Sezo tedavin hayırlı olsun canım
Yeni başlık için şunu söyleyebilirim ki; biz bu sayfayı bırakırsak bunca zaman yazdıklarımız geçmişimiz gerilerde kalır bu başlığın her bir sayfasında bizlerin hüznü, sevinci, göz yaşları, mutluluğu var üstelik biz Eurofertilde doktor ayırmıyoruz ki hepsi bizim doktorumuz o nedenle sadece Eurofertil ve Dr. Fuat Ali diye başlık açarsak dilek hanıma ve Sami beye haksızlık olur bence sende bu sayfada kal
sezo21 hoşgeldin aramıza.bende ümitsizlikten meleğiyle dönenlerdenim.yaşın genç inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
kafam cok karısık kızlar her kafadan bı ses cıkıyor bu konuda en fazla soylenende kızın sana alısırsa, aklı erınce bırakması cok zor olur dıyorlar...para hıc umrumda degıl tek derdım kızımın sorun yasama olasılıgı...eylulden baslayıp bı sene ızın almayı dusunuyorum en azından subata yanı yasına kadar sızlerın tecrubesı nasıl bu konuda ne tavsıye edersınız
ben 1 yıl 4 ay ücretsiz izin aldım şimdi kızım 9 aylık.2013 temmuza kadar iznim devam ediyor.şuanda hiç pişman değilim.tüm zamanımı onunla geçiriyorum.harika birşey.işe başladığımda nerdeyse 2 yaşında olacak.kreşe gidecek inşallah.
Günaydın kızlar nasılsınız ? sezo tedaviye başladınmı hangi aşamadasın canım?
Midyeciğim ben ücretsiz kullanmadım ama benim bir şansım var çalıştığım daire ile lojmanımın arası 15-20 m. daireden bakınca evim görünüyor üstelik annem bakıyor mehmede o nedenle ücretsiz almayı hiç düşünmedim. eğer maddi olarak bir sıkıntın yoksa al derim ben bu kadar yakında olmasaydım ve annem bakmasaydı bende alırdım en azından kendini bilene kadar yanında olurdum.
Selam kızlar bu hafta sonu oğlumun doğom gününü kutladık oğlum artık 1 yaşında Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah resimlerini bir ara ekleyeceğim[/QUO
,
aa canım günler yıllar ne çabuk geçiyor ben onun dogum gününü seviyim mehmetçim iyiki doğdun teyzem sevimli çirkin şey senirabbim bahtından güldürsün annecigine bagışlasın canım daha dün gibi banyoyu temizledim çok yorulmuşum pişman oldum temizledigime demiştin hamileyken en son o kalmış aklımda .
ilk gttiğimz için eşimden örnek aldılar ve bende kist göründü ve bunun için FOLBİOL VE GİNERA VERDİ 1 ay sonra tekrar gdicem kist geçerse başlarız sanırım ama bu ginera doğum kontrol hapıymış kafam karıştı dr kist için verdğini söyledi bide kilo vercen dedi glukofaj yazdı hayrlısı bakalım....75 kiloyum bu arada.ama 86dan düştüm:)
kızlar nihayet kontrolüme gidebildim dilek hanım tatilden yeni geldikeseye çağırmışlardı gitmedim inatla bekledim o minik pıt pıtları duydum çok şükür yarabbim bende kimse gelmiyor diye yazmıyordum hepiniz toplanmışınız maşallah artık kontrollerim 15günde olucak takip edelim ona göre önlem alalım dedi dilek hanım sağolsun hepinizi öpüyorum
midye ooh sefan olsun canım ne zevkli olmuştur bebeginle tatil inş bizede göstersin rabbim
ygenc canım geç oldu ama tekmiş gebeligim degerim 117diydi acaba 2mi diyordum geçenki 32di çünkü ama kanıtlandı bugün tek olsun sağlıklı olsun bu sıcakta çalıştıgınız için ayrıca kutluyorum sizi ALLAH gücünüzü artırsın
sezo rn kızlar inş sizinde tedavinizin sonucu pozitif olurbirde polyana vardı sanırım 14temmuzdu onun sonucu ne olmuş bileniniz varmı?
canım hiç tereddüt etme bende kullandım ginerayı ufak kist görseler veriyolar vücudu rahmi temizliyor hazırlıyor bebegine inş
slm arkadaşlar ben aranızda yeniym konyalıyım 21 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim ÖZEL BÜYÜKŞEHİR HASTANESİNDE başarısız 3 yumurtlama ve 2 aşılama tedavisi geçirdik eşim varikosel ameliyatı oldu.ben fahim filmi çektrdm şükür bi sorunumuz yok ama malesef o annelik duygusunu henüz tadamadım.sadece polikistk overim var.taBİ BEN BU ARADA İĞNELER HAPLAR VS DERKEN 65 KİLODAN 86 KİLOYA ÇIKTIM 2 yıldır tedaviye ara verdk psikolojm çok bozuldu.dedim biraz kilo verym belki kendiliğinden olur;75 kiloya düştüm ama yine olmadı.netten yazılarınızı okudum sayfaları teker teker inceledim HAMİLEYİM yazılarını görünce kendi adıma ümitlendmmi sevindmmi bilmem ama sizin adınıza çok sevndm ve gözyaşlarımı tutamadım.YGENÇ,MERSENEM,UHDE.RANA VE DİĞER ARKADAŞLAR samimiyetinizi kardeşliğinizi görmek beni çok gururlandırdı ve dedmki yalnz değilim.ve onca araştırmadan sonra eşimle EUROFERTİLE FUAT ALİ BEYE GİTMEYE KARAR VERDİK.bugün ilk adımı attık.FUAT ALİ BEY dediki;yeter artık inşallah yüzünüzü güldüreceğim!O KADAR ÜMİTLENDMKİ :)eşimden örnek aldılar ve bendede kist göründü kilo vermem gerektiğini ve FOLBİOL,GİNERA adlı hapları kullanıp 1 ay sonra tekrar gitmemi söyledi.şimdi ben gibi olupta o annelik duygusunu tadan ve eli boş dönmeyen deneyimli anne ve anne adaylarının tecrübelerini dinlemek fikir edinmek isterim:)şimdiden tşkler:)
ay cnm inşllh öledr sende ilk gttiğindemi verdler ginerayı.bde tedavi sürecn nasıldı direk tüp bebekmi dediler
merhaba kızlar
ygenç canım maşallah oğluşuna yeni yaşı kutlu ömrü uzun sağlıklı mutlu ve hep sizinle olsun
rana'cım tebrik ederim canım pıtpıtını Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
sezo tedavin hayırlı olsun Allah hayırlı mutlu sonuçlandırsın
midye canım dişiniz hayırlı olsun çok tatlı oluyorlar öyle 1 2 dişle :))
mersinli sizden naber
ve hatırlayamadığım arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Allahım bu mübarek günler hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
ay cnm inşllh öledr sende ilk gttiğindemi verdler ginerayı.bde tedavi sürecn nasıldı direk tüp bebekmi dediler
uzun bir aradan sonra ben geldim aranıza...artık işe başladım ve ikizlerim 9 aylık oldular...sezo allah yardımcın olsun..bende fuat ali beyin hastasıydım..allah razı olsun bir küçük umudumuzun 2 fındığa dönüşmesine yardımcı oldu...bende de ilk muayenemde polikistik over var dedi 1 ay ginera kullan dedi..bende bu kapıdan çıkarsam bir daha gelemem bir daha cesaretim olmaz dedim ve hemen tedaviye başladık 28.02.2011 hayatımın dönüm noktası oldu ve ikiz oğluşlarım benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?