Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kizlar 171,21 sonucum

tebrik ederim canım hayırlı olsun sanırım tekil ikizler daha yüksek çıkıyor ama 2gün sonraki degerin çok önemli 2kat degilde 4kat yükselirse ikiz:

kızlar demek yok dikiş atılan çıkar belki daha topikte neyseki kızlar var onlara sorcam artık :18:

mersinli ay canım çok tatlısın ceyda düvencemi çok uzak bana ama unutmayıp söylemen çok hoşuma gitti sadece ben değil ünlülerde yaşıyor aynı şeyleri herşeye degecek sağ salim kucağıma alırsam bebeğimi

canım aynı şeyleri bende yaşadım ölmek istedim onunla seninki kaç aylıktı ? ama kendimi yine anne olmak için uğraşırken buldum şuan hamileyim ama sonum nasıl olacak bunda bilemiyorum alnımıza yazdıysa rabbim verecek kucağımıza yoksa ne yaparsak boş sadece uğraş istiyor bizim bebekler beklemeyle olmuyor malesef

Arkadaşlar herkese merhaba ben sizlerden bilgi almak istiyorum. nihayet devletteki aşılama sürecimin sonuna geldim son aşılamam da tutmadı bugün adet oldum artık tüp bebek raporumu alıp eylül ekim gibi tüp bebeğe geçebileceğim. ben anadolu yakasında biryere gitmek sitiyorum ve umut tüp bebbek yada eurofertil i tercih edeceğim büyük ihtimalle. siz eurofertile gidenler olarak orayı tavsiye edeceksiniz tabiki ama olumsuz olan şeyler de var mı acaba merak ediyorum. bir de ben sgk lı gideceğim yani raporla bunun için ne kadar fiyat veriyorlar bilgisi var mı sgk lı yaptıran varmı aranızda? gerçi rn4 arkadaşımızla konuşmuşttum bu konuyu ama sizlere de sorayım yine.

ve son sorum ve en önemli sorum;

benim rahim anomalim var.unicorn uterus. yani yarım rahimliyim.
tek tüpüm ve tek yumurtalığım var doğuştan. ve tek böbrekliyim. bu bir üriner sistem bozukluğu. yani ben çok özel bir hastayım. rahmim de sizdekinin yarısı kadar. hamile kalsam bile dikiş atılacak rahmime ve yatabilirim.rahim anomalisi olup da eurofertil i tercih edeniniz varmı?
ilgi kişiye özel mi ve tedavi elbetteki. çünkü benim durumum çok özel ve hassas. çok uzun yazdım biliyorum ama bana tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

rana canım canım merhaba pek sık girmiyorsun artık bizim topiğe ama iyi olmana sevindim canım kanama rahim ağzındaymış çok şükür hala bebeğin seninle. canım ben de rahim ağzına dikiş atılacak hastalardan birisiyim. bu genelde rahim ağzında incelik olanlarda yada rahmi küçük olanlarda yada çoğul gebeliklerde uygulanıyor. rahim ağzına alttan dikiş atılıyor. eğer atılmazsa erken doğum erken su gelmesi vs.. gibi riskler olabilir. aslında basit bir operasyon çok az narkoz alıyorsun bebeğe bir zararı yok. lokal sanırım bu anestezi onu tam olarak bilmiyorum.ama kesinlikle emin ellerde yapılması gerekiyor. keseye zarar gelebilir yada düşüğü tetikleyebilir. inşallah kanaman bayrama kadar biter canım.

hepininize sevgiler. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....

kizlar 171,21 sonucum

canım gözün aydın olsun Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş. değerin baya yüksek canım ikiz gibi görünüyor burdan yinede Allah bilir tabiikide herşey gönlünce olsun canımm

canım bizler genelde konya eurofertilde tüp bebek yaptıranlarız sanırım sen ist. yaptrmayı düşünüyorsun benim o hastane ile ilgili bilgim yok belki burdan arkadaşlar yardımcı olabilirler sana...
bugün sabahtı yanlış hatırlamıyosam gazetenin birinde aynı sizin durumunuz gibi bir hastanın bebek sahibi oldugundan ve mucize diye adlandırıldığındnan bahsediyordu kişiye özel tedavi uygulanmış ve baya uğraş vermişler ama sonucunda bebeğini kucagına almış o bayan İnş. sizde bu tedaviler sonucunda yavrunuzu alırsınızı kucagınıza

2008'de Engin Akgün ile evlenen, kızı Melisa'ya hamile kalınca mutluluğu iyice perçinlenen Ceyda Düvenci, sonrasında zor günler geçirmişti. Erken doğum yapan ve bu yüzden kızını uzun süre kucağına alamayan Düvenci'nin yüzü nihayet gülmeye başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...
Çok aşıksınız sanırım eşinize çünkü gördüğüm kadarıyla kızınız babasına inanılmaz benziyor.

- Evet, hem çok aşığım hem çok seviyorum. Bu yüzden de kızım babasına benzedi. Teni ve gözleri bana benziyor, geriye kalan her şey babası.

Çok üzüldüğünüz o süreçten bahsedelim biraz. Hamilelik süresince sıkıntılar yaşadınız. Ne zaman başladı problemler?

- 20. haftamda bir akıntım oldu. Doktorum suyun keseden gelip gelmediğini anlamak için bir test yaptı ve birkaç gün sonrası için tekrar kliniğe çağırdı. Fakat o gece geç saatte aradı, "Beklemek istemiyorum, yarın gel" dedi. Muayenede tatsız bir durumla karşılaştığımızı anladım. İki dakika sonra doktorum "Ambulans çağırdık. Seni şimdi en yakın hastaneye yatırıyoruz" dedi. Bebek ağırlaştıkça vücudum onu taşıyamıyormuş. Doktorum rahim ağzına dikiş atılacağını, doğuma kadar hastanede kıpırdamadan yatacağımı söyledi. şok geçirdik tabii... Yine de şükrediyordum. Çünkü doktorum "yarın gel" demese, bebeğimi çoktan kaybetmiştim. Mucize eseri ameliyat ve sonraki süreç çok iyi geçti.

9 HAFTA AYAKLARIM TAVANDA YATTIM
Hastane sürecinde neler yaşadınız?

- 10 Aralık'tan 24 şubat'a kadar hastanede yattım. Kaldığım odayı evimiz gibi yaptık. Doğum katındaki hemşirelerle dost olduk. 28. haftaya kadar her şey kritikti. 31'inci haftadan sonra başta doktorum Mehmet Bey olmak üzere tüm hemşireler ve biz rahatlamıştık çünkü artık bebeğimiz doğsa da bir tehlike arz etmiyordu. Dokuz hafta boyunca ayaklarım tavanda yattım. Sonra beni yürütmeye başladılar. Bu sefer kan dolaşımım sorun oldu. Meğerse, 30'uncu haftadan itibaren kan dolaşımı yavaşlarmış ki, eğer doğum olursa anne hayatını kaybetmesin. Gereğinden fazla yavaşlarsa anne ve bebek için riskli bir durum oluyormuş. Ben uzun süre yattığım için, benimki fazla yavaşlamış. Ayaklarım kan kırmızısı oldu bir anda. Hemen iğnelere başlandı. Bu iğneler sayesinde kızımın hayatı bir kez daha kurtuldu.

Doğumun erken olacağını öğrendiğinizde ilk tepkiniz ne oldu?

- 31'inci haftanın sonunda doktorum, "Artık doğum olsa da sorun değil. Git biraz da evinde yat" dedi. Eve geldiğimizin üçüncü gecesiydi, 05:30'da azar azar suyum gelmeye başladı. Doktorumu aradım. Sancım olmadığı için "Bir kahvaltı et, bir saat sonra tekrar konuşalım" dedi. Heyecandan kahvaltı filan edemedim. Birkaç saat sonra Engin'e dedim ki "Hastaneye gidelim. Bence doğum başladı"... Engin inanmadı. "Gidelim ama göreceksin eve döneceğiz" dedi. Ben hiç sancı hissetmiyordum ama NST aletine göre sancılarım çoktan başlamıştı bile. Öğleden sonra doktorlar artık beni ameliyata almaya karar verdiler. 02:45'de doğdu kızım. 1 kilo 990 gram'dı. Ama sonra bir takım terslikler olduğu anlaşıldı ve yoğun bakım sürecimiz başladı. Yoğun bakım sürecinde de Tamer Bey kızımın hayatını kurtardı. Ama her şeyi sonunda atlattık...

KEŞKE DAHA ÖNCE EVLENSEYMİŞİZ
Her zaman eşim en büyük destekçim diyorsunuz. Bu süreçte eşiniz nasıl bir tutum sergiledi?

- En büyük destekçilerim beni bir gece bile yalnız bırakmayan kocam ve her gün yanıma gelen annemle babam oldu. Kocam moralini hep yüksek tuttu. Benim umutsuzluğa kapıldığım her an elimi sıkı sıkı tuttu ve "Her şey güzel olacak, sağlıkla kızımıza kavuşacağız" dedi. Her gece hastanede yanımdaydı. Doğumundan sonra Melisa bir süre yoğun bakımda kaldı. Bu süre inanın hastanede yattığım 78 günden çok daha zor geçti. Bu süreçte sadece kocama sığındım ve ondan güç aldım.

Hastaneden çıktığınız ilk günlerde Melisa'yı taşıdığınız sleepy wrap yüzünden tepkiler aldınız.

- Lohusalık dönemimde okuduğum ve doğru olduğuna çok emin olduğum bir taşıma ünitesi sleepy wrap. Bu yüzden araştırmadan yapılan gereksiz haberlerle fazlasıyla üzüldüm. Bu asla yasaklı bir alet olmadığı gibi prematüre bebekler için kullanılması gereken tek taşıma ünitesi. Prematüre bebeklerin kemik yapısı, normal bebeklerle aynı olmuyor. Dolayısıyla pusette taşınamıyor. Bu, 3 metrelik elastik bir bez. Onu bütün vücuduna doluyorsun. Mümkünse atlet gibi bir şey giyiyorsun ki, bebeğinle ten teması sağlayabilesin. Bebek sleep wrap'de anne karnındaki vücut şeklini alıyor. Orada kimseye göstermeden bebeğini emziriyorsun, orada uyuyor, uyanıyor. Gaz sancısı olan bebeklere birebir zaten...

Sıkıntılı süreç geçti, Melisa 5 aylık oldu.
- Tarifsiz bir mutluluk. Ben inançlı bir insanım ve sanki Allah'ın suretini kızımda yaşıyorum. Kocama keşke daha önce evlenseydik ve bir sürü çocuk yapsaydık diyorum.

3 YIL SONRA MELİSA'YA BİR KARDEŞ GELEBİLİR
Üç kişilik çekirdek bir ailesiniz şuan. Belki erken ama bir kardeş düşünür müsünüz kızınıza?

- Üç yıl sonrası için böyle bir düşüncemiz var ama hayat bize plan yapmamayı sadece istemeyi ve gerisini hayata bırakmayı Melisa'da öğretti. O yüzden istemek bizden, gerisi Allah'tan...

canım benim çok saol ay ağzım açık okudum neler yaşamış inş benimki biraz daha iyi ve sıkıntısız geçer inş dediğim gibi herşey minicik kalp için olacak sonu güzel olunca herşeye degecek inanıyorum rabbim yardımcım olsun yeter.

Son düzenleme:

Allahım acılarını unutturmak için inşallah en kısa zamanda sana güzel bir melek gönderir.

çok teşekkür ederim canım iyiki sizler varsınız yoksa beni ailemden ve doktorumdan başka kimse anlamıyor

3 buçuk aylıktı ama nasip değilmiş bende ölmek istemiştim ama dediğin gibi kendimi gine mücadelenin içinde buldum anne olmak için gece gündüz dua ediyorum allahım bizim kolumuzuda doldurur işallah bu ay sonu başlıcamdaha erken başlıcaktım ama ramazan olunca kaldı içime doğuyor sanki herşey güzel olcak yani işallah bunuda kaybetmem.... işallah allahım eline almayı nasip eder dualarım seninle neler yaşadığını anlaya biliyorum senin kaç aylık doktorun kimdi

anladım çok teşekkürler yani bizim gibileri de doğum yapabiliyor dikiş en önemli kısmı işin. baştan da biliniyorsa durum çok daha iyi tabiki. biz bu yüzden şanslıyız durumumun farkındayız.sadece düşük kiloda doğum erken doğum gibi risklerimiz var o kadar. ama sağlıklı bebek doğumları çok. herşey zaten rabbimin takdiri.bakalım ben devletten rapor alıcam 2 ayı bulur sonra gidip bir öngörüşme yapabilirim.

feriha canım benim bebeğimde 3 5aylıktı ve benimki düşmedi sunni sancılarla kalbi ata ata öldü yavrum ve dogumla aldılar benden aman ne zor günlerimde ne dışarı çıkmak istedim ne bayram seyran herşey anlamsız geliyordu mezarından beni zor kaldırıyorlardı ben kıyamazken diyordum yagmur kar sıcak yavrum üşür diyordum sonra cennetteki yerleri ve kavuşacagımızı vs okuyunca rahatladım nelere alışıyor insan gerçekten kahkahalarla güldüm gezdim tozdum unutulmuyor tabi burun diregim sızladı lafını anlamazdım birtürlü öyle sızlıyorki yaşayan yada anne olan anlıyor ama yinede şanslıyız burda arkadaşımızın biri dogum yapıp 2gün yaşamış meleği hemde ayında gününde dogum canım arkadaşım şimdi oğlu kucagında yemiyor diye sıkıntı çekiyorseni seviyorum mersenem sağlıksız olacaktı daha neler var rabbim eli ayagı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

aman dilim açıldı merkezde biriyle konuşmayı daldırdık baya bilmiş biri o senin için hayırsız evlatmış anaya babaya isyancı vs ay ben deliriyorum biri daha vardı onunda düşmüş 1aylık yazık mahvolmuş arasıda az dinliyor iyice ya dedim niye kötü düşünelim rabbim verdi o aldı o bizden daha çok seviyormuş meger dedim agladı düşük yapan digeride tabi tabiyle yetindi

ay anne baba tamam anlıyorda bu süreçlerden geçmeyince onlarda hikaye dahamı aglıyorsun yedin bitirdin olmadı napalım kısacası sen evladını onlar seni kendi evlatlarını düşünüyor

ercelf ne ist bulu burdaki kızlar merkez aratmaz istanbulu takıl arada sen burayada hiç olmazsa senden haberimiz olur ne gerikiyorsa yapcam artık evet çok korkuyorum dikişten ama kaçışım yok kaybetmektense denemedim demeyim.

çoook konuştum dertleştim kendi kendime hepinizi seviyorum iyi gecelerr

Son düzenleme:
kizlar 171,21 sonucum
canım gozunuz aydın ne guzel yuksek bı deger Rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah degerın katlanarak devam eder

tatlım kuzunun ıyı olduguna sevındım ınsallah tamamen bıter kanaman sende rahatlayıp hamılelıgını yasarsın keyıfle gercı bızlerın durumunda hep tedırgın oluyor ınsan ama naparsın oyle boyle hayırlısıyla gecer ınsallah saglıcakla kucagına alırsın ınankı butun sıkıntılar bıtıyor onun sesıyle...

masallah kuzuna Rabbım nazarlardan korusun sakınsın cok hos fotolar canım ne guzelmıs bızde cektırsek cok guzel dusunmussunuz konyada var mı acaba boyle ceken

ranacım canım benim sende neler yaşamışsın.. tek dert bende sanıyordum . hemen hemen aynı sıkıntıları çekmişiz aynı bende evden çıkmak istemiyordum ne acılar çektim be yalan gibi işallah yüzümüz güler bundan sonra evlat acısı hiç bişeye benzemiyormuş . nasıl alışmıştım 3 ayda yavruma .. evet ailemde aynısını yaptı yedin bitirdin kendini diye dünyanın sonumu diye ama yaşayan anlıyor bitanem ............... senin bebiş kaç aylık işallah kucağına alırsın ......... neyse kızlarrrrrrrrr iyi geceler hepinizi öpüyorum

slm kızlar bugün benim için çok kötü bi gündü arkadaşımın 3. tüp bebek tedavisiydi ama buda tutmamış aradı beni nasıl ağlıyor nasıl feryat ediyor tüylerim diken diken oldu ................çok üzüldüm maddi durumuda iyi değil bida nasıl yaptırcak bilmiyorum ...........çeken bilir bizden başka anlayan olmaz onu tutmadı deyince sanki benimkide tutmicakmış gibi oldu neyseeee hayırlısı artık.......... sizlerle paylaşmak istedim nedense sizi seviyorum hayırlı iftarlarrrr

çok zor heyecanla bekleyipte hüsrana uğramak birde maddi sıkıntılar varsa Allah yardımcıları olsun şu mubarek günlerde Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…