Canım cevabın için teşekkür ederim ama şunu anlayamadım tedaviden sonuç alınırsa mı ücret ödiyorsun? 3500 tl nereye ödediniz?
canım benım kesınlıkle dogru soyluyorsun...bazen gece uykusuzluga dayanamıyorum sınırlenıyorum ama yuzune bakınca gulmeye baslıyorum cok komık. esımle gecenın bı yarısı bı bakısına, cıkardıgı bı sese bıle oturup gulebılıyoruz...Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu yasamayı dılerım ısteyen herkes evlat sahıbı olur
slm cnm bugün 2.testi yaptıdım beta hcg 210 çıktı doktorumla görüştşm hamileymişim ben transfer sonrası hep yattım temel ihtiyaçlarım dışında ekstra birşey yemedim darısı isteyenlerin başına:) bu arada artışa göre ikiz bebeklerim
hayırlı olsun kızlar cooook sevındım ıkı yuva daha senlendı cok sukur darısı ınsallah dıleyen ısteyen herkesın basına Rabbım herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu sızlerde hamıslıgın tadını cıkarın cunku cok guzel bı duygu.........kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam canım nerelerdesın epeydır yoktun ben 30 ocakta dogum yaptım sezeryanla 38+5de oldu cok sukur kızımda bende ıyıyız 3 aylık polacak teyzesı senın nasıl oldu ınsallah kolay atlatmıssındır tahmınım sende sezeryanlısındır. nerde yaptın dogumu ben farabıde oldummerhaba hayırlı olsun bebeğin cnm ne zaman doğum yaptın ben 20 ocak da yaptım çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese versin
kızlar konya başkent de tüp bebek yapılıyor mu yaptıran var mı ve fiyatı ne kadar bilen var mı?
Cnm seni Ates ölçme torpilinden hatırlıyorum tanı karistirmadiysam:) neden tup yaptıracaksınız bende 8 ay Ates ölçtüm neler neler yaptım oysa eşimde sperm yokmuş tup bebek yaptırcaz bizde bu ay
yok canım biz daha çocuk istemezken bilgimi vardı sperm hakkında çok süperdi ama aradan 1 buçuk yıl geçtikten sonra bir daha yaptırdık hızda düşme olmuş. tüp bebek araştırmasındayım şu an canım.
kızlar bu ilaçları iğneleri daha ne kadar kullanacam bebeğe zararı var mı iğnelerin tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen
merhaba kızlarrr nasılsınızzz ???? uzun zamandır giremedim nete sıkıntıli bir dönem geçirdim ondan dolayı şimdi herşey güzel ilerliyor çok şükür.. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş Allahım onlarada bebiş nasip etsin en kısa zamanda inş..
hayırdır canım ne sıkıntısı ınsallah hersey yolundadır
çok şükür şimdi bir sorunumuz kalmadı canım ben rahatsızlandım hastaneye falan yatıp çıktım bebişlerimle çok ilgilenemedim zor günlerdi zaten konyaya geldim orda tedavim yapıldı 2 ay kadar kaldım şimdi bebişlerimle birlikte evimize geldik işe başladım herşey yoluna girdi.. sen neler yapıyosun canımmm
çok şükür şimdi bir sorunumuz kalmadı canım ben rahatsızlandım hastaneye falan yatıp çıktım bebişlerimle çok ilgilenemedim zor günlerdi zaten konyaya geldim orda tedavim yapıldı 2 ay kadar kaldım şimdi bebişlerimle birlikte evimize geldik işe başladım herşey yoluna girdi.. sen neler yapıyosun canımmm
gecmıs olsun canım kucuk bebekle zor olmustur tabı neyse sımdı ıyıymıssınız ya....bende evde kızımla ılgılenıyorum canım daha ıznım bıtmedı ben 38e kadar calısmıstım 5 haftada ordan geldı ızın. 1 ayda rapor alıp donemı kapatcam ınsallah zaten yaz tatılı var eyluldede Allah ızın verırse 1 senelık aylıksız ızın almayı dusunuyorum yanı kızımı bırazda olsa kendım buyutmek ıstıyorum 1,5 yasına kadar. ondan sonrada Rabbım hayırlı ıyı ınsanlarla karsılastırsın nasıl bebeklerı bırakmak zor oldu mu? herkes bı akıl verıyo kımı dıyor aklı ermeden bırak sonra cok zor olur dıyor.
hangi igne ve ilaçları kullanıyosun bilmiyorum ama ben kan sulandırıcı iğnemi doğum olana kadar kullanmıştım çok zor hergün iğne yemek ama bebişler için değiyor inanki...
çok zor oldu elbet neyseki konyaya geldim ailem yanımdaydı bebişlerime onlar baktı artık çok şükür şimdi iyiyiz problem sorun kalmadı Allahıma şükürler olsun..bende çok isterdim bir süre daha bebişlerimin yanında olayım vakit geçireyim ama olmuyor işte öylede böylede çalışıyosan mecbur kalıyosun, bebekleri bırakmak elbette zorr başkasının eline doya doya kokluyorum yavrularımı, öğle aralarında eve gidiyorum en azından görüyorum içim rahat ediyor süt iznim var işden 1,5 saat önce çıkıyorum erkenden kavuşuyorum bebeklerime onlarda alışıyolar yavaş yavaş bakıcılarına inş. bir sorun olmadan böyle devam eder gideriz.. mantıklı düşünecek olursak bebeğin aklı erdiğinde doğal olarak seni bırakmak istemeyecektir ama bir süre sonra oda alışacak bu duruma inan aklı ersede ermesede bir başkasına teslim etmek çok zor emin olll Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bizlerii kıymetlilerimizi emanet ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?