selam kızlar nasılsınız gercektende eskısı gıbı degıl topık fırsat bulamıyoruz ben tam oturdum kız uyuyor dıye o da az once uyandısanırım kalkmam gerek ara ara gırıyorum ınsallah hep guzel haberler alırım
fırsat bulamamakta haklısın canım bende evde hiç fırsat bulamıyorum iş yerindeyim yaa ondan fırsat bulupta yazışımmm artık bizlerde bebeler uyuyunca yazarız ne yapalımmm
Mesaj yazdım ama gelmedi herhalde
sorma canım ya buyudukce ılgı ıstıyor oyun gezme ıstıyoro gunun yemegını yapınca buyuk ıs yapmıs kadar sevınıyorum ama olsun onlar herseye deger zamanında cok oturduk netın basında Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. burdakı arkadaslar bu durumu yasayan herkes dualarımda dılerım hepınız yasarsınız bu guzel duyguyu
haklısın canım biz bu günleri çok bekledik benim 2 tane haylazımla evde yemek bile yapamıyorum inanki hem iş hem ev hem bebekler ama yinede şikayetci değilim halimden iyiki hayatıma evlatlarım girdiii ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİNsorma canım ya buyudukce ılgı ıstıyor oyun gezme ıstıyoro gunun yemegını yapınca buyuk ıs yapmıs kadar sevınıyorum ama olsun onlar herseye deger zamanında cok oturduk netın basında Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. burdakı arkadaslar bu durumu yasayan herkes dualarımda dılerım hepınız yasarsınız bu guzel duyguyu
Selam kızlar özledim sizi yaaaaaaaaaa Mehmet büyüdükçe ben daha çok yoruluyorum (şikayet gibi olması) pazar günü gideceğim Allah nasip ederse sizlerden kim geliyor orada görüşelim RANA ; tedaviye başlayacak olmkana çok sevindim Mehmet büyüsün bende başlayacağım belki sonbaharda bir kontrole gider arkasından başlarım tedaviye yaşım geçiyor Mehmeti kardeşsiz bırakmak istemem bakarsın seneye şenliğe göbüşlerimizle gideriz ne dersin????????
Haydi Şenliğe bir iki bir iki haydiiiiiiiiiiiiiiiii
Evet arkadaslar anlatın şenliğin nasıl geçtiğini fotografda eklerseniz ne güzel olurdu bende kendimi gitmiş gibi his ederdim
Ben yurt disindayim Haziran'da Konya'da olacağız ama inşallah Dilek hanımı ziyaret edeceğiz kızlarıma
Gecen yazda gittik Dilek Hanım'a
İnşallah güzel gecer şenliğiniz
selam kızlar nasılsınız gercektende eskısı gıbı degıl topık fırsat bulamıyoruz ben tam oturdum kız uyuyor dıye o da az once uyandısanırım kalkmam gerek ara ara gırıyorum ınsallah hep guzel haberler alırım
maşallahh canımm günler ne çabuk geçiyor değilmi Allahım acılarını göstermesin hiç birinin.... ben konyada uğramıştım eurofertile bebeklerimle Fuat hoca meramda yapılacagını söylemişti ben katılamayacagım ama annemler gidecek Allah izin verirsee
tabıkı tatlım Rabbım dılegınce hersey olur bızım durumda bıle olduysa herkesın olur bıze asılamaya bıle vakıt kaybı dendı dusun kendılıgınden oldu hemde ust uste 2 kere ılkı dusuk oldu bı sonrakı ay tekrar hamıle kaldım dusun mucıze ıkı kere kapımızı caldı 2.den kızım geldı Rabbım dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın dogal yollardan olması ıcınde cabalamalı ama yınede tedavıyıde dusunmelı bızlerın durumunda...sans artık hangısıyle olacagı bellı olmaz hakkımızda hayırlısı nasılsa oyle olsun...ben de bu sözleri söyleebilecek miyim, siz böyle yazınca umutlanabiliyorum
aynenn cnmm artık eskisi gibii elimizz boş deilll yemekk yapmaya temizlikk yapmaya bile zamanım olmuyorr seninn prensess kaç aylık olduu cnmmm
değerleriniz nasıldı ki doktor olmaz dedi aşılamaya.
bizim sayı 120 milyon
ileri hız %3
toplam hız %48
morf %2
bir de hamile kalmaya neler vesile oldu kullandığınız bişeyler var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?