kızlarrrr yarın göbekten iğnelere başlıyorum dua edin ne olur
yyeni evinde güle güle otur.en yahın zamanda inşallah canında seninle olur.özletme kendini...
Keşke konyada görüşebilseydik.yakışıklı oğlunu öp benim için.
Sinemissu;
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah sende bizlere hamile olduğun müjdesini verirsin Allah sanada Mehmet gibi bir melek nasip etsin
Mersinli;
Canım keşke görüşebilsek merkeze giden arkadaşlar şu şöleni bir öğrenseniz mayıs ayının kaçındaymış acaba :26:
kızlar şenliği öğrendim 13 mayısta konya çınaraltı restorantta saat 6 ile 9 arası akşam anne ve bebekleriyle aileleriyle beraber yemek varmış herkesi arıyorlar tek tek bilgilendiriyorlar haberiniz olsun anneler gününde çok güzel bi düşünce
canım arkadaşlarım benim uzun bir müddet nete giremedimmersenem canım mersinli görebildiklerim rabbime şükürler olsun bebişlerinize kavuşmuşsunuz yaşları uzun olsun diger hamileleride tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin.
hayatımda yeni bir gelişme oldu kendi evime taşındım yeni ev yeni bir can istiyorum evimde artk netim yoktu yeni baglandı ara sıra misafirliklerde girebildim ama yorum yapamadım kusura bakmayın bundan sonra ugrarım artık hepinizi seviyorum şimdilik benden bu kadar görüşmek dilegiyle..
merhaba cnm seni çok merak ediyordum çok şükür girdin.... evin hayırlı olsun arkadaşım inşallahh uğurlu gelir evin bebiş haberleri yazarsın bizlere tekrarr tedaviye ne zaman geçiyorsun artık yeter arayıda fazla açma derimmm:))
Benim bu mesajı yazmamdaki amacım kimseyi kayırmak veya kimseye yaranmak amacı değil ama KENDİMCE YANLIŞ GÖRDÜĞÜM Bİ GERÇEĞİ DÜZELTMEK İSTİYORUM .... ve bunu kendime bir görev adlediyorum.Mesajı yazan arkadaş haksızlık yapıyor Dr Dilek hanım o mesajdaki gibi bir doktor olmasa gerek çünkü bende aynı durumdaydım İst. Ank. Ant. vs............gezmediğim tüp bebek merkezi kalmadı ve sayesinde (tabi önce ALLAHIN) çocuk sevinci yaşadım BEN ŞUNU ANLATMAK İSTİYORUM DR.Dilek hanım tüp bebek dalında ,değil KONYA TÜRKİYE'de rakipsiz bir doktordur lütfen kimse kimseyi karalamsın GÜNAHTIR bilmem anlatabildimmi........................
MRB KIZLAR HEPİNİZE İİ AKSAMLAR OGLUM 19 MARTTA DÜNYA YA GELDİ SUYUMUZ BİTMİŞ ACİL SEZERYAN OLDUK
ŞİMDİ İYİYİZ ALLAH A ŞUKUR İKİMİZDE
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BASINA İNSAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ALLAH HAERKESE BU DUYGUYU TATTIRSIN
SANKİ BEN HİÇ 10 YIL ONU ARAMAMISIM GİBİ OLDU
GECMİŞİM HEMEN SİLİNDİ O HEP HAYATIMIZDA BİZİMLEYMİŞ GİBİ OLDU
MRB KIZLAR HEPİNİZE İİ AKSAMLAR OGLUM 19 MARTTA DÜNYA YA GELDİ SUYUMUZ BİTMİŞ ACİL SEZERYAN OLDUK
ŞİMDİ İYİYİZ ALLAH A ŞUKUR İKİMİZDE
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BASINA İNSAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ALLAH HAERKESE BU DUYGUYU TATTIRSIN
SANKİ BEN HİÇ 10 YIL ONU ARAMAMISIM GİBİ OLDU
GECMİŞİM HEMEN SİLİNDİ O HEP HAYATIMIZDA BİZİMLEYMİŞ GİBİ OLDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?