cuma günü 16.gündü kan tahlili yapıldı 404 çıktı çok sevindim doktor hamilesiniz dedi 10 gün sonra muayene edecek inşş devamı gelir keseyi görürüz daha sonraki zamanda da kalb atışlarını duyarız:)))))))))))))))))))))))))))))
allah tüm isteyenlere hayırlısından versin içinde de bizlere
kızlaarrr selam uzun bi aradan sonra ben geldim nasılsınız inşallah herkes iyidir
benim cumartesi günü transferim oldu kızlar bugün 3. günüm :) olmuyo olmuyo derken 6 yumurtam oldu maşallah 5i döllendi 2 embriyo transfer edildi artık test günümü bekliyorum dua edin arkadaşlar inşallah tutunur bebeklerim rabbim herkese arasında bizede nasip eder inşallah
çok geçmiş olsun Allah yavrunuzu size bağışlamış iyiki başka dr görünmüşsünüz her konuda öyle bir kere biri birşey derse iyice araştırmak lazım geldiğini hemen bi kişinin lafıyla hareket etmemek lazım olduğunu böyle öğreniyoruz işte bebeğinizi sağsalim kavuşursunuz inşallah
merhaba canım aynı bekleyiş içindeyiz benimde 9.günüm inşallah mutlu haberi bizde alırız
internetten hakkında başka şikayetleride okudum bilemedik güvendik çok üzücü çok. başka bir çiftede çocugunuz olmaz demiş halbuki hiçbirsorunları yokmuş boşyere onca tedavi ile masrafı ile uğraştırmış.
yarın test için gidicem 12.gün gel demişlerdi ama şuan o kadar stresliyimki anlatamam negatif çıkarsa diye çok korkuyorum(
nette biraz araştırdım benim değerim epey düşük sanırım hamile değilim çok üzgünüm(((((
nette biraz araştırdım benim değerim epey düşük sanırım hamile değilim çok üzgünüm(((((
canım benim sıkma canını inş bebişin seninledir inş hamilesindir
selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız
neftis80 tekrar test yapıldımı canım sonuç ne inşallah değerlerin yükselmiştir
ygenç dilek hanım geçen programda senden bahsetti canım :)) bende dilek hanımın panosunda mehmetin resmini gördüm
Ne yazık ki olmadı o kadar üzgünüm ki anlatamam Dilek hanım aradı olmadığını ilaçları bırakmamı adet oluncada gelmemi söyledi gelin görüşelim dedi 2.bir tedaviye hemen başlarmı yoksa ara verelim dermi bilemiyorum arladaşlarımda çolakoğluna git diyorbende yine Dr. değiştirmek istemiyorum sonuçta bundan öncede 2kez başka Dr aşılama olmuştum anlaşılacağı üzere kafam çok karışık moral desen 0 acaba burda benim gibi ilk tüpbebek denemesi başarısız olupta daha sonra ki demesinde hamile kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?