Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

herkese merhaba bende epydir giremedim internete ailem interneti,cep telefonunu falan yasakladı ama bugün dayanamayıp girdim benimde transfer sonra 9.gün fakat ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgiyi göremedim malesef aslında erken yaptığımın farkındayım ama bazende belli olabilir diyorlar neyse arkadaşlar cuma günü belli olacak inşallah ben ve benim gibi bekleyenler mutlu haberi alırlar

okuyunca çok sevindim banada umut oldu inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günüde görürsün canım

merhaba canım aynı bekleyiş içindeyiz benimde 9.günüm inşallah mutlu haberi bizde alırız

amin hepimiz kavuşuruz inşallah...

kızlar çok kötü sistit oldum gece acile gittim bişey yapamadık sadece serum takıldı sabah merkeze gittik dr ilaç verdi şimdi onları kullanıyorum inşallah tekrarlamaz kabus gibiydi Allahım kimseye vermesin kendinize iyi bakın

merhabea ben konya eurofertilde tüp bebek yaptırdım 1 embriyo transfer edildi 12 gün sonra test yapıldı değerlerim 3,4 çıktı 2 gün sonra tekrar test yapıldı değerlerim 2 ye düşmüş dilek hanım iğneleri kesti 2 gün sonra hastalanırsın dedi aradan 6 gün geçti hala hasta olmadım bi sorun var gibi geliyo bana dün test yaptım gebelik testi negatif çıktı ne yapmalıyım hiç bişey bilmiyorum

yaşayan için çok zor bişey ama bide herşey nasip kısmet işi. Bu dünya imtihan yeri eğer çekeceğimiz varsa ordan oraya dolaşıp duruyoruz o doktordan memnun olanda çok sevmeyende çok . bu arada benimde dr dilek hanım

yarın test için gidicem 12.gün gel demişlerdi ama şuan o kadar stresliyimki anlatamam negatif çıkarsa diye çok korkuyorum (

yarın test için gidicem 12.gün gel demişlerdi ama şuan o kadar stresliyimki anlatamam negatif çıkarsa diye çok korkuyorum (

canım inşallah pozitiftir :) rabbim hayırlısını göstersin inşallah emeklerimiz boşa gitmez benimde test haftaya

ya arkadaşlar bugün 12.gün gittim kan verdim 16:00 da ararız dediler dilek hanım aradı değerlerin 6,2 çıkmış hamilelik var gibi görünüyor ama pazartesi tekrar bakıcaz değerler artabilir dedi telefonu kapatınca epey üzüldüm ama arkadşlarım daha artar üzülme dediler böyle olup artıyormu yaşayan varmı?

nette biraz araştırdım benim değerim epey düşük sanırım hamile değilim çok üzgünüm (((((

nette biraz araştırdım benim değerim epey düşük sanırım hamile değilim çok üzgünüm (((((

değerlerin 2 katına çıkarsa hamilesi demektir . inş 2 katına çıka. benim değerim 3.4 dü doktorum 2 gün sonra tekrar ölçtü ama 2 ye düşmüş malesef olmadı ...

Herkese selam kızlar sayfaları pek okuyamadım yeni arkadaşlar var aramızda ben bu aralar o kadar yoğunumki nete girecek vaktim yok ama işlerim hafiflesin tekrar döneceğim bu arada bu hafta dilek hanım mayıs ayında şenlik olacak dedi programda bilgisi olan varmı ben katılmak istiyorum hepinizi öpüyorum meleklerinize iyi bakın sevgiler selamlar haaaaaaa bu arada mehmetin ikinci dişi çıkyor artık annesinin memesini ısırıp yara ediyor sıpammmmmmmmmmmmm

selam kızlar ben istanbul altuni zadedeki eurofertil tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum hapla tüp bebek yöntemi için ya giden var mı içinizde nasıl bi yer insanları nasıl bu bence çok önemli ilgilen meleri falan bide fiyat ne kadar bileniniz var mı

selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız
neftis80 tekrar test yapıldımı canım sonuç ne inşallah değerlerin yükselmiştir
ygenç dilek hanım geçen programda senden bahsetti canım :)) bende dilek hanımın panosunda mehmetin resmini gördüm

Ne yazık ki olmadı o kadar üzgünüm ki anlatamam Dilek hanım aradı olmadığını ilaçları bırakmamı adet oluncada gelmemi söyledi gelin görüşelim dedi 2.bir tedaviye hemen başlarmı yoksa ara verelim dermi bilemiyorum arladaşlarımda çolakoğluna git diyorbende yine Dr. değiştirmek istemiyorum sonuçta bundan öncede 2kez başka Dr aşılama olmuştum anlaşılacağı üzere kafam çok karışık moral desen 0 acaba burda benim gibi ilk tüpbebek denemesi başarısız olupta daha sonra ki demesinde hamile kalan varmı

canım çok üzüldüm hayırlısı demekten başka elden bişey gelmiyor daha önce hangi doktorlara gitmiştin ?
bende bekliyorum ama bugün adet sancım var gibi bende çok korkuyorum rabbim hayırlısıyla verir inşallah bütün isteyenlere arasında bize hayırlı sağlıklı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…