slm canım iyi diyeli iyi olsun artık çok zor günler geçiriyorum2gün duruyor başlıyor bu kanama anlamadım gitti bugün sabah 5de sıcak bişeyler geliyor yine tuvalete koştum yine kanama hırsını almadanda durmuyor hemen yatıyorum ama tekrar sıkışıyorum koşuyorum akacagı akıyor sonra duruyor ay ömrümden ömür gitti desem yeri düşük bukadar sürermi? mücadelemi ediyor bebeğim düşmeyimi bilemedi :26: agrı oluyor ama şiddetli degil yada ben artık neremin agrıdığını bilemedim 4tane iğne yiyorum günde mosmorum sağlıklı olsunda herşeye dayanırım herşeye.
slm canım iyi diyeli iyi olsun artık çok zor günler geçiriyorum2gün duruyor başlıyor bu kanama anlamadım gitti bugün sabah 5de sıcak bişeyler geliyor yine tuvalete koştum yine kanama hırsını almadanda durmuyor hemen yatıyorum ama tekrar sıkışıyorum koşuyorum akacagı akıyor sonra duruyor ay ömrümden ömür gitti desem yeri düşük bukadar sürermi? mücadelemi ediyor bebeğim düşmeyimi bilemedi :26: agrı oluyor ama şiddetli degil yada ben artık neremin agrıdığını bilemedim 4tane iğne yiyorum günde mosmorum sağlıklı olsunda herşeye dayanırım herşeye.
cnm düşüğün ağrısıı çokk şiddetlii olurr vee ağrıı girdimii 2 , 3saat içindeee düşükkk olurrr inşallahhh seninn bebişine bişeyy olmıyacakkk annesinii bırakmayacakkkkkk
hiç aklımdan çıkmıyorsun.seni her düşündüğümde dua ediyorum.Allahın izniyle bebeğin seni bırakmayacak.onu koklarken ,yaşadıkların aklına bile gelmeyecek.
canım inşallah bu günlerde geçer gider hayırlısıyla
Allah'a güven dualara sımsıkı sarıl ve zeytinini mis kokulunu sağ salim al kucağına İnşallahh
inş canım geçsin gitsin bu günler yaşadıklarımı unutmaya razıyım inannın dr haricinde yaklaşık 3aydır evden çıkmadım herşey zeytinim için
slm kızlar bende konyada tüp bebek yaptırdım hamile kaldım ama düştü sonra eurofertile gittim dilek hanıma çok güler yüzlü ora yaptırmaya karar verdim gidenler yardımcı olsun lütfen
canımm inş. herşey güzel olacak inan bebişini kucagına aldığında bu güneri hiç hatırlamayacaksın şuan sımsıkı tutunmuş annesine bırakmak istemiyor inş. kötü günleri atlatırsın dualarımız seninle canımm
tedavi en fazla 15 gün falan sürüyor yumurta gelişimi toplanması vs. için bekleniliyor anestezi veriyorlar canım yumurta toplanırken hiç acı hissetmiyosun sonrasındada normal adet ağrıları gibi ağrım olmuştu benim ağrı kesici falan içmedim zaten ilk gün ağrıdı ertesi günü birşeyim kalmamıştı inş. seninde tedavin iyi sonuçlanır alırsın bebişini kucagına....kızlar tedavi kaç gün sürdü ilk tedavim çok zor olmuştu yumurta toplamada uyutmamışlardı eurofertilde anestezi veriyorlar mı
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek anne adayıyım eurofertil i araştırıyorum inş bilgilendiriseniz çok sevinirim en iyi doktoru hangisi fiyatlar nasıl bide 3.aşılamayı istiyorum fiyat ne olur ilçeden geldiğim için maddi durumum da zorlanıyor benim için önemli hepinize şimdiden çok teşekkür ederim...
merhaba arkadaşlar size bişey sorucam...
geçen hafta cuma günü tranferim yapıldı beklemedeyim artık:))bi kaç gündür su gibi akıntım var ve karnım birazcık ağrıyo. iç kısımdan geliyo ağrı rahmim gibi..tedavisi tutan ve tutmayanlardan bi yorum bekliyorum..
inşallah sonucun pozitif olur
ona buna takılma herkesin bünyesi farklıdır kiminin olur kiminin olmaz belirtileri
benim hiçç bir belirtim olmamıştı negatif oldu zaten ama hiç belirti olmadan hamile kalanlarda var
teşekkürler uhde ay hayal gibi çok uzak geliyor bana evladımı kucağıma almak bu benim ikinci denemem ilkini 3 aylıkken kürtaj oldum sen hailemisin doktorun kim şimdiden teşekkürler yanlız bırakmadıgınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?