slm kızlar bugün benim için çok kötü bi gündü arkadaşımın 3. tüp bebek tedavisiydi ama buda tutmamış aradı beni nasıl ağlıyor nasıl feryat ediyor tüylerim diken diken oldu ................çok üzüldüm maddi durumuda iyi değil bida nasıl yaptırcak bilmiyorum ...........çeken bilir bizden başka anlayan olmaz onu tutmadı deyince sanki benimkide tutmicakmış gibi oldu neyseeee hayırlısı artık.......... sizlerle paylaşmak istedim nedense sizi seviyorum hayırlı iftarlarrrr
kolay degıl canım, ates dustugu yerı yakıyor bunu yasayan bılır...senın yazıyı okuyunca kendı tedavım aklıma geldı...olumsuz sonucu aldıgımda arabada bagıra cagıra agladıgım aklıma geldı delırmıs gıbıydım cok zorlu bı tedavı yasadım bazı nedenlerden dolayı sonucu olumsuz olunca yığılıp kalmıstım...cok zor bu gundu offff... Allahım dıleyen herkese nasıp etsın
çeken bilir canım bende yaşadım 3 aylık bebeğimi kaybedince piskolojim bozulmuştu ..... yazamıyorum bile yazarken yaşıyorum ..... eve kapatmıştım kendimi arkadaşlarımdan nefret etmiştim bebekleriyle yanıma gelince ne günlerdi beeeeeeeeee hepimizin derdi aynı hepimiz geçtik bu yollardan ..... işallah bu acıyı yaşamam bida allahım isteyen herkeze nasip etsin sen hamilemisin
slm kızlarrrrr anneler anne adaylarııınasılsınız
inşallah herkes iyidir ne var ne yok
kızlar benim günüm geçti 8 gün filannn... sat 2 temmuzdu
8 ağustosta idrar testi yaptım negatifti bugün sağlık ocağına uğrayıp kan verelim dedim ama eşim pek takmadı
birde antibiyotik kullandım belki ondan gecikmiştir
hayırlısı kısmet artıkkk nasibimizde varsa bir şekilde gelir
merhaba kızlar,
brşey sormak istiyorum benim oğlum son zamanlarda uyumamak için kendini yırtarcasına ağlıyor, altı temiz, karnı tok, uykusu var uyuması gerekiyor ama nafile gözlerini kapatmamak için elinden geleni yapıyor,uyuduğundada gündüz en fazla yarım saat yatıyor kalkıyor günün uzunluğuna 2 sefer gündüz uyuyor oda yarım saat, gece uykusuna 20:00 20:30 gibi yatırıyorum feryat figan bir şekilde sabaha kadar sürekli uyanıyor çoğu zaman uykusuz gidiyorum işe.. ne yapmam lazım sizlerdede böyle problem olmuşmuydu.. kızımda böyle birşey yok uykusu geldiğinde kendiliğinden uyuyor yavrum saatinde gerçi oğlumla ilgilenmekten kızımla hiç ilgilenemiyorum vallahi.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim çıkmaza girdim pzt.dr. götürecegim anlamadığım birşey var galiba bilemiyorum kiii:26::26::26::26::26::26::26:
canım aynı durum benımde basıma geldı antıbıyotık aldım o nedenle gecıktı dıyordum megerse gecıktırmezmıs erkene cekermıs(bı arkadas oyle demıstı ne kadar dogru bılmıyorum kullandıgın ılacın cesıdıne gore degısır mı bılmem)dedıler yanı umutlandırmak ıstemem ama hamıle olabılırsın ama dedgım gıbı emın degılım uzulmenı ıstemem
yok canım hamıle degılım kızım 6 aylık teyzesı melegım kendılıgınden geldı bıze hemde tam tekrar tedavıye hazırlanırken Rabbım ısteyınce olmayacak sey yok bızım olay dahada ılgınc cunku mucıze 2 kere kapıyı caldı 2 kere kendılıgnden hamıle kaldım ılkı dusuk oldu 2. cok sukur kucagımda...cok dusuk degerlerımız vardı canım bı cok dr asılama bıle vakıt kaybı dedı bıze sayı 4 mılyon, ılerı hareketlı sıfır, morfolojı 1ken ben hamıle kaldım dusun...darısı ınsallah sızlere canım ınan bebegını kucagına alınca hersey unutuluyor(daha az hatırlıyorsun desem daha dogru)
ayyy ne şanslısın canım banada imkansız diyorlar doktorlar hep............ allahım bitanade bana gönderse melekten...... ama hiç umudum yok ama allahıma öyle dua ediyorum beni bida düşürme orlara diye,,,,,,,,,,, sen tedaviden kaç ay sonra hamile kaldın canım ay bende bu ay başlıyorum ay bi mucize olsa kurtulsam bu tedaviden
canım bızım cadıda bu aralar bu durum var ama senın anlattıgın kadar degıl bazı bebekler cok uykusu varsa dalmakta zorlanabılıyormus benımkınınde 1 aydır nerdeyse saat bası uyanıyor eylulde ıse baslıcam nasıl olacak bılmıyorum park yataktayken tehlıkelı hareketlerını gormus babası duser dıye alta ındırdık ondan berı boyle bızımkı ya korkuyor yada donup kolunu kurtaramıyor uyku sersemı yaygarayı basıyor sınır edıyor benı...ama sen yınede dr gotur bakalım ne dıyecek
bende acaba dişten midir diyecektim.merhaba kızlar,
brşey sormak istiyorum benim oğlum son zamanlarda uyumamak için kendini yırtarcasına ağlıyor, altı temiz, karnı tok, uykusu var uyuması gerekiyor ama nafile gözlerini kapatmamak için elinden geleni yapıyor,uyuduğundada gündüz en fazla yarım saat yatıyor kalkıyor günün uzunluğuna 2 sefer gündüz uyuyor oda yarım saat, gece uykusuna 20:00 20:30 gibi yatırıyorum feryat figan bir şekilde sabaha kadar sürekli uyanıyor çoğu zaman uykusuz gidiyorum işe.. ne yapmam lazım sizlerdede böyle problem olmuşmuydu.. kızımda böyle birşey yok uykusu geldiğinde kendiliğinden uyuyor yavrum saatinde gerçi oğlumla ilgilenmekten kızımla hiç ilgilenemiyorum vallahi.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim çıkmaza girdim pzt.dr. götürecegim anlamadığım birşey var galiba bilemiyorum kiii:26::26::26::26::26::26::26:
Allah gönlüne göre verir inşallah.slm kızlarrrrr anneler anne adaylarııınasılsınız
inşallah herkes iyidir ne var ne yok
kızlar benim günüm geçti 8 gün filannn... sat 2 temmuzdu
8 ağustosta idrar testi yaptım negatifti bugün sağlık ocağına uğrayıp kan verelim dedim ama eşim pek takmadı
birde antibiyotik kullandım belki ondan gecikmiştir
hayırlısı kısmet artıkkk nasibimizde varsa bir şekilde gelir
evet gittik dr. hafta sonu çok şükür ikisindede problem yok oğlumun durumunu sordum sıcaklardan olabilir dedi, normalde yattığı yer bana göre serin ama beyefendiye göre değilmiş dr. klimalı odada derecesini düşürüp yatırın dedi eve geldik denedim hakkattende dr. haklı çıktı deliksiz bir uyku çekti hemde birkaç saat (maşallahh) özellikle erkek bebekler baya serin odada uyumak isterlermiş benim oğlanda onlardan biri, birde uyku saatini 5 dk. bile geçtiği an naraları basıyor anladım bunuda, ama oyun oynarken gayet uykusunu almış gibi oynuyor ben müneccimim yaa hiç belirti vermeden bilecem uykusu geldiğini bilemiyorum ben bu oğlanla ne yapacagımm neyseki problemleri çözüldü yaa ona göre önlem alırım bende...
bende park yatak almıştım henüz tenezzül edip ikiside yatmadılar bebekliklerinden beridir rezilliği seviyolar yerlerde yuvarlana yuvarlana yatacaklarmış çok pişman oldum aldığıma belki ilerde yatarlar ümidiyle bekliyor odalarında yatakları canım..
yok canım diş falan değilmiş benim oğlanın huysuzluğu sıcak oldugu için basıyormuş yaygarayı, hergün farklı bir huyları çıkıyor bunların yahuu Allah sonumuzu hayır etsin inş..bende acaba dişten midir diyecektim.
Allah gönlüne göre verir inşallah.
büyüyünce hiç yatmıyorlar.benimki 9.5 aylık sığamıyor hanımefendi.yerde yuvarlana yuvarlana yatıyor.çok zilli bu yeni nesil.
evet gittik dr. hafta sonu çok şükür ikisindede problem yok oğlumun durumunu sordum sıcaklardan olabilir dedi, normalde yattığı yer bana göre serin ama beyefendiye göre değilmiş dr. klimalı odada derecesini düşürüp yatırın dedi eve geldik denedim hakkattende dr. haklı çıktı deliksiz bir uyku çekti hemde birkaç saat (maşallahh) özellikle erkek bebekler baya serin odada uyumak isterlermiş benim oğlanda onlardan biri, birde uyku saatini 5 dk. bile geçtiği an naraları basıyor anladım bunuda, ama oyun oynarken gayet uykusunu almış gibi oynuyor ben müneccimim yaa hiç belirti vermeden bilecem uykusu geldiğini bilemiyorum ben bu oğlanla ne yapacagımm neyseki problemleri çözüldü yaa ona göre önlem alırım bende...
bende park yatak almıştım henüz tenezzül edip ikiside yatmadılar bebekliklerinden beridir rezilliği seviyolar yerlerde yuvarlana yuvarlana yatacaklarmış çok pişman oldum aldığıma belki ilerde yatarlar ümidiyle bekliyor odalarında yatakları canım..
temmuzda tedavı oldum olumsuz sonuc aldım sonra nısanda dusuk yasadım dusukten hemen 1 ay sonra hamıle kalmısım 6 hazıranda ogrendım 1 temmuzda merkeze godecektır tekrar baslamak ıcın(ogretmen oldugumuz ıcın yazdan yaza denıyorduk) ıste oyle Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın dedıgın gıbı cok zorlu bı surec maddı manevı...
slm arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız ben geçen ay fuat beye ilk kez gtmştim folbiol ve ginera vermşti kist için bu aYI 4 GÖZLE BEKLYRDUM TEDAVİ için ama kist vardı yne ve ginera beni mahvetti göğüslerimi çok sızlattı bu kez cyclo progynovia verdi bunu daha evvelde kullanmıştım ama şimdidie kolumu kaldrdığım zaman bişeyler asıltıyo gbi oluyo yanetkisimi acaba haff acıyolar.ve kaN Thlillermde iyi çıktı çok şükür 75 çıktım yine tartıda kilo vermeden başlayamayız demiş dr en az 70 olmam gerekmş siz kaç kiloda başladınız tedaviye gerçekten kilo veremezsem başlamazmı acaba
Merhaba kızlar.Bizde ekim gibi tüp bebek düşünüyoruz.Konya eurofertilde yaptırmaya karar verdik ancak doktor konusunda karar veremedik.Sizce fuat ali bey mi dilek hanım mı?eminim ıkısıde ıyıdır ama psıkolojıde cok önemlı bu işte.sizce bayan oldugu ıcın dılek hanımda mı daha rahat hısseder ınsan yoksa fuat alı bey mı bılemedım?
saol canım evet içim rahatladı haylaz oğlum serin yerde uyuymak için kendini yırtarcasına bağırıyomuş bende anlamadım hiçç neyseki dün rahat yattı çok şükür....geçmiş olsun için rahatlamış ne güzel ..birşeyi yokmuş maşallah
tek derdi serinlemek olsun Allah başka keder vermesin inşallah
bende fuat beyin hastasıydım ilaçları kullandığım için 50 kilo olmuştum ve öylede tedaviye başladım canım. İnş.sizlerde en kısa zmanda kavuşursunuz bebişlerinizee....slm arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız ben geçen ay fuat beye ilk kez gtmştim folbiol ve ginera vermşti kist için bu aYI 4 GÖZLE BEKLYRDUM TEDAVİ için ama kist vardı yne ve ginera beni mahvetti göğüslerimi çok sızlattı bu kez cyclo progynovia verdi bunu daha evvelde kullanmıştım ama şimdidie kolumu kaldrdığım zaman bişeyler asıltıyo gbi oluyo yanetkisimi acaba haff acıyolar.ve kaN Thlillermde iyi çıktı çok şükür 75 çıktım yine tartıda kilo vermeden başlayamayız demiş dr en az 70 olmam gerekmş siz kaç kiloda başladınız tedaviye gerçekten kilo veremezsem başlamazmı acaba
dr. konusunda takılı kalmayın bence eurofertildeki bütün dr. emin olun ki işlerinde uzman kişiler benim dr. fuat hocaydı ben çok memnun kalmıştım halende görüşürüz Allahım hakkımızda hayırlsıını versin inş. sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuzu bebişlerinize...Merhaba kızlar.Bizde ekim gibi tüp bebek düşünüyoruz.Konya eurofertilde yaptırmaya karar verdik ancak doktor konusunda karar veremedik.Sizce fuat ali bey mi dilek hanım mı?eminim ıkısıde ıyıdır ama psıkolojıde cok önemlı bu işte.sizce bayan oldugu ıcın dılek hanımda mı daha rahat hısseder ınsan yoksa fuat alı bey mı bılemedım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?