Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

çok geçmiş olsun canım
Rabbim evlatlarını sana seni evlatlarına bağışlasın sizi birbirinizden ayırmasın inşallah
oğluşunada Allah'tan hayırlı acil şifalar dilerim

Sağol canımm Allahım hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın inş...

okuyunca inanamadım.ne pervasız doktorlar.Allahım bununla gelmiş geçmiş olsun.bidaha göstermesin.evlatlarımızı bize bağışlasın.

okuyunca inanamadım.ne pervasız doktorlar.Allahım bununla gelmiş geçmiş olsun.bidaha göstermesin.evlatlarımızı bize bağışlasın.

canım çok sağoll hakkatten dr olmuşlar ama ne olabileceginin farkında değiller inanki verilmiş sadakamız varmışda Ada bizimle kaldı Allahım kimseye yaşatmasın o anları ancak anne olan bilir bu duyguları çok zordu inankii

Allah'ın izni ile hamile kalırsam inşallaaah doğuma da mehmet beye gideceğim... Bu arada hastane personeli de çok ilgili...çok memnun kaldım yani....

valla canım ben hamılelık surecını ve dogumu farabıde yasadım cokta memnun kaldık hersey guzel gectı kesınlıkle cok ılgılıler mehmet bey bıraz yogun bı dr ama olsun dedık devam ettık Allah ızın verırse 2. olursa mehmet beyle olur dıyorum bakalım hayırlısı...

inan okuyunca şaşırdım bu ne sorumsuzlıuk ya insan o annelik duygusunu tadablmek için ne uğraşlar veriyor ama başkalrı için ne kadar basit ve en önemlisi bi hayat yaaaaaa allahım kendini bilmezlerin eline düşürmesin düşürürsede ehline düşürsün rabbm tekrarını yaşatmasın acil şifalar versin...

geçmiş olsun bitanem neler yaşatmışlar size böyle rabbim korumuş melegini size bagışlamş

kimse yookkk nerdesiniz oruçmu çarptı
tedavidekiler ne alemdesiniz bugün bir arkadaşın testi vardı galiba inşallah pozitifdir

merhaba kızlar çok uzun bir aradan sonra yine aranıza döndüm.2 aşılama sonrasında da ilk tüp bebek denememiz başarısız olunca yine hayal kırıklığıyla kabuğuma çekilmiştim biraz dinlenip ara verdikten sonra cuma günü iğnelere başladık.. İnşallah Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder de biz ve bizim gibi çocuk özlemi çeken herkes en kısa zamanda kucağına bebeğini alır...

ınsallah canım tedavın hayırlı olsun ınsallah olumlu sonuc alırsın

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.2 aşılama ve sonrasında ilk tüp bebek denememizde başarısız olunca hayal kırıklığımla kabuğuma çekilmiştim ve inanın foruma girip yazmak bile içimden gelmiyordu neyseki şükür artık kendime geldim biraz ara verip tekrar 2.tüp bebek tedavimize cuma günü başladık.Rabbim şu mübarek günlerde biz ve bizim gibi çocuk hasreti çekenlerin dualarını kabul eder ve tez zamanda hayırlısıyla kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip eder...

geçmiş olsun bitanem neler yaşatmışlar size böyle rabbim korumuş melegini size bagışlamş

sağolun kızlar inanın onlar için hiç bir şeyin önemi yok çok basit geliyor herşeyy Rabbim bize bağışladı bebeğimi, ben şort değilde uzun bir pantolon giydirmiş olabilirdim, yada bu durumları bilmeyen birisi olsaydım öyle birşeyin normal olacagını düşünebilirdim herşey olabilirdi ve gitmişti oğlum zaten düşüncesi bile korkunç gelirken bire bir bunu yaşamak Allhım kimsenin başına vermesin inş.. evlatlarımızı bizlere bağışlasın Rabbim

yeşimcim canım sen 2. bebiş için tedavi istiyordun yanılımıyorsam ne zamana düşünüyorsun ??
Yüca Rabbim senin ve herkesin gönlüne göre versin inşallah

Canım çok geçmiş olsun ne zor anlar yaşamışsın okurken gözümün önünde canlandı tüm yaşadıkların Rabbim birdaha böyle b,rşeyi yaşatmasın ne sana nede bizlere kelimeler yetersiz kalıyor inan çok çok geçmiş olsun

arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm ben..sebepsiz infertilite benim de sorunum..daha aşılama bile yapılmadı bana..yumurta tedavisinde 3. ayım fakat bilgi ve birikimlerinizden yararlanmak istedim..çünkü aşılamayı eurofertilde yaptırabilirim..yalnız şunu sormak istiyorum..dilek incesu mu fuat ali mi? hangi doktoru tavsiye edersiniz..cevaplarsanız çok mutlu olurum..

çok sağol canım benim yaa Allahım kimseye yaşatmasın çok ama çok kötü birşeyyy Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın inş..

canım eurofertildeki doktorların hepsi iyi tabiiki bu benim görüşüm..ben eurofertilde Ali Sami Gürbüzün hastasıyım tüp bebek yaptırmıştım Allahıma şükürler olsun ki bugün güzel haberi verdi doktorum hamileyim..

hadı gozunuz aydın canım cok sevındım her zaman dedgıgım gıbı bı yuva daha senlendı...Rabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın

hayırlı olsun canım ne güzel haber Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

hadı gozunuz aydın canım cok sevındım her zaman dedgıgım gıbı bı yuva daha senlendı...Rabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın

teşekkür ederim canım Rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…