Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ben 1 martta aşılama oldum fakat dün adet olunca boşa gitti bundan sonrada 2.aşılama olmak istemiyorum çünkü bayağı aşılama için paramız gitti 2.aşılamınında negatif olmasını istemidiğim için tüp bebek için karar verdik ama fiyatları ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim

inşallah senin pozitif olur canım ben daha önce anıt hastanesinde jule hanıma gitmiştim şimdi kızılaya geçmiş 2 aşılama da olumsuz sonuçlanınca kendisi tüp bebek tedavisine başlayalım demişti ama ben üst üste yıkıldım ve gitmedim 1 yıl kadar ara verip eurofertile gittim tedavi başladığında o kadar umutluydum ki hep olacak gibi gelmişti ama malesef gün geçtikçe umudumu kaybediyorum

bugün çok mutluyum artık keseyi gördük inş sağlıklı bir şekilde de kalp atışalrını duyarız...allahım tüm hasret çekenlere ,kalbinde gönlünde hasretini duyduğu çocuğa kavuşmak nasip etsin.rabbim tüm isteyen arkadaşlara hayırlısından versin.Ben bu tedaviye başladığımda oldukça karamsardım(2 aşılamadan sonra)morale oldukça ihtiyacım vardı dilek hanım ve ekibi bu moral bozukluğunu giderip herşeyin umut ederek, ii düşünerek olacağını anlattı bana.allah dilek hanım ve ekibinden razı olsun, onlara binlerce kez duacıyım dilek hanıma çok çok çooooooook teşekkür ederim hamile kalmamda vesile oldukları için.

canım herşeyin bir zamanı vardır inşallah bir dahaki denemende olur rabbim çok büyük belki beklerken kendisi bile gelebilir bebişin Allahtan umut kesilmez bizde 1 senedir eurofertilde tedavideyiz bu ay ilk defa transfer oldum
bende her defasında bu son denemem diyordum ama o ümit varya yeniden başlatıyor insanı

canım hayırlı olsun sağsalim kucağına al inşallah
benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım :18:

merkezle gidip yüzyüze görüşsen doktorlarla tanışsan daha iyi olur canım fiyat hakkındada seni onlar bilgilendirirler Allah muradınıza eriştirsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bütün isteyenlere arasında bizlere

sevimli canım yarın senin test gününmüş inşallah pozitif çıkar. Dilek hanıma selamımı söyle canım

ygenç, kız eurofertilde nasıl bir etkinlik var mış? ne zaman mış?kısmetse biz 8 mayısta konyadayız.merkezede uğramak niyetindeyim.
bu arada yakışıklı oğluşun dişleri hayırlı olsun.darısı başımıza inşallah.

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım benim uzun bir müddet nete giremedim mersenem canım mersinli görebildiklerim rabbime şükürler olsun bebişlerinize kavuşmuşsunuz yaşları uzun olsun diger hamileleride tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin.
hayatımda yeni bir gelişme oldu kendi evime taşındım yeni ev yeni bir can istiyorum evimde artk netim yoktu yeni baglandı ara sıra misafirliklerde girebildim ama yorum yapamadım kusura bakmayın bundan sonra ugrarım artık hepinizi seviyorum şimdilik benden bu kadar görüşmek dilegiyle..

canım hayırlı olsun sağsalim kucağına al inşallah
benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım :18:

canım umarım olumlu sonuc almıssındır daha yazmamıssın ama ben bu sessızlıgı sevıncıne baglıyorum ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın

canım uzun bı aradan sonra senı gormek cok guzel baslıgımız cogu zaman sessız aramıza yenı katılan arkadaslarda olmasa 1. sayfadan duserız yenı evınız hayırlı olsun canım gule gule oturun

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir sorum olacak ilk tedavi başarısız olunca 2.tedaviye ne kadar zaman sonra başlanabiliyor bilen varmı?

Canım sonuç ne oldu inşallah seninki pozitif çıkmıştır

Canım sonuç ne oldu inşallah seninki pozitif çıkmıştır

merhaba bende konya euro fertilde tüp bebek yaptırdım geçen ay sonuç negatif sizinde negatif galiba sorun neydi??? tekrar tüp bebek deneyecekmisiniz??

canım uzun bı aradan sonra senı gormek cok guzel baslıgımız cogu zaman sessız aramıza yenı katılan arkadaslarda olmasa 1. sayfadan duserız yenı evınız hayırlı olsun canım gule gule oturun

canım arkadaşım çok saol kusura bakma seninde bebegin hayırlı olsun rabbim ayırmasın sanırım düşükten sonra hamile kalmıştın yanlış hatırlamıyorsam ne güzelya sizler adına çok mutluyum evet ara sıra ugruyorlar galiba olsun ara sırada olsa iyi olmanızı okumak güzel

maalesef kızlar negatif ilk test 1.5 çıkmış cumartesi bir daha bakalaım demişti dilek hoca bugün sıfır dedi ilaçlarını kes ddedi çok üzgünüm inşallah başka bekleyenlerin olumlu olur

Bilmiyorum canım ama öğreniriz benimde mayısta seminerim var ilk hafta sanırımama tarihi belli değil birde 19 mayısta kaynımın düğünü var konyadaki şenliğede katılmak istiyorum bakalım nasıl olacak dişler çok acıtıyo darısı prensesimize inşallah
Canım Canım benim seni yeniden burada görmek ne güzel senin bebeğini kucağına almanı o kadar çok istiyorumki inşallah o günleride yaşayacağız burada sen çok güçlü bir kadınsın Rabbim bu sabrının mükafatını verir inşallah yeni evin hayırlı olsun sana uğur getirsin
maalesef kızlar negatif ilk test 1.5 çıkmış cumartesi bir daha bakalaım demişti dilek hoca bugün sıfır dedi ilaçlarını kes ddedi çok üzgünüm inşallah başka bekleyenlerin olumlu olur

Canım çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın dualarım seninle

kızlar nereye kayboldunuz ben geldim herkes nerede hu huuuuuuuuuuuuuu mehmetle beraber yazıyoruz artık mesajları

kızlar nereye kayboldunuz ben geldim herkes nerede hu huuuuuuuuuuuuuu mehmetle beraber yazıyoruz artık mesajları

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum konya eurofertilde arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı ve oldukça memnun kaldı ben boluda oturuyorum merkeze tüp bebek yaptırmaya geleceğim tedavi süreci ne kadar sürüyor ve ne kadara mal oluyor? Tedavi sürecinin aşamalarından bahsedebilir misiniz? Benim eşimde problem var umarım sonuç alabiliriz sperm sayısı 9 milyon şekil bozukluğu var...

yyeni evinde güle güle otur.en yahın zamanda inşallah canında seninle olur.özletme kendini...

keşke konyada görüşebilseydik.yakışıklı oğlunu öp benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…