hayırlı olsun canım ne güzel haber Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun canım ne güzel haber Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
geçmiş olsun canım benimde sorunum tüplerim tıkalı
nerede laparoskopi oldun ve doktorun kimdi ?
bende 2009 da başkent hastanesinde lap olmuştum dr cemalettin akyürekti ama maalesef yapışıklık çok fazlaymışbizde eurofertilde 4 sefer tüp bebek denedik ama kısmet olmadı[
arkadaşım geçmiş olsun yapışıklık tüplerdemi yoksa rahimdemi..
canım eurofertildeki doktorların hepsi iyi tabiiki bu benim görüşüm..ben eurofertilde Ali Sami Gürbüzün hastasıyım tüp bebek yaptırmıştım Allahıma şükürler olsun ki bugün güzel haberi verdi doktorum hamileyim..
geçmiş olsun canım benimde sorunum tüplerim tıkalı
nerede laparoskopi oldun ve doktorun kimdi ?
bende 2009 da başkent hastanesinde lap olmuştum dr cemalettin akyürekti ama maalesef yapışıklık çok fazlaymışbizde eurofertilde 4 sefer tüp bebek denedik ama kısmet olmadı[
arkadaşım geçmiş olsun yapışıklık tüplerdemi yoksa rahimdemi..
tüpler kapalı canım rahimde bir sorunum yok elhamdülillah
Ya kızlar ben buraya mehmedin doğum günü resimlerini ekledim ama mesajımı göremiyorum bir daha deneyeyim
Veeeeeeeeeeeee canım oğluşum 1 yaşında teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 471484 Eki Görüntüle 471486 Eki Görüntüle 471485 Eki Görüntüle 471483 Eki Görüntüle 471482 Eki Görüntüle 471479 Eki Görüntüle 471481 Eki Görüntüle 471480
Umarım bu kez olmuştur.
burda herkes konya eurofertilden mi arkadaslar?
dogru soyluyosun onemli olan hayirli evlat:) zaten farketmez anne tarafindan konyaliyim bende:) bu arada cuma gunu tranferimçoğunluk konya eurofertil galiba canım senin ist. eurofertildi dimi ?
orası burası farketmez Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah :))
tüpler kapalı canım rahimde bir sorunum yok elhamdülillah
ok cnm çok geçmiş olsun benimde rahimde yapışma varda oyüzden sordum ali acara film çekineceğim bu ay bakalım ne derece çıkacak ileri dercedeyse amaliyat olacağım ama tüp bebeği eurofertilde düşünüyorum kısmetse..
ok cnm çok geçmiş olsun benimde rahimde yapışma varda oyüzden sordum ali acara film çekineceğim bu ay bakalım ne derece çıkacak ileri dercedeyse amaliyat olacağım ama tüp bebeği eurofertilde düşünüyorum kısmetse..
ben önce rahim filmi çektirmiştim sol tüpüm kapalı sağ tüpüm açık çıkmıştı bir sürü ilaç, aşılama vs... sonra laparoskopi yaptırdım iki tüpüm de kapalı imiş meğer iki yıllık tedavi boşa gitti tabi her ay yaşadığım hayal kırıklığı da işin cabası... eğer laparoskopi yapılmadıysa onu yaptır derim ben rahim filmlerine güvenmiyorum...Allah yardımcın olsuuuuun...
Fuat hocaya muayene oldum..çok iyi birdoktor..pozitif konustu..Herseyden once moral olumlu dusunmek dedi...İnsaallah Rabbim olmayan herkese lutfetsin..bakalım Mevla Görelim Neyler Neylerse güzel eyler.....
Fuat hocaya muayene oldum..çok iyi birdoktor..pozitif konustu..Herseyden once moral olumlu dusunmek dedi...İnsaallah Rabbim olmayan herkese lutfetsin..bakalım Mevla Görelim Neyler Neylerse güzel eyler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?