Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Sinemissu;
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah sende bizlere hamile olduğun müjdesini verirsin Allah sanada Mehmet gibi bir melek nasip etsin
Mersinli;
Canım keşke görüşebilsek merkeze giden arkadaşlar şu şöleni bir öğrenseniz mayıs ayının kaçındaymış acaba :26:

kızlar şenliği öğrendim 13 mayısta konya çınaraltı restorantta saat 6 ile 9 arası akşam anne ve bebekleriyle aileleriyle beraber yemek varmış herkesi arıyorlar tek tek bilgilendiriyorlar haberiniz olsun anneler gününde çok güzel bi düşünce

iğneler başladım artık inş hayırlısıyla olur allah herkese nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim

13 mayısta kızlarımda inşallah bende orada olucam :) çok çok güzel olmuş bu.. zaten eurofertil doğurdunuz hadi yallah diyen merkezlerden hiç olmadı ben doğum yapalı nerdeyse 2 sene olucak halen arıyorlar... kızlarımı soruyorlar... dilek hanımıda ordakileri de çok seviyorum....

Keske ben 13 Mayıs'ta orda olabilseydim cadilarimla ama mümkün değil 26 haziranda Türkiye'de olacağız
Allah'ın izniyle bende gecen yaz gittim çok sıcak karşıladılar bizi Dilek hanımı gördük kızları sevdi fotograf çekindiler
İnşallah bu yazda gideceğiz Dilek hanımı görmeye

merhaba cnm seni çok merak ediyordum çok şükür girdin.... evin hayırlı olsun arkadaşım inşallahh uğurlu gelir evin bebiş haberleri yazarsın bizlere tekrarr tedaviye ne zaman geçiyorsun artık yeter arayıda fazla açma derimmm:))

Son düzenleme:
kızlar şenliğe sizleri aramışlar sanırım ama beni henüz arayan felan yok gerçi daha yaklaşık bir buçuk ay var bakalım teklif olursa gelmeye çalışacamm...

saol bitanem ah maddi durum iyi olsa bana kalsa hemen yaptırcamda yeni ev yeni masraf hesabı:)) merkezde neler yaşadım birbilsen histeroskopi dogru yzıyorum sanırım ondan yapcaz dediler bakıldı vs kanamam durmadı günlerce hastanede yattım sanırım daha iyileşmeden bunu yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı ama kabus gibiydi necati beyin hastanesinde yattım çok ilgilendiler saolsunlar ardından tüp bebek yapalım dediler herşey hazırlandı ilaç kullanacagım gün eşim ignelerimi almadı bekliycem ben diye sonra baktım aylar geçmiş hatta yıl geçmişya nisanda hamileydim
bende diyorum şenlige aradan sızsam bebegim yok ama hayatımın 4ayını çok mutlu geçirdim hesabı: ay sonra üzülürüm heralde şenlikten çıkan bana gelsin çay ikramı yaparım çok özledim ve görmek istiyorum sizleri inş birgün buluşuruz

Benim bu mesajı yazmamdaki amacım kimseyi kayırmak veya kimseye yaranmak amacı değil ama KENDİMCE YANLIŞ GÖRDÜĞÜM Bİ GERÇEĞİ DÜZELTMEK İSTİYORUM .... ve bunu kendime bir görev adlediyorum.Mesajı yazan arkadaş haksızlık yapıyor Dr Dilek hanım o mesajdaki gibi bir doktor olmasa gerek çünkü bende aynı durumdaydım İst. Ank. Ant. vs............gezmediğim tüp bebek merkezi kalmadı ve sayesinde (tabi önce ALLAHIN) çocuk sevinci yaşadım BEN ŞUNU ANLATMAK İSTİYORUM DR.Dilek hanım tüp bebek dalında ,değil KONYA TÜRKİYE'de rakipsiz bir doktordur lütfen kimse kimseyi karalamsın GÜNAHTIR bilmem anlatabildimmi........................

canım benim msjımın altına cevap yazınca üzerime alındım..inş degildir diyorum ve ekliyorum benim msjlarımı okumadın sanırım dilek hanımın bir hayranı onu seven biri olarak yazıyorum 3kez tüp bebek ve öncesi aşılamalr tedaviler sonrası eurofertılda hayat buldum 8yıllık hasretime bu merkezde kavuştum hayatımın en mutlu 4ayını geçirdim bebegimle rabbim kısmet etmedi ve bebegimden ayrılmak zorunda kaldım bunda kimsenin suçu yok..sonrasında benim aceleciligim nedeniyle bir operasyon geçirdim sonuçta içim rahat oldu ve ilgilerinden dolayı ayaga kalktım arkadaşlarımla paylaşmak istedim umarım kendimi sana anlatabilmişimdir....

Herkese selam şenliğe katılmayı düşünüyorum keşke akşam olmasaydı malum 3 saat var aramızda gece yolculuğu güzel olmuyor ama ne yapalım erken kalkarız bizde ama oğlumu kardeşleriyle tanıştırmayı çok istiyorum hem bizlerde tanışmış oluruz ne güzel olur yaaaaaa inşallah bunu her sene yaparız ve her sene sayımız git gide artmış olur yeni kardeşler gelir ne güzel

yaa bende katılmak istiyorum.işlerimizi ayarlayıp gelsek muhteşem olacak.kocişi kandırmaya çalışacağım.dua edin noolluuuuurrrrr:26:

Cok sanslisiniz arkadaslar bebekleriniz ve sizler tanışacaksınız
Bende çok isterdim herkesle tanışmayı bence ellinizden geleni yapın şenliği kaçırmayın
Allah'ın izniyle inşallah gidersiniz hepiniz tanışirsiniz
Bol bol fotograf çekip buraya yükleyin ben böyle gitmiş olurum şenliğe

MRB KIZLAR HEPİNİZE İİ AKSAMLAR OGLUM 19 MARTTA DÜNYA YA GELDİ SUYUMUZ BİTMİŞ ACİL SEZERYAN OLDUK
ŞİMDİ İYİYİZ ALLAH A ŞUKUR İKİMİZDE
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BASINA İNSAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ALLAH HAERKESE BU DUYGUYU TATTIRSIN
SANKİ BEN HİÇ 10 YIL ONU ARAMAMISIM GİBİ OLDU
GECMİŞİM HEMEN SİLİNDİ O HEP HAYATIMIZDA BİZİMLEYMİŞ GİBİ OLDU

hoş geldi,sefa getirdi ilker paşa.inşallah hayırlı evlat olur.sonuna kadar tadını çıkar.bol bol kokla onu.çok hızlı büyüyorlar.geç kavuştuğun meleğinle dilediğince zaman geçir.

canım gözün aydın yaşı uzun olsun bebeginin rabbim saglıklı uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…