hadi bakalım,sonuna gelmişsin.inşallah meleğine kavuşursun.
inşallah canım hayırlısıyla yatıyorum şimdi 12 gün sonra hayırı haberi alacaz inş
Slm megi10 nasil gidiyor tedavi ?insallah ben de Mayıs başlayacağım Allah emegimizi yağlı çıkarır:72
slm cnm kusura bakma ben tedaviye gitmiştim o yüzden yazamadım uzun süredir transferim yapıldı çok başarılı geçti umarım sonuçlarda iyi olur 23 nisan da gebelik olup olmadığı belli olcak dualarınızı eksik etmeyin
kızlar dayanamadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim acaba bugün 10.günüm yardım lütfen
Kızlar yarın test günüm ne olur dua edelim birbirimize inş hamileyimdir sonucu hemen alırmıyım hemen belli olur mu acaba
sinemissu bence hamilesin benim transfer olalı bugün 8.gün idrarda silik çıktı gidip hemen beta hcg baktırdım 61 çıktı sonuclar aynı gün içinde verildi benim yaptırdığım hastanede 2 gün sonra testi tekrarlayacım inş artış olur dualarda buluşmak ümidiyle
Merhaba arkadaşlar eurofertili yeni öğrendim ben de konyadayım ve düşüklerim oluyor PKo sorunum var. benimle ilgilenirler mi doğru düzgün dr bulamadım çünkü. şu anda ikinci bebeği düşünüyoruz. Mueyane ücretlerinin 150 tl olduğunu duydum doğrumu çok değil mi? Urfada da tüp bebek merkezinde ilk çocuğuma sahip oldum çok şükür, komik ama muayene ücreti 15 tl idi bunların ücretini duyunca inanamadım. hani her dafe mı alıyorlar bu 150 tl yi ?
canım mrb bende eurofertilde yaptırdım tabiki ilgilenirler benimki konya şubesi doktorum dilek hanım ve ali fuat bey çok ilgililer ben çok memnun kaldım ve hiç bir muayane ücreti ödemedim sana dısya açıyorlar ve muayene olup tadaviye başlıyosun 5 kuruş para vermedim tedavimde 3500 merkeze 1200 de ilaçlar verdik bu kadar canım umarım bilgilendirebilmişimdir seni
inş canım benim yarın sonucu yazarım buraya
slm maga10 inasallah hayirli haberler alirsin sonucunu yazarsan sevinirim birde traverden sonra ne yaptin ?hep yattinmi ne yedin ?sitede okuyorum ve kafam karisiyor allah herkezin gonlunun muradini versin
canım mrb bende eurofertilde yaptırdım tabiki ilgilenirler benimki konya şubesi doktorum dilek hanım ve ali fuat bey çok ilgililer ben çok memnun kaldım ve hiç bir muayane ücreti ödemedim sana dısya açıyorlar ve muayene olup tadaviye başlıyosun 5 kuruş para vermedim tedavimde 3500 merkeze 1200 de ilaçlar verdik bu kadar canım umarım bilgilendirebilmişimdir seni
slm cnm bugün 2.testi yaptıdım beta hcg 210 çıktı doktorumla görüştşm hamileymişim ben transfer sonrası hep yattım temel ihtiyaçlarım dışında ekstra birşey yemedim darısı isteyenlerin başına:) bu arada artışa göre ikiz bebeklerim
canım peki sorun kimseydi erkekte olunc ilac masrafı daha az diye biliyorum fazla ilaca gerek kalmadığı için galiba?? yanlışmı yoksa??
canım peki sorun kimseydi erkekte olunc ilac masrafı daha az diye biliyorum fazla ilaca gerek kalmadığı için galiba?? yanlışmı yoksa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?