyle iğnelere başladım çok heyecanlayım tecrübeli arkadaşlara sorum olucak yumurta toplama ve transfer işlemlerinde süreç nasıl işliyor,herhangi bir ağrınız oldumu ben biraz korkuyorumda

hayırlı olsun,sonu da güzel olsun.süreci kısaca açıklayayım.iki günde bir merkeze gidip yumurtalarını ve rahminin kalınlığını kontrol ettireceksin.yaklaşık iki hafta sonra yumurta toplamaya çağıracaklar.bir gece önce çatlatma iğnesi yapacaksın.ameliyat giysileri giyeceksin.biraz anestei verecekler.uyandığında herşey bitecek.odaya alınacaksın.yarım saate kendine gelirsin.biraz dinlenip eve döneceksin.biraz kanaman ve ağrın olabilir.mümkün olduğunca yat dinlen.sen yumurta verirken eşinde sperm verecek.ertesi gün arayacaklar.kaçta yumurtanın döllendiğini söyleyecekler.sonraki günlerde de gelişimlerini anlatacaklar.muhtemelen 3. gün transfere çağırırlar.3 litre kadar su içip sıkışık olarak gidceksin.transferde canın acımıyacak diyemem ama dayanıyor insan.bitince yerinden kımıldamadan 2 saat yatıyorsun.evde de yatmaya devam.ben 3 gün mecburiyetler dışında kalkmadım yerimden.ananas yedim.moralimi yüksek tuttum.bebişlerimle konuştum.10 gün temizlik ,süpürge falan yapmadım.12 gün sonra teste çağırıyorlar.bende hiç belirti olmadı.mide bulantısı,kasık ağrısı,halsizlik hiçbişey.hatta tutmadı demiştim.ama çok şükür şimdi kızım ayağımda mışıl mışıl uyuyor.inşallah isteyen herkes meleklerine kavuşur.

rabbim kolaylıklar versin canım sağsalim al ikizlerini inşallah kucağına sağlıklı sıhhatlı gelsinler bizim içinde dua et zaten ediyorsundur kader arkadaşların için rabbim kabul etsin inşallah allahım bütüüüünnn isteyenleree arasında bizede nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar

maşallahhh Allahım analı babalı büyütsün inş..

benim doğum 14 şubat kızlarrrr heyecanlıyımmm.....

uhdecım sanırım dogumun olmustur umarım hersey yolunda gıtmıstır senın ısın bızlere gore daha yorucu olacak ama tatlı yorgunlukRabbım hayırlı ve saglıklı evlat olmalarını nasıp etsın

transferde sıkışık oluyomuşuz ya peki tuvaletimiz çok geldi kalkmamamız da lazım tuvalete nasıl gidecez birde sürgü filan veriyorlarmış galiba yada siz nasıl yaptınız yani kimi bez götürmüş hasta bezi ona yapmış sizler ne yaptınız bende başlayacam araştırma içindeyim bilgi verin lütfen ne yapalım şimdiden teş.kızlar ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞALLAH

selam kızlarrr doğum olduuu ama beklediğimiz tarhten 1 gün önce geldillerrr bebeklerimm şuan evdeyiz çok şükür herşeyy güzelll oglum ADA kızım KUMSAL Allahım isteyen hrkese bu güzel duyguları yaşatsın inş... doğuma girerkende hepinize dua ettim kızlarrr en kısa zamanda kavuşursunuz inş. bebişlerinizeee

canım gözünüz aydın rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün ömürleri uzun bahtları hep açıık olsun inşallah darısı başımıza :))

gözün aydın uhdeciğim sağlıklı,sıhatli,sevdiklerinin ve sevenlerinin daima yanlarında olduğu hayırlı ömürleri olur inşallah :))))

Kızlar gözünüz aydın
allah analı babalı büyütsün
bebeklerinizi darısı bizlerin ve olmayanların
basına inşşş
bende 34 haftalık oldum az kaldı doguma

hepinize ayrı ayrı tşk. ederim kızlarrr Allahım olmayan herkese nasip etsin inş. bu duygular anlatılmıyor inanın yaşanması gereken en özel ve çok güzel duygularr

gozun aydın canım ya cok sevındım saglıcakla kucagına aldıgına mınıklerını Rabbım nazarlardan korusun
Kızlar gözünüz aydın
basına inşşş
oooo cok az kalmıs canım surec hızlandı desene bı bakmıssın kucagında bebegın ınsallah saglıcakla gelır sende kolay bı surec yasarsın

transferden sonra kafamı bile kaldırtmadılar yerinden.hasta bakıcı geldi sürgü koydu.eşimin yanında şırıl şırıl...gülmekten ölmüştük.

tebrik ederim uhde.sonunda kavuştun bebişlerine.Allah ikisinede sağlıklı, uzun ömürler versin.annelik muhteşem bir duygu.sonuna kadar tadını çıkar.

Kızlar gözünüz aydın
basına inşşş
hadi runne sıra sende.senden sonra yeni anneler eklenir inşallah.güzel Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.

gözün aydın cnmm ALLAH analı balııı büyütmek nasip etsinnn inşallahhh kaç kiloo doğduularr nasıl bir duygu paylaş bakalımm tabii bebişlerden fırsat bulabilirsennn

mersinli çok sağol teşekkür ederim eşlerde mi girecek yanımızda mı olcaklar ayyy ben çok utanırım ama ya

tşk.ederim kızlarrr çok güzelll bir duygu buu Allahım herkese nasip etsin inş. bu duygular anlatılmıyor kii sadece yaşıyosunnn

tşk.ederim kızlarrr çok güzelll bir duygu buu Allahım herkese nasip etsin inş. bu duygular anlatılmıyor kii sadece yaşıyosunnn

canım benım kesınlıkle dogru soyluyorsun...bazen gece uykusuzluga dayanamıyorum sınırlenıyorum ama yuzune bakınca gulmeye baslıyorum cok komık. esımle gecenın bı yarısı bı bakısına, cıkardıgı bı sese bıle oturup gulebılıyoruz...Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu yasamayı dılerım ısteyen herkes evlat sahıbı olur

mersenemcım oglusun ne tatlı kız masallah artıst poz vermıs

valla artist ki ne artis cnm bizi gece gündüz ayakta durduruyorr anlamadım ki doktora gidiyoruz hiç bir şeyi yok diyor ama sürekli ağlıyor orda masum durduğuna bakma senn ablasııı o var ya ooooooo:)):)
senin bebiş nasıl cnm sende bnm mgibi tempolumusun yoksa

valla canım bızımkıde gunduzlerı uyuyor gecelerı ayakta, gozumuzun ıcıne baka baka oturuyor besıgıne koyunca aglıyor anlıcan malesef kucaga alıstı sagolsun her gelen alıstırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…