hayırlı olsun canım beklemek çok zor ama sonu güzel olunca değecek gör
Kızlar bugün adet oluyorum. Pzrtesi icin randevu aldim Alev Hanim. Allah izin verirse basliyorum tedaviye
mrb kızlar. bugün eurofertile gittim ve Alev Hanımla tedaviye başladık. ben çok memnun kaldım Alev Hanımdan. çok güler yüzlüydü.
Fostimon 75 ile başladım tedaviye. 2 toz 1 sıvı olarak. cmrtesi günü kontrolüm var.
deneyimli arkadaşlar yardım edebilir mi bundan sonra ne verecek? ne kadar kullanıcam biraz bilgi alabilir miyim?
hayırlı olsun insallahh tedavinn:)
bende cok arastırıyorum gunlerdir baya ovmusler merkezi sende sanırım ilk kez gittin ve memnun kalmısın
bende asılama icin gitmek istiyorum ..
bir tane mi kadın dogumcu var merkezde..
benim bildiğim bide hakan bey var ama ilk kez gittim onun için bilmiyorum diğr dr.ları. bide başka bi erkek dr gördüm ama adını bilmiyorum. neden aşılama? şans düşük biliyosun aşılama ile. bnce zaman kaybetm derim.
daha once klomenle gebe kaldım ama bende pko oldugu icin kaybettim insulin direnci konusunda sorun yasadım;
ondan sonra medical parkta kadın dogumcuma asılama yaptırdım ama tup bbebek merkezlerindeki kadar detaylı olmadı;ardından
prof.a gorundum asılama yaptırmadan tup bebegi tavsiye etmedi daha once gebe kalmısın dedi
bende bu merkeze gitmeye karar verdim
senin ilk denemen mi hemen mi tup bebege gectin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?