merhaba kan sulandırıcı iğne kullandığınızı yazmışsın daha önce sorun sadece kandaki pıhtılaşmamıydı acaba bendeki sorun kan proteinlerin düşük olması buda pıhtılaşmayı arttırıyormuş şu anda hergün aspirin kullanmak zorundayım sanırım hayatım boyunca daha önce tüp bebek tedaviside olmadım ilk olacak inşallah eurofellden doktor tavsiyeniz varmı acaba dilek hanımdan bahsedilmiş nasıldır birde kan sulandırıcı iğneni koldanmı yapıyordun...
nerdesiniz yahu ygenc hani şenlik resimleri yahu?
mersenem midye ygenc uhde nasılsınız çok özledim sizlerii
malesef kendi başıma bekliycem bukez sonucumutedaviye başlayan yokmu acaba:26:
kızlar uzun bekleyiş dogum kontrol hapları vs derken yumoş iğnerime başladım hadi hayırlısı dua edin bana çook korkuyorum rabbim bu kezde yüzümü güldürüp kucağıma almayı nasip etsin hepinizi öpüyorum işlemlerimden haberdar ederim:26::26:
canım biz iyiyiz çok şükür bebişlerle uğraş dur ama güzel uğraşlar bunlar, sen nasılsın tedavin hayırlı olsun inş. seninde bu son tedavin olur alırsın bebişlerini kucagına dualarım seninle canım içini ferah tut herşey güzel olacak emin oll
sevimli uhde meryem saolun kızlar dua edin hakkımda hayırlısı başladım yine bakalım inş bu son olur rabbim yardımcım olsun.
nerdesiniz yahu ygenc hani şenlik resimleri yahu?
mersenem midye ygenc uhde nasılsınız çok özledim sizlerii
malesef kendi başıma bekliycem bukez sonucumutedaviye başlayan yokmu acaba:26:
kızlar uzun bekleyiş dogum kontrol hapları vs derken yumoş iğnerime başladım hadi hayırlısı dua edin bana çook korkuyorum rabbim bu kezde yüzümü güldürüp kucağıma almayı nasip etsin hepinizi öpüyorum işlemlerimden haberdar ederim:26::26:
dogum yapmıs arkadaslar sızlerde aynı sorun var mıydı ne yaptınız yakında kel kalacam galıba 2 aydır sacım tutam tutam dokuluyor cok uzuluyorum
dogum yapmıs arkadaslar sızlerde aynı sorun var mıydı ne yaptınız yakında kel kalacam galıba 2 aydır sacım tutam tutam dokuluyor cok uzuluyorum
canım ben doğum yapmadım ama yapan arkadaşlarımdan duydum aynı şikayeti bebeğin seni tanımaya başlarsa dökülüyormuş (öyle diyorlar) birkaç ay sonra tekrar çıkıyormuş saçlar üzülme
ilk önce yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım güzel anılarınız olsun bebeğinle birlikte.Allahım iyi günlerde oturtmak nasip etsin inş..
benimde saçlarım dökülmeye başladı senin gibi kel kalacagım sanıyorum söylenenlere göre bebekler anneyi tanımaya başladığında annenin saçı dökülürmüş ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle diye duymuştum.. sanırım geçici birşeydir..
hamileyken aldığımız vitaminler ve hormonlar yüzünden o dönem dökülmeyen saç .vitamin ve hormonların dönüşüyle dökülüyor.zamanla azalıyor.ben halıda saç görmekten sıkıldım,kestirdim.
ınsallah gecıcıdır kızlar cok fecı durumdayım banyo yapmaya sacımı taramaya korkuyorum resmen. bebegın anneyı tanıdıgı guldugu zamana rast gelıyor sanırım o hormon degısımı halk arasındada oyle denmıs. vıtamın ve kan ılacını kullanıyorum hala sac dokulmesı ıcın sampuan aldım ama hıcbısey fayda etmedı epey uzundu lohusalıktan hemen sonra kestırdım bakalım ınsallah bıter bu durum sac gormekten bıktım
kızlar merhaba bende eurofertilde yeni tüp bebek yaptırdım. 3. günüm.... sonuç için 20 sinde test yaptıracağım..... size hangi ilaçları vermişlerdi. hamile olduğunumuzu hissettiğinizde ki belirtileri nelerdi.??? yardımcı olursanız çok sevinirim. umarım benim için sonuç olumlu olur.....
kızlar merhaba bende eurofertilde yeni tüp bebek yaptırdım. 3. günüm.... sonuç için 20 sinde test yaptıracağım..... size hangi ilaçları vermişlerdi. hamile olduğunumuzu hissettiğinizde ki belirtileri nelerdi.??? yardımcı olursanız çok sevinirim. umarım benim için sonuç olumlu olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?