ikiz olur mu acaba.zor olmaz mı kızMERSİNLİ 42; bu ikizleri duyunca benimde iştahım kabarmıyor değil gel birde ikiz doğuralım ne dersin?İşin şakası tabi Rabbim hakkımızda neyi dilerse o Allah elimizdekilere sağlık sıhhat versinde gerisi boş
MERSENEM; emir bebeği öp benim için çok tatlı maşallah 7 aylık oldu öylemi maşallah maşallah zaman nede çabuk geçiyor
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Rabbim bu günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin kalbinden geçeni hakkında hayırlı eylesin
oğluşun kocaman olmuş.bizim için öp onu.Uzunn zamandır hep bir fırsat içindeydimm ama bu ara çokk yoğundumm misafir ,gelen giden temizlikk tabii bnm elimi kolumu bağlayann emirimm başta olmakk üzeree bir çokk neden den dolayıı girememiştiiim ,ama geriye bi baktımm kötü bir şey yokk çok şükür hepiniz de yavrularımız da iyii ALLAHIN izni ilee
KAPIDA BEKLEYENN RAMAZAN AYIMIZZ HEPİMİZE HAYIRLI OLUR İNŞALLAHHH bu arada ben de bu yıl orçumu tutucam inşallahhh
ranacımm MAŞALLAHH cnmm mercimeğini görmüşün rabbim nelere kadir değill geçen yıl bu zaman nasıldınn şimdii nasılsınn seneye bu zamanlar da yavrundann yazmaya fırsat bulamayacaksınn inşallhhhh ,rabbimm tamamına erdirsin cnmmm gerçektenn çokk mutluu oldummmm:):)):
ygnç oğluşunun doğum gününü kutlamışın cnmm yaşı hayırlı olsunn inşallahhh tombişş mehmehtinnn maşşallahh çokk sevimlii ALLAH nazarlardann saklasınnn yürümeye başladımıı tombişşşş
mersinli 42
,dişi de çıkarmışınızz hayırlı olsunn cnmm ilk dişimii çıktıı bize 4 aylık ken emirimm, demiştii çıkar yakın bir zaman da diye ama hala yokk şuan 7 aylım oldukk hayırlısıı bakalımm profil de kii seninn prenses mii maşallahh büyümüşşşş:)
midyecimm senn nasılsınn cnmm sende fazla girememişinn bnm gibii galibaa seninn kız da büyümüştürrrr
diğerr yenii gelenn kızlarrr bebişş isteyennlerr rabbimm inşallahh en kısa zamanda nasipp eder
kızlarr bi şeyy soracammm bnmm oğluşş ek gıdayı çok zorr yiyorr hatattaa ağlaya ağlaya bnm zorumlaa sizde bu problemii yaşadınız mııı sadece benii emmekk istiyorr sıpaaaa
kızlar nihayet kontrolüme gidebildim dilek hanım tatilden yeni geldikeseye çağırmışlardı gitmedim inatla bekledim o minik pıt pıtları duydum çok şükür yarabbim bende kimse gelmiyor diye yazmıyordum hepiniz toplanmışınız maşallah artık kontrollerim 15günde olucak takip edelim ona göre önlem alalım dedi dilek hanım sağolsun hepinizi öpüyorum
midye ooh sefan olsun canım ne zevkli olmuştur bebeginle tatil inş bizede göstersin rabbim
ygenc canım geç oldu ama tekmiş gebeligim degerim 117diydi acaba 2mi diyordum geçenki 32di çünkü ama kanıtlandı bugün tek olsun sağlıklı olsun bu sıcakta çalıştıgınız için ayrıca kutluyorum sizi ALLAH gücünüzü artırsın
sezo rn kızlar inş sizinde tedavinizin sonucu pozitif olurbirde polyana vardı sanırım 14temmuzdu onun sonucu ne olmuş bileniniz varmı?
Günaydın kızlar nasılsınız ? sezo tedaviye başladınmı hangi aşamadasın canım?
Midyeciğim ben ücretsiz kullanmadım ama benim bir şansım var çalıştığım daire ile lojmanımın arası 15-20 m. daireden bakınca evim görünüyor üstelik annem bakıyor mehmede o nedenle ücretsiz almayı hiç düşünmedim. eğer maddi olarak bir sıkıntın yoksa al derim ben bu kadar yakında olmasaydım ve annem bakmasaydı bende alırdım en azından kendini bilene kadar yanında olurdum.
selam canım bende dedıgın gıbı kızla ugrasıyorum. memlekete gıttık tatıle gıttık derken fazla vaktım olmadı orucu evımızde gecırcez bu sene bayrama yakın memlekete gıdcez..dıs ıcın telaslanma her cocukta farklı olur sadece dıs degıl hersey farklı. bızım gecen hafta cıktı cok sukur sorunsuz atlattık demek sızın daha zamanı var. bu hafata doktora gıttık o da dedı kımı cocuk 3. ayda cıkarır kımısı gec dıye bı de anne babaya benzer dedı yanı genetıkmıs. bız tam anlamıyla ek gıdaya gecmedık bı kac meyve denedım tadımlık o kadar onlarıda sevdı mınık kusum dr corbayı 6. ayını tamamlamadan verme dedı yogurt ve meyve dedı bakalım ben bıraz yavas mı davranıyorum acabaUzunn zamandır hep bir fırsat içindeydimm ama bu ara çokk yoğundumm misafir ,gelen giden temizlikk tabii bnm elimi kolumu bağlayann emirimm başta olmakk üzeree bir çokk neden den dolayıı girememiştiiim ,ama geriye bi baktımm kötü bir şey yokk çok şükür hepiniz de yavrularımız da iyii ALLAHIN izni ilee
KAPIDA BEKLEYENN RAMAZAN AYIMIZZ HEPİMİZE HAYIRLI OLUR İNŞALLAHHH bu arada ben de bu yıl orçumu tutucam inşallahhh
ranacımm MAŞALLAHH cnmm mercimeğini görmüşün rabbim nelere kadir değill geçen yıl bu zaman nasıldınn şimdii nasılsınn seneye bu zamanlar da yavrundann yazmaya fırsat bulamayacaksınn inşallhhhh ,rabbimm tamamına erdirsin cnmmm gerçektenn çokk mutluu oldummmm:):)):
ygnç oğluşunun doğum gününü kutlamışın cnmm yaşı hayırlı olsunn inşallahhh tombişş mehmehtinnn maşşallahh çokk sevimlii ALLAH nazarlardann saklasınnn yürümeye başladımıı tombişşşş
mersinli 42
,dişi de çıkarmışınızz hayırlı olsunn cnmm ilk dişimii çıktıı bize 4 aylık ken emirimm, demiştii çıkar yakın bir zaman da diye ama hala yokk şuan 7 aylım oldukk hayırlısıı bakalımm profil de kii seninn prenses mii maşallahh büyümüşşşş:)
midyecimm senn nasılsınn cnmm sende fazla girememişinn bnm gibii galibaa seninn kız da büyümüştürrrr
diğerr yenii gelenn kızlarrr bebişş isteyennlerr rabbimm inşallahh en kısa zamanda nasipp eder
kızlarr bi şeyy soracammm bnmm oğluşş ek gıdayı çok zorr yiyorr hatattaa ağlaya ağlaya bnm zorumlaa sizde bu problemii yaşadınız mııı sadece benii emmekk istiyorr sıpaaaa
Benim ilk denemem olacak (inşallah tutar da sonuncusu olur inşallah) benim tüplerim kapalı dün laparoskopi oldum... İkisi de kapalı çıktı. tek çarem tüp bebek. doktorum eurofertile yönlendirdi...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
geçmiş olsun canım benimde sorunum tüplerim tıkalı
nerede laparoskopi oldun ve doktorun kimdi ?
bende 2009 da başkent hastanesinde lap olmuştum dr cemalettin akyürekti ama maalesef yapışıklık çok fazlaymışbizde eurofertilde 4 sefer tüp bebek denedik ama kısmet olmadı
maşallh cnm allah bağışlasın bende pkos.tan hariç bi kist var onun için beklyorum öbür ayı.bde zaten aşılamayı düşünmyrum artk olursa tüp bebek. ben hiçbişeyden korkmuyorum artk çünkü okadar gördmki o zorlukları özellkle rahm filmi berbat bişeydi.öbür ayı sabrszlıkla beklyorum çünkü dr sanki hemen kucağıma verivercek gbi öle ümitlendrdiki beni.bde sizin isteğnize bağlı olarakmı yaptı tüp bebeği yoksa kendimi uyguluyo prosedür olarak.bde fuat ali bey hakkında bilgi verrsen sevnrm
uhde okurken kanım dondu ya kendim yaşamış gibi hissettim..rabbim böyle mübarek bir günde inşallah oğluşuna ilaçsız dertsiz sıkıntısız deva versin..o kadar küçükler ilaçlara ameliyatlara nasıl di,rensin bedenleri...benimde ikiz oğluşlarım var geçen gün biri yataktan düştü..ve ağlarken kollarımda bayıldı..çünkü ben onları bugüne kadar hiç ağlatmadım..annem kızıyor ağlamayı bilmiyolar uğunurlar diye..ama ne yapıyım ... her neyse bende salladım uyandırdım öyle korktum ki sabaha kadar ağladım oğlumun başında bekledim nefesini dinledim...nasıl böyle bi hata yaptımonu yalnız bıraktım ya kötü bişey olsaydı onu kaybetseydim diye kaç gündür aklıma geldikçe daha ürperiyorum..allah yardımcın olsun değil ki sen bebeğine tıbbi müdahale yaptırmışsın...çok zor..allahım acil şifa versin inşallah düzelir...
tabiki bizim tercihimizdi..çünkü daha önce kuzenim 3 kere aşılama yaptırmıştı ve başarısız oldu..doktor olasılıkları anlattığında aşılama bana uzak geldi istemedim..tüp bebek daha zor bir süreçti ama olsun olacaksa zaten en zoru olsun sonuç güzel olacaksa katlanıyor insan...rahim filmi bende çektirdim ama hiç bir belirtisi yada şöyle söyleyim sonucun temiz çıkacağına emindim vede öyle oldu gereksiz yere birde onu tecrübe ettim:...tabi doktor dosyasında herşey olsun ki daha emin uygulasın tedaviyi....
esasında bizim tüp bebek yaptıracağımız ihtimali yoktu çünkü 5 yıllık evliliğimizden sonra karar verdik bebeğe..ve 5 yıllık korunmanın sonucu hemen olmadı ..6 ay 1 yıl korunanların bile 1 yıl olmayabilir bebeği dedi doktor..ama eşim biraz acele etti..karar verdiğimiz anda olsun istedi...ve ne onda ne bende bir sorun yoktu..doktor da dedi sizin zamana ihtiyacınız var diye ama dedim ya eşim beklemek istemedi...bende ilk muayenemden sonra bir daha cesaret edemem diye hemen olacaksa olsun dedim ve başladık tedaviye ..geçen yıl şubatta başladık ve şimdi emekliyorlar..
inşallah rabbim sen gibi isteyen herkesin yardımcısı olsun..şu mübarek gün en içten dileğim bu ...
kızlar eurofertil de taksit imkanı var mı
sağolasın. ben farabi hastanesinde oldum doktorum mehmet bardakçı idi. çok ilgili, sevecen bir insan... Allah'tan ümit kesilmez. Hangi aşamadasın şimdi?
günaydın kızlar nasılsınızzz ??? tatilden döndüm bilindiği gibi konyada geçirdim ama berbat bir tatildi bebeklerimi dr. götürdüm rutin kontrolleri için oğluşumun gözlerinde problem çıktı çok kötü zor günler geçirdim 15 gün içerisinde problemimiz bebeğimin gözbebekleri titriyor normal şaşılık gibi değil saat gibi gidip geliyor sürekli 3 aylıkken farketmiştim ben fakat küçük geçer herhalde diye düşünüyodum maalesef baya problem oluyomuş büyükşehir belediye has. gittik ordaki dr. gözlerinde problem bulamadı bizi selçuklu araştırma başhekim yrd. yönlendirdi onlar kontrol ettiler gözlerde problem yok dediler beyinde tümör olabilir tomoğrafi çekecegiz dediler tomoğrafi çekmek içinde uyutulması gerekiyomuş bebeğimin kilosuna göre ilaç hazırladılar neyseki ben hepsini verdirmedim 2 cclik kısmını verdirdim zaten uyuma saatiydi kendisi uyuyacaktı iyikide öyle yapmışım bebeğim uyudu tomoğrafi çekildi çıktık 5 dk. geçmeden bebeğimin ayagında şişme ve morluklar oluşmaya başladı kucagımıda bebeğim gitti resmen o telaşla oğlumu salladım kucagımda hemen nefesini dinledim soluk alıp vermiyor benim bağırmama tomoğrafiden dr. çıktılar gördüler oğlumun halini koşarak bu arada ben sürekli oğlumu sallıyorum nefesini dinliyorum çocuk acile geldik 4-5 dr. geldi hemen biri kalbini dinliyor diğeri tansiyon ölçüyor başkası kıyafetlerini çıkarıyor ben, annem babam bitmiş bir haldeyiz çok şükür ki bebeğim kendine geldi dr. dediğine göre ilacın yan etkisi kalbi durdurabilirmiş çok basit söylemesi onlar için ama böyle dedilşer iyiki sallamışınız o an yeniden kalbi çalışmış dediler ben şokklardayım sapa sağlam götürdüğüm oğlum kollarımda kaldı Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu berbat birşey tarifi imkansızz çok şükü kendine geldi 2-3 saat kadar gözlem altında tuttular çıktık ordan. tomoğrafi sonuçlarını aldık çok şükür ki ondada problem çıkmadı biraz büyüyünce gözlük vereceklerini, daha olmazsa gözlerinden ameliyat edilecegini söylediler şimdilik ilaç vs. hiç birşey vermediler. şuan normal bebeklerden daha az gördüğünü görmesininde tv. kayması gibi parça parça oldugunu söylediler, şaşırmış durumdayım ben basit birşey gibi düşünürken bunları yaşamak çok yıprattı beni oğlumla uğraşırken kızımla ilgilenemedim günlerce onun verdiği rahatsızlık Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor kızlarrr Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın inş...
kesınlıkle cok ıyı bı dr canım dedıgın gıbı cok ıyı ve kıbar bı dr benım drum sezeryanı o yaptı cok sukur ıyıyım hersey guzel gectı...kesınlıkle herkese tavsıye ederım mehmet beyı
canım benım neler yasamıssınız oyle okurken sok oldum resmen. Rabbım evletlarını sana bagıslasın cok zor gercekten umarım ılacsız tedavısız kendılıgınden gecer cok cok gecmıs olsun bı daha yasatmasın Rabbım
gerçekten miii
:111:
merhaba arkadaşlar burda yeniyim Konya eurofertil de sami beyin hastasıyım 10 temmuz da transferim gerçekleşti pazartesi test günüm çok heyecanlıyım birazda korku var negatif alma korkusu...aranızda ilk denemede pozitif sonuç alan varmı
kesınlıkle cok ıyı bı dr canım dedıgın gıbı cok ıyı ve kıbar bı dr benım drum sezeryanı o yaptı cok sukur ıyıyım hersey guzel gectı...kesınlıkle herkese tavsıye ederım mehmet beyı
Allah'ın izni ile hamile kalırsam inşallaaah doğuma da mehmet beye gideceğim... Bu arada hastane personeli de çok ilgili...çok memnun kaldım yani....
ben de çok sevindim bu habere...evt canım bize demişlerdi peşin veremezseniz taksit imkanımız var diye
meydacım bende ali sami beyin hastasıydım, sami beyin başarılarını duyunca boludan kalktım konyaya geldim ve ilk denememizde çok şükür tuttu bebişlerim.Umutsuzluğa hiç kapılma sürekli pozitif düşün derim çünkü psikolojik açıdan ne kadar rahat olursan başarı şansının o kadar yüksek olduğunu düşünüyorum...sonucunu bildirirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?