Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım tüp bebek tedavisine başlamadan önce sebebsiz infertilite denmişti, eurofertile tüp bebek için gittiğimde Dr. Fuat Bey genetik test istedi onda çıktı pıhtılaşma transfer oldugu gün koldan iğnelere başladım 9 ay boyunca hergün iğnemi yaptım çok şükür sağlıklı bir şekilde bebeklerimi kucagıma aldım.. eurofertildeki dr. hepsi iyiler canım benim dr. Fuat Hocaydı ben çok memnun kaldım formdaki diğer arkadaşlarda ordaki dr. memnunlar tercih senin canım, dilek hanımı tedavim boyunca gördüm ama hastası olmadığım çok tanımıyorum yalnız tedavi gören arkadaşlar menunlar, inş. sende hemen kavuşursun bebeklerine canımm.Allahım herkese nasip etsin inş..

nerdesiniz yahu ygenc hani şenlik resimleri yahu?
mersenem midye ygenc uhde nasılsınız çok özledim sizlerii
malesef kendi başıma bekliycem bukez sonucumu tedaviye başlayan yokmu acaba:26:
kızlar uzun bekleyiş dogum kontrol hapları vs derken yumoş iğnerime başladım hadi hayırlısı dua edin bana çook korkuyorum rabbim bu kezde yüzümü güldürüp kucağıma almayı nasip etsin hepinizi öpüyorum işlemlerimden haberdar ederim:26::26:

Son düzenleme:

canım biz iyiyiz çok şükür bebişlerle uğraş dur ama güzel uğraşlar bunlar, sen nasılsın tedavin hayırlı olsun inş. seninde bu son tedavin olur alırsın bebişlerini kucagına dualarım seninle canım içini ferah tut herşey güzel olacak emin oll

Rana hayirli olsun canım tedavin allahım yüzünü güldürsün inşallah
Hersey güzEl olacak Allah'ın izniyle inşallah b sefer allahım kucağına almayı nasip eder
Dualarım seninle Allah yardımcın olsun

ranacım bak Allah söyletmiş bebişlerin olacak inşallah
tedavin hayırlı olsun Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah

sevimli uhde meryem saolun kızlar dua edin hakkımda hayırlısı başladım yine bakalım inş bu son olur rabbim yardımcım olsun.

sevimli uhde meryem saolun kızlar dua edin hakkımda hayırlısı başladım yine bakalım inş bu son olur rabbim yardımcım olsun.

dualarımız seninle canım inş. herşey çok güzel olacak içini ferah tut,stresten uzak dur Allahım yardımcın olsun canım

selam kızlar nasılsınız ben ev tasıdım bebekle zor oldu ama cok sukur bıttı sagolsun annemler geldı 3 gun kızı usutmemek ıcın...sezeryanlı olunca ıs gormesı kısıtlı oluyor tez canlı bırı olarak bıraz sınırlendım ısın agır gorulmesıne ama napalım kızım ıcın boyle olması gerekıyordu...

dogum yapmıs arkadaslar sızlerde aynı sorun var mıydı ne yaptınız yakında kel kalacam galıba 2 aydır sacım tutam tutam dokuluyor cok uzuluyorum

selam tatlım ınsallah olumlu sonucu alırsın mınıgın senı uzmeden gelır nasıl gıdıyor tedavın ınsallah rahat gecıyordur

dogum yapmıs arkadaslar sızlerde aynı sorun var mıydı ne yaptınız yakında kel kalacam galıba 2 aydır sacım tutam tutam dokuluyor cok uzuluyorum

canım ben doğum yapmadım ama yapan arkadaşlarımdan duydum aynı şikayeti bebeğin seni tanımaya başlarsa dökülüyormuş (öyle diyorlar) birkaç ay sonra tekrar çıkıyormuş saçlar üzülme

ilk önce yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım güzel anılarınız olsun bebeğinle birlikte.Allahım iyi günlerde oturtmak nasip etsin inş..

benimde saçlarım dökülmeye başladı senin gibi kel kalacagım sanıyorum söylenenlere göre bebekler anneyi tanımaya başladığında annenin saçı dökülürmüş ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle diye duymuştum.. sanırım geçici birşeydir..

hamileyken aldığımız vitaminler ve hormonlar yüzünden o dönem dökülmeyen saç .vitamin ve hormonların dönüşüyle dökülüyor.zamanla azalıyor.ben halıda saç görmekten sıkıldım,kestirdim.

canım ben doğum yapmadım ama yapan arkadaşlarımdan duydum aynı şikayeti bebeğin seni tanımaya başlarsa dökülüyormuş (öyle diyorlar) birkaç ay sonra tekrar çıkıyormuş saçlar üzülme

ınsallah gecıcıdır kızlar cok fecı durumdayım banyo yapmaya sacımı taramaya korkuyorum resmen. bebegın anneyı tanıdıgı guldugu zamana rast gelıyor sanırım o hormon degısımı halk arasındada oyle denmıs. vıtamın ve kan ılacını kullanıyorum hala sac dokulmesı ıcın sampuan aldım ama hıcbısey fayda etmedı epey uzundu lohusalıktan hemen sonra kestırdım bakalım ınsallah bıter bu durum sac gormekten bıktım

benimde sürekli toplu duruyor saçlarım döküldüğünden dolayı hiç açamıyorum inanki geçecek günü bekliyorum kel kalmazsam şayet

kızlar merhaba bende eurofertilde yeni tüp bebek yaptırdım. 3. günüm.... sonuç için 20 sinde test yaptıracağım..... size hangi ilaçları vermişlerdi. hamile olduğunumuzu hissettiğinizde ki belirtileri nelerdi.??? yardımcı olursanız çok sevinirim. umarım benim için sonuç olumlu olur.....

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun inş. bebeğine kavuşursun canım, bendeki en büyük belirti tansiyoum düşmüş gözümün önünde yıldızlar uçuşuyordu normalde tansiyonla ilgili hiç problemim olmamıştı. ertesi günü normal test günümü beklemeden idrar testi yapmıştım hemen ikinci çizgiyi görmüştüm ne mutluluktu ama :)) vajinal jel kullandım, hafta yapılan bir iğnem vardı düşük önleyici diye biliyorum, hergün koldan yaptığım clexsan kan sulandırıcı 9 ay kullandım hatırladığım bunlar canım inş. sende kavuşursun bebeğine bu tedavinde...

inşallah hayırlı haberler verirsin
ilaçları herkesin ihtiyacına göre veriyorlardır.bende vajinal jel, düşük önleyici iğne 4 gündebir, kan sulandırıcı koldan iğne hergün ,bele yapıştırılan plaster haftada bir değişiyor, estrofem ve ecopirin vermişlerdi .Ama maalesef benim bebişlerim tutunmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…