Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canımm arkadaşımm kötüü günler geçirmişinn rabbimm tekrarr yaşatmasınnn inşallahhh , geçmişş olsunnn dediğin gibi rabbim evlatlarımızla sınamasınnn evlat acısıı çok zorrr gerçektenn ALALLAAHIMM kimsyeee yaşatmasınnn ,bu yan etkiyi sana her şeyden önce söylemelerii lazımm dıı çok büyük hata biz onlar içinn okadar zorluklardan sınavlardan geçtikkk başaklarınınn dikkatsizliğiii nedeniyleee çektiğimizzz sıkıntılara bakkk vallaa okurkennn sinir oldumm onlaraaaa

maşallahh cnmm yaş gününüzü de kutlamışınızzz rabbimm nicee yaş günleriii kutlamakk nasipp etsinnn bizimm dee dişimizz bii çıksaydıı çok sıkıntılıı bu aralarr 2 gün önce yine dr. gittikk çok ateşliydii fitill diş jeli felen verdii biz her çıkan dişte bu sıkıntıyıı yaşayacakmıyızz acaba ,yemesi içimesi de çok düzensizleştii bebekk büyütmekk zor işş gerçektennn ikizz düşünme benceeee:)):)

siz hızlızınızz maşallahh dişş felann sessizcee çıkardınızzz bizimm ginii sorunlu değilsinizzz,maşallahh seninn prensess meyvalarıı felann yemeğii seviyorumm bnmm paşammm sadece yumurtaa başakaa hiçç bir şeyy yemek istemiyorr benimm zorumla ağlayarakk yiyorr sıpaaa

kızlar artık ne yapacagımı şaşırdım öyle kötü şeyler yaşıyorumki rabbim yardımcım olsun. geçen hafta öyle bir kan boşaldıki bebeğim kesin düştü dedim apar topar dilek hanıma gittik çok şükür iyiymiş bebeğim bu kanmalar böyle gün aşırı devam etti hemen hastaneye yatırdılar bukez daha dün geldim evime gelir gelmez kanamam başladı artık yarın tekrar gidecem düşük tehlikem çok fazla gözüküyor iğnelerim vs hepsini vurunuyorum banamısın demedi kaçınılmaz sona doğru gidiyorum buda böyle gözlerim önünde akıp gidiyor dayanacak gücüm kalmadı sabır ALLAH ımmmmmmmmmm

Ranacım yasadiklarina cok uzuldum cok gecmis olsun ama kotu dusunme o hala seninle guclu olmalisin kendini birakma ve dua et Rabbim sana yardimci olacaktir. yat dinlen kalkma ayaga ve ananas ye belki bu asamada bile yardimci olur bebeginin tutunmasina

Allah bebeğini sana bağışlasın...İnşallah bebeğini kucağına alır ve bu sıkıntılı zamanları aklına bile getirmezsin...Bol dua et... Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:

canım İnşallah düşündüğün değildir
topikleri bir araştır kanama yaşayıpta bebeğini kucağına alanlar var
İnşallah düzelirsin Rabbime teslim ol
Allah yardımcın olsun ...

cnm çok geçmiş olsun bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama inşşş ALLAH ım onu sana bağışlar..benim en yakın arkadaşım bu şekilde 2 bebek doğurdu hele ikincisinde öle bi kanama yaşadıki çarşafları yetiştiremedik hastanede dr lar bile şok oldu onun durumuna ama ALLAH ım bağışladı ona bebeğini umarım seninde böyle olur

çok zor günlerdi çok şükür oğlum benimle ben saçlarının bir teline zarar gelecek diye endişe ederken başıma olmadık şeyler geldi Allahıma şükürler olsunki o günleri atlattık bizim neler çektiğimizi bizden başka inan kimse bilmez canım onlar için ne oldugu ne olacagı hiç önemli değil inanki Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inş...

canım benim kız kardeşimde senin gibi sürekli kanaması geliyodu ve dr. heran düşebilir demişlerdi bebeği kötü düşünme sen şimdi yiğenim 4 yaşında Allahım o kadar büyük kii iyi düşünelim iyi olsun bebeğin şuan sana sıkı sıkı tutunmuş durumda ve bırakmayacak seni dualarımız seninle bu mubarek günlerde inş. kavuşacaksın sende bebeğinee

Canım şoktayım şu an pozitif düşünelim sonu iyi olsun inşallah Şu mübarek günlerde Rabbim yüzüne baksın sen yat sürekli hiç kalkma bebişin kalbi atıyorsa problem yok hatırlasana mehmet de gidiyordu hatta doktor "eşinden ayrılmış dedi ben gece sabaha kadar durmayan bir kanama ile hastanede yattım sonra haftasında yine kanama oldu ama bak şimdi oğluşum benimle tüp bebeklerde oluyor demişti dilek hanım sen içini ferah tut Nasibi varsa hiç bir şey olmaz inan

evet canım cogu bebekte sıkıntılı oluyormus bızde oyle beklıyorduk benımkı bı kac gun uyku sorunu yasamıstı bız sıcaktandır falan demıstık cok sukur ıyı gıdıyor ınsallah sıkıntısı bıter cabucak sende telaslama nasılsa cıkar 1 ay one yada sonra... onemlı olan onlar saglıklı olsun

canım benım hemen kotusunu dusunme boyle kanama yasayanların bır cogu devam edıyor Rabbımın ıznıyle bırsey olmaz sen cok dıkkat et sadece tuvalet ıcın kalk dınlen sureklı...kanama varken kalp atısı duyuluyorsa benım bıldıgım devam edıyor gecenlerde bı topıkte okudum

canımm iyi düşünelim iyi olsunn inşallahhh bişey olmazz bebeğinee dualarımm seninnlee bizide meraktaa bırakkma rabbimm yar ve yardımcınn olsunnnnnn(

kızlar destekleriniz için teşekkür ederim başa gelen çekiliyor rabbim bebeklerimizi bize bagışlasın ygenc demek seninde öyle olmuştu inş düzelecek benimkide digerinde 2damla kan için delirmiştim bunda oluk gibi tövbe yarabbi kafayı yemediğime şükür öyle korktumki kızlar anlatamam baygın normal arası dişlerim çeneme vuruyordu şimdilik kanamam kesildi lekelerim devam inş bişey olmayacak dedi dilek hanım 10gün sürermiş daha kalp atışı var midyecim sakin sakin minik kalbi atıcam diye uğraşır zeytin büyüklügünde minik zeytin yavrum benim

kanamanın kesıldıgıne sevındım canım ınsallah bısey olmayacak zeytıne12. haftayıda atlatırsanız rahatlarsın bu konuda...zor kolay degıl ne emeklerle oluyor bu ıs maddı manevı...Rabbım yavrunu sıze bagıslasın, saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın...he ne kadar bırbırımızı tanımasakta dualarımız senınle ve kucugunle bırlıkte

bu arada o zeytin Rabbimin ıznıyle cılek, seftalı, portakal buyuklugunde derken kocaman bı bebek olup annesının kucagına gelecek ınsallah

İte tam anlattığın gibi gece saat 4:00 civarında eşim Ankara'dan gelmişti bende kayınvalide ile kalıyordum eşim gelecek diye tam uyumamıştık zaten neyse kapıyı açtık eşim hemen yatalım kimsenin uykusu açılmasın dedi bende bir lavaboya gideyim geliyorum dedim işte o an hiç hafızamdan çıkmıyor aman Allah'ım birde ne göreyim şakır şakır kanama çeşme gibi akıyor birkaç dakika donup kalmışım kendi kendime" nasipte varsa kalır yoksa gider Allah bilir" diyerek cesaret verdim eşim panik yapma yat sabah doktora gideriz dedi aptal kafam gitsene acile ya bebeğe birşey olsaydı salak gibi bekledim bende eşimde sabahAnkaraya gidip akşam dönüş yapınca o yorgunlukla ne dediğinin farkında değil tabi sabah 8 gibi gittik doktorun muayenehanesine "bebek gidiyor" dedim hemen bakalım dedi kanaman azmı çokmu dedi bende "çeşme gibi" dedim eyvah o zaman dedi ve işte hayatımda unutamayacağım bir an daha müjdemi isterim kalbi atıyor ama eşinden ayrılmaya başlamış hemen hastaneye dedi işte böyle hastaneye yattım ve dilek hanımı aradım oda tüp bebeklerde oluyor korkma dedi ve atlattık birde o zaman bana genellikle erkek bebekler aşağıda olduğu için ilk dönemlerde kanama olur dediler belki senin bebeğinde erkektir

rana sen neler yaşadın,inancını yitrme.mübarek günlerde Allahım dualarımızı kabul etsin,küçük zeytinini büyütüp sana evlat olarak versin.

Son düzenleme:
nasılsınn cnmmm zeytininn nasıll kanamann kesilmişş çok sevindimm birde ağrın var mıı cnmm ALLAH korusunn düşüklerdee şiddetlii ağrıı oluyorr bnmm başımm geçtiği içinn iyii bilirrimm inşallahh ağrın yokturrrr rabimm emanett olnunnn....

slm canım iyi diyeli iyi olsun artık çok zor günler geçiriyorum 2gün duruyor başlıyor bu kanama anlamadım gitti bugün sabah 5de sıcak bişeyler geliyor yine tuvalete koştum yine kanama hırsını almadanda durmuyor hemen yatıyorum ama tekrar sıkışıyorum koşuyorum akacagı akıyor sonra duruyor ay ömrümden ömür gitti desem yeri düşük bukadar sürermi? mücadelemi ediyor bebeğim düşmeyimi bilemedi :26: agrı oluyor ama şiddetli degil yada ben artık neremin agrıdığını bilemedim 4tane iğne yiyorum günde mosmorum sağlıklı olsunda herşeye dayanırım herşeye.

cnm düşüğün ağrısıı çokk şiddetlii olurr vee ağrıı girdimii 2 , 3saat içindeee düşükkk olurrr inşallahhh seninn bebişine bişeyy olmıyacakkk annesinii bırakmayacakkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…