Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ikiz olur mu acaba.zor olmaz mı kız

oğluşun kocaman olmuş.bizim için öp onu.

canım ıyı oldugunuza cok sevındım, dunyanın en muhtesem sesını duydun demek hadı bakalım ınsallah guzel bı surec yasarsın her kontrolun mutlu gecer...kucuk mucızen yuzunu guldurur

ne guzel canım masallah cok sanslısınız bızımkı malesef bakıcıyla olacak ıkımızde en kucuk cocuk olunca annelerın yaslılık donemıne rasgeldık mecbur boyle olacak. Rabbım ıyılerle karsılastırsın ne dıyeyım bende cok kararsızım acıkcası bakalım

selam canım bende dedıgın gıbı kızla ugrasıyorum. memlekete gıttık tatıle gıttık derken fazla vaktım olmadı orucu evımızde gecırcez bu sene bayrama yakın memlekete gıdcez..dıs ıcın telaslanma her cocukta farklı olur sadece dıs degıl hersey farklı. bızım gecen hafta cıktı cok sukur sorunsuz atlattık demek sızın daha zamanı var. bu hafata doktora gıttık o da dedı kımı cocuk 3. ayda cıkarır kımısı gec dıye bı de anne babaya benzer dedı yanı genetıkmıs. bız tam anlamıyla ek gıdaya gecmedık bı kac meyve denedım tadımlık o kadar onlarıda sevdı mınık kusum dr corbayı 6. ayını tamamlamadan verme dedı yogurt ve meyve dedı bakalım ben bıraz yavas mı davranıyorum acaba

geçmiş olsun canım benimde sorunum tüplerim tıkalı
nerede laparoskopi oldun ve doktorun kimdi ?
bende 2009 da başkent hastanesinde lap olmuştum dr cemalettin akyürekti ama maalesef yapışıklık çok fazlaymış bizde eurofertilde 4 sefer tüp bebek denedik ama kısmet olmadı

sağolasın. ben farabi hastanesinde oldum doktorum mehmet bardakçı idi. çok ilgili, sevecen bir insan... Allah'tan ümit kesilmez. Hangi aşamadasın şimdi?

günaydın kızlar nasılsınızzz ??? tatilden döndüm bilindiği gibi konyada geçirdim ama berbat bir tatildi bebeklerimi dr. götürdüm rutin kontrolleri için oğluşumun gözlerinde problem çıktı çok kötü zor günler geçirdim 15 gün içerisinde problemimiz bebeğimin gözbebekleri titriyor normal şaşılık gibi değil saat gibi gidip geliyor sürekli 3 aylıkken farketmiştim ben fakat küçük geçer herhalde diye düşünüyodum maalesef baya problem oluyomuş büyükşehir belediye has. gittik ordaki dr. gözlerinde problem bulamadı bizi selçuklu araştırma başhekim yrd. yönlendirdi onlar kontrol ettiler gözlerde problem yok dediler beyinde tümör olabilir tomoğrafi çekecegiz dediler tomoğrafi çekmek içinde uyutulması gerekiyomuş bebeğimin kilosuna göre ilaç hazırladılar neyseki ben hepsini verdirmedim 2 cclik kısmını verdirdim zaten uyuma saatiydi kendisi uyuyacaktı iyikide öyle yapmışım bebeğim uyudu tomoğrafi çekildi çıktık 5 dk. geçmeden bebeğimin ayagında şişme ve morluklar oluşmaya başladı kucagımıda bebeğim gitti resmen o telaşla oğlumu salladım kucagımda hemen nefesini dinledim soluk alıp vermiyor benim bağırmama tomoğrafiden dr. çıktılar gördüler oğlumun halini koşarak bu arada ben sürekli oğlumu sallıyorum nefesini dinliyorum çocuk acile geldik 4-5 dr. geldi hemen biri kalbini dinliyor diğeri tansiyon ölçüyor başkası kıyafetlerini çıkarıyor ben, annem babam bitmiş bir haldeyiz çok şükür ki bebeğim kendine geldi dr. dediğine göre ilacın yan etkisi kalbi durdurabilirmiş çok basit söylemesi onlar için ama böyle dedilşer iyiki sallamışınız o an yeniden kalbi çalışmış dediler ben şokklardayım sapa sağlam götürdüğüm oğlum kollarımda kaldı Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu berbat birşey tarifi imkansızz çok şükü kendine geldi 2-3 saat kadar gözlem altında tuttular çıktık ordan. tomoğrafi sonuçlarını aldık çok şükür ki ondada problem çıkmadı biraz büyüyünce gözlük vereceklerini, daha olmazsa gözlerinden ameliyat edilecegini söylediler şimdilik ilaç vs. hiç birşey vermediler. şuan normal bebeklerden daha az gördüğünü görmesininde tv. kayması gibi parça parça oldugunu söylediler, şaşırmış durumdayım ben basit birşey gibi düşünürken bunları yaşamak çok yıprattı beni oğlumla uğraşırken kızımla ilgilenemedim günlerce onun verdiği rahatsızlık Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor kızlarrr Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın inş...

uhde okurken kanım dondu ya kendim yaşamış gibi hissettim..rabbim böyle mübarek bir günde inşallah oğluşuna ilaçsız dertsiz sıkıntısız deva versin..o kadar küçükler ilaçlara ameliyatlara nasıl di,rensin bedenleri...benimde ikiz oğluşlarım var geçen gün biri yataktan düştü..ve ağlarken kollarımda bayıldı..çünkü ben onları bugüne kadar hiç ağlatmadım..annem kızıyor ağlamayı bilmiyolar uğunurlar diye..ama ne yapıyım ... her neyse bende salladım uyandırdım öyle korktum ki sabaha kadar ağladım oğlumun başında bekledim nefesini dinledim...nasıl böyle bi hata yaptımonu yalnız bıraktım ya kötü bişey olsaydı onu kaybetseydim diye kaç gündür aklıma geldikçe daha ürperiyorum..allah yardımcın olsun değil ki sen bebeğine tıbbi müdahale yaptırmışsın...çok zor..allahım acil şifa versin inşallah düzelir...

tabiki bizim tercihimizdi..çünkü daha önce kuzenim 3 kere aşılama yaptırmıştı ve başarısız oldu..doktor olasılıkları anlattığında aşılama bana uzak geldi istemedim..tüp bebek daha zor bir süreçti ama olsun olacaksa zaten en zoru olsun sonuç güzel olacaksa katlanıyor insan...rahim filmi bende çektirdim ama hiç bir belirtisi yada şöyle söyleyim sonucun temiz çıkacağına emindim vede öyle oldu gereksiz yere birde onu tecrübe ettim:...tabi doktor dosyasında herşey olsun ki daha emin uygulasın tedaviyi....

esasında bizim tüp bebek yaptıracağımız ihtimali yoktu çünkü 5 yıllık evliliğimizden sonra karar verdik bebeğe..ve 5 yıllık korunmanın sonucu hemen olmadı ..6 ay 1 yıl korunanların bile 1 yıl olmayabilir bebeği dedi doktor..ama eşim biraz acele etti..karar verdiğimiz anda olsun istedi...ve ne onda ne bende bir sorun yoktu..doktor da dedi sizin zamana ihtiyacınız var diye ama dedim ya eşim beklemek istemedi...bende ilk muayenemden sonra bir daha cesaret edemem diye hemen olacaksa olsun dedim ve başladık tedaviye ..geçen yıl şubatta başladık ve şimdi emekliyorlar..

inşallah rabbim sen gibi isteyen herkesin yardımcısı olsun..şu mübarek gün en içten dileğim bu ...

aminnn sanada çok geçmiş olsun canım bizler için çok değerliler gözlerinin içine bakıyoruz ağlamasınlar diye birde bunları yaşayınca inan ne hissedecegini şaşırıyor insan Allahım bu mubarek günlerde tüm hastalarımıza acil şifalar versin içinde bizim bebeklerimizede inş...

canım amn inşllh rabbm hayırlısından versin bde bişe sorym en fazla kaç transfer ediyolar

sağolasın. ben farabi hastanesinde oldum doktorum mehmet bardakçı idi. çok ilgili, sevecen bir insan... Allah'tan ümit kesilmez. Hangi aşamadasın şimdi?

kesınlıkle cok ıyı bı dr canım dedıgın gıbı cok ıyı ve kıbar bı dr benım drum sezeryanı o yaptı cok sukur ıyıyım hersey guzel gectı...kesınlıkle herkese tavsıye ederım mehmet beyı

canım benım neler yasamıssınız oyle okurken sok oldum resmen. Rabbım evletlarını sana bagıslasın cok zor gercekten umarım ılacsız tedavısız kendılıgınden gecer cok cok gecmıs olsun bı daha yasatmasın Rabbım

çok sağol canım inan insan 1 dk. sonra bile ne olacagını bilemiyor benim yaşadıklarımda resmen öyleydi 5 dk. içerisinde varla yok arasında incecik bir çizgide gidip geldim. şimdi bu konuda uzmanlaşmış dr. arıyorum artık bebeğimin tedavisi ne ise onun için uğraşacagım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canımm

meydacım bende ali sami beyin hastasıydım, sami beyin başarılarını duyunca boludan kalktım konyaya geldim ve ilk denememizde çok şükür tuttu bebişlerim.Umutsuzluğa hiç kapılma sürekli pozitif düşün derim çünkü psikolojik açıdan ne kadar rahat olursan başarı şansının o kadar yüksek olduğunu düşünüyorum...sonucunu bildirirsen sevinirim

Tebrik ederim ben de yarın ali sami beyle görüşüp tedaviye başlayacağım inşallah...Umut oldun bana, çok sevindim senin adına inşallah aynı duyguyu ben de ve buradaki tüm anne adayları da yaşar...

çok geçmiş olsun canım
Rabbim evlatlarını sana seni evlatlarına bağışlasın sizi birbirinizden ayırmasın inşallah
oğluşunada Allah'tan hayırlı acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…