canım çok üzüldüm hayırlısı demekten başka elden bişey gelmiyor daha önce hangi doktorlara gitmiştin ?
bende bekliyorum ama bugün adet sancım var gibi bende çok korkuyorum rabbim hayırlısıyla verir inşallah bütün isteyenlere arasında bize hayırlı sağlıklı evlatlar
inşallah senin pozitif olur canım ben daha önce anıt hastanesinde jule hanıma gitmiştim şimdi kızılaya geçmiş 2 aşılama da olumsuz sonuçlanınca kendisi tüp bebek tedavisine başlayalım demişti ama ben üst üste yıkıldım ve gitmedim 1 yıl kadar ara verip eurofertile gittim tedavi başladığında o kadar umutluydum ki hep olacak gibi gelmişti ama malesef gün geçtikçe umudumu kaybediyorum
bugün çok mutluyum artık keseyi gördük inş sağlıklı bir şekilde de kalp atışalrını duyarız...allahım tüm hasret çekenlere ,kalbinde gönlünde hasretini duyduğu çocuğa kavuşmak nasip etsin.rabbim tüm isteyen arkadaşlara hayırlısından versin.Ben bu tedaviye başladığımda oldukça karamsardım(2 aşılamadan sonra)morale oldukça ihtiyacım vardı dilek hanım ve ekibi bu moral bozukluğunu giderip herşeyin umut ederek, ii düşünerek olacağını anlattı bana.allah dilek hanım ve ekibinden razı olsun, onlara binlerce kez duacıyım dilek hanıma çok çok çooooooook teşekkür ederim hamile kalmamda vesile oldukları için.
ben 1 martta aşılama oldum fakat dün adet olunca boşa gitti bundan sonrada 2.aşılama olmak istemiyorum çünkü bayağı aşılama için paramız gitti 2.aşılamınında negatif olmasını istemidiğim için tüp bebek için karar verdik ama fiyatları ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim
canım hayırlı olsun sağsalim kucağına al inşallah
benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım :18:
canım arkadaşlarım benim uzun bir müddet nete giremedimmersenem canım mersinli görebildiklerim rabbime şükürler olsun bebişlerinize kavuşmuşsunuz yaşları uzun olsun diger hamileleride tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin.
hayatımda yeni bir gelişme oldu kendi evime taşındım yeni ev yeni bir can istiyorum evimde artk netim yoktu yeni baglandı ara sıra misafirliklerde girebildim ama yorum yapamadım kusura bakmayın bundan sonra ugrarım artık hepinizi seviyorum şimdilik benden bu kadar görüşmek dilegiyle..
canım herşeyin bir zamanı vardır inşallah bir dahaki denemende olur rabbim çok büyük belki beklerken kendisi bile gelebilir bebişin Allahtan umut kesilmez bizde 1 senedir eurofertilde tedavideyiz bu ay ilk defa transfer oldum
bende her defasında bu son denemem diyordum ama o ümit varya yeniden başlatıyor insanı
Canım sonuç ne oldu inşallah seninki pozitif çıkmıştır
canım uzun bı aradan sonra senı gormek cok guzel baslıgımız cogu zaman sessız aramıza yenı katılan arkadaslarda olmasa 1. sayfadan duserızyenı evınız hayırlı olsun canım gule gule oturun
Bilmiyorum canım ama öğreniriz benimde mayısta seminerim var ilk hafta sanırımama tarihi belli değil birde 19 mayısta kaynımın düğünü var konyadaki şenliğede katılmak istiyorum bakalım nasıl olacak dişler çok acıtıyo darısı prensesimize inşallahygenç, kız eurofertilde nasıl bir etkinlik var mış? ne zaman mış?kısmetse biz 8 mayısta konyadayız.merkezede uğramak niyetindeyim.
bu arada yakışıklı oğluşun dişleri hayırlı olsun.darısı başımıza inşallah.
Canım Canım benim seni yeniden burada görmek ne güzel senin bebeğini kucağına almanı o kadar çok istiyorumki inşallah o günleride yaşayacağız burada sen çok güçlü bir kadınsın Rabbim bu sabrının mükafatını verir inşallah yeni evin hayırlı olsun sana uğur getirsincanım arkadaşlarım benim uzun bir müddet nete giremedimmersenem canım mersinli görebildiklerim rabbime şükürler olsun bebişlerinize kavuşmuşsunuz yaşları uzun olsun diger hamileleride tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin.
hayatımda yeni bir gelişme oldu kendi evime taşındım yeni ev yeni bir can istiyorum evimde artk netim yoktu yeni baglandı ara sıra misafirliklerde girebildim ama yorum yapamadım kusura bakmayın bundan sonra ugrarım artık hepinizi seviyorum şimdilik benden bu kadar görüşmek dilegiyle..
maalesef kızlar negatif ilk test 1.5 çıkmış cumartesi bir daha bakalaım demişti dilek hoca bugün sıfır dedi ilaçlarını kes ddedi çok üzgünüm inşallah başka bekleyenlerin olumlu olur
kızlar nereye kayboldunuz ben geldim herkes nerede hu huuuuuuuuuuuuuumehmetle beraber yazıyoruz artık mesajları
yyeni evinde güle güle otur.en yahın zamanda inşallah canında seninle olur.özletme kendini...canım arkadaşlarım benim uzun bir müddet nete giremedimmersenem canım mersinli görebildiklerim rabbime şükürler olsun bebişlerinize kavuşmuşsunuz yaşları uzun olsun diger hamileleride tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin.
Bilmiyorum canım ama öğreniriz benimde mayısta seminerim var ilk hafta sanırımama tarihi belli değil birde 19 mayısta kaynımın düğünü var konyadaki şenliğede katılmak istiyorum bakalım nasıl olacak dişler çok acıtıyo darısı prensesimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?