çok geçmiş olsun canım
Rabbim evlatlarını sana seni evlatlarına bağışlasın sizi birbirinizden ayırmasın inşallah
oğluşunada Allah'tan hayırlı acil şifalar dilerim
okuyunca inanamadım.ne pervasız doktorlar.Allahım bununla gelmiş geçmiş olsun.bidaha göstermesin.evlatlarımızı bize bağışlasın.
Allah'ın izni ile hamile kalırsam inşallaaah doğuma da mehmet beye gideceğim... Bu arada hastane personeli de çok ilgili...çok memnun kaldım yani....
kimse yookkk nerdesiniz oruçmu çarptı
tedavidekiler ne alemdesiniz bugün bir arkadaşın testi vardı galiba inşallah pozitifdir
ben buralardayım ama kimse takılmiyor buraya artık zannedersem :2:
merhaba kızlar çok uzun bir aradan sonra yine aranıza döndüm.2 aşılama sonrasında da ilk tüp bebek denememiz başarısız olunca yine hayal kırıklığıyla kabuğuma çekilmiştim biraz dinlenip ara verdikten sonra cuma günü iğnelere başladık.. İnşallah Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder de biz ve bizim gibi çocuk özlemi çeken herkes en kısa zamanda kucağına bebeğini alır...
ınsallah canım tedavın hayırlı olsun ınsallah olumlu sonuc alırsın
inan okuyunca şaşırdım bu ne sorumsuzlıuk ya insan o annelik duygusunu tadablmek için ne uğraşlar veriyor ama başkalrı için ne kadar basit ve en önemlisi bi hayat yaaaaaa allahım kendini bilmezlerin eline düşürmesin düşürürsede ehline düşürsün rabbm tekrarını yaşatmasın acil şifalar versin...
geçmiş olsun bitanem neler yaşatmışlar size böylerabbim korumuş melegini size bagışlamş
yeşimcim canım sen 2. bebiş için tedavi istiyordun yanılımıyorsam ne zamana düşünüyorsun ??
Yüca Rabbim senin ve herkesin gönlüne göre versin inşallah
günaydın kızlar nasılsınızzz ??? tatilden döndüm bilindiği gibi konyada geçirdim ama berbat bir tatildi bebeklerimi dr. götürdüm rutin kontrolleri için oğluşumun gözlerinde problem çıktı çok kötü zor günler geçirdim 15 gün içerisinde problemimiz bebeğimin gözbebekleri titriyor normal şaşılık gibi değil saat gibi gidip geliyor sürekli 3 aylıkken farketmiştim ben fakat küçük geçer herhalde diye düşünüyodum maalesef baya problem oluyomuş büyükşehir belediye has. gittik ordaki dr. gözlerinde problem bulamadı bizi selçuklu araştırma başhekim yrd. yönlendirdi onlar kontrol ettiler gözlerde problem yok dediler beyinde tümör olabilir tomoğrafi çekecegiz dediler tomoğrafi çekmek içinde uyutulması gerekiyomuş bebeğimin kilosuna göre ilaç hazırladılar neyseki ben hepsini verdirmedim 2 cclik kısmını verdirdim zaten uyuma saatiydi kendisi uyuyacaktı iyikide öyle yapmışım bebeğim uyudu tomoğrafi çekildi çıktık 5 dk. geçmeden bebeğimin ayagında şişme ve morluklar oluşmaya başladı kucagımıda bebeğim gitti resmen o telaşla oğlumu salladım kucagımda hemen nefesini dinledim soluk alıp vermiyor benim bağırmama tomoğrafiden dr. çıktılar gördüler oğlumun halini koşarak bu arada ben sürekli oğlumu sallıyorum nefesini dinliyorum çocuk acile geldik 4-5 dr. geldi hemen biri kalbini dinliyor diğeri tansiyon ölçüyor başkası kıyafetlerini çıkarıyor ben, annem babam bitmiş bir haldeyiz çok şükür ki bebeğim kendine geldi dr. dediğine göre ilacın yan etkisi kalbi durdurabilirmiş çok basit söylemesi onlar için ama böyle dedilşer iyiki sallamışınız o an yeniden kalbi çalışmış dediler ben şokklardayım sapa sağlam götürdüğüm oğlum kollarımda kaldı Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu berbat birşey tarifi imkansızz çok şükü kendine geldi 2-3 saat kadar gözlem altında tuttular çıktık ordan. tomoğrafi sonuçlarını aldık çok şükür ki ondada problem çıkmadı biraz büyüyünce gözlük vereceklerini, daha olmazsa gözlerinden ameliyat edilecegini söylediler şimdilik ilaç vs. hiç birşey vermediler. şuan normal bebeklerden daha az gördüğünü görmesininde tv. kayması gibi parça parça oldugunu söylediler, şaşırmış durumdayım ben basit birşey gibi düşünürken bunları yaşamak çok yıprattı beni oğlumla uğraşırken kızımla ilgilenemedim günlerce onun verdiği rahatsızlık Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor kızlarrr Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın inş...
Canım çok geçmiş olsun ne zor anlar yaşamışsın okurken gözümün önünde canlandı tüm yaşadıkların Rabbim birdaha böyle b,rşeyi yaşatmasın ne sana nede bizlere kelimeler yetersiz kalıyor inan çok çok geçmiş olsun
arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm ben..sebepsiz infertilite benim de sorunum..daha aşılama bile yapılmadı bana..yumurta tedavisinde 3. ayım fakat bilgi ve birikimlerinizden yararlanmak istedim..çünkü aşılamayı eurofertilde yaptırabilirim..yalnız şunu sormak istiyorum..dilek incesu mu fuat ali mi? hangi doktoru tavsiye edersiniz..cevaplarsanız çok mutlu olurum..
canım eurofertildeki doktorların hepsi iyi tabiiki bu benim görüşüm..ben eurofertilde Ali Sami Gürbüzün hastasıyım tüp bebek yaptırmıştım Allahıma şükürler olsun ki bugün güzel haberi verdi doktorum hamileyim..
canım eurofertildeki doktorların hepsi iyi tabiiki bu benim görüşüm..ben eurofertilde Ali Sami Gürbüzün hastasıyım tüp bebek yaptırmıştım Allahıma şükürler olsun ki bugün güzel haberi verdi doktorum hamileyim..
hadı gozunuz aydın canım cok sevındım her zaman dedgıgım gıbı bı yuva daha senlendı...Rabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?