Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

gecen sene bugun o kadar cok aglayıp yalvarmıstım kı anlatamam yüzüm gözüm sismisti aglamaktan........ama Rabbım oyle buyuk kı kızlar bu sene evladım kucagımda anneler gunu evlat kokusuyla gecıyor coooooooooooooooooooooook sukur Rabbıme. dılerım Rabbımden benım yasadıgım sevıncın aynısını sızlerde yasarsınız SU ANIN VE GELECEGIN ANNELERININ GUNUNU KUTLUYORUM

canım benım bende gelecegın annesı olarak senın gununu kutluyorum

canım o kadar sevindirdin ki beni, inan ki eşime de okuttum yazını, çünkü benim günde tek seropheneyle 5 yumurtam bile oldu ama olmadı canım. 3 ay kullandım yumurtlama problemim yoktu zaten. acaba dedik hız az onndan mı olmuyor. biz de 15 gündür filan proxeed kullanıyoruz. eşim kpss çalışıyor belki de onun stresinden olmuyor bizim de.
ben de konyadayım.
peki hamile kaldığın ay gerçekten bebek fikri hiç mi yoktu hani hep öyle söylüyorlar ya. çünkü ben de çok stres yapan adet olduğunda ağlama krizleri yaşayan biri değilim. zaten çok yoğun da bi yaşamım var. bazen bebek aklıma da gelmiyor ama yine de olmuyor işin sırrını çok merak ediyorum açıkçası.

canım bız cocuk dusunuyorduk cunku hamıle kadıgımda 3,5 senelık evlıydık zamanı gelmıstı coktan...bı oncekı yazda tup bebek tedavımız olumsuz sonuclanmıstı bızde ogretmen oldugumuz ıcın dıger yaz ıcın tupe para bırıktırıyorduk yıne tedavı olcam dıye tabı bı yandanda kendılıgınden olması ıcın ugrasıyorduk ben yumurtlama gunlerımı her zaman hesaplattırıyordum netten artı ates olcme yontemını(forumda var bakarsın) yapıyordum,esımde daha once yazdıklarımı yapıyordu bızde hep su dusunce vardı olursa kendılıgınden olur olmazsa tedavıye gıderız bılmıyorum bundan dolayımı hep bı rahatlık vardı yada degerler zaten cok dusuk oldugu ıcın fazlada dogal yolları cok kafaya takmadık belkı de ama hepsınden onemlısı nasıp ısı gercekten kım derkı bu degerlerle dogal olacak hemde pes pese...ben martta hamıle kaldım nısanda dusuk oldu sanırım morfolojıden dolayı sonra mayısta adet oldum hazıranda bı ogrendımkı tekrar hamıleyım hemde kendılıgnden dedım ya mucıze kapımızı ıkı kere caldı...ben ılkı ıcın sok yasarken 2. kez oldu sımdı kucagımda...ılkınde dusuk yasadım uzuldum ama bı yandan cok sevındım hamıle kalabıldıgımı gordugum ıcın...ıste oyle canım bıraz rahatlayın bakalım nolacak

işte dedim ya canım zaten rahatım daha nasıl olabilirim diyorum bazen.sadece ilk denediğimiz 3-4 ay stres vardı insan zamanla alışıyor ve tüp bebeğe daha çok ısınıyor. aynen biz de sizin gibiyiz olursa olur olmazsa tüp düşünürüz diye 26 yaşındayımonun verdiği bi rahatlık var erken evlendim. ben de öğretmenim 4 yıllık. Allahım inşallah bizi de sevindirir. sen de tam zamanında hamile kalmışsın Rabbimin armağanı işte size

geçen sene anneler gününde bende aynısını demiştim Allahın izniyle önümüzdeki sene bebeğim kucagımda olacak Allahım o kadar büyükki sen çok bekledin haydi sana iki tane dedi ikizlerimi aldım kucagıma bu bambaşka bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inş...

ygenc bende kon tv'de gördüm seni haberlerde eşime diyoruum aaa yeşimle mehmet diye eşimde onlar kim diyor ayıptır sölemesi facede aratıp resimlerine bakmıştım

Son düzenleme:
ygenc bende kon tv'de gördüm seni haberlerde eşime diyoruum aaa yeşimle mehmet diye eşimde onlar kim diyor ayıptır sölemesi facede aratıp resimlerine bakmıştım

:)) D.bakırda olsamda bende izledim Kontv de Yeşimi gördüm ama ben nerden tanıdım MEHMET'TENN çok tatlı maşşallahhh

Kızlar nerdesiniz hadi gelinDe anlatın şenliği
Ben izleyemedim kon tv yi cadılardan fırsat bulup tv İzleyemiyorum ki
Foto da bekliyorum

Foto da bekliyorum

canım ben seni geçen sene merkeze dilek hanıma ziyarete geldiğinizde görmüştüm :) bende muayene için bekliyordum. ama o zaman daha buraya üyeliğim yoktu sizin yasdıklarınızı takip ediyordum yani gelip sana söylesemde beni tanımazdın ben seni üçüzlerinden ve belçikadan geldiğinizi söylemiştiniz ordan tanımıştım :)biz şenliğe gitmedik çünkü bebişimiz olmadığı için çağırmadılar bizi 4 deneme yaptık ama olmadı
kısmetimiz ne zaman nerde Allah bilir :) rabbim hep hayır göstersin inşallah

Foto da bekliyorum

bende gidemedim maalesef annemler gittiler çocuklar için palyaçolar varmış, müzik olmazsa olmazlardan zaten sonrasında yemek yenmiş herkes tanışmış birbiriyle çıkışta plaket vermişler annelere benimkinide annem almış laleli güzel birşeymiş, yeşim annemlerin yanına gitmiş tanışmışlar güzel geçmiş tabiiki anlatmak değilde yaşamak lazım o ortamda olsak inan çok farklı şeyler yaşardık bizlerde inş. başka zaman bizlerde katılırız bebişlerimizleeee

Keske tanisabilseydik kalabalikti o zaman orasi Dilek hanım çok sevinmişti bizi görünce çok ilgi gösterdi kızlarıma inşallah Allah'ın izniyle bu yazda gideceğiz ziyarete kızların fotolarını çekmişti panoya asacaktı acaba astımı cok merak ediyorum
canım allahım inşallah sanada en kısa zamanda nasip etsin anne olmayı Rabbim yardımcın olsun inşallah

Ne güzel canım eminim cok güzel geçmiştir
İnşallah canım bize de nasip olur bulusup tanışmak cok isterdim gercekten orda olmayi

gitmeyi çok istemiştim ama gidemedim.
yağmur yağıyordu hava buz gibiydi, kızlar üşür hasta olur bilmem ne derken zaten vakit geçti. öğleden sonra güneş açtı ama iş işten geçti.
meram bize çok uzak malesef gidemedik..

önümüzdeki senelerde inş. hep beraber gider tanışırız bu seneyi geçirdik bakalım hayırlısı olsunnn

Merhaba arkadaslar, ben Amerikada yasiyorum Konyaliyim. Burda 2 defa asilama tedavisi oldum fakat gebelik olmadi. Tup bebek tedavisi icin eylul ayinda Turkiyeye gidecegim insallah. Epey arastirdim hangi hastanelerin tup bebek konusunda iyi oldugunu dr arkadaslara sordum ve Memorial ya da Amerikan hastanesini onerdiler. Tabi bunun icin IStanbul'a gitmek gerekiyor. Ben Ankara ya da ozellikle Konya olmasini tercih ediyorum. Derken Dr. Dilek Incesu'yu buldum internetten ve mail gonderdim. Hemen cevap yazdi. Epey ilgili olduklarini bu sekilde anladim. Ailem Konyada oldugu icin Konyada yaptirmaya karar verdim. Sizlerinde yazdigi gibi hep olumlu sonuclar alinmis sanirim. Bana tecrubelerinizi anlatabilir misiniz? Ilk defa tup bebek yaptiracagim bir kac ay kalmam gerekiyor Turkiyede malesef esim en fazla 2-3 haftaligina gelebilecek. Randevu almamda sorun olur mu dersiniz? Cok yogun bir hastane mi?

birde arkadaslar tedavi masrafi ne kadar? benim Turkiyede sigortam olmadigi icin tamamini odeyecegim. Ayrica sperm dondurma yapiliyor mu hastanede?

canım benimde ailem konyada bende d.bakırda görev yapıyorum 8 yıl bebeğim olmadı eurofertile geldim dr.Fuat beyle görüştüm, daha önce yaptırmış olduğum ne kadar test varsa hepsini götürdüm inceledi muayene etti ve biz adetin 2. günü tedaviye başladık bizde rapor işiyle falan uğraşmadık ilaçlar konusunda hastane baya yardımcı oldu bize hepsi toplam 4 bin yada 4,500 gibi bir rakam tuttu, tabiiki bu ücret sizde farklılık gösterirmi bilemiyorum hani ilaç kullanımına göre değişirse bilemeyecegim onu, toplam 12 gün göbekten iğnelerimi oldum sonrasında yumurtalar toplandı 3 gün transfer için bekledik sonrasında 2 embriyo transfer edildi bana toplamda 7 yumurtam oldu 5 kaliteli oldu sadece 2 tanesi 3.güne kadar gelebildi onuda transfer ettiler ki çok şükür ikizlerime hamile kaldım ve yine çok şükür ki bebeklerim kucagımda Allahım sizlere herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inş. benim konyada toplam kalışım 20 gün falandı transferin ilk günü yattım ben ikinci günü kalktım ama çok ağır işler yapmadım, üçüncü günü yine ayaktaydım dolandım evin içinde yatmadım hiç 4. gün ise konyadan diyarbakıra gelmek için 14 saatlik yola çıktık 2 günde kendi evimde dinlendim sonra işime başladım çalıştım transferden 12 gün sonra kan tahlili istemişti dr. ben dayanamayıp 10. gün idrar testi yaptım pozitifti kan testi yaptırdım değerlerim çok yüksekti anlamıştım ben ikiz oldugunu böylelikle kavuştum bebeklerime canım inş. seninde tedavin olumlu sonuçlanır. transferin 2,3,4,günleri faydası oldumu bilmiyorum ama ananas ve kabak çekirdeği yemiştim fazlaya kaçmadan başka yaptıgım birşey olmadı zaten, sprem dondurma işini bilemeyecegim canım artık gittiğinde dr. sorabilirsin. randevu işinide ilk önce tel. aramıştım ben d.bakırdan gitmeden evvel bana adetin 2. günü gelin başlayalım hemen dediler ben birkaç önceden gittim hemende başladık tedaviye,... ben çok memnun kaldım hem dr. hem çalışanlardan hepsi iyi insanalr halende görüşüyoruz hepsiyle ve genellikle bu topikte hemen herkesin bebeği oldu inş. sende kavuşursun canımmm

Almina Hoş geldin aramıza
Bende belcikadan gittim eurofertile tedav için 2010 yıllında
Uhde arkadasımız anlatmış tedavi sürecini
Hastanede çok memnun kaldık biz çok ilgililer bEn'de ucuz kızlarıma hamile kaldım ve şükür şimdi 20 aylık oldular bizde hastaneyle hala görüşüyoruz her yaz tatilinde gideriz inşallah bu yazda gideceğiz Allah'ın izniyle
Sormak istediğin olursa cevaplarız

cok tesekkur ederim cevabin icin. dr ve calisanlari ilgili olmalari ozellikle bu sorunu olan hastalar icn cok onemli. bir sey daha soracagim, turkiyede bildigim kadariyla yasa geregi sadece 1 embriyo yerlestiriliyor dogru mu hatirliyorum? ya da bu sadece devlet destegi alanlar icin mi gecerli? okudugum kadariyla hep cogul gebelik olmus bu durumda birden fazla embriyo konulmus yanlis mi biliyorum?bu sana mi bagli yoksa doktora mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…