Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Oğluşum fotoları 2 ay 4 günlük şuann

Eklentiler

• $Fotoğraf0215.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 39
Slm arkadasim bn yeni üye oldum Allah. Anali babali büyütsün bn yurtdışında yasıyorum ve Konya'da. Tup bebek yaptırmak istiyorum sen hangi hastanede yatırdın cvp versen sevinirim

canım benim tüp bebekler tutmadı
sonra BEN KENDİLİGİNDEN HAMİLE KALDIM
TÜP BEBEKLERİ DE EURO FERTİLDE YAPTIRDIM

ayy çok tatlı maşallah ya allahım nazarlardan korusun inş.bizimde olur canım bişey sorcam side sorun neydi bizde sperm azlığıı var doktorrun dilek hanımmıydı teşk.

slm cnm sorun bendeydi polikistik over var bende doktorum ALİ SAMİ bey di çok ta memnunum gerçekten işini en iyi yapanlardan biriydi dilek hanımda bir okadar iyi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın RABBİM isteyen herkeze nasip etsin doktorlar birer vesile

merhaba kızlar.sonuç bekleyen arkadaşın durumu ne oldu acaba.bütün bebişleri popişlerinden öpüyorum.bu arada ygenç görünmüyor hiç.haberdar olanınız var mı?
benim kızım 4. ay aşısını oldu teyzeleri.7400g ve 65 cm oldu.o bir genç kız artı

masallah canım dogan buyuyor ya zaman ne cabuk gecıyor ben daha dun gıbı haftaları sayıyordum dogum ıcın heyecanlanıyordum...bızde bugun ası olduk hepatıt b asısı gelecek ayda varmıs galıba 2 ayda daha fazla sanırım

Bugün 14.gün test yaptırdım 123 çıktı ,acaba nasıl ?doktorumu aradım 2 gün sonra gel tekrarlayalım dedi

sanırım hamılesın canım doktorun 2 gun demesıde eger 2 gunde bu sayı ıkıye katlarsa hamılelık kesınlesıyor benım bıldıgım ınsallah katlar bu sayı

ecrincimtebrikler canım umarım ikiye katlar ve sende bu güzel duyguları yasarsın

MİDYECİM Nasıl gidiyor annelik
güzelkızınla ne güzeldir o simdi
nasıl güzelkokar nekadarlık oldu
sen nezamana kadar izinlisin
canım

sanırım hamılesın canım doktorun 2 gun demesıde eger 2 gunde bu sayı ıkıye katlarsa hamılelık kesınlesıyor benım bıldıgım ınsallah katlar bu sayı

inşallah cnm ya tüm evlat hasreti çekenlere ve banada versin allahım ,ya rabbi herkesin kucağını doldursun...

runne cnm teşekkürler inşşş allah dularımızı kabul etsin künfeyekün(ol) emrini bizlerede sunar inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…