Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım benım ne kadar sevındım anlatamam gozunuz aydın tatlım Rabbım hayırlısıyla saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın

yupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok sevindim.güzel allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım

adaşım tebrik edrim. çok svindim darısı başıma inşallah. Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah
bizede dua t olur mu:)

adaşım tebrik edrim. çok svindim darısı başıma inşallah. Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah
bizede dua t olur mu:)

teşekkür ederim canım sende tedavimi görüyorsun ilkkez görüyorum seni? inş seninde güzel haberlerini alırız.

canım gözünüz aydın çokkk sevinndiiimmmm
Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin İnşallah..

teşekkür ederim canım sende tedavimi görüyorsun ilkkez görüyorum seni? inş seninde güzel haberlerini alırız.

adet olmayı bkliyorum canım. adetimle beraber tüp bebek tedavisine başlıcam eurofertilde:)
zeynep kamild 2 kere aşılama yaptırdım ama tutmadı. 2 yıllık evli olduğum için tüp bebek devlet karşılamadığı için özelde yaptırmaya karar verdik.
sen hangi dr da yaptırdın tedavini? rahatsızlığın neydi?

çok sevindim Allah tamamına erdirsin.. Rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin..

canım benim çok sevindim adına Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inş...64646421:

uhdecim resimdeki sen misin ?
resim yen mi ? eski mi ?
eğer yeniyse hiç ikiz anasına benzemiyorsun

tşk.ederim canım evet canım benim resimdeki tedaviye başlamadan önceki halimdi hoş dün tartıldım 55 kilo geldim yani resimdeki halime dönmüşüm canımmm

canım benim çok sevindim adına Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inş...64646421:

teşekkür ederim bitanem ALLAH ım büyüksün sonuna kadar gidebiliyim inş

rn canım benim drum dilek hanım sorunu m bilinmeyen inferletide kan pıhtılaşması ve bikaçta yumurtayla ilgili döllenip yaşamama sorunum var sanırım neyse şükür hamile kalabildim darısı başınıza

RANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Canımmmmm ben biliyordu içim çok rahattı Hamileyim diye yazacağını biliyordum çok şükür Rabbime sana acılarını unutturacak inşallah ayyyyyyyyyy sevincimden bağırmak geliyor içimden ben Mersin'e geldiminternet yok bir tanıdığın dükkanına daldım sırf seni merakımdan ya çok güzel bir haber dilek hanıma çok çok selamımı söyle seneye sende aramızda olacaksın inşaallah anneler gününü hep beraber kutlayacağız artık bayrağı sana devrediyoruz en yeni hamişimiz sensin çok şükür çok şükür

GÖZÜN AYDIN CNMMM ALLAHH tamamına erdirsin inşallahhhh çoookk sevindmm şimdii zamanınn kısıtlııı çoooook öptümmm byyyyyyyyyyyyyy

Rana çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bizde kOnyaya geldik şükür yolculuk biraz zor gecti ama şükür sag salim vardık aksehire esim daha gelmedi haftaya gelecek inşallah Eşim gelince inşallah Konya'ya gidip Dilek hanımı ziyaret edeceğiz inşallah

kızlarr bende bugün konyaya gidiyorummmmm bol bol bıcırıklarımla gezip dolaşacagımmm eurofertilede uğramayı düşünüyorummmm baya bir süre giremeyebilirim inş. döndüğümde güzel haberlerle karşılaşırımmmm öpüyorum hepinizi

GÖZÜN AYDIN CNMMM ALLAHH tamamına erdirsin inşallahhhh çoookk sevindmm şimdii zamanınn kısıtlııı çoooook öptümmm byyyyyyyyyyyyyy

teşekkür ederim bitanem hatırlayıp ugraman bile mutlu etti
meryem42 canım hoşgeldin memleketine dilek hanım konferansta şuaralar istbulda ararsın gideceğinde
uhde sende hoşgeldin canım fuat bey yerinde hatta bugün beni o aradı 2.kan degerim için şükür katlanmış
öpüyorum hepinizi

merhabalar benim de pazar günü eurofertil konyada transferim oldu. 14 temmuz test günüm. inşallah ben de rana85 gibi hayırlı haberler alırım. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar....

merhabalar benim de pazar günü eurofertil konyada transferim oldu. 14 temmuz test günüm. inşallah ben de rana85 gibi hayırlı haberler alırım. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar....

hayırlı olsun canım beklemek çok zor ama sonu güzel olunca değecek gör

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…