Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım ben yanlış hatırlamıyosam 12 haftaya kadar sanırım pureloton ( düşük engelleyici iğne ) kullandım sonrasında dr.bırakmamı söyledi bıraktım, jelide kullandım süresini hatırlamıyorum ama yine dr. bırak dediğinde bıraktım birde benim doğum yapana kadr kullandığım clexcan iğne vardı hergün koldan yapılıyodu kullandım zararı falanda olmadı hoş birşey olacak olsa dr.zaten kullan demez canım içini ferah tut inş. sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucagınaa

kızlar aklıma birşey takıldı dün dr gittim tekrar beta hcg baktı 5170 çıktı bana 2 yumurta transfer edilmişti kesenin birini gördüğünü diğerinin ise daha küçük olduğunu göremediğini veya yok olabileceğini söyledi açıkçası çok fazla anlamadı gibi geldi bana böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar var mı transfer olalı bugün 18.gün

sinemissu ve megi10 sizleri tebrik ederim güzel hamilelik ve sonrası bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inş.

uhde canıım geçmiş olsun canım aman rabbim bidaha yaşatmasın ayırmasın sizi midyeyle kaderiniz aynı çalışan annelesiniz inş melekleriniz güzel insanlar elinde bakılır.

yaaa kalbimde nasıl heyecan korku karmakarışık ooof:)) çarşamba günü yine gidiyorum dilek hanıma tüp bebek kısmet olursa yine deniycem herşey minik bir nefes için bakalım ne durumdayım hemenmi yoksa önden bir tedavimi birsürü şeyler kuruyorum kafamda yine o masa yine igneler ve ben 5.tüp bebek yolundaaa sonucu iyi olsunda herşeye razıyım...

gece gece nedense paylaşmak geldi içimden bunları hepinize yavrularınızla güzel uykularrrrr

çok saol canım.. Allahım en kısa zamanda sanada çifter çifter bebiş versinnn inş.. bebişine kavuşana kadar tedaviye devam et canım bu güzel duyguyu sende yaşa inş...

hamişler bebişleriniz sağlıkla doğsun inşallah.uhde çok geçmiş olsun.bebişlerin büyüyor,muhteşem bir duygu bu.rana kendini toplayı yeniden denemene çok sevindim.inşallah sende meleğine kavuşacaksın.
kızımla iyiyiz bizde.kocaman oldu teyzeleri.artık desteksiz oturuyoruz.2 gün sonra 1 aylık tatile çıkacaz.sonra bir yıl gene bu berbat şehirdeyiz.bende ücretsiz izindeyim.her şey bebişlerimiz için.

teş.canım dualarım hep sizinle inş tez zamanda sizlerede nasip etsin

ınsallah canım olumlu sonuc alırsın hayırlısıyla kalbını ferah tut sakın stres yapma olacak Allahın ıznıyle...

ben başlasam tedaviyi topik pek boş kalmaz sanırım:)))
hep yeni gelişme olay aman aman iyi gelişmelr olsun ..
hamişler şaşkın sizler bebişlerinizle ugraşıyor malum oyüzden ugramıyorlardırrr

ben başlasam tedaviyi topik pek boş kalmaz sanırım:)))
hep yeni gelişme olay aman aman iyi gelişmelr olsun ..
hamişler şaşkın sizler bebişlerinizle ugraşıyor malum oyüzden ugramıyorlardırrr

inş. canım güzel gelişmeler olsunnn öyle coşsun topiğimizzzz

slm kızlarrr geriyi hızlı bir şekilde okudumm yenii hamişlerr rabbim sağlıklı sıhatli evlatlarınızı kuvcağınıza aldırsınn
RANACIMM tedaviyee başla artıkk cnm 1 yıl olmak üzere sanada inşallahh bu seferrr bebişinii kucağına alırsınn dualarımızz seninle cnmm
KIZLARR SİZİİ TEKRARR ARADILAR MI HASTANEDENN ANNELER GÜNÜNDE ŞENLİK İÇİNN ben gelmeyi düşünüyordumm ailemle ama terarr yer belirtmek içinn dönmedilerr
buarada bnm oğluş dörtbuçuk aylık olduu ve dişimizz çıkıyorr galiba şimdide buna sıkıntılanıyorrr hayırlısı artıkkkk herkezeee iyii akşamlarrr annnelerr vee adaylarrrrr:):)

maşallahh canımm günler ne çabuk geçiyor değilmi Allahım acılarını göstermesin hiç birinin.... ben konyada uğramıştım eurofertile bebeklerimle Fuat hoca meramda yapılacagını söylemişti ben katılamayacagım ama annemler gidecek Allah izin verirsee

canım eurofertili aradım ben Anneler günü için şenlik MERAM ÇINAR ALTINDA olacakmışş saat 12:00 de başlayacakmış 2 kişi gidilecekmiş öyle bilgi verdiler.. ben gidemeyecegim maalesef çok istemiştim aslında ama olmadı annemler gidecekler bizim yerimize şimdiden iyi eğlenceler sizlere canım

canım eurofertili aradım ben Anneler günü için şenlik MERAM ÇINAR ALTINDA olacakmışş saat 12:00 de başlayacakmış 2 kişi gidilecekmiş öyle bilgi verdiler.. ben gidemeyecegim maalesef çok istemiştim aslında ama olmadı annemler gidecekler bizim yerimize şimdiden iyi eğlenceler sizlere canım

kızlar evet çınaraltında şenlik kapıya asmışlar anneler bebekler şenligimi neydi:))) okudum bu pazar gidin mutlaka
ay bubün heyecanla gittim ignelerime başlarım diyee ama küçük kist varmış dogum kontrol hapı verdi dilek hanım kullaanıcam artık bütün yan etkileri yaşrım oda biliyor ama kullanman lazım dedi( daha öncede 2hap vermişti tutmasınımı saglayacakmış ne kafamı birmilyon ettiya uyku problemini falan ayarlıyormuş içiorum yarım saat sonra yastıktayım daha neler görcez bakalım anlatıyorum böyle oluyor diye çok güzel iyi diyor
önceki tüpüm kısa protokoldü şimdi uzun olcak bu bu ay lucrin iğnesi kullancam bidahaki adetimemden sonra başlıyoruuuuum
birde embroyoscop diye bişey gelmiş 24 saat izlenecekmiş embiriyolarım degişime ugramayacakmış ve bize cd ini verceklermiş oluşumunu izleyecekmişiz ilk oluşumun diye albümüne ekleriz artık inş tutarda... şimdilik bende bukadar

mersenem oh maşallahya dişi bile çıkıyor bebekleriniz zaman ne çabuk geçmişş tanıdıklarım diş etlerine krem gibi bişey sürüyorlar acıda degil büyük bir zevkle yalıyorlar yumurcaklar iyi geliyormuş sor bide sen agrısını gideriyormuş

Günaydın kızlarrr,

Pazar günü Anneler günü için Meramda yapılacak eğlenceye katılacak arkadaşlar eğlenceden dönünce bize neler yaşandı detaylıca anlatırmısınız çok merak ediyorumm gelmek istiyorum ama D.bakırdan Konya 2 bebekle çok zor görünüyor inanınnnn

Evet arkadaslar anlatın şenliğin nasıl geçtiğini fotografda eklerseniz ne güzel olurdu bende kendimi gitmiş gibi his ederdim
Ben yurt disindayim Haziran'da Konya'da olacağız ama inşallah Dilek hanımı ziyaret edeceğiz kızlarıma
Gecen yazda gittik Dilek Hanım'a

İnşallah güzel gecer şenliğiniz

Evet arkadaslar anlatın şenliğin nasıl geçtiğini fotografda eklerseniz ne güzel olurdu bende kendimi gitmiş gibi his ederdim
Ben yurt disindayim Haziran'da Konya'da olacağız ama inşallah Dilek hanımı ziyaret edeceğiz kızlarıma
Gecen yazda gittik Dilek Hanım'a

İnşallah güzel gecer şenliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…