Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar sizden bişey rica edicem ailelerinize nasıl söylediniz ben söylemek istemiyorum ama transferden sonra yattınız mı benimde yatmam gerekirse kim bakacak bana yardım lütfen nisanda başlayacaz bizde teşekkürler

valla canım cok sukur ıyı gıdıyor bazen uykusuzluk yorgunluk olsada yınede muhtesem bı duygu ben hala ınanamıyorum dakıkalarca ızlıyorum gercek mı dıye...Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın...annelık tecrube ederek ogrenıyorsun verılen tavsıyeler bı yerde yardım edıyor ama yasadıkca daha ıyı ogrenılıyor...kızım 31 gunluk oldu teyzesı zaman su gıbı akıp gıdıyor...guzel kokuyor tabıkı kokmaz mı cennet kokkusu diyorlar ya...senınde sanırım cok az kaldı ne kadar var gunun bellı mı daha dogrusu dogum seklı bellı mı
inşallah cnm ya tüm evlat hasreti çekenlere ve banada versin allahım ,ya rabbi herkesin kucağını doldursun...

canım ben anneme babama soylemedım halada bılmezler ne oldugunu esımden dolayı olunca soylemek ıstemedım, bana esım baktı canım ıkımızde ogretmenız yaz tatılınde yaptırdık o nedenle kımseye gerek kalmamıstı... ablalarım bılıyordu, sende eger esın uygun degılse yanına gelebılecek kesınlıkle rahat edebılecegın bırıne ac konuyu aılenden bırı olursa daha ıyı ama tedavıde psıkolojı cok onemlı o nedenle kımle rahat edeceksen kesınlıkle onu cagır ok zaten benım bıldıgım ılk 3-4 gun onemlı dıger gunler genelde tedbır amaclı yanı korktugumuz ıcın yatıyoruz ben cok bunalmıstım sureklı yatmaktan...zaten tutacagı varsa tutuyor tabı tedbırı elden bırakmamak gerek

kızlar gercekten yesım nerelerde, durusah nerelerde epeydır yoklar umarım bı sorun yoktur

bende ne yapsambilmiyorum sizin oldu galiba bebğiniz sizde sorun neydi bizde sperm azlığı var inş olur

ikinci ay kolundan bacağından olacak.calpol içir istersen giderken.4.aya aşısı zorladı bizi.gece çok ateşlendi.

Bugün 14.gün test yaptırdım 123 çıktı ,acaba nasıl ?doktorumu aradım 2 gün sonra gel tekrarlayalım dedi
tebrikler ecrin.inşaalah sonuna kadar sağlıkla gider.meleğine kavuşursun.

ben eurofertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdım şimdi hamileyim başta DİLEK hocam olmak üzere bütün çalışanlara tşk ederim allah razı olsun allahım her keze nasip etsin bebeği olmayan ker keze tavsiye ederim çünkü ilgi sevgi her şey orada var benim yüzüm güldü sizinde yüzünüz gülsün

hayırlı olsun çok sevindim allah herkese nasiip etsin sizin sorun neydi canım yeni mi başladın tarnferde yattınmı merkezde

bende ne yapsambilmiyorum sizin oldu galiba bebğiniz sizde sorun neydi bizde sperm azlığı var inş olur

canım bızde sayı,sekıl, hareketlılık sorunu(sayı 4 mılyon, morfolojı %1, ılerı hareketlı 0dı...hamıle kaldıgım ay yapılan teste boyleydı) yanı hepsınde sorun vardı cok sukur kendılıgınden oldu drlar bıze asılamaya bıle vakıt kaybı dıyorlardı...ama Rabbım ol dedıkten sonra tek spermle bıle olabılır boyle dusun...hıcbır zaman umıtsız olma ama kendılıgınden olsun dıyede dıger yolları bos verme canım mesela bak bız hem kendılıgınden olması ıcın cabalıyorduk ben sureklı kendı döngümü hesaplayıp takıp edıyordum uygun gunlerı kacırmamak ıcın, ates olcme yontemınıde kullanırdım yumurtlama gunum ıcın. esım sureklı besın, vıtamın takvıyesı yapıyordu(proxeed plus ve evıcap kullanıyordu artı olarak kabak cekırdegı,fındık, fıstık, arı sutu polenı, havuc tuketıyordu netten arastır sperme ıyı gelen yıyecekler dıye bulursun bunları, ben saatlerce arastırma yapardım bu konuyla ılgılı)
bunları yaparken bı yandan para bırıktırıyorduk yaza tup ıcın tekrar deneme yapmak ıcın yanı anlıcan dogal yollar ıcın elınden gelenı yap ama yınede kendını cok kaptırma dıger yolları aklından cıkarma...sana bunları tavsıye edebılırım nasıbımızde ne varsa onu yasıyoruz ıster dogal yolla ıster tedavıyle hangısı hayırlısıysa o sekılde olsun ınsallah Rabbım evlat sevgısını herkese nasıp etsın sızlerı tanımasamda her gun aklımdasınız cunku dedım ya bunu yasayan anlar ates dustugu yerı yakıyor...........bol sans

cuma günü 16.gündü kan tahlili yapıldı 404 çıktı çok sevindim doktor hamilesiniz dedi 10 gün sonra muayene edecek inşş devamı gelir keseyi görürüz daha sonraki zamanda da kalb atışlarını duyarız:)))))))))))))))))))))))))))))
allah tüm isteyenlere hayırlısından versin içinde de bizlere

Cumartesi gunu 7+0da ilk kez kalp sesini duymak icin dilek hanima gittik alttan ultrasonla bakti bioyle bakti bi boyle bakti bi sorunun varmi dedi yok dedim canim kalp calismasi gorunmuyor bebek bir hafta once olmus kurtaj yapilmasi lazim dedi. Allak bullak olduk ben de esimde ben kendi dusmezmi dedim yok buyuk kendi dusmez dedi rahim agzi genislesin kurtaj kolay olsun diye fit verdi sali gunu kurtaja gel dedi.bir gun boyunca uzulduk ama fitilili kullanmak icimden gelmedi kullanmadim sadece criynone jeli ve proluton igneyi biraktim ertesigun antalyaya gittik vitale kadin dogum hastanesine orada dr kalp sesini dinletti heeseyin normal oldugunu soyledi yani az kalsin saglikli bebegimi dilek hanimin ihmali yuzunden kaybedecektim. Boyle basit bir konuda nasil hata yspar anlamiyorum. Benim icin dilek hanim bitmistir. Allah muhtac etmesin

canım gozun aydın cok sevındım gercekten, Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın bu duyguyu...kendıne cok dıkkat et hemen drla gorus folıkasıte basla duzenlı ve kalıtelı beslen cevız balık fındık tavuk balık et vs ıhmal etme ok kafana takılan bısey olursa yardım ederız

çok üzüldüm yaşadıklarınıza..

aynı dr benim kızlarım için serklaj yap diyerek kızlarımın şuanda erken doğup belkide ölmesini engelledi..

başkasının meth ettiği bir dr(doğumu başka bir hastanede yapmıştım) da bende plesenta previayı fark edememişti bende doğumda ölüyordum.. bi ara nabzım ve tansiyonum alınamamıştı...

ne diyim yaa drların her anı bir değil bizi muayene ederken akılları başka yerde demekki..

canım kese ne zaman görünüyor ?

kızlaarrr selam uzun bi aradan sonra ben geldim nasılsınız inşallah herkes iyidir
benim cumartesi günü transferim oldu kızlar bugün 3. günüm :) olmuyo olmuyo derken 6 yumurtam oldu maşallah 5i döllendi 2 embriyo transfer edildi artık test günümü bekliyorum dua edin arkadaşlar inşallah tutunur bebeklerim rabbim herkese arasında bizede nasip eder inşallah

allah korumuş bebeğini.inşaallah salıkla doğduğunu da görürsün.

çok güzel ya.hadi bakalım sıra kesede.:))

benimkiyle aynı olmuş.bende de 6 yumurta oluştu.5 i döllendi. 2 transfer yapıldı.şimdide bir tane zilli kızım var:) darısı başına inşallah.

Allah kizlarina hayirli saglikli omurler versin ayni dr kizlarini kaybetmene yol acacak bir hata yapsaydi "ah bu dr larin her ani bir olmuyor akillari baska yerde" deyip gecistirebilirmiydin. Ben gecistiremiyorum bu yaptigini affedemiyorum

canım kese ne zaman görünüyor ?
canım sanırım 5. yada 6. haftada gorunur tam hatırlayamadım yalnız herkeste degısıyor bu durum kımınde erken kımınde bı hafta sonra olabılıyor bıde bakılma seklıne gorede degısır karından daha gec gorunur vajınadan daha erken, drun zaten sana gun soyler cok heyecanlısın demı bak ne guzel ınsallah saglıcakla kucagına alırsın
canım hadı gozun aydın ınsallah bebısler sana tutunur hamılelık haberını alırız cok sevındım Rabbım dılerse hersey olur umıtsız olmamak gerek bak olumsuzluklar yasıyordun sımdıkı habere bak:)

Son düzenleme:

Allah kizlarina hayirli saglikli omurler versin ayni dr kizlarini kaybetmene yol acacak bir hata yapsaydi "ah bu dr larin her ani bir olmuyor akillari baska yerde" deyip gecistirebilirmiydin. Ben gecistiremiyorum bu yaptigini affedemiyorum

çok geçmiş olsun Allah yavrunuzu size bağışlamış iyiki başka dr görünmüşsünüz her konuda öyle bir kere biri birşey derse iyice araştırmak lazım geldiğini hemen bi kişinin lafıyla hareket etmemek lazım olduğunu böyle öğreniyoruz işte bebeğinizi sağsalim kavuşursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…