Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

çok güzelgüzel Allahım mübarek günlerde edilen dualar kabul edilir.hayırlısıyla,sağlıkla al bebeğini kucağına

Ya kızlar ben buraya mehmedin doğum günü resimlerini ekledim ama mesajımı göremiyorum bir daha deneyeyim
Veeeeeeeeeeeee canım oğluşum 1 yaşında teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiii

Umarım bu kez olmuştur.

maşallahhh canımm boncuk gözlü Mehmedimiz 1 yaşına girmişşş Allahım nazarlardan esirgesin inş...

inş. bizlerde görürüz o güzel günleri bebeklerimizinnnn

canım dün gördüm hatta mesajda yazmıştım ama neden kaybolduki ? neyse tekrar yazalım
analı oğullu çok güzelsiniz Rabbim sizi birbirinize bağışlasın ayırmasın inşallah.. Mehmetçiğede sağlıklı hayırlı mutlu nice nice senelere inşallah.. bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah.. ısırasım geldi oğluşunu :))

UHDE; inşallah senin bebişlerinde yaşını kutlayacağız Rabbim herkesin evladını bağışlasın güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Sevimli; ısırmak, koklaşmak, sarılmak, öpüşmek serbest oğluşumu istediğin gibi mıncıklayabilrisin

çoğunluk konya eurofertil galiba canım senin ist. eurofertildi dimi ?
orası burası farketmez Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah :))
dogru soyluyosun onemli olan hayirli evlat:) zaten farketmez anne tarafindan konyaliyim bende:) bu arada cuma gunu tranferim
olacak. dualarinizi bekliyorum:)

Arkadaslar erken menopozdan Euro fertilde tedavi olan oldu mu ? ne sonuc aldı cevap verebilirseniz sevinirim..

Son düzenleme:
Fuat hocaya muayene oldum..çok iyi birdoktor..pozitif konustu..Herseyden once moral olumlu dusunmek dedi...İnsaallah Rabbim olmayan herkese lutfetsin..bakalım Mevla Görelim Neyler Neylerse güzel eyler.....

Son düzenleme:
Fuat hocaya muayene oldum..çok iyi birdoktor..pozitif konustu..Herseyden once moral olumlu dusunmek dedi...İnsaallah Rabbim olmayan herkese lutfetsin..bakalım Mevla Görelim Neyler Neylerse güzel eyler.....

benimde dr. fuat hocaydı çok memnun kalmıştım halende görüşüyoruz. ben ikizlerimi kucagıma aldım Önce Allahın sonrada Fuat hocanın sayesinde inş. sende en kısa zamanda kavuşursun bebeklerine Allahım yardımcınız olsun inş.

beraycm bende onun hastasıyım bende ilk kez gttm ve kist olduğu için tedavi bu aya kaldı sana ne dedi sen ne kadarlık evlisin

BeNim erken menopoz denmişti..fsh en son 55..Fuat hocayı çok geç buldum..gitmediğim yer kalmadı..Hacettepe başlayacaktık ama burda çalıştığım için problem oldu.baskent donör dedi..yikildigim gundu..en son 17 Temmuz'da Ankara'da lina kadın saglıgı merkezine gitmiştim..orasida donor dedi..dün adetimin ikinci gunü idi aradım randevu aldım..Allah razı olsun ilgilendi olumlu konuşması,neticede her şey Allah in elinde..inancli biri.senin gibi hastalarimiz oldu olumlu sonuclar aldik dedi hemşire..iki yumurta gördü,gelişmemişler dedi 3 ay sonra gel dedi.. Saracoğlu ile görüşmüştüm ürün sipariş ettim ona başlayacağım adet bitimi.. İnşallah.. dua ediyorum olmayan herkese ve kendime.. İcim yanıyor Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin..

Saracoğlu ile de tüm süreci tahlilleri konuştuk.. Sansin %40 dedi.. Ve bu senin durumunda ki bir bayan için çok iyi bir oran dedi.. 4 aşamalı kur reçetesi verdi..4 güne kadar ona başlayacağım.. 15 aylık evliyim evlendikten 1 ay sonra menopoza girdim.. Oncesi hipo hipo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…