Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

benim hiç bir belirtim yoktu.korkmuştum,tutmadı diye. şimdi kızımlayım çok şükür.belirtiye takılma

ay ne güzel çok şanslısın bende çok istiyorum ikiz olmasını cesaretimi toplayıp başlayamadım ama bu ay sonu başlıcam bende dilek hanıma gitmiştim çok güler yüzlü çok iyi doktorum iknaetti başlamya işallah bu sefer hayal kırıklığına uğramadan bende alırım bebeğimi kucagıma

ertelemenin hiç bir anlamı yok bence biraz cesaretle herşey güzel olacak sadece stres yapma herşeyi iyi düşünki iyi olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..

bende Dilek hanımın hastasıydım.şimdi 1.5 yaşında oğlum var.Allah herkeze evlat nasip etsin.Dilek hanım gerçekten iyi bir doktordur

kizlar yarin kan testini yaptiricam. umarim guzel sonuclar alirim. cok heyecanliyim

resimler çokk güzel
hele penguene bayıldımm
maşallah çok güleryüzlü oğluşun
Rabbim ömür boyu hep yüzünü güldürsün inşallah öptümm bebişinide senide

kizlar yarin kan testini yaptiricam. umarim guzel sonuclar alirim. cok heyecanliyim

canım hakkında hayırlısı haber ver mutlaka sen kimin hastasıydın buarada unuttumda yarın büyük gün sanırım bir ogün ve dogumunda sevinçten deliye döneriz sanırım kıymetli bebekler korku içinde duruyor karnımızda:nazar :

bitip tükenmek bilmeyen kanamamla yine dilek hanımı boyladım çok şükür bebeğim sağlıklı sıpa nasıl hareketlenmiş ve büyümü dilek hanım büyütmüşün bu kez dedi
gayet iyi durumdaymış sanırım ben iyi değilim ozman dedim baya güldük ben stresten gülüyorumda dilek hanım neden bukadar güldü anlamadım tutamıyordu kendini sanırım onunda stresli bir günüydü kanamam rahim ağzından geliyormuş bukez halda içerde var kanama iğne 4çıktı günlük 4adet iğne maşallah uğuruma ve bana ne dayandık kuzucum
haftaya tekrar gel bayramdan önce dikiş atmamız lazım dedi yoksa yine aynı olay olacak ALLAH korusun çoğu ikizlere falan atılıyormuş atılan varmı burda merak ettim? buda riskli ama denemeye değer suyun gelmesi erken dogum vs önlenmesi için kanamam durursa bayramdan önce durmazsa sonra atılcak ben şoktayım hala nasıl atılacak demeyi bile bilemedim

yaşiim çook tatlı mehmetya ağzımın suyu aktı resmenhep gülsün teyzem böyle yüzün bende yumurtaların içinde olan poz hoşuma gitti çok manidar hem öptüm kocaman hepinizi iyi gecelerrrr..

Son düzenleme:

ay canım işaşalı lah pozitif yapar yaptırmaz bizlerle paylaş hepimizin derdi aynı evlat hasreti ama işallah evlatlarımız alacaz kucağımıza

ertelemenin hiç bir anlamı yok bence biraz cesaretle herşey güzel olacak sadece stres yapma herşeyi iyi düşünki iyi olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..

haklısın canım 6 aydır gidiyorum geliyorum başlayamadı ilkinde çok acı çektim 25 gün hastanede kaldım kanamayı durduramadılar en sonunda bebeğin kalp atışı durdu ve aldılar o anda benim için hayat bitti sanmıştım ama malasef bütün acılara rağmen devam ediyor . işallah bu sefer evladımı kucağıma alamak nasip olur . bende çektiğim sıkıntıları unıdurum.

canım bayıldım bal köpüğüne ne tatlı maşallahhhh hepsi birbirinden tatlı çıkmış inanki ısır onu benim yerime kuzum benimmm

ranacımm, bende duymuştum ikiz gebeliklerde rahim ağzı açık olursa dikiş atılıyor diye ama bana yapılmadı inanki nasıl birşey onuda bilmiyorum bildiğim düşüğü ve erken gelecek suyu engelliyomuş diye duymuştum ne kadar doğrudur bilemeyecegim, inşallahh bebişin bırakmayacak seni mücadeleci olacak şimdiden belli annesine sımsıkı tutunmuş dünyaya gelecek günü bekleyecek merak etme canım anne ve babasını mutlu edecek hepimizin yüzünü güldürecek Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş...

resimler çokk güzel
hele penguene bayıldımm
maşallah çok güleryüzlü oğluşun
Rabbim ömür boyu hep yüzünü güldürsün inşallah öptümm bebişinide senide
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Canım bende duymuştum dikiş atıldığını hatta buradan birine daha atılmıştı diye hatırlıyorum denizmiydi, yoksa başkası mı bilemiyorum ama ben öyle birşey hatırlıyorum. onlar yaşasında biz herşeye katlanırız ne yapalım

ay maşallaah allahım nazardan saklasın çok şeker allahım banada nasip etsin
Amin canım inşallah sende bebişini kollarına alırsın bize resimlerini gönderirsin

Olur senin yerine ısırtırım bir güzel

annesi bu oğluş çok tatlı,nerden aklına geliyor böyle resimler çektirmek

ceyda düvencinin kızında dikiş atıldı diye okumuştum sanırım.çok zor bir hamilelik gçirmiş ama şimdi kızı kocaman.inşallah sende kavuşacaksın bebişine.
Allahım acılarını unutturmak için inşallah en kısa zamanda sana güzel bir melek gönderir.

kizlar 171,21 sonucum
tebrik ederim.bu kadar yüksek beta hcg ,ikiz olmasın

olabilr mi dersin? bana düşük geldi sanki dedim kimyasalolmasın. hemşre yok dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…