Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

bende aynıym ağrımayan başım ağrır oldu sersem sersem dolanıyorum ama değer tabiki bebeğim içinya doğum kontrol hapı dye okuyunca tereddüt ettim ben korunmk istemyrumya zaten o yuzden.allahım hayrlısıyla bebişini sana bağışlasın

rana senin adına çok mutluyum.herşeyin güzel olmasına daha da çok sevindim:)

ne olsun kızımla uğraşıyorum.dişiydi,çişiydi geçiyor zamanAllahım isteyen herkese nasip etsin dişleri ,çişleri

melekleriz için çektiğimiz acılar ,onlara feda olsun.

korkma,güven,inşallah bebişini alacaksın kucağına

ne kadar heyecanlı bişeydir eminim:) darısı başımıza inş. bende geçen hafta pzrtesi Alev hanımla tedavime başladım. dün kontrolüm vardı 5 tane yumoşum vardı. 10 - 12 mm aralıklarında cumaya kadar ilaçlara devam cuma tekrar kontrole çağırdı. pzrtesi en geç çarşamba yumurta toplama işlemini yaparız dedi. ben çok mmnun kaldım merkezdende alev hanımdan da. gayet güler yüzlü, sempatik geldi:)

bana festimon 75 iğne verdi. siz ne kullanmıştınız?

uzun zamandır nete giremiyorum bende konya eurofertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırmıştım ilk denememdi ve tuttu şuan 17haftalık hamileyim iki tane oğluşum olacakmış darısı diğer arkadaşların başına

canım merhaba alev hanım kim? sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği? hayırlısı olsun inş sende duyarsın bebişini pıt pıtlarını
ben menegon ve gonalf iğnesi kullandım.

canım merhaba alev hanım kim? sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği? hayırlısı olsun inş sende duyarsın bebişini pıt pıtlarını
ben menegon ve gonalf iğnesi kullandım.
ben istanbul eurofertilde yaptiriyrm canim.

benimde 5 yumurtam oluşmuştu.yumurtalarımın biri şimdi karşımda mışıl mışıl uyuyordarısa sana olsun inşallah.

ne güzel.bayılıyorum ikizlere.bana da 2 transfer oldu sadece kızım tuttu

Uzunn zamandır hep bir fırsat içindeydimm ama bu ara çokk yoğundumm misafir ,gelen giden temizlikk tabii bnm elimi kolumu bağlayann emirimm başta olmakk üzeree bir çokk neden den dolayıı girememiştiiim ,ama geriye bi baktımm kötü bir şey yokk çok şükür hepiniz de yavrularımız da iyii ALLAHIN izni ilee
KAPIDA BEKLEYENN RAMAZAN AYIMIZZ HEPİMİZE HAYIRLI OLUR İNŞALLAHHH bu arada ben de bu yıl orçumu tutucam inşallahhh
ranacımm MAŞALLAHH cnmm mercimeğini görmüşün rabbim nelere kadir değill geçen yıl bu zaman nasıldınn şimdii nasılsınn seneye bu zamanlar da yavrundann yazmaya fırsat bulamayacaksınn inşallhhhh ,rabbimm tamamına erdirsin cnmmm gerçektenn çokk mutluu oldummmm:):)):
ygnç oğluşunun doğum gününü kutlamışın cnmm yaşı hayırlı olsunn inşallahhh tombişş mehmehtinnn maşşallahh çokk sevimlii ALLAH nazarlardann saklasınnn yürümeye başladımıı tombişşşş
mersinli 42
,dişi de çıkarmışınızz hayırlı olsunn cnmm ilk dişimii çıktıı bize 4 aylık ken emirimm, demiştii çıkar yakın bir zaman da diye ama hala yokk şuan 7 aylım oldukk hayırlısıı bakalımm profil de kii seninn prenses mii maşallahh büyümüşşşş:)

midyecimm senn nasılsınn cnmm sende fazla girememişinn bnm gibii galibaa seninn kız da büyümüştürrrr
diğerr yenii gelenn kızlarrr bebişş isteyennlerr rabbimm inşallahh en kısa zamanda nasipp eder
kızlarr bi şeyy soracammm bnmm oğluşş ek gıdayı çok zorr yiyorr hatattaa ağlaya ağlaya bnm zorumlaa sizde bu problemii yaşadınız mııı sadece benii emmekk istiyorr sıpaaaa

senin adına çok sebndm cnm inşllh rabbm aynı duyguları tümmmm anne olmk isteyenlere hayrlısıyla tattırır bu arada HERKESİN RAMAZAN AYINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM...........

inşllh rabbm hayırlısıyla nasib eder

Arkadaşlar, ben de Konya Eurofertil tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacağım...Burada olumlu sonuçları alanları okuyunca daha bir umutlanıyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

MERSİNLİ 42; bu ikizleri duyunca benimde iştahım kabarmıyor değil gel birde ikiz doğuralım ne dersin? İşin şakası tabi Rabbim hakkımızda neyi dilerse o Allah elimizdekilere sağlık sıhhat versinde gerisi boş
MERSENEM; emir bebeği öp benim için çok tatlı maşallah 7 aylık oldu öylemi maşallah maşallah zaman nede çabuk geçiyor
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Rabbim bu günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin kalbinden geçeni hakkında hayırlı eylesin

merhaba arkadaşlar burda yeniyim Konya eurofertil de sami beyin hastasıyım 10 temmuz da transferim gerçekleşti pazartesi test günüm çok heyecanlıyım birazda korku var negatif alma korkusu...aranızda ilk denemede pozitif sonuç alan varmı

İnşallah pozitif sonuç alırsın...Ben de cumartesi günü tedaviye başlayacağım inşallah...Sorun neydi senin?

hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah pozitifi de görürsün :))

İnşallah pozitif sonuç alırsın...Ben de cumartesi günü tedaviye başlayacağım inşallah...Sorun neydi senin?

sende hoşgeldin tedavin hayırlı olsun :)

kızlar buraları böyle görünce bende bir heveslendim acaba bende başlasammı tedaviye tekrardan diye
ama bi yandan korkuyorumda :18:
eşimde yine deneriz demişti ama zamanı belli değil
hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah

yeşimcim canım sen 2. bebiş için tedavi istiyordun yanılımıyorsam ne zamana düşünüyorsun ??
Yüca Rabbim senin ve herkesin gönlüne göre versin inşallah

sperm azlığı ve hareketsizliği..inş sende iyi sonuçlar alırsın Allah yardımcın olsun.senin ilk denemenmi sorun neydi benim 2. denemem ilk denememde yumurtalarım boş çıktı iptal olmuştu tedavim

sperm azlığı ve hareketsizliği..inş sende iyi sonuçlar alırsın Allah yardımcın olsun.senin ilk denemenmi sorun neydi benim 2. denemem ilk denememde yumurtalarım boş çıktı iptal olmuştu tedavim

Benim ilk denemem olacak (inşallah tutar da sonuncusu olur inşallah) benim tüplerim kapalı dün laparoskopi oldum... İkisi de kapalı çıktı. tek çarem tüp bebek. doktorum eurofertile yönlendirdi...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…