Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Bebeklerinizi güle güle büyütün olmayanlarada Allah ikiz versin inşallah :)) ...biz yakında konyaya taşınacağz tüp bebek tedavisine başlayacğm iinşallah hangi merkezi ve doktoru önerirsiniz acaba fiyatlar ordada 5bin civarımı arkadaşlar..

selam kızlar nasılsınız ben epeydır gıremedım mısafırım vardı, cok sukur annem geldı bıraz dınlenebılıyorum kızla ılgılenmesı ıyı oluyor bende bıraz rahatladım sızler nasılsınız ınsallah hersey yolundadır.
transferı olan arkadasım ınsallah olumlu sonuclar alırsın canım

kızlar dayanamadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim acaba bugün 10.günüm yardım lütfen

Kızlar yarın test günüm ne olur dua edelim birbirimize inş hamileyimdir sonucu hemen alırmıyım hemen belli olur mu acaba

Kızlar yarın test günüm ne olur dua edelim birbirimize inş hamileyimdir sonucu hemen alırmıyım hemen belli olur mu acaba

sinemissu bence hamilesin benim transfer olalı bugün 8.gün idrarda silik çıktı gidip hemen beta hcg baktırdım 61 çıktı sonuclar aynı gün içinde verildi benim yaptırdığım hastanede 2 gün sonra testi tekrarlayacım inş artış olur dualarda buluşmak ümidiyle

Merhaba arkadaşlar eurofertili yeni öğrendim ben de konyadayım ve düşüklerim oluyor PKo sorunum var. benimle ilgilenirler mi doğru düzgün dr bulamadım çünkü. şu anda ikinci bebeği düşünüyoruz. Mueyane ücretlerinin 150 tl olduğunu duydum doğrumu çok değil mi? Urfada da tüp bebek merkezinde ilk çocuğuma sahip oldum çok şükür, komik ama muayene ücreti 15 tl idi bunların ücretini duyunca inanamadım. hani her dafe mı alıyorlar bu 150 tl yi ?

biz de temmuz ayında tüp bebek düşünüyoruz. eylül ayında bi aşılama maceramız oldu ama tutmadı. eşimin sperm değerleri az 10 milyon cıvarı...adanada tüp bebek düşünüyoruz da fiyat hakkında yardımcı olabilirmisiniz ???????şimdiden ilginize teşekkürederimmm.....

inş canım benim yarın sonucu yazarım buraya

canım mrb bende eurofertilde yaptırdım tabiki ilgilenirler benimki konya şubesi doktorum dilek hanım ve ali fuat bey çok ilgililer ben çok memnun kaldım ve hiç bir muayane ücreti ödemedim sana dısya açıyorlar ve muayene olup tadaviye başlıyosun 5 kuruş para vermedim tedavimde 3500 merkeze 1200 de ilaçlar verdik bu kadar canım umarım bilgilendirebilmişimdir seni

Canım cevabın için teşekkür ederim ama şunu anlayamadım tedaviden sonuç alınırsa mı ücret ödiyorsun? 3500 tl nereye ödediniz?

slm maga10 inasallah hayirli haberler alirsin sonucunu yazarsan sevinirim birde traverden sonra ne yaptin ?hep yattinmi ne yedin ?sitede okuyorum ve kafam karisiyor allah herkezin gonlunun muradini versin

slm cnm bugün 2.testi yaptıdım beta hcg 210 çıktı doktorumla görüştşm hamileymişim ben transfer sonrası hep yattım temel ihtiyaçlarım dışında ekstra birşey yemedim darısı isteyenlerin başına:) bu arada artışa göre ikiz bebeklerim

canım peki sorun kimseydi erkekte olunc ilac masrafı daha az diye biliyorum fazla ilaca gerek kalmadığı için galiba?? yanlışmı yoksa??

hadi hayırlı olsun.aman ha sakın tutundular diye salma kendini.çok yorulma ,stres yapma ,keyfine bak.

canım peki sorun kimseydi erkekte olunc ilac masrafı daha az diye biliyorum fazla ilaca gerek kalmadığı için galiba?? yanlışmı yoksa??

ilaç yumurtalıklarını uyarıp yumurta üretmek için.sorun kadında değilse ilaç dozu yüksek olmayabilir.ama öle üç beş kuruş bekleme,elbet bir maliyeti olur.daha önce çıkarttırmadıysanız ilaç raporu çıkartılır.belli bir doza kadar devlet ödüyor.üstü size kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…