Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım inşallah bu günlerde geçer gider hayırlısıyla
Allah'a güven dualara sımsıkı sarıl ve zeytinini mis kokulunu sağ salim al kucağına İnşallahh

hiç aklımdan çıkmıyorsun.seni her düşündüğümde dua ediyorum.Allahın izniyle bebeğin seni bırakmayacak.onu koklarken ,yaşadıkların aklına bile gelmeyecek.

cnm düşüğün ağrısıı çokk şiddetlii olurr vee ağrıı girdimii 2 , 3saat içindeee düşükkk olurrr inşallahhh seninn bebişine bişeyy olmıyacakkk annesinii bırakmayacakkkkkk

canım öylemi demek ne biliyim aklım çıkıyor her defasında birde pıhtı geliyor tabi biz bebek diye kafayı sıyırıp dra gösterene kadar düştü diyoruz inş bişey olmaz yinede içim rahatladı okadar ağrım yok kanamamda dediğim gibi 2kez wc de afedersiniz boşalıyor sonra duruyor yinede takdir ALLAH ın böyle olup 15günde düşüyormuş bebekte yada risk kalkıp kanama olmuyormuş:26:

canım inşallah bu günlerde geçer gider hayırlısıyla
Allah'a güven dualara sımsıkı sarıl ve zeytinini mis kokulunu sağ salim al kucağına İnşallahh

inş canım geçsin gitsin bu günler yaşadıklarımı unutmaya razıyım inannın dr haricinde yaklaşık 3aydır evden çıkmadım herşey zeytinim için

inş canım geçsin gitsin bu günler yaşadıklarımı unutmaya razıyım inannın dr haricinde yaklaşık 3aydır evden çıkmadım herşey zeytinim için

canımm inş. herşey güzel olacak inan bebişini kucagına aldığında bu güneri hiç hatırlamayacaksın şuan sımsıkı tutunmuş annesine bırakmak istemiyor inş. kötü günleri atlatırsın dualarımız seninle canımm

slm kızlar bende konyada tüp bebek yaptırdım hamile kaldım ama düştü sonra eurofertile gittim dilek hanıma çok güler yüzlü ora yaptırmaya karar verdim gidenler yardımcı olsun lütfen

Son düzenleme:
slm kızlar bende konyada tüp bebek yaptırdım hamile kaldım ama düştü sonra eurofertile gittim dilek hanıma çok güler yüzlü ora yaptırmaya karar verdim gidenler yardımcı olsun lütfen

canım hoşgeldin bende dilek hanımın hastasıyım evet çok iyidir dilek hanım bende ilk hamile kaldım düştü diyelim şimdi yine tüp bebekle hamileyim dilek hanıma devam yani

inş uhdecim bırakmasın buda benii

kızlar tedavi kaç gün sürdü ilk tedavim çok zor olmuştu yumurta toplamada uyutmamışlardı eurofertilde anestezi veriyorlar mı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek anne adayıyım eurofertil i araştırıyorum inş bilgilendiriseniz çok sevinirim en iyi doktoru hangisi fiyatlar nasıl bide 3.aşılamayı istiyorum fiyat ne olur ilçeden geldiğim için maddi durumum da zorlanıyor benim için önemli hepinize şimdiden çok teşekkür ederim...

kızlar tedavi kaç gün sürdü ilk tedavim çok zor olmuştu yumurta toplamada uyutmamışlardı eurofertilde anestezi veriyorlar mı
tedavi en fazla 15 gün falan sürüyor yumurta gelişimi toplanması vs. için bekleniliyor anestezi veriyorlar canım yumurta toplanırken hiç acı hissetmiyosun sonrasındada normal adet ağrıları gibi ağrım olmuştu benim ağrı kesici falan içmedim zaten ilk gün ağrıdı ertesi günü birşeyim kalmamıştı inş. seninde tedavin iyi sonuçlanır alırsın bebişini kucagına....

en iyi dr. diye ayırt edemeyiz çünki ordaki dr. hepsi birbirinden iyiler işlerinde uzman kişiler benim dr. fuat hocaydı ben çok memnun kaldım halende görüşüyoruz, neden 3. aşılama direk tüp bebek yaptır. ben 1 aşılama yaptırdım başka bir merkezde zaten tutmayacagını biliyodum ama yinede eşim deneyelim dediği için tamam demiştim sonrasında hiç beklemeden tüp bebek yaptırdık ikizlerimi kucagıma aldım inş. sizlerde bu tedavi sonrasında kucagınıza alırsınız bebişlerinizi.. fiyat konusunda aşılama ne kadar oluyor onu bilemiyorum ama ben tüp bebek için yanlış hatırlamıyosam ilaçlarla birlikte 4.000 gibi bir rakam ödemiştim. bende d.bakırdan gittim tedaviye çok iyi bilirim maddi yönden insanı sarsıyor ama işin içinde bebek olunca herşeyi feda ediyor insan, inş. bu tedavinde iyi sonuçlar alırsın Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

canım bende kızımdan once dusuk yasadım mersenemın dedıgı gıbı dusuk cok cabuk gerceklesıyor ben mesela okuldaydım hastaneye gıttıgımde hcg degerı dusmustu bıle....bı kac saat ıcınde olan oluyor senınkı daha farklı bısey bence ınsallah gecer sende rahatlarsın hamılelıgın tadını cıkarırsın...ılkı dusuk olunca bende ılk 3 ay hıc bır yere gıtmedım yaza denk gelmıstı memlekete bıle gıtmemıstık 3 ay dolunca gıttık naparsın hersey onlar ıcın... bende seker vardı gunde 4 kere ınsulın oluyordum, ayda 3 dra gıdıyordum, hamıleydım ama herseyı kısıtlı yıyordum(5 zeytın, bır kıbrıt kutusu peynır falan:) cok zor oluyordu cunku canın ıstıyor doyasıya yemek ıstıyorsun ama olmuyordu seker yukselırse bebek zarar gorur dıye...bazen aglardım ıstedıgım seylerı yıyemeyınce cocuk gıbı dusunsene kocaman kadın cıkolata dondurma yıyomıyorum dıye uzulurdum hamıle olup mahrum olunca zoruma gıderdı,bu duruma esım bıle uzulurdu hamıle olmanı ne kadar bekledık ama senı doyasıya sımartamıyorum bıle derdı....aman hepsı gectı gıttı cok sukur yavrum benımle, dogru duzgun hatırlamıyorum bıle ınan hepsı gececek hersey guzel olacak Rabbımın ıznıyle

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar size bişey sorucam...
geçen hafta cuma günü tranferim yapıldı beklemedeyim artık:))bi kaç gündür su gibi akıntım var ve karnım birazcık ağrıyo. iç kısımdan geliyo ağrı rahmim gibi..tedavisi tutan ve tutmayanlardan bi yorum bekliyorum..

inşallah sonucun pozitif olur
ona buna takılma herkesin bünyesi farklıdır kiminin olur kiminin olmaz belirtileri
benim hiçç bir belirtim olmamıştı negatif oldu zaten ama hiç belirti olmadan hamile kalanlarda var

inşallah sonucun pozitif olur
ona buna takılma herkesin bünyesi farklıdır kiminin olur kiminin olmaz belirtileri
benim hiçç bir belirtim olmamıştı negatif oldu zaten ama hiç belirti olmadan hamile kalanlarda var

haklisin her bunye farkli olur. takilmiyrm tabiki bununla yatip kalkmiyrm ama ne bilim
belki benim gibi olan vardir diye sordum. zaten cogu gitti azi kaldi. test herseyi gosterecek:)

teşekkürler uhde ay hayal gibi çok uzak geliyor bana evladımı kucağıma almak bu benim ikinci denemem ilkini 3 aylıkken kürtaj oldum sen hailemisin doktorun kim şimdiden teşekkürler yanlız bırakmadıgınız için

inan ilk başlarda hepimize çok uzak gelmişti ama şimdi benim ikizlerim kollarımdalar yanımdalar onlarla günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile... benim dr. fuat hocaydı canım çok memnun kaldım inş. sende tedaviye başlar alırsın bebişlerini kucagına canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…