Kızlar merhaba ben geldim
Şenlikten resimler ekliyorum biraz geç oldu ama kusura bakmayınEki Görüntüle 444034 Eki Görüntüle 444036 Eki Görüntüle 444039 Eki Görüntüle 444040 Eki Görüntüle 444042
Özgürtoprak neredesin sonucun ne şimdiye tahlil yaptırmış olman lazım inşallah olumludur sonucun?
Rana sen nasılsın seni merak ediyorfum inşallah hamişsindir
canım hamiş olsam yazmazmıyım hiçç29haziran test günüm haftaya cuma yani kurbanlık gibi bekliyorum valla
belirtim yok gibi yada kafayı sıyırıyorum :) sık idrara çıkıyoprum batmalrda var ama yinede karnımda bişeylerin gezinmesini bekliyorum sanırımben iyi olsun kötü olsun yazarım öpüyorum hepinizi
canım hamiş olsam yazmazmıyım hiçç29haziran test günüm haftaya cuma yani kurbanlık gibi bekliyorum valla
belirtim yok gibi yada kafayı sıyırıyorum :) sık idrara çıkıyoprum batmalrda var ama yinede karnımda bişeylerin gezinmesini bekliyorum sanırımben iyi olsun kötü olsun yazarım öpüyorum hepinizi
Kızlar neredesiniz neden kimseden ses seda çıkmıyor huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben varım ama sık sık giremiyorum.bu ara tam konsantrasyonla rejimdeyimfil modundayım resmen ama azmettim 30 kilo vercem.bir ayda 5 i gitti.kaldı 25.
rana güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah bebişinin kucağında hopladığı,zıpladığı günleride görürsün.
teyzeleri kızım ilk dişini 8 ayı doldurduğu gün çıkardı.daha minnacık ama ilki geldi ya çok mutluyuz
dişiniz hayırlı olsunbiri çıkmışya artık devamıda gelir Allah kolaylık versin
rejimide dikkatli yap sütünü etkilemesin ..emziriyorsundur değil mi ?
merhaba arkadaşlar.. bende adetimle beraber eurofertil de tüp bebek tedavisine başlıcam. kısaca anlatıyım geçmişimi;
çikolata kistinden 1 buçuk yıl önce ameliyat olmuştum. tekrarladı. 2 aşılama denemesi yaptırdım zeynep kamilde. sonuç negatif. 2 yıllık evli olduğum için devlet karşılamıyormuş tüp bebeği onun için eurofertil de yaptırmaya karar verdik. 26 yaşındayım.
bana tavsiyelerinizi bekliyorum:)
maşallahhh ne güzel ilk dişimiz çıkmış hayırlı uğurlu olsun canımmm... kiloyuda çok takma kafana öylede böylede gidiyor valla ben rejim falan yapmadım ki kilolarım kalsın istiyodum inan şimdi hamile kalmadan önceki kiloma düştüm 36 beden kıyafetlerimin hepsi oluyor keşke kalsaydı birazcıkkben varım ama sık sık giremiyorum.bu ara tam konsantrasyonla rejimdeyimfil modundayım resmen ama azmettim 30 kilo vercem.bir ayda 5 i gitti.kaldı 25.
rana güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah bebişinin kucağında hopladığı,zıpladığı günleride görürsün.
teyzeleri kızım ilk dişini 8 ayı doldurduğu gün çıkardı.daha minnacık ama ilki geldi ya çok mutluyuz
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım Allahım bu tedavinle birlikte bebeğinide versin sana...merhaba arkadaşlar.. bende adetimle beraber eurofertil de tüp bebek tedavisine başlıcam. kısaca anlatıyım geçmişimi;
çikolata kistinden 1 buçuk yıl önce ameliyat olmuştum. tekrarladı. 2 aşılama denemesi yaptırdım zeynep kamilde. sonuç negatif. 2 yıllık evli olduğum için devlet karşılamıyormuş tüp bebeği onun için eurofertil de yaptırmaya karar verdik. 26 yaşındayım.
bana tavsiyelerinizi bekliyorum:)
bende konya euro fertilde tüp bebek yaptırıyorum 4 gün puregon iğnesi kullandım 4 yumurtam varmış henüz yeteri büyüklüğe ulaşamadıkları için iki gün daha iğne kullanamı istedi doktorum fuat ali bey yarın yumurta kontrolüm var inşaallah olumlu haberler alırım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım Allahım bu tedavinle birlikte bebeğinide versin sana...=QUOTE
çok teşekkür ediyorum
öncelikle hayırlı uğurlu olsun.bende 2010 haziranda çikolata kistinden ameliyat oldum.direk eurofertile gittik.dilek hanım aşılamanın zaman ve yumurta kaybı olacağını söyledi.bizde öyle düşünüyorduk zaten.2 yıllık evli olduğumuz için devlet tüp bebeği karşılamadı ama ilaçların bir kısmını karşıladı.ilk denememizde zilli kızım oldu.İnşallah sende bebeğine en kısa zamanda kavuşursun.
çok teşekkür ederim. senin adına çok sevindim. ben o zaman kaybını yaşamadım maalesef zeynep kamilde. ama 1 yıl daha beklememek için eurofertilde yaptırıcam. ilaçların bir kısmını karşıladı derken rapor mu çıkarttın?normalde raporsuz hastaların ilaçlarını karşılamıyor ya onun içn sordum.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım Allahım bu tedavinle birlikte bebeğinide versin sana...=QUOTE
çok teşekkür ediyorum
çok teşekkür ederim. senin adına çok sevindim. ben o zaman kaybını yaşamadım maalesef zeynep kamilde. ama 1 yıl daha beklememek için eurofertilde yaptırıcam. ilaçların bir kısmını karşıladı derken rapor mu çıkarttın?normalde raporsuz hastaların ilaçlarını karşılamıyor ya onun içn sordum.
evet ilaçlar için rapor çıkardı eurofertil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?