Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

cok tesekkur ederim. insallah eylul ayinda ya da en gec ekim ayinda tedavime baslayabiliriz. simdiden turkiyeye gidip tedavime baslamak icin sabirsizlaniyorum:) masallah 3 kiz! Allah saglikli omurler versin insallah. kac tane embriyo transferi yapilmisti sana?

rica ederim ne demek aslında 1 embriyo transfer ediliyor benim yaşım 35 olduğundan dolayı bana çift embriyo transfer ettiler canım, yoksa normalde tek embriyo

Almina Saol bana 3 tane transfer edildi ama ben 2010 yılında tedavi oldum o zaman serbest di
Tek embriyo yasası yoktu

önümüzdeki senelerde inş. hep beraber gider tanışırız bu seneyi geçirdik bakalım hayırlısı olsunnn

inşallah canım.
benimle aynı dönemde olan derya, rose, meryem ve burdaki diğer anneler ve anne adaylarıyla tanışmak isterim inşallah seneye..

merhaba.
bende 2009 aralık ayında başlamıştım tedavime. kısa protokoldü. yumurta çoğaltma+transfer işlemi 2 hafta sürüyor. 12 de bekleme süreci bu süreçte eşinizin yanınızda olmasına gerek yok bence 2-3 hafta yeterli.
ben tedaviye başlamadan 1 ay önceki adet dönemimde 20 gün boyunca bal+çörekotu yemiştim, ondanmıdır nasiptenmidir bilmiyorum çok az doz iğne olmama rağmen 22 yumurta toplandı.
18 tanesi döllendi. 15 tanesi 1. kalitede idi. 3 transfer oldu.kalan 12 bebeğimizi 5 seneliğine saklamıştık duruyor halen merkezde..

12 gün sonra 2 tanesi bana tutunmuştu :) şuan 21 aylıklar bilee

randevu almakta zorlanmayacağın, seni bekletmeyecek, moral bozan kimseciklerin olmadığı bir yer. madem konyalıymışsın bence başka şehirlerde yorulma.
dilerim sende bebeğine(lerine) kavuşursun hayırlısıyla.

bu merkez öyle hadi hamile kaldın naparsan yap demiyor :) doğum yaptığım gün çiçek yolladılar, zaman zaman ararlar kızlarımı sorarlar, anneler gününde etkinlik yaparlar.. kısacası bizleri unutmazlar. o yüzden inşallah sende memnun kalırsın..
benden bu kadar iyi geceler :))

cok tesekkur ederim yazdiklariniz cok umut verici!sizin yasinizdan dolayi mi 3 transfer yapilmisti?

cok tesekkur ederim yazdiklariniz cok umut verici!sizin yasinizdan dolayi mi 3 transfer yapilmisti?

hayır transfer yapıldığında 27 yaşındaydım. yaşla ilgili değil yasayla ilgiliydi. o zaman transfer yasası çıkmamıştı.

nasibinizde varsa 1 taneside tutunur. kafanızı ona takmayın.

ikiz gebelik belki yıllarca bebek hasreti çekenler için bir nimet gibi görülebilir ama hem hamilelik süreci hemde doğduktan sonra her açıdan o kadar zor ve yıpratıcı ki. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun....

ikiz bebekten yana degil esim fakat ben merak ettigim icin sormustum sadece. uygulamalari ogrenmeye calisiyorum.tabiki nasibte varsa 1 de olur 2 de. Allah hayirlisini versin butun isteyenlere... tesekkurler

Merhaba kızlar konyadan döndükten hemen sonra izmir'e gittik eşimin erkek kardeşi evlendi kına izmirde oldu düğün mersinde oldu. çok yoruldum salı günü izmie gittik ayın 17 sinde kına oldu 18 sabah mersine yola çıktık gece 01:00 gibi ancak vardık 19 mayıs düğün oldu 21 mayıs tekrar evime geldim dün yeni evli çift bizdeydi bu sabah onları izmire yolcu ettik bir yorgunum bir yorgunum anlatamam daha resimleri de ekleyemedim merak ettiğinizi biliyorum ama ilk fırsatta ekleyeceğim hepiniz Allah'a emanet olun iyi geceler EMİR bebek sanada iyi geceler teyzeciğim

merhaba kızlar hayırlı cumalar
üç aylarımız kutlu olsun rabbim bu mübarek günler hürmetine gönül muratlarımızı hayırlısıyla nasip etsin inşallah :)
ygenç canım yeni eltin hayırlı olsun

selam kızlar nasılsınız ben bugunlerde tasınma ısıyle ugrasıyorum su anda esyaları topluyoruz bu hafta tasıncaz bakalım ınsallah kolay olur

selam kızlar nasılsınız ben bugunlerde tasınma ısıyle ugrasıyorum su anda esyaları topluyoruz bu hafta tasıncaz bakalım ınsallah kolay olur

kolay gelsin taşınma işi zordur valla Allah kolaylık versin canımmm

Teşekkür ederim Sevimli 3 elti olduk hayırlısı bakalım sen ne aşamadasın?

bizde 3 eltiyiz bir bekar kaynım daha var şimdilik pek niyeti yok gibi evlenmeye ama bu işler hiç belli olmaz
tedavi şu an düşünmüyoruz ne zaman olur kısmet Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

kolay gelsin midyecim
yeni evindede güle güle otur Rabbim sağlık huzur mutluluk versin :)

nasılsınaz kızlAR BİZ OLDUKCA GAZLI Bİ ŞEKİLDE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ UMARIM KİMSENİN COCUGU GAZLI OLMASIN
KIZLAR BEBEKLERİ BÜYÜTÜP GERİ GELMİSSİNİZ HOŞGELDİNİZ FATOS MERSİNLİ42 ÜÇÜZLERİN ANNESİ NASILSINIZ
MİDYECİM KOLAY GELSİN
YGENÇ MASALLAH ÜÇÜNCÜ ELTİYİ DE ALDIN DARISI BİZİM BASIMIZA

Runne iyiyiz cadılarda uğraşıyorum iste büyüyorlar canım büyüdükce daha zor oluyor sanki
Allahım saglık versinde insan alışıyor herseye
Benimkilerde seninki gibiydiler çok gazları vardı ne yaptıysak geçmedi bitki çayları yağları sürdük karınlarına ama olmadı
İnşallah çabuk biter gaziniz allahım hepimize kolaylık versin

Kızlar az kaldı gelmemize bizim Haziran 26 konyadayiz inşallah Allah'ın izniyle
Özledim memleketi valla
Gecen sene kızlar burnumdan getirdi hep hastalıklarla uğraştık
Hep hasta oldular hava degisikliginden herhalde inşallah bu sene hasta olmazlar

Midye kolay gelsin canım güle güle oturun evinizde

kolay gelsin... :)) bizim mahalleye mi taşınıyon gari :))
ay canım daha merkeze gelmemıze bırkac sene var kızı kres yasına getırınce ınsallah konya merkeze tayın ıstıcez kucuk yerde yetıstırmenın avantajları daha fazla bakıcı acısından bakalım hakkımızda hayırlısı
kolay gelsin taşınma işi zordur valla Allah kolaylık versin canımmm

tesekkurler kızlar bı ıse kalkıstık ınsallah bebegı usutmem ondan korkuyorum bıde sezeryanlı olunca malum eskısı kadar cesur ıs gorulmuyo bakalım yapcaz artık bıseyler.
runnecım canım hosgeldın gaz problemını bız yasamadık cok sukur hareketlı oldugu ıcın mı bılmem kendı kendıne halledıyor ama bızımde kusma problemımız var ne zaman gecer bılmıyorum
meryemcım 3 taneyı hayal edemıyorum ben bı cadıyla zor ugrasıyorum Allah yardımcımız olsun senın ıs daha zor ama yınede mukemmel bı duygu Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

merhaba kan sulandırıcı iğne kullandığınızı yazmışsın daha önce sorun sadece kandaki pıhtılaşmamıydı acaba bendeki sorun kan proteinlerin düşük olması buda pıhtılaşmayı arttırıyormuş şu anda hergün aspirin kullanmak zorundayım sanırım hayatım boyunca daha önce tüp bebek tedaviside olmadım ilk olacak inşallah eurofellden doktor tavsiyeniz varmı acaba dilek hanımdan bahsedilmiş nasıldır birde kan sulandırıcı iğneni koldanmı yapıyordun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…