slm kızlar opum yarın olacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum rabbim yüzüme baksın dualarınızdan benide unutmayın herşey yolunda gider inş ALLAH a emanet olun iyi gecelr
hadı hayırlısı tatlım ınsallah olumlu sonuc alırsınkızlar merhaba bende eurofertilde yeni tüp bebek yaptırdım. 3. günüm.... sonuç için 20 sinde test yaptıracağım..... size hangi ilaçları vermişlerdi. hamile olduğunumuzu hissettiğinizde ki belirtileri nelerdi.??? yardımcı olursanız çok sevinirim. umarım benim için sonuç olumlu olur.....
slm kızlar opum yarın olacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum rabbim yüzüme baksın dualarınızdan benide unutmayın herşey yolunda gider inş ALLAH a emanet olun iyi gecelr
Resimde yanımızdakiler Mersenem ve Emir bebek ne güzel bir resim değilmi keşke sizlerde orada olsaydınız da hep beraber aile resmi çektirseydik Allah nasip ederse seneye inşallah
inş. canım. ben de altunizade ye gidiyorum. transferim olalı 7 gün oldu. bekliyoruz büyük bir umutla. ama içim kıpır kıpırrr öyle heyecanlıyım kiiii. şu bel ağrıları kasık ağrıları bile beni mutlu ediyor.. belki bebeğim tutunmaya çalışıyordur diyeee :)))
nazim, midye teşekkür ederim desteğiniz için yarın 8. günüm hayırlısı ile ama bu adet sancısına benzer sancılar hiç aralık vermeden devam ediyor transfer günümden beri aralıklarla devamlı batmalar sancılar oluyor inş. olumlu bir gelişmedir
slm kızlar benim bu sabah çok hafif kahverengi akıntım oldu canımı sıktı açıkçası adet başlangıcımı diye düşündüm hastaneye gidip kan verdim e2 ve bhcg bakılacak bakalım sonuç ne çıkacak az buçuk birşey çıkar umarım biliyorum erken ama dayanamadım canım sıkılınca en iyisi gidip tahlil yaptırayım dedim kendimi çok halsiz hissediyorum bu arada
mersenem test sonucumu aldım canım bhcg 37,2 çıktı e2 496 çıktı ama ben tutuldum kaldım hala inanamıyorum yani şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmm ya şoktayım galiba bu arada bugün benim 8. günüm
bugün benim 7. günüm sizlerin hamilelik belirtileri nelerdi??? benim aşırı derece de bel ağrım var sanki kopucak. kasık ağrım var...... Ah bir anne olsammm ne güzel olur..... beklemek öyle zor kii :))
Kızlar merhaba ben geldim
Şenlikten resimler ekliyorum biraz geç oldu ama kusura bakmayınEki Görüntüle 444034 Eki Görüntüle 444036 Eki Görüntüle 444039 Eki Görüntüle 444040 Eki Görüntüle 444042
Bende özledim sizleri bir sürü telaşımız oldu ama hepsi bitti çok şükür bir tek bu hafta sonnu mersin işimiz var onuda atlatırsak artık dinlenme aşamasına geçicez annemle mehmeti yaylaya taşıyacağım bende sabah işe gelip akşam yanlarına çıkacağım
Aynen öyle canım bu haftasonu mersindeydim akşam geldik koşturmaca ne zaman bitecek bilmiyorum hayatımız böyle geçiyor:)telaş hiç bitmiyor valla canım yaaa hele birde bebeklerden fırsat bulamıyoruz hiçbir şeye yayla sezonu açıldı demekki hadi bakalım sana yine koşturmak düşüyor anlaşılan kolay gelsin canım
ygenc canım resimler süper maşllah size mersenem sizede tatlım
kızlar transferim bitti 2.günündeyim 2embiriyo tarnsfer edildi hiç belirtim yok digerinde 5.gün embiyosuydu degişikligi anlamıştım bu 3.gün embiriyosu ondanmı mersenem seninki öyleydi fırsat bulda yaz 2satır banakorkularım heyecanlarım karmakarışık rabbim yüzüme baksın kızlar destekleriniz için saolun seviyorum siziiii
Yesimcim resimler çok güzel Saol canım yüklediğin için çok merak ediyordum çok güzel olmuş şenlik
İnşallah seneye hep beraber oluruz benim için zor ama yurt disindayim ben ama nasıl kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?