Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Kızlar bugün adet oluyorum. Pzrtesi icin randevu aldim Alev Hanim. Allah izin verirse basliyorum tedaviye

Selam kızlar bu hafta sonu oğlumun doğom gününü kutladık oğlum artık 1 yaşında Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah resimlerini bir ara ekleyeceğim

mrb kızlar. bugün eurofertile gittim ve Alev Hanımla tedaviye başladık. ben çok memnun kaldım Alev Hanımdan. çok güler yüzlüydü.
Fostimon 75 ile başladım tedaviye. 2 toz 1 sıvı olarak. cmrtesi günü kontrolüm var.
deneyimli arkadaşlar yardım edebilir mi bundan sonra ne verecek? ne kadar kullanıcam biraz bilgi alabilir miyim?

Son düzenleme:

hayırlı olsun insallahh tedavinn:)
bende cok arastırıyorum gunlerdir baya ovmusler merkezi sende sanırım ilk kez gittin ve memnun kalmısın
bende asılama icin gitmek istiyorum ..

bir tane mi kadın dogumcu var merkezde..

eurofertile gitmek istiyorum asılama icin? fiyatını biliyormusunuz daha once basımdan gebelik gecti 3 kez ama sonradan kesesi bozuldu ..
1 kez asılama denedim medical parkta kadım dogumcuma ama nedense doktora guvenemedim ve zaten tutmadıda..
bende karar verdim tup bebek merkezi bukonuda daha gelismistir diye?

on gorusme yapmak icin hafta sonu gitmek istiyorum ama gitmeden sectigim yerin iyi bir yer mi yoksa para tuzagımı diye merak ediyorum.. bazen gozumu korkutuyolar etraftaki insanlar ; boyle yerler sırf para almak icin basarlar ilacı felan filan ...(

gidenlerden ogrenmek deneyimlerinizi duymak isterim

hayırlı olsun insallahh tedavinn:)
bende cok arastırıyorum gunlerdir baya ovmusler merkezi sende sanırım ilk kez gittin ve memnun kalmısın
bende asılama icin gitmek istiyorum ..

bir tane mi kadın dogumcu var merkezde..

benim bildiğim bide hakan bey var ama ilk kez gittim onun için bilmiyorum diğr dr.ları. bide başka bi erkek dr gördüm ama adını bilmiyorum. neden aşılama? şans düşük biliyosun aşılama ile. bnce zaman kaybetm derim.

daha once klomenle gebe kaldım ama bende pko oldugu icin kaybettim insulin direnci konusunda sorun yasadım;
ondan sonra medical parkta kadın dogumcuma asılama yaptırdım ama tup bbebek merkezlerindeki kadar detaylı olmadı;ardından
prof.a gorundum asılama yaptırmadan tup bebegi tavsiye etmedi daha once gebe kalmısın dedi

bende bu merkeze gitmeye karar verdim

senin ilk denemen mi hemen mi tup bebege gectin canım ?

ben bir buçuk yıl önce çikolata kistinden ameeliyat oldum. ve tkrarladı. büyük bi kistim var.
zeynep kamilde 2 kez aşılama oldum ama tutmadı. tüp bebek denemesini ilk defa burda yaptırıyorum. ve şu an memnunum. Sonuda iyi olur inşallah..
diğer mrkzleri bilmiyorum ama ben öneririm burayı.

Yahu kızlar neredesiniz yaz geldi herkes dağıldı nasıl toparlayacağım ben sizi anlaşıldı hemen tedaviye başlayayımda herkes başıma toplansın sizi gidi hayırsızlar sizi :124:

slm arkadaşlar ben aranızda yeniym konyalıyım 21 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim ÖZEL BÜYÜKŞEHİR HASTANESİNDE başarısız 3 yumurtlama ve 2 aşılama tedavisi geçirdik eşim varikosel ameliyatı oldu.ben fahim filmi çektrdm şükür bi sorunumuz yok ama malesef o annelik duygusunu henüz tadamadım.sadece polikistk overim var.taBİ BEN BU ARADA İĞNELER HAPLAR VS DERKEN 65 KİLODAN 86 KİLOYA ÇIKTIM 2 yıldır tedaviye ara verdk psikolojm çok bozuldu.dedim biraz kilo verym belki kendiliğinden olur;75 kiloya düştüm ama yine olmadı.netten yazılarınızı okudum sayfaları teker teker inceledim HAMİLEYİM yazılarını görünce kendi adıma ümitlendmmi sevindmmi bilmem ama sizin adınıza çok sevndm ve gözyaşlarımı tutamadım.YGENÇ,MERSENEM,UHDE.RANA VE DİĞER ARKADAŞLAR samimiyetinizi kardeşliğinizi görmek beni çok gururlandırdı ve dedmki yalnz değilim.ve onca araştırmadan sonra eşimle EUROFERTİLE FUAT ALİ BEYE GİTMEYE KARAR VERDİK.bugün ilk adımı attık.FUAT ALİ BEY dediki;yeter artık inşallah yüzünüzü güldüreceğim!O KADAR ÜMİTLENDMKİ :)eşimden örnek aldılar ve bendede kist göründü kilo vermem gerektiğini ve FOLBİOL,GİNERA adlı hapları kullanıp 1 ay sonra tekrar gitmemi söyledi.şimdi ben gibi olupta o annelik duygusunu tadan ve eli boş dönmeyen deneyimli anne ve anne adaylarının tecrübelerini dinlemek fikir edinmek isterim:)şimdiden tşkler:)

kızlar sayfa çok gerilerde.yeni konu açtım KONYA EUROFERTİL FUAT ALİ HASTALARI BURAYA diye.orada buluşalım yoldaş olalım birbirimize inşllhhhh

Sezo tedavin hayırlı olsun canım
Yeni başlık için şunu söyleyebilirim ki; biz bu sayfayı bırakırsak bunca zaman yazdıklarımız geçmişimiz gerilerde kalır bu başlığın her bir sayfasında bizlerin hüznü, sevinci, göz yaşları, mutluluğu var üstelik biz Eurofertilde doktor ayırmıyoruz ki hepsi bizim doktorumuz o nedenle sadece Eurofertil ve Dr. Fuat Ali diye başlık açarsak dilek hanıma ve Sami beye haksızlık olur bence sende bu sayfada kal

sezo21 hoşgeldin aramıza.bende ümitsizlikten meleğiyle dönenlerdenim.yaşın genç inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

selam kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır yenı gelen arkadaslar var hosgeldınız kızlar tedavınız hayırlı olsun ınsallah olumlu sonuclar alırsınız. en taze hamısımız rana nasılsın canım umarım melegınde sende ıyısındır. bızde tatıldeydık yenı geldık kızlar kızımla guzel bı tatıl oldu bıraz tereddutlu gıttım hastalanır dıye ama cok sukur bısey olmadan geldık bu arada tatılde dısı cıktı kızımın onuda cok sukur sorunsuz atlattık...bızden boyle ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…