merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum konya eurofertilde arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı ve oldukça memnun kaldı ben boluda oturuyorum merkeze tüp bebek yaptırmaya geleceğim tedavi süreci ne kadar sürüyor ve ne kadara mal oluyor? Tedavi sürecinin aşamalarından bahsedebilir misiniz? Benim eşimde problem var umarım sonuç alabiliriz sperm sayısı 9 milyon şekil bozukluğu var...
MRB KIZLAR HEPİNİZE İİ AKSAMLAR OGLUM 19 MARTTA DÜNYA YA GELDİ SUYUMUZ BİTMİŞ ACİL SEZERYAN OLDUK
ŞİMDİ İYİYİZ ALLAH A ŞUKUR İKİMİZDE
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BASINA İNSAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ALLAH HAERKESE BU DUYGUYU TATTIRSIN
SANKİ BEN HİÇ 10 YIL ONU ARAMAMISIM GİBİ OLDU
GECMİŞİM HEMEN SİLİNDİ O HEP HAYATIMIZDA BİZİMLEYMİŞ GİBİ OLDU
Merhaba bn Konya'da eurofeltilde tedavi icin araştırma yaptım biraz herkez iyi diyor ama önce Allah sonra onlar yardım edecek diye. Düşünme başladım artık bn yurtdisinda yasıyorum ve iki defa denedim olmadı birde Konya'da denemeye karar verdik inşallah herkezler le beraber benimde konağım dolar âmin 5 bin tl tutuyormuş tedavi ve dn hazla 17gun sürüyormuş ben aradım ve konuştum Dr şimdiden Allah yardımcın olsun tatbiki herkezim ve benimde.
saol bitanem ah maddi durum iyi olsa bana kalsa hemen yaptırcamda yeni ev yeni masraf hesabı:)) merkezde neler yaşadım birbilsen histeroskopi dogru yzıyorum sanırım ondan yapcaz dediler bakıldı vs kanamam durmadı günlerce hastanede yattım sanırım daha iyileşmeden bunu yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı ama kabus gibiydi necati beyin hastanesinde yattım çok ilgilendiler saolsunlar ardından tüp bebek yapalım dediler herşey hazırlandı ilaç kullanacagım gün eşim ignelerimi almadı bekliycem ben diyesonra baktım aylar geçmiş hatta yıl geçmişya nisanda hamileydim
bende diyorum şenlige aradan sızsam bebegim yok ama hayatımın 4ayını çok mutlu geçirdim hesabı:ay sonra üzülürüm heralde şenlikten çıkan bana gelsin çay ikramı yaparım çok özledim ve görmek istiyorum sizleri inş birgün buluşuruz
MRB KIZLAR HEPİNİZE İİ AKSAMLAR OGLUM 19 MARTTA DÜNYA YA GELDİ SUYUMUZ BİTMİŞ ACİL SEZERYAN OLDUK
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BASINA İNSAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
cnm şenlik öğle saatlerinde olacakmış beni 2 gün önce aradılarrr yeri henüz belli deilmiş tekrarr arayacaklarmışşşHerkese selam şenliğe katılmayı düşünüyorum keşke akşam olmasaydı malum 3 saat var aramızda gece yolculuğu güzel olmuyor ama ne yapalım erken kalkarız bizde ama oğlumu kardeşleriyle tanıştırmayı çok istiyorum hem bizlerde tanışmış oluruz ne güzel olur yaaaaaa inşallah bunu her sene yaparız ve her sene sayımız git gide artmış olur yeni kardeşler gelir ne güzel
merhaba cnm inşallah çayını içmekte ,bebeğini görmekte kısmet olur bir gün bu arada sende bir annesin şuan için bu dünyada olmasada ebedi dünyamızda benim gibi senin de bir evledın var ,şenlikte de anneler günümüzüü kutlayacaklarmış sende bir anne olarak katılman en doğal hakkın bitanemmm inşallah karşılaşırız 2 gün önce aradılar beni öğle saatlerinde olacakmış yeri henüz belli deilmiş bakalım kısmet olursa gelmeye çalışıcazzz...necati bey bnm sezeyanı yaptı . gerçekten aalnın da uzman ayrıca ameliyat sonrası kendimi çok çabuk toparladım hatta evde hiç yatmadım :):)sende doktor seçimini doğru yapmışınn:)
kızlar ben istanbul altunuzade deki eurofertilde aşılama yaptırmayı düşünüyorum
nasıl başarılı bir yermi bana yardımcı olun lütfen ilk aşılamam başarısız oldu
ilk aşılamamda sperm hazırlığı eurofertilde yaptırdım ama aşılamayı başka bir yerde e tabi mesafe fazla olduğu için pek başarılı olamadık bu şekilde olmaz tabi
bu yüzden herşeyi tek bi yerde yaptırmak istiyorum
kızlar lütfen cvp.yazın
Merhaba bn Konya'da eurofeltilde tedavi icin araştırma yaptım biraz herkez iyi diyor ama önce Allah sonra onlar yardım edecek diye. Düşünme başladım artık bn yurtdisinda yasıyorum ve iki defa denedim olmadı birde Konya'da denemeye karar verdik inşallah herkezler le beraber benimde konağım dolar âmin 5 bin tl tutuyormuş tedavi ve dn hazla 17gun sürüyormuş ben aradım ve konuştum Dr şimdiden Allah yardımcın olsun tatbiki herkezim ve benimde.
Ii d,lekleriniz için tesekkür ederim
darısı tüm olmayanların basına
ben dogumu meram tıp fakultesinde
yaptım dr kazım gezginç sezeryanımı yaptı
hastanede ilk gün gece kalktım bebegimle hep kendim ilgilendim
çok basarılı bi dr um var ikinci günden beri ayaktayım çok şükür
allah herkesin kucagını doldursun inşş
olmayan arkadaslar sizlerde sabredip dua edin allah isterse bütün olmazları
olur hale getirir umarım hepinize anne olmak nasib olur
hadi teyzeleri hepinize ii mutlu saglıklı günler
euro fertilde ki şenlige giderseniz ordaki herkese selamlar orda birbirinizle bulusursanız
benim yerimede tadını çıkarın birbirinizin ve bebeklerinizin
Allah Anali babali büyütsün insallah bır sorum olacak trasverden sonra neyaptiniz? Cvp landirirssniz sevinirim
merhaba,
12 şubat'ta iğnelerimi vurulmaya başlayarak tp bebek sürecimizi başlattık.(eşim 8 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu,test sonuçlarındaki morfolojisi de %1 idi.)24 şubat'ta 4 yumurtam toplandı.Ertesi gün hepsinin döllendiği söylendi.27 şubat'ta tek yumurtam transfer için uygun bulundu ve transfer yapıldı.Transferden sonraki 1 haftanın 3 gününde yattım,sonraki günler evde yürüyüş yaparak geçirdim.Sonraki hafta çalışmaya başladım.10 Mart'ta gebelik sonucum pozitifti ama bhcg değerim düşüktü.2 gün sonra iki katına çıkmalı deyip tekrar test istediler.2 katına çıktı.10 gün sonra ultrason randevusu verdiler.1 hafta sonra kanamam başladı,ilaçların dozunu yükseltip dinlenmem gerektiğini belirttiler.ultrason randevusunda kese görünmedi.kan aldılar.sonuca göre 4 gün sonra tekrar kan testi istediler.sonra 2 gün sonra yine.bu süreçte doktorla görüşmem olmadı,hep hemşire ile görüştüm.kanamam vardı,karnım şişmişti,ağrım vardı.28 şubat sabahı tekrar kan aldılar,sonuca göre karar verilecek dendi.öğleden sonra arandım ve renkli doppler çektirmemi istediler.
Renkli doppler'de dış gebelik teşhis edildi ve ne yazıkki tüpüm çoktan patlamıştı.Devlet hastanesine yönlendirdiler.Tüpüm kurtarılamazdı3 gün hastanede kaldım.Bu sürede de yine doktor bey bizi aramadı.Merkezden başka bir doktor arayıp %1 başlarına geldiğini,bu durumun benim başıma geldiğini,üzülmemem gerektiğini söyleyip telefon kapadı.
Fiziki yaralar çabuk iyileşiyor ama ruhumun iyileşmesi mümkün mü bilemiyorum.32 yaşındayım,6 ay hamile kalmamam söylendi.Hem bebek sahibi olmayı isteyip hem de başıma yine birşey gelecek diye o kadar korkuyorum ki...
ve ben artık herhangi bir merkeze güvenir miyim bilmiyorum...
kızlar çarşamba günü yumurtalarım toplandı 12 tane yumurta toplandı 9 tanesi iyiyimiş 6 tanesi döllenmiş yarın transferim var inş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?