- 6 Ekim 2011
- 20
- 4
- 286
kimseler yok mu ya sonuç bekleyen sadece ben miyim ?
Slm arkadasim bn yeni üye oldum Allah. Anali babali büyütsün bn yurtdışında yasıyorum ve Konya'da. Tup bebek yaptırmak istiyorum sen hangi hastanede yatırdın cvp versen sevinirim
inşallahh güzel sonuçlar alırsın cnm test tarihinn ne zaman bu gün yarın yapılır sanırımm:)
Oğluşum fotoları 2 ay 4 günlük şuann
mersinli çok sağol teşekkür ederim eşlerde mi girecek yanımızda mı olcaklar ayyy ben çok utanırım ama ya
bugün transferden sonra 9. gün meraktan çatlıyorum lütfen arkadaşlar dua edelim
ayy çok tatlı maşallah ya allahım nazarlardan korusun inş.bizimde olur canım bişey sorcam side sorun neydi bizde sperm azlığıı var doktorrun dilek hanımmıydı teşk.
merhaba kızlar.sonuç bekleyen arkadaşın durumu ne oldu acaba.bütün bebişleri popişlerinden öpüyorum.bu arada ygenç görünmüyor hiç.haberdar olanınız var mı?
benim kızım 4. ay aşısını oldu teyzeleri.7400g ve 65 cm oldu.o bir genç kız artı
Bugün 14.gün test yaptırdım 123 çıktı ,acaba nasıl ?doktorumu aradım 2 gün sonra gel tekrarlayalım dedi
sanırım hamılesın canım doktorun 2 gun demesıde eger 2 gunde bu sayı ıkıye katlarsa hamılelık kesınlesıyor benım bıldıgım ınsallah katlar bu sayı
ecrincimtebrikler canım umarım ikiye katlar ve sende bu güzel duyguları yasarsın
MİDYECİM Nasıl gidiyor annelik
güzelkızınla ne güzeldir o simdi
nasıl güzelkokar nekadarlık oldu
sen nezamana kadar izinlisin
canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?