canım benim ilk tedavim degildi 3tüp bebek mecarem var gözün korkmasın ama bu merkezde ilk denememde tuttu malesef kaybettim 5. tüpe kalkıştım:) oda tuttu şimdi bunu kucagıma alabilmek için uğraş vericem inş
ginerayı ikisindede kullandım iyiki kullanmışım çünkü yumurta gelişimi etkiliyor sonuçta o yumurtalar geri dönüşüm bebegimiz olucak biraz baş ağrısı mide bulantısı yani nevarsa yan etki hepsini yapsada dayandım
rana senin adına çok mutluyum.herşeyin güzel olmasına daha da çok sevindim:)kızlar nihayet kontrolüme gidebildim dilek hanım tatilden yeni geldikeseye çağırmışlardı gitmedim inatla bekledim o minik pıt pıtları duydum çok şükür yarabbim bende kimse gelmiyor diye yazmıyordum hepiniz toplanmışınız maşallah artık kontrollerim 15günde olucak takip edelim ona göre önlem alalım dedi dilek hanım sağolsun hepinizi öpüyorum
midye ooh sefan olsun canım ne zevkli olmuştur bebeginle tatil inş bizede göstersin rabbim
ygenc canım geç oldu ama tekmiş gebeligim degerim 117diydi acaba 2mi diyordum geçenki 32di çünkü ama kanıtlandı bugün tek olsun sağlıklı olsun bu sıcakta çalıştıgınız için ayrıca kutluyorum sizi ALLAH gücünüzü artırsın
sezo rn kızlar inş sizinde tedavinizin sonucu pozitif olurbirde polyana vardı sanırım 14temmuzdu onun sonucu ne olmuş bileniniz varmı?
ne olsun kızımla uğraşıyorum.dişiydi,çişiydi geçiyor zamanmerhaba kızlar
ygenç canım maşallah oğluşuna yeni yaşı kutlu ömrü uzun sağlıklı mutlu ve hep sizinle olsun
rana'cım tebrik ederim canım pıtpıtını Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
sezo tedavin hayırlı olsun Allah hayırlı mutlu sonuçlandırsın
midye canım dişiniz hayırlı olsun çok tatlı oluyorlar öyle 1 2 dişle :))
mersinli sizden naber
ve hatırlayamadığım arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Allahım bu mübarek günler hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
melekleriz için çektiğimiz acılar ,onlara feda olsun.tedavi süreci zor oldu tabi..mesela ben hiç iğne yaptırmadım bu yaşıma kadar , iğneleri ağlaya sızlaya yaptırıyordum..hastanedeki hemşireler bana gülüyordu artık ..sen anne olmak istediğine eminmisin ne kadar mızmız sın diye...60 kilodan 90 kiloya çıktım 9 ay boyunca..ama şimdi eser kalmadı diyebilirim 65 kiloya indim..ama ben 100 kiloda olsaydım öyle de kalsaydım değer ...çünkü şuan gözlerim doluyo..o süreci tekrar yaşamış gibi oldum..ve hamilelik sürecimde hep bir soru işareti sağlıklı olurlarmı nasıl olacaklar başarabilecek miyim ya onları kaybedersem diye hep böyle çalkantılı geçti günler..geçti gitti çok şükür ..oğluşlarım 11 kilo 73 cm.
yeni işe başladım ..iş çıkışı uçarak gidiyorum onlara..bir amacım var .. ve bu zamana kadar onlara yalnız baktım ...herkes bana zor olmuyor mu diye soruyor...zor olsun olmasın anlayamıyor insan nasıl bir içgüdü bu annelik aşkla bakıyorum onlara derdim..
anlatacağım o kadar şey birikmişki...konudan konuya geçiyorum....
korkma,güven,inşallah bebişini alacaksın kucağınabende aynıym ağrımayan başım ağrır oldu sersem sersem dolanıyorum ama değer tabiki bebeğim içinya doğum kontrol hapı dye okuyunca tereddüt ettim ben korunmk istemyrumya zaten o yuzden.allahım hayrlısıyla bebişini sana bağışlasın
kızlar nihayet kontrolüme gidebildim dilek hanım tatilden yeni geldikeseye çağırmışlardı gitmedim inatla bekledim o minik pıt pıtları duydum çok şükür yarabbim bende kimse gelmiyor diye yazmıyordum hepiniz toplanmışınız maşallah artık kontrollerim 15günde olucak takip edelim ona göre önlem alalım dedi dilek hanım sağolsun hepinizi öpüyorum
midye ooh sefan olsun canım ne zevkli olmuştur bebeginle tatil inş bizede göstersin rabbim
ygenc canım geç oldu ama tekmiş gebeligim degerim 117diydi acaba 2mi diyordum geçenki 32di çünkü ama kanıtlandı bugün tek olsun sağlıklı olsun bu sıcakta çalıştıgınız için ayrıca kutluyorum sizi ALLAH gücünüzü artırsın
sezo rn kızlar inş sizinde tedavinizin sonucu pozitif olurbirde polyana vardı sanırım 14temmuzdu onun sonucu ne olmuş bileniniz varmı?
ne kadar heyecanlı bişeydir eminim:) darısı başımıza inş. bende geçen hafta pzrtesi Alev hanımla tedavime başladım. dün kontrolüm vardı 5 tane yumoşum vardı. 10 - 12 mm aralıklarında cumaya kadar ilaçlara devam cuma tekrar kontrole çağırdı. pzrtesi en geç çarşamba yumurta toplama işlemini yaparız dedi. ben çok mmnun kaldım merkezdende alev hanımdan da. gayet güler yüzlü, sempatik geldi:)
bana festimon 75 iğne verdi. siz ne kullanmıştınız?
ben istanbul eurofertilde yaptiriyrm canim.canım merhaba alev hanım kim? sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği? hayırlısı olsun inş sende duyarsın bebişini pıt pıtlarını
ben menegon ve gonalf iğnesi kullandım.
benimde 5 yumurtam oluşmuştu.yumurtalarımın biri şimdi karşımda mışıl mışıl uyuyorne kadar heyecanlı bişeydir eminim:) darısı başımıza inş. bende geçen hafta pzrtesi Alev hanımla tedavime başladım. dün kontrolüm vardı 5 tane yumoşum vardı. 10 - 12 mm aralıklarında cumaya kadar ilaçlara devam cuma tekrar kontrole çağırdı. pzrtesi en geç çarşamba yumurta toplama işlemini yaparız dedi. ben çok mmnun kaldım merkezdende alev hanımdan da. gayet güler yüzlü, sempatik geldi:)
bana festimon 75 iğne verdi. siz ne kullanmıştınız?
uzun zamandır nete giremiyorum bende konya eurofertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırmıştım ilk denememdi ve tuttu şuan 17haftalık hamileyim iki tane oğluşum olacakmış darısı diğer arkadaşların başına
uzun zamandır nete giremiyorum bende konya eurofertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırmıştım ilk denememdi ve tuttu şuan 17haftalık hamileyim iki tane oğluşum olacakmış darısı diğer arkadaşların başına
rana senin adına çok mutluyum.herşeyin güzel olmasına daha da çok sevindim:)
ne olsun kızımla uğraşıyorum.dişiydi,çişiydi geçiyor zamanAllahım isteyen herkese nasip etsin dişleri ,çişleri
melekleriz için çektiğimiz acılar ,onlara feda olsun.
korkma,güven,inşallah bebişini alacaksın kucağına
merhaba arkadaşlar burda yeniyim Konya eurofertil de sami beyin hastasıyım 10 temmuz da transferim gerçekleşti pazartesi test günüm çok heyecanlıyım birazda korku var negatif alma korkusu...aranızda ilk denemede pozitif sonuç alan varmı
merhaba arkadaşlar burda yeniyim Konya eurofertil de sami beyin hastasıyım 10 temmuz da transferim gerçekleşti pazartesi test günüm çok heyecanlıyım birazda korku var negatif alma korkusu...aranızda ilk denemede pozitif sonuç alan varmı
İnşallah pozitif sonuç alırsın...Ben de cumartesi günü tedaviye başlayacağım inşallah...Sorun neydi senin?
MERSİNLİ 42; bu ikizleri duyunca benimde iştahım kabarmıyor değil gel birde ikiz doğuralım ne dersin?İşin şakası tabi Rabbim hakkımızda neyi dilerse o Allah elimizdekilere sağlık sıhhat versinde gerisi boş
MERSENEM; emir bebeği öp benim için çok tatlı maşallah 7 aylık oldu öylemi maşallah maşallah zaman nede çabuk geçiyor
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Rabbim bu günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin kalbinden geçeni hakkında hayırlı eylesin
İnşallah pozitif sonuç alırsın...Ben de cumartesi günü tedaviye başlayacağım inşallah...Sorun neydi senin?
hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah pozitifi de görürsün :))
sende hoşgeldin tedavin hayırlı olsun :)
sperm azlığı ve hareketsizliği..inş sende iyi sonuçlar alırsın Allah yardımcın olsun.senin ilk denemenmi sorun neydi benim 2. denemem ilk denememde yumurtalarım boş çıktı iptal olmuştu tedavim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?