Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

selam kızlar nasılsınız gercektende eskısı gıbı degıl topık fırsat bulamıyoruz ben tam oturdum kız uyuyor dıye o da az once uyandısanırım kalkmam gerek ara ara gırıyorum ınsallah hep guzel haberler alırım

fırsat bulamamakta haklısın canım bende evde hiç fırsat bulamıyorum iş yerindeyim yaa ondan fırsat bulupta yazışımmm artık bizlerde bebeler uyuyunca yazarız ne yapalımmm

fırsat bulamamakta haklısın canım bende evde hiç fırsat bulamıyorum iş yerindeyim yaa ondan fırsat bulupta yazışımmm artık bizlerde bebeler uyuyunca yazarız ne yapalımmm

sorma canım ya buyudukce ılgı ıstıyor oyun gezme ıstıyoro gunun yemegını yapınca buyuk ıs yapmıs kadar sevınıyorum ama olsun onlar herseye deger zamanında cok oturduk netın basında Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. burdakı arkadaslar bu durumu yasayan herkes dualarımda dılerım hepınız yasarsınız bu guzel duyguyu

ben de bu sözleri söyleebilecek miyim, siz böyle yazınca umutlanabiliyorum

Selam kızlar özledim sizi yaaaaaaaaaa Mehmet büyüdükçe ben daha çok yoruluyorum (şikayet gibi olması) pazar günü gideceğim Allah nasip ederse sizlerden kim geliyor orada görüşelim RANA ; tedaviye başlayacak olmkana çok sevindim Mehmet büyüsün bende başlayacağım belki sonbaharda bir kontrole gider arkasından başlarım tedaviye yaşım geçiyor Mehmeti kardeşsiz bırakmak istemem bakarsın seneye şenliğe göbüşlerimizle gideriz ne dersin????????
Haydi Şenliğe bir iki bir iki haydiiiiiiiiiiiiiiiii

haklısın canım biz bu günleri çok bekledik benim 2 tane haylazımla evde yemek bile yapamıyorum inanki hem iş hem ev hem bebekler ama yinede şikayetci değilim halimden iyiki hayatıma evlatlarım girdiii ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN

Yeşim uzun zamandır yoktun sende özlettin kendini keşke konyada olsamda bende gelebilseydim maalesef gelemiyorum benim yerime annemler gidecekler güzel güzel eğlenin bu bizlerin ilk anneler günü sonrasında bize neler yaşadığınızı yazmayı unutmayın emiiiiii... Maşşallah Mehmedimizde üyüdü abi oldu artık bizimkilerde büyüme yolunda tam hız ilerliyorlar Allahıma çok şükür

slm kızlarrr
yarın şenliğe gidiyoruzz inşallahh hemde annem babam ve kız kardeşlerimle eşim gelemiyor malesef boll boll anlatırımm size inşallahh bu arada ygenç sende geliyormuşun tanışmak isterim aslında burda rana ile görüştüm bitekk ben sana şöyle bir ipicu veriyi sarı kıyafetli görürsenn o benimm ayrıca türbanlıı inşallh tanışmak kısmet olurr
RANACIMM tedavin hayırlı olsunn bnm de uzun protokol olmuştuu heppp inşallahh bu uğurlu gelirr sağlıkla kucağına alırsınn ,bizimm emir paşada diş çıkarıyor ablasıı jelinede daha başlamadıkk artık konyadan gelince dr. amcasına giderizzzz inşallahhh

inşallah cnmm benim oğlann pek kalabalık ortamı sevmez ama ben gitmeği çok istiyorumm bakalımm artıkkk nasıl olrr ,sizlerede yazarızzz:):) detaylarııı

aynenn cnmm artık eskisi gibii elimizz boş deilll yemekk yapmaya temizlikk yapmaya bile zamanım olmuyorr seninn prensess kaç aylık olduu cnmmm

ewt cnmm daha geçen yılll hafta sayıyordukk şimdiii büyütüyoruzz rabbimm büyüktürr isteyene versinn bnm oğluşş ağlamaya başladıı yinee

ben de bu sözleri söyleebilecek miyim, siz böyle yazınca umutlanabiliyorum
tabıkı tatlım Rabbım dılegınce hersey olur bızım durumda bıle olduysa herkesın olur bıze asılamaya bıle vakıt kaybı dendı dusun kendılıgınden oldu hemde ust uste 2 kere ılkı dusuk oldu bı sonrakı ay tekrar hamıle kaldım dusun mucıze ıkı kere kapımızı caldı 2.den kızım geldı Rabbım dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın dogal yollardan olması ıcınde cabalamalı ama yınede tedavıyıde dusunmelı bızlerın durumunda...sans artık hangısıyle olacagı bellı olmaz hakkımızda hayırlısı nasılsa oyle olsun...

aynenn cnmm artık eskisi gibii elimizz boş deilll yemekk yapmaya temizlikk yapmaya bile zamanım olmuyorr seninn prensess kaç aylık olduu cnmmm

benım kız 2 gun sonra 3,5 aylık olacak teyzesı senınkı kac olacak cızelgenı guncellemememıssın ondan tam bılemıyorum

Son düzenleme:
MERSENEM; bende lacivert pantolon ve lacivert aralarında kahve krem çizgileri olan bir bluz giyeceğim kemik rengi kolye takacağım saçlarım balyajlı karamel ve bal köpüğü karışımı balyaj muhtemelen Mehmet'e kırmızı bir gömlek altına kot pantolon ve kırmızı gravat takacağım sende sarı giyecekmişsin inşallah tanışabiliriz kızlar biz buradan fotoları koyarız inşallah yarın oğluşum kardeşleriyle buluşacak çok heyecanlıyım

değerleriniz nasıldı ki doktor olmaz dedi aşılamaya.
bizim sayı 120 milyon
ileri hız %3
toplam hız %48
morf %2

bir de hamile kalmaya neler vesile oldu kullandığınız bişeyler var mıydı?

sizin adınıza ben çokkk heyecanlıyım keşke bende gelebilseydim davetsiz misafir olurmuya sizleri görmek istiyorummmm
inş bidahaki buluşmalara kısmet olur bizide konuşmayı unutmayııın hepinizi seviyorum dünyanın en tatlı en dayanılkı ve en mucize
ANNELERİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUYTLU OLSUUUUUUN

Bu arada bende gri punto arabayla ordan heyecanla el sallayarak geçen biri olcammm

Anneler gunünüz kutlu olsun arkadaslar allahım evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin
Allahım anne olmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

kızlarrr anneler gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnn

Yeşimmcimmm annemler tanışmışsınnnn mehmete bayılmış annemmmm keşke bende olsaydım daaa tanışsaydık hepimizzzz

inş. Başka kutlamalarda hep birlikte oluruzzzz

değerleriniz nasıldı ki doktor olmaz dedi aşılamaya.
bizim sayı 120 milyon
ileri hız %3
toplam hız %48
morf %2

bir de hamile kalmaya neler vesile oldu kullandığınız bişeyler var mıydı?

ooo canım sızınkı cok ıyı bıze gore ben hamıle kaldıgım ay bızım degerler asyı 4 mılyon, ılerı hareketlı 0, morfolojı %1dı dusun ben bu degerlerle hamıle kaldım. Rabbım dıleyınce hersey oluyor tek bır sperm yetıyor zaten bu ıse...esım proxeed plus ve evıcap kullanıyordu. ayrıca spermı olumlu etkıleyen yıyeceklerı netten arastırmıstım onları tuketıyordu(fındık, fıstık, kabak cekırdegı,cılek, havuc vs)bılmem artık bunlar vesıle tabı dedım ya Rabbım ol deyınce...ınsallah sızlerınde en kısa zamanda olur herseyın hayırlısı...bu arada ben hamıle kaldıktan sonra sadece kabak cekırdegını tukettı proxeedı bıraktı nasılsa hamılesın dıye ılgınc olan hamıleyken test yaptırdık sonuc sayı 8 mılyon, morfolojı %3, ılerı hareketlıde %10du cok sevındık 2ye katlamıs sayı morf yukselmıs bu durumda ıcın bıle stresın gıtmesı etkılıymıs ben kesınlıkle alakası yoktur derdım megerse stres herseyde oldugu gııbı spermı bıle etkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…