Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kafam cok karısık kızlar her kafadan bı ses cıkıyor bu konuda en fazla soylenende kızın sana alısırsa, aklı erınce bırakması cok zor olur dıyorlar...para hıc umrumda degıl tek derdım kızımın sorun yasama olasılıgı...eylulden baslayıp bı sene ızın almayı dusunuyorum en azından subata yanı yasına kadar sızlerın tecrubesı nasıl bu konuda ne tavsıye edersınız

sağol cnm anlıyorum seni ama benm o başlıktaki niyetm sadece fuat ali bey hakkında bilgi edinmek tedavi aşamalrını öğrenmk amaçlıydı zaten ilk sizn sohbetlrnzi okdum ve sonra kayıt oldum yani direk bu sayfaya geldm ve tabiki kalırım bu sayfada.

ben 1 yıl 4 ay ücretsiz izin aldım şimdi kızım 9 aylık.2013 temmuza kadar iznim devam ediyor.şuanda hiç pişman değilim.tüm zamanımı onunla geçiriyorum.harika birşey.işe başladığımda nerdeyse 2 yaşında olacak.kreşe gidecek inşallah.

kesınlıkle oyledır canım benı korkutan tek sey ıse baslarken kızımın zorluk yasaması herkes onu soyluyor aklı erınce cok zor dıye...forumdan arastırıyorum okuyorum gercı erken bırakanda yıne bellı yasta aynı zorlugu yasamıs(1,5 yada 2 yas gıbı)

Günaydın kızlar nasılsınız ? sezo tedaviye başladınmı hangi aşamadasın canım?
Midyeciğim ben ücretsiz kullanmadım ama benim bir şansım var çalıştığım daire ile lojmanımın arası 15-20 m. daireden bakınca evim görünüyor üstelik annem bakıyor mehmede o nedenle ücretsiz almayı hiç düşünmedim. eğer maddi olarak bir sıkıntın yoksa al derim ben bu kadar yakında olmasaydım ve annem bakmasaydı bende alırdım en azından kendini bilene kadar yanında olurdum.

ilk gttiğimz için eşimden örnek aldılar ve bende kist göründü ve bunun için FOLBİOL VE GİNERA VERDİ 1 ay sonra tekrar gdicem kist geçerse başlarız sanırım ama bu ginera doğum kontrol hapıymış kafam karıştı dr kist için verdğini söyledi bide kilo vercen dedi glukofaj yazdı hayrlısı bakalım....75 kiloyum bu arada.ama 86dan düştüm:)

kızlar nihayet kontrolüme gidebildim dilek hanım tatilden yeni geldi keseye çağırmışlardı gitmedim inatla bekledim o minik pıt pıtları duydum çok şükür yarabbim bende kimse gelmiyor diye yazmıyordum hepiniz toplanmışınız maşallah artık kontrollerim 15günde olucak takip edelim ona göre önlem alalım dedi dilek hanım sağolsun hepinizi öpüyorum

midye ooh sefan olsun canım ne zevkli olmuştur bebeginle tatil inş bizede göstersin rabbim
ygenc canım geç oldu ama tekmiş gebeligim degerim 117diydi acaba 2mi diyordum geçenki 32di çünkü ama kanıtlandı bugün tek olsun sağlıklı olsun bu sıcakta çalıştıgınız için ayrıca kutluyorum sizi ALLAH gücünüzü artırsın

sezo rn kızlar inş sizinde tedavinizin sonucu pozitif olur birde polyana vardı sanırım 14temmuzdu onun sonucu ne olmuş bileniniz varmı?

canım hiç tereddüt etme bende kullandım ginerayı ufak kist görseler veriyolar vücudu rahmi temizliyor hazırlıyor bebegine inş

çok tşk cnm tebrk ederm senide:)

canım hiç tereddüt etme bende kullandım ginerayı ufak kist görseler veriyolar vücudu rahmi temizliyor hazırlıyor bebegine inş

ay cnm inşllh öledr sende ilk gttiğindemi verdler ginerayı.bde tedavi sürecn nasıldı direk tüp bebekmi dediler

kızlar sizi böyle görünce ben de çok hevesleniyorum. ama 1 yıl daha beklemek zorundayız borçlarımız var onları bitirmemiz gerekiyor. 26 yaşındayım ve 1 buçuk yıldır istiyoruz ilk aşılamamı geçen ay yapırdık ve sonuç negatif eşimde problem var. ben de konyadayım 1 yıl çok uzun ama bütün şartlar birleşince beklemeye karar verdim.

uzun bir aradan sonra ben geldim aranıza...artık işe başladım ve ikizlerim 9 aylık oldular...sezo allah yardımcın olsun..bende fuat ali beyin hastasıydım..allah razı olsun bir küçük umudumuzun 2 fındığa dönüşmesine yardımcı oldu...bende de ilk muayenemde polikistik over var dedi 1 ay ginera kullan dedi..bende bu kapıdan çıkarsam bir daha gelemem bir daha cesaretim olmaz dedim ve hemen tedaviye başladık 28.02.2011 hayatımın dönüm noktası oldu ve ikiz oğluşlarım benimle

ay cnm inşllh öledr sende ilk gttiğindemi verdler ginerayı.bde tedavi sürecn nasıldı direk tüp bebekmi dediler

doktor bize olasılıkları anlattığında aşılamayı hiç düşünmedim bile..direk tüp bebek olsun dedik.13 yumurtadan 5 tanesi gelişti ve 2 transfer yapıldı.ilk denememizde ve 2side tutundu hayata ve bizimleler..allah şu mübarek günlerin içinde isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah..

tedavi süreci zor oldu tabi..mesela ben hiç iğne yaptırmadım bu yaşıma kadar , iğneleri ağlaya sızlaya yaptırıyordum..hastanedeki hemşireler bana gülüyordu artık ..sen anne olmak istediğine eminmisin ne kadar mızmız sın diye...60 kilodan 90 kiloya çıktım 9 ay boyunca..ama şimdi eser kalmadı diyebilirim 65 kiloya indim..ama ben 100 kiloda olsaydım öyle de kalsaydım değer ...çünkü şuan gözlerim doluyo..o süreci tekrar yaşamış gibi oldum..ve hamilelik sürecimde hep bir soru işareti sağlıklı olurlarmı nasıl olacaklar başarabilecek miyim ya onları kaybedersem diye hep böyle çalkantılı geçti günler..geçti gitti çok şükür ..oğluşlarım 11 kilo 73 cm.
yeni işe başladım ..iş çıkışı uçarak gidiyorum onlara..bir amacım var .. ve bu zamana kadar onlara yalnız baktım ...herkes bana zor olmuyor mu diye soruyor...zor olsun olmasın anlayamıyor insan nasıl bir içgüdü bu annelik aşkla bakıyorum onlara derdim..
anlatacağım o kadar şey birikmişki...konudan konuya geçiyorum....

merhaba kızlar
ygenç canım maşallah oğluşuna yeni yaşı kutlu ömrü uzun sağlıklı mutlu ve hep sizinle olsun
rana'cım tebrik ederim canım pıtpıtını Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
sezo tedavin hayırlı olsun Allah hayırlı mutlu sonuçlandırsın
midye canım dişiniz hayırlı olsun çok tatlı oluyorlar öyle 1 2 dişle :))
mersinli sizden naber
ve hatırlayamadığım arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Allahım bu mübarek günler hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

sağol cnm allah razı olsun...

canım benim ilk tedavim degildi 3tüp bebek mecarem var gözün korkmasın ama bu merkezde ilk denememde tuttu malesef kaybettim 5. tüpe kalkıştım:) oda tuttu şimdi bunu kucagıma alabilmek için uğraş vericem inş
ginerayı ikisindede kullandım iyiki kullanmışım çünkü yumurta gelişimi etkiliyor sonuçta o yumurtalar geri dönüşüm bebegimiz olucak biraz baş ağrısı mide bulantısı yani nevarsa yan etki hepsini yapsada dayandım

Son düzenleme:

maşallh cnm allah bağışlasın bende pkos.tan hariç bi kist var onun için beklyorum öbür ayı.bde zaten aşılamayı düşünmyrum artk olursa tüp bebek. ben hiçbişeyden korkmuyorum artk çünkü okadar gördmki o zorlukları özellkle rahm filmi berbat bişeydi.öbür ayı sabrszlıkla beklyorum çünkü dr sanki hemen kucağıma verivercek gbi öle ümitlendrdiki beni.bde sizin isteğnize bağlı olarakmı yaptı tüp bebeği yoksa kendimi uyguluyo prosedür olarak.bde fuat ali bey hakkında bilgi verrsen sevnrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…