Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

slm kızlar opum yarın olacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum rabbim yüzüme baksın dualarınızdan benide unutmayın herşey yolunda gider inş ALLAH a emanet olun iyi gecelr

slm kızlar opum yarın olacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum rabbim yüzüme baksın dualarınızdan benide unutmayın herşey yolunda gider inş ALLAH a emanet olun iyi gecelr

canım Allahım gönlüne göre versin inş. herşey güzel gidecek ve sende kavuşacaksın bebişine inş...

hadı hayırlısı tatlım ınsallah olumlu sonuc alırsın

ınsallah hersey yolunda gıder canım ya Rabbım melegını sana kavustursun kucagını doldursun

Resimde yanımızdakiler Mersenem ve Emir bebek ne güzel bir resim değilmi keşke sizlerde orada olsaydınız da hep beraber aile resmi çektirseydik Allah nasip ederse seneye inşallah

bugün benim 7. günüm sizlerin hamilelik belirtileri nelerdi??? benim aşırı derece de bel ağrım var sanki kopucak. kasık ağrım var...... Ah bir anne olsammm ne güzel olur..... beklemek öyle zor kii :))

Resimde yanımızdakiler Mersenem ve Emir bebek ne güzel bir resim değilmi keşke sizlerde orada olsaydınız da hep beraber aile resmi çektirseydik Allah nasip ederse seneye inşallah

inş. canım. ben de altunizade ye gidiyorum. transferim olalı 7 gün oldu. bekliyoruz büyük bir umutla. ama içim kıpır kıpırrr öyle heyecanlıyım kiiii. şu bel ağrıları kasık ağrıları bile beni mutlu ediyor.. belki bebeğim tutunmaya çalışıyordur diyeee :)))

İnşallah güzel haberlerini alırız özgürtoprak benim belirtilerim adet belirtileri idi kasık ağrısı vardı her an adet olacakmış gibi olmuştum ama sonra anladımki meleğim tutunmuş ondan ağrım oluyormuş

Özgürtoprak;

mersenem test sonucumu aldım canım bhcg 37,2 çıktı e2 496 çıktı ama ben tutuldum kaldım hala inanamıyorum yani şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmm ya şoktayım galiba bu arada bugün benim 8. günüm

bunlar benim geçmişte yazdıklarım sanada belirtiler hakkında fikir verir

bugün benim 7. günüm sizlerin hamilelik belirtileri nelerdi??? benim aşırı derece de bel ağrım var sanki kopucak. kasık ağrım var...... Ah bir anne olsammm ne güzel olur..... beklemek öyle zor kii :))

canım benimde adet ağrıları gibi ağrılarım vardı belim çok ağrıyodu ve transferin 9. günü tansiyonum düşmüştü ki hiç tansiyon sorunum olmamıştı dayanamayıp 10. gün evde test yaptım hemen ikinci çizgi çıkmıştı aynı gün kanda baktırdım sonucum 271 çıkmıştı ikizlerimi aldım kucagıma Allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin inş.. çok ama çok güzel duygular bunlarrr

yeşimcim çok ama çok tatlı çıkmışınızz özelttin kendini nerelerdesinn senn ????

Bende özledim sizleri bir sürü telaşımız oldu ama hepsi bitti çok şükür bir tek bu hafta sonnu mersin işimiz var onuda atlatırsak artık dinlenme aşamasına geçicez annemle mehmeti yaylaya taşıyacağım bende sabah işe gelip akşam yanlarına çıkacağım

telaş hiç bitmiyor valla canım yaaa hele birde bebeklerden fırsat bulamıyoruz hiçbir şeye yayla sezonu açıldı demekki hadi bakalım sana yine koşturmak düşüyor anlaşılan kolay gelsin canım

Yesimcim resimler çok güzel Saol canım yüklediğin için çok merak ediyordum çok güzel olmuş şenlik
İnşallah seneye hep beraber oluruz benim için zor ama yurt disindayim ben ama nasıl kısmet

merhaba herkese
Kandilimiz kutlu olsun bu mübarek gece hürmetine bütün dualarımız kabul olsun İnşallah..

ygenc canım resimler süper maşllah size mersenem sizede tatlım
kızlar transferim bitti 2.günündeyim 2embiriyo tarnsfer edildi hiç belirtim yok digerinde 5.gün embiyosuydu degişikligi anlamıştım bu 3.gün embiriyosu ondanmı mersenem seninki öyleydi fırsat bulda yaz 2satır bana korkularım heyecanlarım karmakarışık rabbim yüzüme baksın kızlar destekleriniz için saolun seviyorum siziiii

telaş hiç bitmiyor valla canım yaaa hele birde bebeklerden fırsat bulamıyoruz hiçbir şeye yayla sezonu açıldı demekki hadi bakalım sana yine koşturmak düşüyor anlaşılan kolay gelsin canım
Aynen öyle canım bu haftasonu mersindeydim akşam geldik koşturmaca ne zaman bitecek bilmiyorum hayatımız böyle geçiyor:)

Ranacığım ne çabuk zaman geçmiş ya bugün yolda gelirken aklıma geldin OPU yu yazmıştın ya ay ne yaptı acaba nasıl geçti diye düşündüm geldim baktım minnoşlar yerleşmiş bile inşallah bu sefer yüzün gülecek senin hamile kalmanı çok istiyorum Rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…